12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Totti5
    Ez az srácok! Norbi eléggé vad időt futott!
  • nyuny01 #5012
    WTCC 2012 Monza - Időmérő
  • Norbi1990
    Túraautó Hírblog:

Most jött a hír, valami nagyon nem kerek az RCM-nél az új motorral. Komoly a baj, most úgy néz ennyi erőfeszítés után mégsem tudnak elindulni... ILYEN NINCS!!!!!!

Beszarok...
    Vajon mi a faszt csináltak a dánok??? Eddig jó volt annak aki használta, és most megvették és 2 zsír új motorból 2 szar??
  • pedobear
    Mi az hogy reklamálnak emiatt egyáltalán? Van pofájuk. Ez teljesen szabályos, mit problémáznak a mocskok?
  • Norbi1990
    Mintha más nem azért lenne a pályán, hogy gyakoroljon :DDDDDD
  • Dietrich
    Zengős jelentés az edzésekről

"...a szabadedzésen Coronel bácsi csapatfőnöke átjött reklamálni, hogy ne használjuk a szélárnyékukat, mert ők, bizony gyakorolnak."

:D
  • Dietrich
    Mai free 1

Mai free 2
  • Dietrich
    16
    abból egy ott ragadt a rajtrácson..a legizgalmasabb az volt mikor a tüzoltó borult egyet ;)
  • Norbi1990
    Vannak 15en kb. Az elég kevés.
  • Dietrich
    én meg maradok a V8-nál és IC-nél...WTCC-be nem lennének magyarok nem is érdekelne..
  • Norbi1990
    Hát ez a Tutumlu gyerek aki Villa helyére jött elég gyengusz :DDD
  • pedobear
    2012-es DTM szezon

Én asszem idén 24H és WTCC és DTM és Forma1-et nézek
  • pedobear
    Verseny 1: Vasárnap
    13:20-13:50

Verseny 2: Vasárnap
    17:05-17:35
  • pedobear
    http://fiawtcc.com/

Race 1: Sun
    13:2013:50

Race 2: Sun
    17:0517:35
  • Black Ghost
    Estoril helyett Portimao
  • pedobear
  • nyuny01 #4995
  • Black Ghost
  • Dietrich
    kb. 1 órás hír..
  • Dietrich
    RCM bréking: a csapat különítménye Schiller Zsolti és a videós Boros Gabi már csak néhány kilométerre van Fuldától, ahol átveszik a Peugeot új motorját!!! Csak lesz mosoly a sztori végén!
  • Dietrich
    persze maguktól találták meg Talma utána nem a vezér ajánlásával :p
  • Smici1985
    Fideszoton nem létezik csak néhány ember agyában Videoton van csak. Ez OFF volt.

Jó, hogy beszállt a MOL már ideje volt. Talán egy picit megnő a csapat költségvetése, amivel valamilyen fejlődés még ellehet érni. De úgy néz ki a magyar autósportban kezd beindulni valami. Kiss Norbiék 3 gyári MAN-nal fognak indulni a Kamionos EB-n. Ez is nagy dolog. A versenyzők Kiss Norbi, Frankie Vojtisek és Alex Lvov. A csapat pedig a Frankie Oxxo Racing Team.
  • Dietrich
    eddig is mozgott a seggük..Talmácsitól a Fideszotonig..
  • Akey
    Kicsit túl van bonyolítva, de hasznos. Én is készítettem kalendáriumot. Még hiányoznak belőle az amcsi, skandináv és magyar sorozatok: naptár.

A MOL előtt meg le a kalappal, hogy végre kinyitották a szemüket és a seggükből előhúzott kezükkel végre elkezdték jó helyre "szórni" a pénzt.
  • RatBaG #4987
    http://www.zengomotorsport.hu/michelisz_norbert_a_mol_tamogatasaval_vag_neki_az_idei_a_turaauto_vilagbajnoksagnak

nekem perpill nem jön be az oldal, de hurrá! már épp ideje volt, hogy a mol megmozdítsa a seggét...
  • Smici1985
    Jól néz ki. Szép kis darab. Remélem gyors is. :D
  • dave9004
    ez tetszik
  • pedobear
    ------>>>>>>>> Motorsport Calendar 2012 <<<<<<<<------

------>>>>>>>> Consolidated Motorsport Calendar 2012 <<<<<<<<------
  • gordon 24
    Fuck jeah!!:))) Imádom..:)
  • Dietrich
    RCM - úton az új motor
  • Norbi1990
    Ja ezt én is furcsállottam, hogy eddig ilyen hiba nem jött elő, csak a Gabiéknál.
  • bardocz
    De ez az eddigi évek alatt nem jött elő a motornál? Mert ez így leírva konstrukciós hibának tűnik, tehát egy ugyan ilyen motornak ugyan ezt kéne csinálnia, és ugyan ott vannak vele, mint most.
  • RatBaG #4977
    ennyire nincs sponsor, vagy mikor akarják felmatricázni?
  • Dietrich
    vagy a pénzük erre volt elég..
  • Smici1985
    A Peugeot-tal szerintem nagyon rosszul jártak. Nagyon nehéz akármilyen alkatrészt is pótolni. Lehet, hogy maga az autó olcsóbb volt, mint egy BMW,Seat vagy Alfa netalántán egy Lacetti vagy Accord, de az alkatrészek sokszorosukba kerülnek. A hibákat nehéz javítani is. De hát az ő választásuk volt.
  • bardocz
    "A probléma igen egyszerű, a tempós kanyarokban az olaj ellibben a karterben, ezzel pedig megszűnik a kenés."

• Norbi1990
    Nagyon nem jó ez a pözsó szerintem.
  • Dietrich
    Új motorra vár az RCM
  • Dietrich
    Michelisz Norbert:
    Mindenek előtt szeretném megköszönni a csapat munkáját, amit az elmúlt másfél hét alatt csináltak az emberfeletti, le a kalappal előttük. Tegnap is hajnalig ment a munka, ma reggel viszont minden időben készvolt, reggel 9-kor kigurultunk a boxból. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a fiúk ennyire hatékonyak, ez egy nagyon jó alap erre a hétvégére, abból a szempontból, hogy minden nagyon gördülékenyen fog menni.
    Nagyon jó érzés volt beülni Makaó után az autóba, nagyon vártam már ezt a pillanatot. Írtunk egy forgatókönyvet a mai napra, ami úgy tűnik bevált, nagyon termékeny volt a délelőttünk. Délután új állításokat fogunk kipróbálni, megpróbáljuk a lehető legtöbb információt összegyűjteni, hogy egy kicsit előre is dolgozzunk, ne csak Monzára.
    Nagy segítség, hogy lett csapattársam, és ez biztos, hogy segítség lesz az időmérőn is – a sokat emlegetett szélárnyék miatt is – illetve az adatok szempontjából is. Nagyon boldog vagyok, hogy Gábor lett a másik autó pilótája.

Wéber Gábor:
    Otthon érzem magam itt a csapatban, ez nem változott, hiszen 2008-ban már versenyeztünk együtt Norbival a Zengő Motorsport színeiben.
    Az autó kicsit jobb, mint amire számítottam és kicsit rosszabb is. Az ülésem még nincs teljesen jól beállítva, de ezen dolgozunk. Nehezebb vele fékezni, mint gondoltam, de kigyorsítani viszont könnyebb, összességében, pedig nagyon jól vezethető. Az első egy óra az ismerkedéssel ment el, próbáltam ritmust találni, illetve próbálgattam a csuklómat, hogy mennyire bírja – tavaly sajnos eltört – de úgy tűnik működő képes ez is. Folyamatosan tudtam gyorsulni a délelőtti tesztek alatt. Próbálok alulról támadni, tehát most nem akarok 110 százalékon pörögni, ami nem én vagyok, de most annyira kevés időnk van, hogy ha most összetörném az autót vagy a sóderágyban végezném, akkor sokkal többet veszítenénk. A rajtot még nem gyakoroltam, délután akarunk ezzel foglalkozni, mikor már teljesen érzem az autót.
    Furcsa látni a mezőnyt (nevet), elmegy mellettem az Yvan Muller - nem tetszik, hogy a Chevyk ennyire gyorsak - vagy Tarquini… Tudtam, hogy ők is itt lesznek, csak persze más, amikor az ember ezt megéli.

Aztán jött a délután...

Wéber Gabi nem ment az utolsó órában, mert ráment a kerékvetőre és leért a Bömbi alja...
  • Totti5
    Krúzok 2+ másodperces előnyére írtam. Legalább súlyok nélkül mentek most?