12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • pedobear
    http://fiawtcc.com/ én itt néztem
  • Totti5
    Öreg kopasz elég jól tartja őket.
  • pedobear
    ez az év a wtcc-be nem lesz túl izgalmas

chevi uralom túl nagy
  • Black Ghost
    Az az igazság hogy elkezdtem írni valamit, de abbahagyom mert úgy is törölnék.
    Mindenesetre remélem minden fia-s édesanyja csuklik (bár szerintem ezeket nem anya szülte).
  • Totti5
    Hánynom kell.
  • Black Ghost
    "Az időmérő edzést megnyerő Gabriele Tarquini autójában is motort cseréltek, valószínűsíthetően a biztonság kedvéért, miután Darryl O'Young alatt két SEAT blokk is megadta magát a hétvége során. Az olasznak egyelőre nem volt gondja a motorral, amely gyors, de a látottak alapján egyelőre nem túl megbízható.

Wéber Gabival ellentétben Tarquini nem kap 10 helyes rajtbüntetést, mivel a León új SEAT motorját 2012-ben homologizáltatták, tehát érvényes rá a május elsejéig érvényes kedvezmény."

WTCC Hírblog
  • Totti5
    Úrísten, de amatőrök ezek a sportbírók...
  • Black Ghost
  • pedobear
    Verseny 1: Vasárnap
    13:20-13:50

Verseny 2: Vasárnap
    17:05-17:35

M1 F1 magazin
    14:50
  • ladarevolution
    csavart felfűzni imbuszkulcsra? azt azért megnézném xD
  • Totti5
    Egy HD kamerát azért beszerezhetnének + amikor zene és szöveg van akkor a zene 200%al hangosabb, és megsüketül az ember, ha hallani is akarja az interjúkat.
  • bakkerman
    nagyon jó vidik,látszik hogy nagy az összetartás csapaton belül,jó kedélyűek,ez bíztató az egész szezonra nézve! :)) Zengő Zoli nagy fazon! :D
  • Dietrich
    regelj, kérd aztán nézheted..
    http://onlinetvkeresre.eu/keresek.php
  • cifcuk
    Sziasztok,

Tud valaki Magyar EuroSport Streamet?
  • gordon 24
    Hát ha azt nézzük, hogy az utcai autókban is sokszor azonosak a dolgok. Pl a HDI az alapja a TDCI motornak. Meg azért a Ford előszeretettel használta a Peugeot dolgait régebben is és sok esetben ma is, így simán egyezhet.

• Dietrich
    legalább érted miért szidom évek óta ezt a maffiát...és leszarom az F1-t, WTCC-t mindent ami európai versenyzéssel kapcsolatos....semmi nem a pályán dől el.

azért érdekelne egy chevyben motort kéne cserélni mi lenne a reagálás? megbüntetik azt aki lefizeti őket? :p

• Dietrich
    Mégis lesz 10 helyes büntetés Wéber Gabinak. A motorcserés szabály csak a 2012-ben újonnan homologizáltatott autókra / motorokra (Ford, SEAT) vonatkozik. Gabi mindkét versenyen a 22. helyről indul...
  • Smici1985
    Nem értetlenkedés volt, hanem csak megjegyeztem. Amúgy az az egészben a furcsa, hogy az ellenfelének a nevét se tudja rendesen.
  • Black Ghost
    Makkmarci vízisikló meg mittudomén.... :DDD
  • pedobear

Norbi sokkal megfontoltabb, Wéber meg agresszívabb
    LOL
    szerintem meg Wéber a megfontoltabb, de mindegy
  • RatBaG #5040
    zengő :DDD

• Dietrich
    Ma két közös képünk is készült Jean Todttal, ez közvetlen az időmérő előtt. Gyorsabbak nem lettünk tőle, de világbajnoki sorozat lévén az FIA elnöke természetesen mindenkihez benézett az idénynyitó előtt - kép viszont nem sokakkal készült.

A mai nap jól sikerült, átálltam a balláb fékezésre, mivel csütörtököjn még jobbal próbálgattam, de így természetesebb és kicsit gyorsabb is (a SEAT miatt 2007 óta ballal fékezek leginkább). Délelőtt játszottunk a gátlókkal is, volt, hogy rossz irányba mentünk, de végül meglett az eddigi legjobb beállítás, így az időmérőn az eddigi legjobb balansszal mehettem.

A Q1-ben először Norbi ment a boly után és húzott engem, majd a másik új gumiszetten én következtem és ő követett. 1:59.3-mal bejutottam a Q2-be, pedig messze nem volt hibátlan kör, így a Q2-ben reálisnak éreztem a top10-et, Norbinak meg akár a to5-öt is, de sajnos rövidebbet húztuk a helyezkedésből.

Mivel a Q2-re csak 1 garnitúra új gumink maradt, ahhoz, hogy mindketten jó kört mehessünk, muszáj volt a bollyal menni, hogy a húzó ember (ez esetben én) is szélárnyékban legyen, különben nagyjából 5-6 tizedet bukik nélküle. A kivezető kör végéig jó helyen voltunk, utána viszont mindenki megtörte a ritmust, a hátul jövők viszont nem lassítottak vissza, így nem maradt elég helyünk az ideális távolsághoz. Norbi leszakadt, én meg beszorultam Tarquini és Dudukalo mögé, akit már a második kanyar előtt szinte megtoltam. A követekező körre próbáltam lemaradni, akkor viszont D'Aste gondolta másképp, akit dettó a Roggia előtt vettem szinte koccra, majd a Lesmo2-ben le is csúszott a sóderba, ki kellett kerüljem a kijáraton.

Innen nézve az 1:59.3 nem volt rossz, utána még Norbinak is tudtam szélárnyékot adni, de maradt a körben rengeteg. Holnap innen folytatjuk, drukkoljatok!

WG
  • Dietrich
    ha gyári ha nem, annak nem kéne egyeznie ;)
  • Norbi1990
    Azt írja Tim Gabi, hogy megy a motor.
    Reméljük holnap is fog.
  • Dietrich
    és egy ford mióta is kompatibilis egy peugeottal? ;)
  • LaszloLedzenyi
    most olvastam, de nem voltak nagyon megijedve aminek örülök, 1 motor mínusz
  • Totti5
    Néhány perce beszéltem Juni Gyurival, aki megerősítette a hírt, hogy a Zengő Motorsport kénytelen motort cserélni Wéber Gabi BMW-jében. Ugyanarról a motorról van szó, amellyel Christian Poulsen tavaly privát bajnok lett, és amely a mai nap során túlmelegedett. Bár nem mondta fel a szolgálatot, ám a BMW mérnöke a szükséges mérések elvégzése után közölte, hogy a motor valamelyest veszített az erejéből, és ha tovább használják, bármelyik pillanatban felrobbanhat.

A Zengő Motorsport ezért a csere mellett döntött, abban bízva, hogy az eddig használt motort egy egyszerűbb felújítással még helyre lehet majd hozni. A motorcsere idén normál estben tíz helyes rajtbüntetést jelentett volna, ám az FIA nemrégiben hozott egy új szabályt, melynek értelmében idén a Hungaroringig büntetlenül lehet cserélni. Reményeink szerint tehát a dolog nem érinti Gabi 12. rajtpozícióját.

Eurosport WTCC Hírblog
  • LaszloLedzenyi
    info?
  • gordon 24
    Na de az hogy a fordosok oda adják a lendkereket azért az nem sámli:))
  • Smici1985
    Legnagyobb az egészben, h nincs is ilyen nevű versenyző a mezőnyben.:D Ha jól emlékszem. Di Sabatino az van.
  • Norbi1990
    Haha, hogy mondja Sabatininek :DD
  • Dietrich
    most akartam linkelni :)
  • Norbi1990
    Beszarok :DDDDD
    Ez a csapat akik a motort készítik el elég amatőr banda lehet, hogy nem tud adni egy olyan motort ami jó a kocsihoz.
  • Black Ghost
  • Dietrich
    Ifjabb Ficza Ferenc egy hetedik helyet szerzett az ETCC monzai időmérőjén az Alfa Romeo 156-tal. A fiatal magyar pilóta tovább javított legjobb idején, ám a 2 perc 5 másodperces határt nem tudta áttörni, 2:05.1-el zárt. A legjobb időt a spanyol Fernando Monje futotta a dízel SEAT-tal, 2:01.1-nél állt meg az óra. A második futam rajtsorrendjét majd az első verseny eredménye adja, úgy, hogy az első nyolc sorrendjét megfordítják. Az RCM Motorsport motorgondok miatt nem tudott rajhoz állni a Peugeot 407-tel. Részletek később.
  • Dietrich
  • Dietrich
    ez azért valahol bénaság is..
    erős a gyanúm a taktika a 9-10 hely elérése volt..
  • Smici1985
    Jó kis versenynek ígérkezik a holnapi. Remélem ezt egy picit lehet überelni a Zengősőknek. Agresszivan kell menni aztán majd kiderül mit ér.
  • Norbi1990
    Nem tudták egymást húzni mert mindig valaki bement közéjük.
  • Norbi1990
    Norbi pole a 2. versenyen :DD