1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • Tirex
    Szeretnék segítséget.Az hogy működik, hogy pl a már 1x beírt e-mail címeket megjegyzi a weboldal- kukik- de a tárgy mezőpbe írtat nem pedig erre lenne szükségem.Köszönöm az építő jellegű javaslatokat.

Üdv Tirex
  • memo
    Van valakinek arra ötlete, mit kell állítani gmailen, hogy 2 külön számítógépre is (outlook) le tudjam tölteni ugyanazon fiókot.

Mert a problémám jelensége az, hogy ha egyikre letöltöm, akkor a másikra már nem jelentkezik új levélként és így nem tölti oda le.

Ez valami beállítási trükk lehet gmailen?
  • akyyy
    be lehet azt állitani, hogy ha egy bizonyos címkére ( tehát az alap emailem valami@gmail, és a cimkés cim valami+cimke@gmail )
    kapok leveleket, akkor az arra érkező spameket is bejövök közé tegye?

persze a sima emailre szürje, csak a cimkéset ne

új fiók nem jó mert nem lehet a helyen módositnai emailt:)
  • GregSB
    Új biztonsági fícsör a Gmailben:

Mostantól nyomon lehet követni, hogy ki, mikor és milyen IPről lépett be a postafiókunkba. Továbbá ha egy másik gépen elfelejtettünk kilépni (pl netkávézóban) lehetőség van azt a gépet kiléptetni.

Az új lehetőséget az oldal alján találni:

A Details-re klikkelve lehet visszanézni az előzményeket, és itt lehet elérni hogy kilépjünk a fiókból egy másik gépen:

Megnéztem, és működik a cucc magyarra álított fiókkal is.

További info...
  • GregSB
    Nem lehet.
  • Aquir
    legelőször nekem is szokatlan volt, de már megszoktam (remélem :) de ha valakinek van rá válasza azért rásandítok :)
  • urbijoe
    azt hogy lehet beállitani hogy az ugyazon tárgyra érkrzö levelek ne egy beszélgetésen belül legyenek hamem minden levél külön?
  • Aquir
    Gmail Csapat címzett: saját magam részletek megjelenítése 2006.04.24. :)
  • GregSB
    Mióta vagy regelve? Nekem napi 20-30 simán be szokott esni. Viszont mind a spam label alá, eddig asszem 1x fordult elő hogy egy bejutott az inboxomba, szóval tényleg zsír a spam szűrője
  • Aquir
    most találtam az eddigi legelső spamot a gmail-em óta, amit annak rendje szerint szépen a spam-ok közé tette a gmail, így kell ezt
  • Szoki333
    nekem is sok idő, pedig nagyon gyors netem van és csak 3 képet küldtem...
  • The Garrett
    passz nekem mukodik
  • pici
    Sziasztok! Visszaolvastam de senki se panaszkodik... Nektek minden ok a csatolásokkal??? Nekem már egy ideje vagy fél órámba kerül míg egy dokumentumot csatolni tudok, mert mindig azt írja ki hogy:

A rendszer nem tudta végrehajtani a műveletet (hiba kód 007).
    Kérjük, próbálkozzon újra néhány másodperc múlva.
  • M0RN1NGST4R
    kösz, de úgy tűnik, hogy megoldódott.
  • M0RN1NGST4R
    sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mi van a G-mail-lel? 1-2 napja nem tudja az opera leszedni a leveleimet POP-on keresztül. eddig minden jól működött most mi lehet a gubanc? Probáltam thunderbird-öt is, de azzal se működik.
  • The Garrett
    nem, de 1 sör is megteszi, kthx. :D
  • BB7

1000 csók!
    Remélem nagymellű szőke vagy!
  • The Garrett
    Settings > accounts > Get mail from other accounts:(Download mail using POP3)
  • BB7
    Hogyan bírom CitroMail.es leveleimet Gmail-be átirányítani!
    PoP3... tudom! De.. Beállítások alatt nem találtam se "E-mail letöltése más fiókokból" -t! Se semmit! HELP! ... akár angol Gmail alatt is beállítom! CSak segítsetek! :)
  • scheri
    Hy!
    A kérdésem az lenne hogy Gmail-en belül a beállítások-fiókok-E-mail letöltése más fiókokból-on belül megadtam neki 1 freemail-es fiókot hogy onnan szedje át pop3-on a maileket.Ezt az opciót hogyan lehet törölni?Mert nem találom...ráadásul helyben(freemailnél) nem hagyja meg a mailt hanem átszedi gmailre..
  • rochelle
    Sziasztok!

egy kérdéssel zaklatnálak titeket!
    a magyar nyelvú gmail-be nálam most eltünt az a funkció hogy a ppt fájlokat megnyithassam diavetítésként. Eddig ott volt, de mára eltünt.
    másnál is elöfordult már ez?
  • GregSB
    Én is US Englisht használok, abba kerülnek bele a frissítések legelőször. És nem lehetazt mondani hogy bonyolult lenne a kezelése, alapfokú angol tudással simán lehet használni...
  • czky
    Köszi a választ!
    Kipróbáltam angol nyelvvel és ott már bennt voltak az újítások (de azért maradok a magyarnál :D ).
  • The Garrett
    nem egyszerre frissítik az összes fiókot a legújabb dolgokkal, ez beletelik egy kis időbe (hetekbe).
    + a kiválasztott nyelv is befolyásolja, hogy működik -e minden újdonság vagy sem. Én US english-re állítottam mert abban instant frissül minden amit a fejlesztők beleraknak (uk-englishben is, a többi nyelv viszont rendszeresen késik a fordítás miatt). A magyar verzióba pl nemrég , talán 1-2 hete? kerültek be a szinezhető labelek, US verzióban pedig január óta voltak kb... :)
  • czky
    Sziasztok!
    Már jó régóta van gmail-em. Mostanában új funciókkal látták el, pl. a csevegésben színes smile-k. Hát nekem ez rohadtul sehol sincs!!! Továbbá felül a "Beállítások" mellől is hiányzik a Régebbi verzió/Újabb verzió kapcsoló!!! Van egy másik gmail-os fiókom, amit soha nem használok, de abban persze minden megvan.
    Mit lehet tenni ilyen esetben?
    Valami ötlet? Megoldás?
  • Met
    A Spam lista, hogy működik, mindenkinek van egyénileg vagy központi van?
    Azért kérdezem mert mostanában kapok magamtól levelet, rögtön a spambe teszi, de ha rányomok, hogy törlés mindörökre akkor mások se fogják megkapni amit tényleg én küldök?
  • aviz
    Sziasztok!

Még új vagyok itt, a gmail postafiókommal van gondom, szeretném a segítségetek kérni. Aktívan használtam a fiókom, mígnem hétfő óta nem tudom megnyitni, már minden help centeres utasítást végigkövettem, de nem ismer fel a gmail. Valószínűleg hacker törte fel. Hallottatok-e hasonló esetről? Mit lehet tenni? Rengeteg levelem és mail címem veszne el. Nagyon köszi.
  • Szoki333
    Igne, ez elég szemét...
    Csinálok ilyet én is :D
  • w77d
    én az ilyenen kegyetlenül föl tudom szívni magam. ezt valószínüleg nagyon megbánná az, aki szórakozott.
  • GregSB
    Kamu, valaki szórakozik veled :D
  • FZoleee
    Megoldódott... 1 óra után kiderítettem ki is szórakozik velem... Amúgy azért hittem el, mert az üdvözlő levél is ugyanilyen stílusban, ugyanilyen e-mailről jött :S
  • w77d
    hát reménykedj hogy csak poén legyen valakitől, mert különben rádszálhatnak a hatóságok. elképzelhető, hogy hackerkedtél vagy nagy tételben warezoltál??
  • FZoleee
    Gmail Csapat <[email protected]>
    saját magam részére

részletek megjelenítése
    ápr. 6. (18 órája)

Tisztelt felhasználónk!
    Megtudtuk, hogy Ön illegális tevékenységet végző oldal(ak)-kal áll kapcsolatban a beérkező E-mail címek alapján, ezért valószínűleg
    törölve lessz a rendszerből, amint bebizonyosodik hogy bűncselekményt követett el. Az illetékes ügyintéző 48 órán belül megkeresi
    Önt az állandó tartózkodási helyén.

Üdvözlettel:

A Gmail Csapat

Ui. Erre az E-mailre ne válaszoljon!

Nem tudjátok mi a f*szt akar ez a szar? :S
  • bracsek #886
    mese mese meskete, van ott gmail.hu is csak... mind1 a gmail.hu-n kell azt regisztrálni, de a rendszerük, vajmi kevéssé alkalmas a levelezésre 10MB os postafiok a gmail.com 13MB os levelével mit csinál?....
    A gmail.com az profi, a google az szopás.
  • TommyC
    k-k (:
    csak gondoltam segítek,mert nem láttam itt választ
  • The Garrett
    mar reg nem kell meghivo :)
  • TommyC
    Ne azt írd h gmail.hu, hanem, hogy gmail.com

és csak meghívóval lehet belépni.küldd el privibe az emailcímed vagy írd be ide, és küldök rá egy gmail meghívót.

@gmail.hu-s emailcímről nem hallottam, de mondjuk ettől még lehet.(:
  • goofy1984
    Hello!

Láttam olyan e-mail címeket, amiknek @gmail.hu a végződésük. Olyan címet hol lehet regisztrálni?
    (Ha beírom, hogy gmail.hu, akkor az a gportal oldalára dob, és @gportal.hu végződésű címet lehet létrehozni.)
  • GregSB
    Nekem kb napi 60 szokott beesni, de én minden nap törlöm őket. Nem egy nagy érvágás naponta egyszer bemenni a spamok közé és ráklikkelni az "összes spam törlése" gombra...
  • bracsek #880
    Törli az csak 30 nap, 20-assával 600 körül lesz max, nekem most per pillanat 2300 at hagyott a 2443-ból.