12867
-
#3064 ez most miért jó a szövetségnek? ha lesz még 1 baleset jó ha lesz 2 körös a verseny... LOL -
#3063 Ááá faszom :\
És akkor most 11 kör vonatozás. Kurvajó. -
Laceee #3062 Nem hiszem el -
#3061 ez a világon mindenhol piros zászló.... itt nem, itt inkább 5-6 kör sz_rakodás... -
#3060 ja, tudom... és Norbi amúgy sem érzi még az autót állórajtnál... -
#3059 De a BMW jól rajtol, mivel hátsókerék meghajtású sajnos :S -
#3058 amúgy a bmw-t mindenképpen jó lenne lerajtolni, mert Priaulx viszonylag lassú, csak a 11. leggyorsabb kört futotta az első futamban, így aki hamar átlép rajta, az szerintem meg is léphet... -
#3057 a második rajthely jó, de igencsak veszélyes is lehet, mert nagyon erős a második sor... én már annak is rettenetesen örülnék, ha második vagy harmadik helyen el tudna jönni baj nélkül... -
#3056 és nagytotálba mutatják, ahogy a faszi nem tudja levenni az egyetlen homokosvödör tetejét, közben a pálya másik feléről megindul egy teherautó a bmw-ért, amit kb 20 perc alatt fel is emelnek rá... komolyan nem értem miért nem kötelezik próbaversenyek megrendezésére az ilyen pályákat, ahol simán le lehetne mérni, hogy mennyire felkészültek, illetve mennyire balf_szok... -
Laceee #3055 Jó a 2. hely is :P, csak meg legyen. -
#3054 még jó, hogy Huff megtudta fogni az elején, mert ezek akkor egész nap a Chevyt próbálták volna arrébb vinni. Norbi jól ment, de egy BMW-t szerintem nem tud lerajtolni a következőn -
#3053 /facepalm
különbül megrendezem a kert végében. -
#3052 3 felvezető kör, 2 kör verseny, és SC. Grat, színvonalas. -
#3051 Kár volt elrajtolni... -
#3050 Fasza ezért érdemes a beduinoknak futamot rendezni, vagy ez az ekleszton átok. -
#3049 Prialux-ot lekell rajtolni Norbinak ami nehéz lesz :S -
#3048 -
Laceee #3047 Remélem ezek után, hoznak egy futamot a ringre. -
#3046 Bazz már 15 perce baszakodnak azzal a BMW-vel, hát ez mekkora LOL. -
#3045 meglehetősen komolytalan a rendezés... -
#3044 ez mekkora gáz már... -
#3043 akit érdekel, live timing itt
http://www.mstworld.com/timing/livetiming.htm?series=wtcchttp://www.mstworld.com/timing/livetiming.htm?series=wtcc -
#3042 Lol ez mi volt?:D:D:D::D -
#3041 kezdődjön már.... :) rég vártam így futamot... -
#3040 2-kor lesz, legalább is warm up-n ezt mondták. -
tomi555 #3039 Akkor úgy néz ki pont a hivatalos oldalon van elírva:) (vagy csak rosszul váltja át helyi időre) mert mindehol 2 van, twitteren is. -
#3038 14h-kor kezdődik a mediabox-om szerint. -
#3037 2kor elvileg. -
tomi555 #3036 Nézte valaki mikor lesz a közvetítés? Az van írva hogy eurosporton 2-4 wtcc, de a hivatalos honlap szerint race1: 15:20-15:50; race2: 16:35-17:05 -
#3035 Elsőkerekes kocsit azért egyszerűbb lepadlózni, mint egy hátsóst. -
#3034 jaja, nagyon állat volt, szinte azonnal padlógázt ad mikor rálép, mondjuk ez a pálya miatt lehetséges gondolom, kis fék padló, kis fék padló, végig ez megy, nem tetszik ez a pálya nekem -
SL #3033 igen az övé volt. -
#3032 Norbi lábmunkáját lehetett látni egy körön át? mert a tvcam őt követte, akkor gondolom övé volt. -
#3031 Norbi szavai: Nagyon jó az autó, olyan, mint tegnap volt a baleset előtt. Köszönöm a csapatnak. -
#3030 ááá a francban, kíváncsi lettem voltam mit mond.
na mindegy, amúgy warm up!!! -
#3029 csak a Q2-t adják le, most kezdődött, gondolom a sok red flag miatt -
#3028 Hála isten ma mindent a euro1 ad, így nem maradunk le semmiről.
10.00-kor lesz az időmérő ismétlése!!!
A Q1 végén Norbi ad egy rövid interjút, ha valaki felvenné és felrakná YouTube-ra megköszönném, sajna nem érek addigra haza. -
SL #3027 nincs frissítve! már jelentezek a házigazda jogért -
HUmanHunter #3026 ja lol most látom hogy 2009 :D sry :D -
HUmanHunter #3025 "A versenyt holnap 14:00 órai kezdéssel az EuroSport élőben közvetít." akkor bannerben mi van?