12867
-
#5145 :)
-
#5144 kigyókat kerülgetek a Tour de Fason is a bicajosok 2002-ben ;) -
#5143 :DD -
#5142 tudom..
a pilóta se élte túl mert a fejét a poroltó találta el..anno gyerek voltam mikor ezt nem mutatták csak bemondták a sport hírekbe. -
#5141 javítottam nyugi:)) -
gastone #5140 jó szám! :D:D -
#5139 -
gastone #5138 hangyát* -
gastone #5137 én 2 hagyát ütöttem el múltkor, mikor átkeltek a 4-esen. -
#5136 Jaja! Mocis meg kigyót:)) -
gastone #5135 azt láttam, de ne linkeld ide mert az nagyon durva volt :S
egyik még pont átért az autó előtt, a második meg.... szegény ember :S -
#5134 ütöttek el már nagyobb testű állatokat..őz, kenguru..és 70-es években embert is sajna F1-en.. -
#5133 -
gastone #5132 A madár karakterisztikáját jelentős mértékben meghatározó tényező a sebesség, és a felület tulajdonságának összessége. -
#5131 Ettől még mindig vicces, hogy megváltozik a madár tömege, mert nagy a sebesség :DD -
gastone #5130 Feltételezem kamionnal, és feltételezem, csak le kellett törölni az elejét a verdának.. :D -
#5129 Apum,kinn németbe csapott el egy kis birkát........:D -
gastone #5128 rossz gumi, elavult autó.
jó guminak íbrni kell 200c fokot kis ideig, jó kocsba meg van ABS -
#5127 lehet ezen viccelődni de repülő ütközött már kisebb madárral mint egy galamb és idő elött talajt is ért a repülő és nem azért mert kifogyott a kerozin.. -
gastone #5126 Meg eleve a lökhárító és a motorháztető közötti részt kapta el.
nem papírból van ezeknek a futóművük...
Hungaroringen a komplett orrát leütötte Norbi a kocsinak, mégis ment. -
#5125 én is elcsaptam egy birkát (részben) jobb elsővel a hátsó részét fűstölő gumikkal kb. 60-al 80-90-ről satu fék..Erdélyben. nem lett semmi baja az autónak viszont a satu féktől defektem lett.. -
#5124 erre csak ezt tudom mondani:
anyád... -
#5123 "ekkora sebességnél meg sokszorozódik x kg-ra a tömege"
Azért a fénysebességtől messze volt az -
#5122 de gondolkodj már..ladával döngetsz 80-al itt meg mentek kb. 220-al és az autó beállításai nem arra voltak, hogy elüt egy galambot ami ekkora sebességnél meg sokszorozódik x kg-ra a tömege. ez versenyautó nem szántóföldre való kombájn.
-
gastone #5121 #5092 -
#5120 Ez egy vicc, hogy egy kis madár ilyen kalamajkát tud okozni. Egy régi utcai Lada-n még karcolás se esik ilyen esetben. -
gastone #5119 Igen, az beleköthetetlen, azért is nem emeltem ki a mondata ezen részét.
Én is versenyeztem nem volt látható sérülés, de egy rázókő rossz szögből való érintése 4-5 centivel hátrébb rakta az autó bal első futóművét, kerekét, onnantól elég érdekesen viselkedett az autó, gondolom itt is ez a helyzet állhatott fenn.. -
#5118 Micheliszt egy galamb ütötte el a győzelemtől! -
#5117 Elütötte a futóművet. Az épp elég, hogy 2-3mpet veszítsen körönként. -
gastone #5116 Az igaz, de a motort nem érintettem de ezt a kis csalafintaságot fogjuk nyugodtan a LÁZra ami még benne volt futam után is.
Én sem tudnék értelmesen nyilatkozni, ha kiszálnék, és kérdezgetnének. -
#5115 World Touring Chevrolet Championship -
#5114 Hát igen. Ez aerodinamikai szempontból sem volt túl előnyös. -
gastone #5113 "A motor is vesztett a teljesítményéből, mivel ugye széthasadt a motorháztető.." -
#5112 -
gastone #5111 ez szomorú, bizonyára a hír nem kacsa..-galamb, és valószínüleg Galamb József sem repdesne fel a hírtől. -
#5110 P1race
"Ilyen pech nincs! Mindenről az a fránya galamb tehet! Az imént váltottam néhány szót Michelisz Norbival, aki azt mondta, hogy egyszer csak azt érezte, hogy megütötte valami a kocsija elejét, eltört valami a felfüggesztésben és onnantól már alig tudta irányítani az autót." -
gastone #5109 a futamon, vagy a külvilágon? -
#5108 Amíg Tarquini miatt sárgáztak, hány ember előzhetett? -
#5107 -
gastone #5106 kicsit lehet kiferdült a szeme a tokjából