Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Egyértelmû volt a büntetés, talán ha visszaenged 3-4 autót azonnal, de nem tette.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SL
akkor azé leszarom, de nagyon felbaszta az agyam, hogy megbüntették Micheliszt.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Most Vörösön kívül ki gondolta, hogy ezért Norbi nem kap büntetést. És miért lenne Priaulx így is úgy is dobogós, amikor ha sárgazászlós elõzés miatt büntetést osztanak ki, akkor nem a 3. helyre csúszik vissza. Lúzer. Meg hogy csukott szemmel közvetít, az is biztos. Ha már felbaszom az agyam a futam miatt, a kommentátor ne borítson már ki még jobban! <#violent> Na sztem végre kiadtam magamból.
Norbi1990
Ez a gumi hibája nem a pályáé 😄
SL
az, hogy minden második autó defektet kapott

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
Mi köze ennek a pályához?
SL
verjem bele ebbe a szarfos pályába

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Norbi1990
Várjatok még, sárga alatt elõzött mindenki 😄DDDDDDD
bardocz
Háhá, mennyi defekt😄

Sajnos így Norbinak megint nem lesz sok esélye:\
Black Ghost
Bazzz ez mi volt aszt a ku.....!!!!!!!!!!!!!
Totti5
Lol, ez mi volt?😄DDDDD

Norbi1990
Ez igen. Defekt.
Norbi lassan Pechman lesz :S
mcmoha
http://www.justin.tv/motorsportf1#r=86But24~

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Büntetést kap, de esélye nem lesz a 2. futamon, mert szemmel láthatóan sérült az autó, diffuzor stb...

Norbi1990
Menu megcsinálta magának 😄
Õ szivta meg, mert feljött a motorháztetõ 😄
Norbi 1. sor 2. futamon.
Totti5
Ezt nem hiszem el.... lebontották Norbi autóját, a rohadt életbe már.

oneal1
neten tudnám nézni valahol?

!Forza Ferrari!

Black Ghost
KEZDÕDIK!!!!!
MaSzKa
<#eljen> én is utálom azokat

RU-ról majd holnap este letöltöm a Race-t

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

csak kár hogy Norbi mögött végzett, miatta ment el legalább 3-4 hely azt nyilatkozta Norbi.

A féltengelye törött el Norbinak. Monteiro meg megkapja a magáét a sok feltartás és levágás miatt. A Q1-ben elkövetett többszöri levágást 5 rajthelyes büntetéssel díjazta a versenybíróság. <#eljen>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

jah, jobb így mintha palik vagy czollner ordítana hogy ÉS NORBI LEMENT A PÁLYÁRÓL ISTENEM!?!?!!!

gordon 24
Jahh kb mintha egy március 15 dikét közvetítene.

Igen az ott Farfus. Nagyon megy. Õ nyert és közbe alszik😄

Az a baj, hogy megint nem azok ülnek ott akiknek kellene.

De azt mondom, inkább aludjon meg a tej a szájában, mint orr hangon ordítson (sõt sikítson mint egy rossz buzi) ahogy Czollner szokta F1 alatt😄

Downhill!!

attól hogy baja van a betûkkel miért kell szapulni? 😄 olyan izgalmasan leközvetítte az idõmérõt 😄

Ja, ez Vörös Csaba volt, nem várhegyi. De mindkettõ kutyaütõ, uhogy nem változtatok a véleményemen. <#eplus2>
Te jó ég Várhegyi... "Farfus a 2. és 3. szektorban is a leggyorsabb volt." Közben meg az elsõben benne sem volt a 8-ban, a másodikban 3., a harmadikban meg 2. volt. Grafikonleolvasás FAIL. <#wilting>
Norbi1990
Ki mondta, hogy szétesett?? 😮
felfüggesztés? 😞

szerintem csak félt hogy valami letört úgyhogy inkább kiment a boxba+ a gumik telementek kaviccsal.

Valami a felfüggesztéssel. De a Roggiában õ fékezte el magát, lehet, hogy defekt.
Totti5
Norbinak szétesett a szekere, a többeiknek meg nem? nem hiszem ezt már el...........

De kibaszott szerencsétlen ez a Várhegyi. Mennyen inkább sertéskergetést közvetíteni! <#boxer>
szerintem nem fogják

Vajon Monteiro idejét elveszik? Egy tiszta kört sem tudott összerakni. Vagyis egyet, ami épp veri Nykjaert.
már 100 embernél szaggat bakker milessz akkor ha még száz elkezdi nézni.

De most még fél óra reklám:S

végre, gyorsan el kell búcsúzzak...

LaszloLedzenyi
rohadt francia cigányok,kit érdekel ez a szar?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Igen közben rájöttem, köszi😊
Remélem vége egybõl átváltanak.

még mindig a gyep szär megy bakker váltsák már wtcc ere

Norbi1990
Igen, de frissíts rá és megy.
Most még huzzák egy picit a idõt.....................
Na nee. Nektek is megállt?

Norbi1990
Remélem átfogják váltani.
Angol foci má biztos nem lesz, mer a Premier League-nek már vége van 😄
LaszloLedzenyi
mingyá 4 óra erre mé ez a gyephoki megy basszák meg. ha nem lesz közvetítés mírges leszek tuti írok levelet az eurosport nak.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Norbi1990
Remélem fog menni
Egész délután ment az eurosport2.
ha lessz stream vki belinkeli majd?

milk4
fél másodpercel gyorsabb Norbinál Tarquini már csak az elsõ szektorban aztán még jön hozzá 😞

Nem megy a szekér. Rossz a paci emésztése. <#shakehead> Csak úgy suhannak el mellette a többiek. Tarquini szélárnyék nélkül is elsõ tudott lenni.