Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
z új Seat,..nesokára elkezdik a kemény tesztelését, és tervek szerint idény végén elindítják.
Remélem jól sikerülnek a tesztek, és bevethetõ lesz hamarosan, gondolom a tapasztalatokat átültették, és mégiscsak frissebb konstrukció.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
Nem, ez a SEATnek nem volt jó hétvége. Rydell az elsõ futamban, Gené a másodikban ragadt be a rajtnál, a spanyol borzasztóan indult. Aztán meg a privátokkal versenyeztek... Többet vártam idénre a tavalyi futamgyõzelem után egy olyan pályán, ami állítólag fekszik nekik...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

b-type
remélem nagyon..<#wink>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Rydell mi a rákot csinált a 2. futamra?? Colciago jól megversenyezte, csak néztem..
valamit ellõhettek a szerelõk, mert neki jönnie kellett volna.
Jó volt azért a Seat, ez a pálya nekik is megeszi a hajtott gumikat a sok negysebességû kicsit kifelé vezetõ kanyar miatt, eltolják az orrukat az autók, ez a Bömösnek nem gáz, mert a hajtás hátul, de az fwd ilyenkor kopnak rendesen..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
...én meg arra, ha majd õsszel már majd mindenki +60 kiloval megy, akkor mennyire tudnak odaérni a privátok, mint pl a Honda is...

Laffite
Ja, az Alfa nagyon el van maradva idén, nem tudom mi az oka ennek... Farfus még egy ideig tarthatta volna a mezõnyt, kár hogy elrontotta azt a féktávot. Amúgy nagy verseny volt, nem csalódtam, max a seatok teljesítményében, ez így nagyon puding lesz idén... 😞

b-type
jó futam volt...kiványcsi vagyok a nyilatkozatokra a befutó utánról 😄DDDDd

MrSpock
Érdekes volt a befutó:-)
Ez már versenyebb volt,bár a BMW fölénye azért nyomasztó.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
alakul...., már törnek a tükrök 😊)

Laffite
Gené 1 kör alatt 4 helyet vesztett... Nem tudom miért rajtolnak ilyen bénán a seatok 😞(

Laffite
Az elején azért elég sokminden történt, fõleg amíg Rydell feltartotta a mezõnyt... Nem értem akkor miért volt olyan lassú az elején, pedig utána állandó tudott maradni a különbség közte és az élen álló között... Kár a rossz rajtért is 😞

MrSpock
Az még odébb van és nélküle.:-(
Most koncentráljunk a 2. futamra.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
3. helyet azért megcsipte a Seat,sima volt ez az elsõ futam,na talán a 2.!

Go Jeff Go!!!!

Laffite
Virenque meglengette a kockás zászlót... 😊 hamarosan indul a Tour is

Laffite
végül is elejétõl adják, sajnos a seatok még mindig nem az igaziak 😞

MrSpock
Na végre!Huh azthittem már sosem lesz vége!De azért jobblett volna elejétõl látni na mindegy lesem.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
én nem tudom mit kínlódik ez a kuznetzova, henin simán meg fogja verni, közben meg már jól elrajtolt a mezõny... szerencsére nem hosszú a verseny, így valszeg felvételrõl adni fogják, és úgy a sok idióta reklámot is lesz hova betenni, + nem kell majd sokat várni a második futam elõtt...

MrSpock
Meddig nyögnek már ezek itt,televan a t...m!:-)
Aztmondja a komment,hogy majd látjuk az autóversenyt is..persze ilyenkor húzzák legtovább.
Miért van az ha valamit nézne az ember mindig közbejön egyéb szarság.
Lemerem fogadni este a Nascarból is annak ellenére hogy viszonylag idõben kezdik az utolsó 3 kört nemlátjuk!

Go Jeff Go!!!!

Laffite
...de ha valakit tök véletlen még érdekelne 2 izgalmasnak ígérkezõ verseny, akkor du. 3 és 5 óra között az eurosporton meg lehet tapasztalni az igazi autóversenyt, aztán pedig este nascar - bár azt én sajnos csak utólag, videóról látom 😞

Laffite
Hát reménykedtem, hogy legalább Te megnézed a futamokat, ha már mást nem érdekel... Tényleg nem értem az embereket, hogy képesek egy csomó jó dolgot élbõl elutasítani csak azért, mert azt sem tudják mirõl van szó... 😞(

MrSpock
Meglesem a versenyeket bemelegítek estére!:-)

Go Jeff Go!!!!

Laffite
Coronel "hétköznapi" kanyarvétele - amikor még egyben volt az autója...

Laffite
sajnos Diefenbacher nem bírt a vérével, a tegnapi edzésen komoly balesete volt, be is vitték, de szerencsére úgy néz ki, hogy kiheveri az ütközést... nem volt tehát valami sikeres a visszatérés 😞

Laffite
A reggeli warm-upon Coronel és Larini egy szerencsétlen véletlen során alaposan összetörték az autóikat. Larini Alfáját még egyszer sem biztos, hogy össze lehet rakni a délutáni futamokra...

Laffite
hétvégén francia futamok!

Laffite

Laffite
nekem egyedül ez az astra tetszett tõlük, de valahogy soha nem voltam oda ezért a csapatért

Laffite
a peugeot fejlõdési szakaszai
1994:

1997:

2001:

dodgecharger
Na igen, nem volt hosszu életü.
A tököm golfozna, ha van BTCC<#nyes>

See Your Local Dodge Dealer

dodgecharger
92-ben a Vauxhall-nak 7 versenyzõje is volt:-)

Laffite
...és a nem túl hosszú Nigel Mansell korszak, mert hát ugye inkább elment golfozni... 😊

Laffite
illetve a Honda oldal aljáról elérhetõ a többi csapat történelme is a btcc-ben, érdemes nosztalgiázni kicsit...

dodgecharger
David Leslie-re emlékszem. Jó versenyzõ volt Thompsonnal egyetemben.

Laffite
Thompson már 5 éve...

illetve akik Hondával mentek...
Honda History

dodgecharger
Ugyahogy emlékszem az akkori BTCC-s idõkre. (97-99)
Csak sajnos 2000 után meggyengült a sorozat, akkortájt sok márka hagyta el a sorozatot.
Ezér' ez a Volvo nem semmi!<#vigyor1>

Laffite
he-he, pl az emlékezetes volvo kombi rydellel... már 11 éve volt!!!

dodgecharger
Ja, a régi idõk<#vigyor>Kik is mentek akkortájt Honda Accorddal, Mondeoval?

Laffite
...és nagyon jó volt, hogy idény közben odahozták Rydellt, meg is hálálta egy gyõzelemmel. Jó, mert Diefenbacher és Gené is gyors versenyzõk, de a spanyol sajnos nem igazi túrakocsimenõ, a német meg gyors volt, de ritkán versenyzett ésszel és sokat hibázott. Rydell élt a lehetõséggel és akkor nagyon örültem, az jó nap volt! 😊

Laffite
Amúgy a Hondának én is örülnék, mert anno még az angol bajnokságban nagyon nagyokat mentek, számomra akkor lettek nagyon szimpatikusak, és a túraautózást is akkor szerettem meg a hondákkal, volvokkal, fordokkal, stb...

dodgecharger
Jah, biztos azért van Seatod<#vigyor>
Tavaly egyébként jól mentek a Seatok, jo is vol látni, hogy nemcsak az Alfa és a BMW van a világon:-)

Laffite
Én meg a SEAT-nak szurkolok, mert nekem meg az van. Illetve hát azért van seatom, mert nekik szurkolok, vagy hogy is van ez...? <#miaz> <#vigyor3>

dodgecharger
Én azt remélem, hogy a Honda mutat valamit majd az év folyamán<#bee1>
Mivel az F1-ben a Hondát preferálom, így egyértelmó volt, hogy itt is azt fogom<#vigyor2>Viszont én örülnék, ha nem csak az Alfa és a BMW lenne pariban a gyõzelemért.

Laffite
Túl rövidek, mert ha már vb, akkor legalább 15-20 körösek igazán lehetnének, vagy úgy mint régebben, egy rövid sprint futam és egy hosszabb extra verseny.

A hendikeprendszer jó, ez már tavaly is kiderült, hiszen nagyon szoros tudott lenni a verseny és sokan odaértek az elejére a futamokon. A BMW-k és az Alfák nagyon erõsek, ugyanakkor az extra kilók már a köv.futamon fent lesznek, dirk muller 45, thompson 35, garcia 25, priaulx 10, és ugye a 2 muller eredményét az edzésen érdemes lesz figyelni, hisz a különbség valszeg a +45 kg-nak köszönhetõ majd, én ennek a különbségnek a számszerû mértékére leszek nagyon kíváncsi.

dodgecharger
Hú tényleg. Elég rövidek sajnos, viszont kifejezetten tetszik az, hogy az elsõ verseny pontszerzõi forditott sorrendben rajtolnak el a 2 . versenyen<#wink>

dodgecharger
Olvashattunk ugyebár arról, hogy a ferrari Alonso helyett inkább Raikkonenben gondolkodna. Nos, ez nem lenne számukra valami frankó. Alonso mindenképp jobb, de Trulli, illetve Button is érzésem szerint.
Azzal teljesen egyetértek, veled, hogy itt lenne ideje a váltásnak számára.
7 VB cím az 7 VB cím, minek neki még a 8. is?
Hameg meglesz neki valami folytán idén is, azt bizony sokra nem fogom értékelni. Fõleg, így, hogy a ferrari annyit tesztel amennyit nem szégyell.

Laffite
Ennek elsõsorban anyagi vonzata van, hiszen minden egyes futammal nagyságrendekkel nõnek a költségek is. Másrészrõl a szériát (részben) az Eurosport tulajdonolja és "rendezi", a csatorna pedig egyelõre megelégszik a tíz hétvégével, hszen a vasárnap délutánok amúgy is nagyon zsúfoltak a programjukban. Persze ha idõvel népszerûbb lesz a széria, akkor biztosan bõvítenek majd, de addig sem kevés az a 20 verseny, csak túl rövidek, nekem az a bajom 😞

Laffite
Sztem nagyon sokan vagyunk, akiknek tele a hócipõje Schumacherrel... Jó, mert gyõzzön, tényleg nyerje meg a vb-t egyszer-kétszer-háromszor, ötször, állítsa be a rekordokat meg minden, de aztán menjen ralizni, meg túraautózni, meg nyerjen le mans-t és indianapolist, champcart meg amit még nem szégyel, de csináljon már valami mást is és legfõkébb: hagyjon már valaki mást is a Ferrariban versenyezni! Pl Trullinak nagyon örülnék, Ascari óta úgysem nyert Ferrarival vb-t olasz pilóta.

dodgecharger
Pedig én már fullra televagyok a Schumacher-Érától<#rolleyes>
Ha már WTCC: Én azt nem értem, miért álla bajnokság ilyen kevés helyszínbõl?

Laffite
Huhh, Le Mans-ba...? Szerinted szeretne osztozni másik két emberrel a sikerben? 😊 Inkább vezetne egyedül 24 órát 😉

Én egyébként attól félek leginkább, hogy csapatot akar majd alapítani, és akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem szabadulunk meg tõle még cirka 30-40 évig...

dodgecharger
MS nem biztos hogy bevállalna ilyen nagy falatot:-)
Egyáltalán az sem biztos, hogy az F1 után állandó résztvevõje lenne egy sorozatnak.
A WTCC-ben én is eltudnám képzelni + LeMans-i 24 órás versenyeken.