12867
-
#3104 De ez az autó kurvára nem wtcc:D
A Wtcc be 5 éve nem csinálnak semmit. Az e46 al megnyerték többször a bajnokságot. Kihozták az e90-et. Azóta nem csinálnak semmit, csak sírnak rínak.
Az 5kg már nincs, és egyébként 5kg lószart nem ér.
A Seat nak pedig fordulatszám korlát van. 4100nál nem foroghat többet. Így is porrá veri a mezőny, gondolj bele ha nem lenne fordulat szám korlát.
A BMW nek nagyon magához kellene térnie, mert jelenleg a béka segge alatt vannak wtcc-be. És csak a nyígás megy.
Nem véletlenül akarnak kivonulni. Nagy presztízs veszteség ez nekik, inkább abbahagyják. Ahelyett hogy fejlesztenék az autót.
Sokkal jobban jártak volna ha a 4 új lámpa helyett inkább az autóval foglalkoztak volna. -
#3103 És ez melyik topik? WTCC. WTCC-ben fejleszettes valamit 4 lámpabúrán és egy első lökösön kívül? Nem. -
#3102 Hülyeségeket beszélsz...
Teljesen új fejlesztés ez az autó 2008-2010. Elvileg ott lesz a hétvégi never "Zöld" Nürburgring-i 24órás versenyen is
ALMS 2010-et ezzel tervezi megnyerni a BMW
csak ez az autó nem felel meg a WTCC szabályainak
BMW EfficientDynamics-ot népszerűsíti most, ezért is kacsintgatnak a DTM felé
ezt az autót át tudják alakítani, hogy indulhasson ott -
#3101 Márpedig kurvára elavult, ha ennyit ver rájuk egy koreai autógyár. Spanyolról nem is beszélve. Hol voltak ezek a múltban?
Névből a motorsportban nem lehet megélni. -
#3100 amikor a BMW-k nyertek bevezették nekik a +5kg-ot
az nem igaz, hogy nem fejlesztettek
a BMW megy a DTM-be 2012-ig elvileg
és ALMS-be fejlesztettek
erre mindent lehet mondani csak azt nem, hogy elavult:
-
#3099 Ja, nem fejlesztenek semmit, tényleg annyi, hogy van két új lámpájuk, meg 1 új lökhárítójuk. -
#3098 A BMW elcseszte a Seat kihasználta a szabályokat.
Egyébként még egy évig lesz ez téma. Ugyanis a BMW is kivonul a WTCC ből.
2012 ben csak a Chevy lesz gyári alakulatként a mezőnyben.
Vannak hírek miszerint csatlakozna a Honda, a Toyota stb.. De ez nagyon a jövő.
Az biztos, hogy a BMW esélytelen itt. A Seat Dieselek nagyon jók, és a Chevyk is.
A BMW-el meg az a baj, hogy egy elavult dolgot erőltetnek a mai napig, így persze hogy kikapnak. A Mostani BMW 3 as is kb egy 5 éves autó. Az hogy a lámpái cserélve vannak elöl hátul semmit nem jelent.
A Legutóbbi hatalmas fejlesztése az volt a BMW nek hogy lecserélték az első lökhárítót más formájúra.
Miközben a többi csapat 2 új autót bevetett már. A Chevy hozta a laccettit most a Cruzet. A Seat nyomta a benzinest hozta a dieselt.
A BMW egy helyben toporog és rí, hogy igazságtalan a wtcc szabály rendszere. És évek óta a kilépéssel fenyeget.
Én azt mondom, ha nem tudják megoldani menjenek! Hiányozni fognak, mert színesebb a paletta, de nem a szabályokat kell nekik kedvezőre megcsinálni, hanem nekik kell a szabályokhoz igazodni.
Több évig veretlenek voltak, a BMW egy presztízs márka, elhiszem, hogy egy 4.5 milliós Cruze ha legyőzi őket fáj. Nekem is fájna egy 10 milliós autóból ha lenyomna egy wartburg:D
De ez nem a Seat hibája. -
#3097 érdekes cikk
Palik BMW Diesel 120d
15-én úja indulnak
Dr. Anisits Ferenc, korunk egyik legismertebb magyar mérnöke
-
#3096 a BMW-nek régóta vannak Diesel túraautói
pl most Palikék indulnak 1 BMW 120d-vel a 24óráson
a BMW várt, hogy tisztázódjanak a szabályok a WTCC-ben
és addig várt míg késő nem lett és a válság is bejött
kb az F1-be is így jártak
BMW Diesel Wins 1998 24 Hours Nürburgring
Csak hát nem kell tankolni a túra-autó bajnokságban, amivel előnyhöz jutnának ezzel a módszerrel
mert a fogyasztási versenyt valószínűleg a BMW nyerné
a diesel VolksWagen is csak a tavalyi 24h-son volt
jöhetne a WTCC-be is -
#3095 Miért nem épít a BMW is egy Dízeles verdát? Miért nem épít egy versenygépet? Ja...mer hogy nincs benne üzlet, ezért szállt ki a Seat is. -
#3094 amúgy megnéztem az idei STCC első futamát
ott is volt leépítés, de még így is színesebb maradt a mezőny
és eléggé izgalmas volt a futam -
#3093 Az Sima verseny baleset volt. Nem kell vele foglalkozni.
idén is +5kg-al indulnak a hátsókerekes autók?
lekorlátozhatnák a Diesel autókat, mert nagyon nagy a főlényük
kezd unalmas lenni a verseny, hogy a BMW már több éve esélytelen így
a FIA tétovázása miatt, nem vezették be a diesel BMW-ket időben
nincs Honda és a Ladák sincsenek, feleannyi szinte az autó
ez betesz a nézettségnek is -
#3092 Az FIA Túraautó Világbajnokság igazgatója Marcello Lotti elárulta az Autosport magazinnak, hogy az Alfa Romeo, a Ford, a Honda és a Toyota is érdeklődik a WTCC iránt, és az elkövetkező két évben be is léphetnek a sorozatba. -
#3091 Persze én ezt is megértem. De olyan nincs, hogy jobb pozícióba vagyok és rád csukom az ajtót.
Menu nem hagyott neki helyet. Kellett volna kb 20 centi még és semmi baj nincs. De ő rácsukott Farfus leszarta, így átrendezték a pályát:D
Szóval nem lehet 100% Farfus nyakába tolni a szart. Benne volt Jócskán Menu is.
De mindegy végül is csak mondom, hogy én nem láttam azt annyira veszélyesnek. Elcseszték, de mondom közösen!! -
#3090 Menu volt előrébb, én se vettem volna el a gázt, egyszerűen sokkal jobb pozícióban volt.... -
#3089 nem mondom, hogy szándékosan tette, de Farfus nyomta ki... el is ismerte... -
#3088 Ezt nem feltételezem:D
Szerintem egyszerűen Farfus versenyezni akar. Sajnos itt ezt nem lehet, íj módon nem lehet felróni neki, hogy megpróbálta.
Az viszont tuti, hogy Menu pont leszarta hogy mellette van. Szerintem egyébként Farfusnak akkor kitörött már a kereke amikor először összeértek ezért ment olyan látványosan neki oldalról. -
SL #3087 aki esetleg nem látta:
-
SL #3086 én azt mondom, hogy ez egy büdös szar verseny volt. remélem hungaroring lesz helyette. -
HUmanHunter #3085 videkból kb az szűrődik le hogy Farfus szándékosan baszta falnak Menut, de ez elég abszurd lenne :D -
#3084 Egyébként most meg kell védjem Farfust. Nagyon hülyék lennének ha büntetnék. Ő volt jó helyen, Menu nem adott neki helyet. Összeértek és ennyi. Menunek le kellett volna nyelnie a békát. Kicsit kintebb fordulni és ennyi. Csak ugye akkor megelőzi. Hát ez van.
Pálya szar a verseny iszonyat szar volt. Norbi meg elbaszta. De nem lehet mire fogni. Első első sora. Nagyobb volt a para mint kellett volna:D -
#3083 hát jah :) amelyik odament Menuhöz, (szerintem néző) az segitett feltenni az autót a platóra. A pályamunkások meg zsebredugott kézzel sétálgattak az autó körül -
HUmanHunter #3082 lol ez de tré "verseny" volt, sc falnak ment volna az megkoronázta volna ezt a szart :D -
#3081 Kb megkértek reggel pár helyi alkoholistát, hogy majd pakolgassák az autókat a platóra. -
#3080 Pau is jó, de ez és a szervezés és a helyi "szakemberek" kritikán aluliak voltak. -
#3079 Macau egy jó városi pálya szerintem.Ez meg egy fos... -
SzocsA #3078 FIA
rendezők szintúgy!
6 körig tart eltakarítani a roncsokat!
Kellenek a városi pályák mert kurvajók! -
#3077 a hazai rendezők összehoztak Bennaninak egy privát győzelmet és egy összetett 9. helyet... teljesen abszurd, nevetséges, felháborító!!! -
#3076 Legalább szerzett 1 pontocskát :D -
#3075 El kellett mennem, Norbi mit keres a végén? -
#3074 Kár volt az üzemanyagot pazarolni erre a hétvégére, mert verseny nem volt. Szánalmas. -
Laceee #3073 Zengő motorsport Twitter:
Vissza a rajtoláshoz. Nincs mód gyakorolni, csak az edzéseken. Két futam között nem lehetséges. Nagyon összetett feladat, gyakorolni kell.
A kuplung csattanva fog, nincs átmenet. Ha magas a fordulatszám csak helyben pörög a gumi és szénné ég, ha alacsony, lefullad. Utóbbi történt. -
#3072 Bennanit simán meg lehetne fogni, de egyszerűen nem lesz rá alkalom... a srác úgy lesz hetedik, hogy tulajdonképpen alig tett érte valamit... ilyen erővel ki is lehetne sorsolni a végeredményt... -
#3071 komolyan nem értem miért kell ilyen rendezési hiányosságok mellett városi pályás futamot rendezni... nincs nekik egy repülőterük, ahol minden kocsi elférne??? -
#3070 Szánalmas. Intsék le az egészet. Értelmetlenül körözgetnek. -
#3069 lol ez vicc :D apámmal jókat röhögünk :D -
#3068 Farfus megint bizonyított... :( az előbb túl sokat jósoltam a 2 kör versenynel, anyni se lesz... ezek idióták... -
Laceee #3067 Remélem utoljára volt itt futam. -
tomi555 #3066 félkörös verseny? -
#3065 kár, de nem csak úgy véletlen keveredett oda, lesz még lehetősége.