12867
-
#3144 Ha minden igaz edzés van. -
#3143 Yvan Muller beszólt Michelisznek.
"Mi történt?
Hát, „beszót” ez a svájci-francia ex-világbajnok a szemünk fényének. Hogy aszongya, ha Norbi még egyszer beáll mögéjük szélárnyékba, mint Marrakesh-ben, elrontják a körét. Sportszerű húzás, szokja csak a gyűrődést az újonc. Mi van? Ébredj Milka! Összekeversz valakivel minket."
:DDD -
HUmanHunter #3142 eurosport 1 re gondoltam :D -
Akey #3141 Dehogy is. Szombat 16:00. Ott van feketén-fehéren. -
HUmanHunter #3140 nebaszmáki hogy ismétlésben lessz csak eurosporton időmérő! -
Akey #3139 Eseménydús hétvégénk lesz. Össze is dobtam egy kis műsorfüzetet, le ne maradjak semmiről. Aki úgy gondolja, hogy hasznát venné, az itt megtalálja. -
Akey #3138 Vasárnap. Norbi ma 10. lett. -
HUmanHunter #3137 mikor lessz a következő futam? -
#3136 úty vannn, te kis gondolatolvasó. :) -
#3135 Turkington-nak lehet, hogy szurkolt
de kimondottan a BMW-nek nem
így a legelső mondatod se igaz. -
#3134 jaja, de hát 4 óra BC2-s után hajnali 3-kor már nem igazán fogott az agyam. :D -
#3133 Na ez meg a másik fele:DDD
De gondolom Maszkanak akartad válaszolni nem?:D -
#3132 Hát ezt elkúrtad, nem kicsit, nagyon. :)
-és igazad van gordon tényleg utálja BMW, nem is tetszett mikor tavaly stikában átjött a BTCC-s topikba és pofátlanul egész évben Turkington-nak szurkolt.
-a piszok :) -
#3131 De értsd már meg (ez tényleg az utsó:DD)
Nem utálom én a BMW-t! Sőt! Farfust kifelyezetten bírom kurva jó arc, és baromi jó versenyző.
De a tény ez. Ha van egy kedvenc csapatom, és balfaszkodik, nem fogom azt mondani, hogy de királyak.
Scumi hétvégén rosszat tett megbüntették, nem kezdem el védeni, éés hülyeségekkel alátámasztani, az igazam ami nem áll.
Pedig bírom az embert, és neki szurkolok. Be kell látni, ha valami nem ugy van ahogy szeretnénk.
Senkinek nem azzal van a baja, hogy KTM és BMW fan vagy, hanem azzal, hogy olyan szinten isteníted ezt a két márkát, hogy zavaró. Plusz, nem látod be ha nincs igazad.
Gondolkozz kicsit. És ne szemetelj minden topikot tele.
Látom mit csinálsz a 24H-s topikba is, hidd el nekem órák kérdése mire ott is be talál valaki. Az is halál idegesítő. -
#3130 Attól még, hogy szimpatikus neked a BMW, nem kéne teleszúrni a topikot minden BMW-vel kapcsolatos hírekkel, meg képekkel.
De mégcsak nincs is köze a WTCC-hez a 2 pilótán kívül. -
#3129 OFF
"mindig te kitiltva az sg-ről."
Kitiltani az sg-ről valakit csak 1x lehet - ezt te is tudod.
És én itt vagyok, büntetőpontot se kaptam már 2éve.
Így nem értem mit akarsz ezzel mondani.
Nekem a BMW szimpatikus, neked meg nem - én erről nem tehetek. -
SL #3128 FAIL _A:SD?AS_:D? -
#3127 Figyi Maszka..
Ez az utolsó hozzászólás amit irányodba intézek:D
A következő a szitú:
Bejössz ide a nyagy semmiből, majd, leírod azt ami teljesen látszik és igaz, hogy a BMW esélytelen.
Ezzel kezdet.
Majd én írtam erre, hogy a BMW elcseszte a wtcc-t és a Seat meg kihasználta a szabályokat, a BMW meg ül a babérjain és siránkozik, hogy büntessék a többi csapatot, (egyébként ezeknek a szabályoknak amely a Seat ellen van kb 90%-a BMW-s sírás rívás miatt van), ahelyett hogy fejlesztenének, és megpróbálnák legyőzni őket.
Ehelyett mi van? Nyavalygás, és lámpa búra fejlesztés, majd fenyegetés hogy kilépnek.
Ezek tények.
Nah erre nem tudsz mit mondani, hanem elkezded az endurance storit.
Az enduranc egy tökéletesen más versenyág. Nem számít annyira a gyorsaság inkább a megbízhatóság a lényeg. Magyarul lehet hogy a BMW nyert ott, és az is lehet hogy jól szerepelt, de az nem egy sprint futam. Nem 25 perc alatt kell győzni hanem 24 óra alatt. Kicsit más a súlya a dolognak.
Plusz nem egy 2000cm3 agyon húzott motorral mennek, hanem nagyobbal, és hosszútávú versenyzésre.
Tehát a 2 dolognak semmi, de semmi köze nincs egymáshoz.
A BMW nek a mostani autója fölött 3 éve eljárt az idő. A többi gyár 2 autót hozott be ennyi idő alatt, míg ők még mindig ezzel "szenvednek"
Ha ezt nem látod át, csak fújod a BMW elvakultságot felesleges beszélgetni.
Ugyan ez a KTM.
Isteníted a KTM bringákat, és heroldozol olyanokat amik akkor a bringa gyártásban voltak amikor a KTM még azt se tudta mi aza bicikli.
Kicsit húzd ki a fejedet a földből, és láss.
Pont. itt befejeztem.
Az se véletlen miért vagy mindig te kitiltva az sg-ről. Nem érdekes? -
#3126 igazad van Főnök Úr! Igazad van! Nagyon igazad van...jobban nem is lehetne.
Inkább legyen ON téma! Hamarosan WTCC (és nem endurance) futam Monzában! -
#3125 Igen, ez a kössünk bele a másikba topik, és ha nem tetszik, akkor vedd ki a kedvencek közül, mert itt mindenki geci mindenkivel. -
#3124 Müller már nem versenyez a WTCC-be. -
#3123 Farfus, Müller, Prialux
szerinted kicsodák ha nem WTCC pilóták?
Hihetetlen mennyi gonosz hülye ember van itt az sg-n... -
#3122 semmihez nem kapcsolódott b+
WTCC....
Lehet hogy tehértrágya lapátoló is versenyzett vmelyik csapatba, akkor beleteszed abba a topicba is?!
úristen... -
#3121 Ezt értem én, de 1 topic sose 100%-ban a főcímről szól. (unalmas is lenne úgy)
Csupán kapcsolódott a korábban vitatott témához, azért linkeltem be.
Az autót a gyári BMW Motorsport részlege készítette fel.
És több WTCC DTM-es pilóta is szerepelt a megmérettetésen, Így teljesen jó topicba linkeltem.
De ahogy nézem sajnos inkább a kössünk bele a másikba lehetne a főcím, mintsem a WTCC.
-
#3120 Nem vágod, hogy ez egy WTCC-s topik amibe a WTCC híreket vagy bármi mást osztunk meg a többiekkel? Nem azért van ez a topic, hogy a Endurance eredményeket meg fejlesztéseket nézzünk. Arra ott van az ezzel foglalkozó topik ha erre vagyunk kiváncsiak akkor átmegyünk oda. -
#3119 'Ulvar' hsz-e:
"Haver...WTCC...érted??? WTCC! Nem Endurance futam."
így kell kinézni egy érvnek? -
#3118 Persze, hogy értem, de ki beszélt itt WTCC-ről?
Ez egy túraautó amivel a BMW bebizonyította, hogy versenyképes.
Fejleszteni is tudnak ha akarnak akár a WTCC-ben is megallnák a helyüket, ha egyértelmű normális szabályokat alkotnak. -
#3117 Nem érdemes Ulvar.
Tök felesleges beszélni vele. Elvakult, és hiába akarod meggyőzni úgyis csak írja írja a hülyeségét.
KTM és BMW fan, akkor ha is ha a tények ezen márkák ellen vannak. Ész érvekkel a büdös életben nem fogod tudni meggyőzni.
Már végig harcoltuk vele ugyan így a Bringás topikat.:D
Keveri a szezont a faszommal:D Mint ebben az esetben is:D -
#3116 Haver...WTCC...érted??? WTCC! Nem Endurance futam. -
#3115 Itt a BMW fejlesztés
Megbízhatóság 5-ös
24H WIN BMW E92 M3
-
#3114 az autó súlyközéppontján helyezik el a súlyokat. -
Akey #3113 Ja. 2 Hétig csak Testsúly 4000-et, triplázó szeletet meg Puffin lekvárt halóznak egyhuzamban. -
HUmanHunter #3112 a pilótákat fogják felhízlalni azért kell a szünet :D -
#3111 ezeket a súlyokat bárhova elhelyezhetik a kocsin? Vagy kell lennie egy konkrét helynek? -
Akey #3110 Monzától érvénybe lép a handycap rendszer. A Seat és a Chevy +40 kilót kap, a BMW viszont nem fog hízni, így már ők is odaérhetnek idegből az elejére. -
#3109 amúgy a Magyar WTCC hírek csak Norbiról szólnak
semmit nem írnak szinte a többi csapatról :(
itt is csak azt írják, hogy lehet a Lada kiszáll
de azt már nem írták le, hogy ki is szállt valóban -
Akey #3108 Amúgy az feltűnt vkinek, hogy a két listavezetőn (Tarquini, Muller) kívül idén egyedül csak egy versenyző tudott eddig minden futamon pontot szerezni? Kitaláljátok ki volt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michelisz Norbi -
Akey #3107 Elkészült a dízel S2000-es BMW, de csak a Nürburgringen mentek vele Farfussal meg Müllerékkel. Aztán a dízelek kaptak egy sor büntit (szűkitő, fordulatszámlimit, stb...) meg változtattak a handycap rendszeren is, így a BMW már értelmetlennek látta a bevezetését. Ha Farfus nem cseszi el Brnoban, Okayamában, Portóban meg Imolában, akkor fölényesen nyerhették volna a 2009-es bajnokságot. Idén is menne a szekér, mert szabadedzéseken meg futamon tartják az iramot, de az időmérős teljesítményük nem az igazi. -
#3106 Akartak fejleszteni Diesel Motor-t, de nem voltak időben tisztázva a szabályok
Fejlesztés amúgy mindig van, csak a Seat Dieselekkel nem könnyű felvenni a versenyt
Ugyanis akkor a BMW-nek talán az 120d-t kellene átalakítani a WTCC-ben, hogy versenyképesek legyenek
de az rengeteg idő meg pénz és mire kész lesz lehet drasztikusan változhatnak a szabályok
Válság idején meg nem szívesen kockáztatnak
WTCC Hírek -
Akey #3105 Van egy olyan szabály, hogy a 2 vagy 3 éves kort elérő homologizáció esetén akárhány kiló ballasztot kivehetnek a kocsiból. Tavaly csak a BMW élhetett ezzel, a Leónok, Cruze-ok és Priorák is nehezebbek voltak alapból a 320si-knél. Idén talán már a Leónokon is könnyíttek, mert ugye 2007-es modell, nem mai darab az se. A Sciroccót, C30-at, Focust és Civic-et kéne vhogy belekeverni az egyenletbe. Mondjuk a V8 Superstarshoz hasonló koncepcióval egy köztes bajnokságon (WTCC-EB) belül.