Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha van meg meghivo akkor szivesen kapnek en is belole ...

Elore is koszonom

[email protected]
zsoleszq
Archíváltam egy pár levelet, és most nem találom hogy lehet elõhívni?

Kaptam meghívót, köszike!
alkess
Ment!
<#vigyor2>

Helló Judit! Légyszi küldj nekem gmail meghívót, ha még van, vagy valaki más. Köszi
Ui: [email protected]
Sziasztok!

Nekem is rengeteg g-mail.com-os meghívóm van, úgyhogy ha kell valakinek csak szóljon.

Vaxi
nekem is van 95db meghívóm, ha kell majd valaki(k)nek.
véleményem a gmailról: 10/10. Félelmetes, hogy ekkora tárhelyet tudnak biztosítani, és ilyen széleskörû a szolgáltatás. nekem nagyon bejött.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ne lepõdj meg ha mindjárt kapsz egy kis spamáradatot! (nem tõlem...)
Hi!!

Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetõnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tõle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünõ!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected]
GregSB
Settings\Accounts

Ott pedig a "Add another email address"-re kell klikkelni. Egyébként lehetséges hogy még nem elérhetõ mindenkinek.

Bercy
Ja azt sajnos nemtudom hol lehet beállítani.
takraj
Nem erre gondoltam, hanem amit a #783 GregSB említett...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Bercy
gmail felületen beállítások->POP fül.
Ott megtalálsz minden infót.
takraj
És hogy lehet elérni / beállítani?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Bercy
Mûködik.
takraj
Mûködik már valakinek a POP3 letöltõ rész a GMailben amit pár hónapja ígértek?

neevous
Nincs mit.

Sonajk @:o)
Hálásan köszönöm!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

neevous
Küldtem.

Sonajk @:o)
Sziasztok!

Szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és küldjön egy Gmailos meghívót a [email protected] e-mail címemre. Örök hálám a meghívót küldõé.
Hálásan köszönöm!

Üdvözletem mindenkinek!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

lemike
Kössy

hzsolt
ment

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

lemike
Üdv Nem küldene valaki nekem is egy Gmailos meghívót [email protected]
címre

Bercy
Köszi szépen 😊
Szia!
Elküldtem.
Bercy
Sziasztok. Kérhetek valakitõl egy gmail meghívót [email protected] címre?
Elõre is köszi.
FZoleee
Nekem is Firefox 2.0.0.1-esem van. 😛
zmeor
nekem Firefox 2.0.0.1-m van szal safety

leszarom a konfigod...

KeKKSZike

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hzsolt
ment, Boldog Karácsonyt!

CarajoEsp
Sziasztok szeretnék kérni, egy meghívót, mert sajnos meghalt teljesen az Sgmail, és kéne egy megbízható.
E-mail címem: [email protected] Elõre is köszönöm és boldog karácsonyt!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

GregSB
Az alábbi linken ráklikkelsz a "Learn more"-ra, és részletesen le van írva hogyan tudod beállítani. De egyelõre még teszt fázisban van, nem mindenkinek elérhetõ...

"This feature is currently only enabled for a limited number of users. We're working on making it more available soon. Look for it in the 'Accounts' tab in Settings."

Laky
meghívod magad mégegyszer és lesz több 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

takraj
Ez hol van? Hol kell beállítani?

Dzsini
párhetente/havonta feltöltik 100-ra

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vegicsek
Sziasztok, engem az érdekelne, az alapban kapott 50 meghívón felül hogyan osztogatják a meghívókat?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

GregSB
Mától 5 másik postafiók leveleit lehet fogadni, és küldeni egy accounton belül

Now Gmail can check for the mail you receive at your other email accounts. You can retrieve your mail (new and old) from up to five other email accounts and have them all in Gmail. Then you can even create a customized 'From:' address, which lets you send messages from Gmail, but have them look like they were sent from another one of your email accounts.

Lassan már levelezõ programokra se lesz szükség 😊

Sziasztok!

Maradt még 64 db meghívóm gmail be ha szeretne valaki dobjon egy privát üzenetet a címével
üdv:néktek

hzsolt
ha van wap böngészõ a telefonodban, akkor két lehetõséged van,
- használod a http://m.gmail.com címet, online
- http://gmail.com/app címrõl letöltesz egy java programot, ami egy mobil levelezõ kliens.
Illetve van a Google Calendar, amiben lehet eseményekrõl SMS értesítést kérni, ennek a díját nem tudom.

Sziasztok
Vki tudna segiteni,hogy a gmail levelezõ programot,hogyan tudom beállitani,hogy a levelet küldje át a telefonomra?
kösz az infót, a box-ról még nem hallottam de 1-2 hasonlót ismerek
pl:hqdrive,esnips,pando
de most konkrétan a gmail érdekel😊
GregSB
Szerintem ilyen célra ésszerûbb használni a Boxot.

1 GB tárhely teljesen ingyen, reklám nélkül, bármekkora fileokat feltölthetsz (amiket publikussá is tehetsz). Ráadásul szép, egyszerû és átlátható a dizájnja.

A segítségeteket kérem
a köv a problémám 10MB-nél nagyobb filekat akarok tölteni a gmailra.
gdrivet letöltöttem és a gdrive súgója szerint ez a 10megás limit kiiktatható :
Google limits the attachment size to 10Mb. You may experiment with the Draft folder option to break this limit.

DE HOGYAN???? HOL ÉS MIT kell ÁTÁLLÍTANI ????

elõre is köszi

zmeor
nekem kb 150 van még...

csak szegény gmil fórum átment kunyizásba

leszarom a konfigod...

David01
Nekem is van még 50 😊

Golyo69
Tõlem is lehet kérni akinek kell 😄 van még egy pár meghívóm 😄

GGMU

Laky
😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

neevous
nincsmit

stevenson1988
ez gyors volt
örök hála
küldenék egy rekesz sört cserébe...
...csakhát megittam 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

neevous
meghívó ment