Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: [email protected]
Nekem is rengeteg g-mail.com-os meghívóm van, úgyhogy ha kell valakinek csak szóljon.
véleményem a gmailról: 10/10. Félelmetes, hogy ekkora tárhelyet tudnak biztosítani, és ilyen széleskörû a szolgáltatás. nekem nagyon bejött.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetõnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tõle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünõ!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected]
Ott pedig a "Add another email address"-re kell klikkelni. Egyébként lehetséges hogy még nem elérhetõ mindenkinek.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és küldjön egy Gmailos meghívót a [email protected] e-mail címemre. Örök hálám a meghívót küldõé.
Hálásan köszönöm!
Üdvözletem mindenkinek!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
címre
Elküldtem.
Elõre is köszi.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
E-mail címem: [email protected] Elõre is köszönöm és boldog karácsonyt!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"This feature is currently only enabled for a limited number of users. We're working on making it more available soon. Look for it in the 'Accounts' tab in Settings."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Now Gmail can check for the mail you receive at your other email accounts. You can retrieve your mail (new and old) from up to five other email accounts and have them all in Gmail. Then you can even create a customized 'From:' address, which lets you send messages from Gmail, but have them look like they were sent from another one of your email accounts.
Lassan már levelezõ programokra se lesz szükség 😊
Maradt még 64 db meghívóm gmail be ha szeretne valaki dobjon egy privát üzenetet a címével
üdv:néktek
- használod a http://m.gmail.com címet, online
- http://gmail.com/app címrõl letöltesz egy java programot, ami egy mobil levelezõ kliens.
Illetve van a Google Calendar, amiben lehet eseményekrõl SMS értesítést kérni, ennek a díját nem tudom.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Vki tudna segiteni,hogy a gmail levelezõ programot,hogyan tudom beállitani,hogy a levelet küldje át a telefonomra?
pl:hqdrive,esnips,pando
de most konkrétan a gmail érdekel😊
1 GB tárhely teljesen ingyen, reklám nélkül, bármekkora fileokat feltölthetsz (amiket publikussá is tehetsz). Ráadásul szép, egyszerû és átlátható a dizájnja.
a köv a problémám 10MB-nél nagyobb filekat akarok tölteni a gmailra.
gdrivet letöltöttem és a gdrive súgója szerint ez a 10megás limit kiiktatható :
Google limits the attachment size to 10Mb. You may experiment with the Draft folder option to break this limit.
DE HOGYAN???? HOL ÉS MIT kell ÁTÁLLÍTANI ????
elõre is köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
örök hála
küldenék egy rekesz sört cserébe...
...csakhát megittam 😄
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/