12867
-
#2744 ...akaratlanul is egy tvreklám jutott eszembe: "Laci 3 hónapja nem iszik alkoholt, most biciklizni tanul..." na most a reklámba vizuálisan helyettesítsétek be az alábbi triót ;) -
Akey #2743 Loebbel és Webberrel nyithatnának egy klubot. A nevük: Bicajbalesetet Szenvedő Autóversenyzőket Támogató Segélyező Egylet. Vagyis BSATSE. Főbb programjaik lennének: a traumából való mentális felépülés segítése, a sebességtől való félelem leküzdése és a biztonságos kerékpárhasználat oktatása. -
#2742 mer' azzal is csak hajt mint az állat, oszt tessék, itt van... -
#2741 Lagen tegnap többszörös kulcsonttörést szenvedett bicajozás közben :S
Összecsavarozták neki, azt mondják 6 hét alatt rendbe jön, szóval nem veszélyezteti a 2010-es évet a dolog.
-
#2740 ...ínséges idők a hírekben is, ezért némi OFF...
Race-spec Jaguar XF touring car debuts at Kyalami Superstars
(amúgy pont elférne egy ilyen szörnyeteg a garázsomba ;) nagyon el tudnám képzelni...
-
#2739 FAIL. Elírták a nevét :( -
Debilon #2738 nájsz :) -
Akey #2737 Norbi kapta az FIA "Év tehetsége" díját! cikk
-
PacsutaTibi #2736 off
Hát elvileg azért 12H budapest is 24 órás lett volna, de a környékbeli településekkel olyan megállapodás van/volt hogy este 10 után nem versenyezhetnek.
on
Norbitól én se várok el többet mint hogy pontszerzés,dobogók illetve 1-2 futamgyőzelem, a világbajnoki cím szerintem egy kicsit irreális, de majd ez az első 2-3 futam alapján kiderül mire képes. :D -
Akey #2735 A BMW megerősítette a 2 autós felállást Priaulxal és Farfussal.
Off: jövőre az F1, MotoGP, FIA GT1 World Championship, World Series by Renault, Ferrari Challenge, 12H Budapest (és esetleges Truck EC) mellé még bejelentettéka Le Mans Seriest is a Hungaringára augusztus 21-22-re éjszakai futamként. Tessék örülni. ;)
On. -
#2734 Ladygin ülését felajánlhatnák neki a pirosak -
#2733 ...mondjuk ettől függetlenül, én elképzelhetőnek tartom, hogy év közben egyszer csak megjelenik valamelyik gyári csapat plusz embereként... -
#2732 szegény Gio jól megszívta:
Giovanardi set for sabbatical in 2010
lehet próbálkoznia kellene neki is a raliban ;)
...egyébként a világ cikije, hogy egy ilyen kvalitású versenyzőnek nincs szerződése, jól kiszúrtak vele a kékek, hitegették, közben meg lekésett minden gyári lehetőséget minden kategóriában... -
#2731 jó cikk, egyetlen dolgot leszámítva: miért kell megint úgy tálalni valamit a témában többnyire teljesen tudatlan nagyközönségnek, hogy csak és kizárólag a világbajnoki cím megszerzése számít majd eredménynek...??? az egy álom, és nem azért, mert Norbi nem lenne képes rá, sokkal inkább azért, mert itt vannak hozzá hasonló iszonyat gyors versenyzők, akár 20 év tapasztalattal is a hátuk mögött... reális elvárásokat kellene kialakítani az emberek fejében, pláne az első évben... olyanokat, mint a rendszeres top 10-ből indulás, rendszeres pontszerzés, dobogós helyezések, talán, esetleg egy-egy győzelem, ha minden összejön, mondjuk második futamból... nem vagyok pesszimista, de ha nem a reális elvárásokat tápláljuk a hétköznapi, kevésbé tájékozott emberek agyába, akkor az egész produkcióra legyinteni fognak, mert a végén csak azt látják, hogy "na, nem lett világbajnok, én megmondtam előre", és legyintenek... Pedig még például Menu vagy Farfus sem lett bajnok, úgyhogy én azt mondom: szurkoljunk, de ha reális képet festünk az ilyen cikkekben és interjúkban, akkor minden egyes részsiker valódi fényében fog megmutatkozni, és valódi szenzáció lesz...
ettől az apróságtól eltekintve tényleg nagyon tetszett az írás. -
#2730 jó lenne megint olyan futamokat látni mint anno a bmw-opel-mb-ford-alfa korszak volt. -
#2729 Na, ez komoly lenne. Remélem a japánok megmutatnák, hogy mi is az autó, és hogyan kel gyártani:D -
#2728 Na gyerekek ez odabaszna. :D -
#2727 -
#2726 jól sikerült cikkés benne minden Magyar autósport kedvelő álma hogy egy Magyar pilóta a világbajnokságon résztvehet -
Akey #2725 A leggyorsabb magyar -
Akey #2724 12 gyári + a privátok tűzdelve Lacettikkel és remélem Accordokkal. Csak kijön valahogy a húsz induló. -
#2723 kár érte... mellesleg azon gondolkodom, hogy a tengerentúli futamokon vajon hány autó fog így elrajtolni...? -
Akey #2722 Na a Chevy is 3 autós csapat lesz. Gio-nak nem maradt hely, megy ő is a Superstarsba? -
#2721 Uhhh.. Imádtam ezt a kocsit. Rydell mit ment ezzel... U az ös BTCC:D -
#2720 Kiakarja ezt az autót karácsonyra nekem megvenni?:P -
#2719 ez meg némi nosztalgia ;)
Road Cars of Touring Car Racing: Volvo 850 Estate
-
#2718 a Lada rövid értékelése a 2009-es idényükről:
Lada happy with WTCC progress -
Akey #2717 Az egyik kedvenc versenypályám. Irigylem Menu bácsit. :D
Itt kéne WTCC versenyt tartani, nem Curitibában. -
Akey #2716 Érdekes cikk. Akkor Ravagliáék és a Proteam is átnyergel a Superstarsba, Schnitzerék meg endurance-oznak? Én DTM-et tippeltem nekik, de mivel már kiforrott az M3 GT2-es, ezért gondolom mennek majd a Nürburgringre és Spaba. És akkor bizony alakul a 3 autós csapat felállás, mert az RBM terjeszkedik Farfusszal és talán vmelyik saját neveléssel (Porteiro, Hernandez) és a Seat zsugorodik (Tarquini, Gené), de ki lesz a fizetős pilóta? Remélem Norbi a Dension pénzével. Még Macauban is hírdettek, szóval megy a bolt. A Chevy és a Lada sztem nem változtat, de jó lenne lecserélni Ladygint vmi tehetségesebb orosz formaautósra. Alakul ez. Még a privátokkal kéne kezdeni vmit... -
#2715 még némi olvasnivaló, mondjuk ez is angolul...
WTCC 2009: Interview - Gabriele Tarquini -
#2714 még 1 érdekesség:
TC2000: Menu & Reid back in Argentina for finalé
-
#2713 baljós előjelek...
egyszóval, dec. ötödikén kiderül mi lesz a következő évi felállás... mindenesetre elgondolkodtató, hogy a szervezők most kezdenek kapkodni, és beinvitálni 2 új gyárat, de abból is csak 2011-ben lesz valami - ha lesz... kriminális... miért kell erőltetni ezt a "gyári" dolgot, ha egyszer majdnem nulla az érdeklődés... ezt nagyon nem értem... -
#2712 éppen én is azt olvastam az előbb, bár nem lepett meg nagyon, mert azt már hallottam korábban, hogy olimpiai aranyra is vágyik... 1 élete van, az autósportban az egyik legsikeresebb európai versenyző tudott lenni az USA-ban, megjárta a forma-1et, nyert WTCC futamokat, a bajnoki címre viszont nem sok valós esélye volt, így aztán próbál időben váltani, amíg még kipróbálhat mást is... hiányozni fog a mezőnyből. -
#2711 elhiszem, végül is nekem se tetszik a dolog, pláne ennyi autóval egy csapatban, így tényleg sokat árt a sorozat megítélésének, ha 7-8 autót hirtelen elkezdenek dróton rángatni két egymással versengő csapatnál, ez valóban nagyon nem jó, és ez ellen tenni kellene, hogy ez ne fordulhasson elő a jövőben... na persze mi most itt hiába kezdenénk el ötletelni, annak sok értelme nem lenne...
én is azt vallom, hogy a legjobbnak kell(ene) nyernie, és ha Farfus matematikailag sem tudott volna bekavarni, akkor biztos vagyok benne, hogy hagyták volna őket lejátszani, de így... plána, hogy akkor már tudták, hogy Yvan jövőre a kékekhez igazol, egyszóval, én talán ezért vagyok elnézőbb velük...
amúgy én jövőre simán ellenük szurkolok (pedig nagy seatos voltam, nekem is az áll a garázsban), de jövőre a kékek egy számomra álomcsapatot állítanak ki, amit csak a mi Norbink tud megelőzni a fontossági listámon, és persze Thompson :) -
#2710 Most nézem hogy Gelleråsen és Karskoga ugyan az a pálya, először azt hittem hogy új helyszín. :)
Gelleråsen - Karskoga Motorstadion
-
STCC 2010 Calendar
24-25 april - Jyllandsringen (STCC+DTC)
7-8 may - Knutstorp
21-22 may - Gelleråsen
4-5 june - Gothenburg (STCC+DTC)
9-10 july - Falkenberg
13-14 august - Gelleråsen
4-5 september - Jyllandsringen (STCC+DTC)
17-18 september - Knutstorp (STCC+DTC)
1-2 october - Mantorp
-
Akey #2708 Zanardi is visszavonul! -
#2707 Különbözőek vagyunk :)
Én képtelen lennék...nyomasztana hogy nem az nyert aki megérdemelte.
Azzal a csököttséggel vagyok megáldva, hogy bárkinek is szorítok, elviselem a vereségét, ha az nyert aki összeségében jobb munkát végzett.
Ellenkező esetben csalódom a versenysorozatban. Egy jó győzelemhez jó ellenfelek kellenek, és most nem vagyok abban biztos hogy a következő évadban nem azért fogok szorítani, hogy a Seat ne tudja érvényre juttatni ezt a stílust.
..és én nem szeretek így drukkolni. Én ellenfeleket szeretek látni a pályán, olyanokat akik küzdelemben hódítják el a végső trófeát.
Szal nem sok ilyet akarok látni mert nem fogom nézni. -
#2706 én tökéletesen megértem, hogy miről érvelsz, még alá is írom, hogy ez így van, de változatlanul nem értem miért elsősorban a seatra haragszol, amikor a szövetség egyszerűen becsukja a szemét az ilyen esetek fölött... ez tök olyan, mint most Henry-ra haragudni, amiért érvénytelen góllal verték ki az íreket... de közben vannak szabályok, vannak szövetségek és voltak bírok, amik ezt lehetővé tették... itt ugyanez a helyzet... én ezt a seat hozzáállást semmivel sem látom másnak, mint volt pár éve a Ferrarié Michaellel és Rubens-szel, vagy amit éveken keresztül a japánok csináltak a Dakaron, stb, stb... csak ez itt feltűnőbb, mert több autójuk van a pályán... nem mondom, hogy ez így nézőbarát, tényleg nem az, de én bizony ha csapatfőnök lennék, akkor ilyen esetben hasonlóképpen kihasználnám a szabályok adta lehetőségeket... -
#2705 Ő fényképez.