12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • ml85ml
    sőt szerintem mivel kigyorsításkor előzték meg,s ztem az is benne van a pakliban, hogy a madár miatt megijedt és elváltotta magát.
  • ml85ml
    sztem simán elkopott a gumi, vagy vmi más technikai ko
    egy galamb az első fényszórónál nem hiszem, hogy nagy galibát tudna okozni... a fényezést is alig karcolta
  • Minstrel
  • desigo
    Egybeesett?
    Persze 7 körön át nem volt semmi gond de az ütközés pillanatától meg igen.
    Ez nem túl hihető...
  • ladarevolution
    Minden elismerésem Norbinak, jól nyomta, a kocsi meg nem bírta ki sajna.

Galamb sztorihoz megy annyit, hogy Zengőék kicsit benézték és szerintem már nem akartak változtatni az állásponton.

Az a galamb semmit nem okozott, nemhogy a futóműben, mivel ahhoz hozzá sem ért, de még az autó fényezésén is épp csak nyomot hagyott. :D (korábban linkelt képen látszik...)
    Kissé eltúlozták ezt a dolgot, olyan irreálisan hogy még maguk is elhitték. Szerintem egy egyszerű technikai probléma volt, ami kb egybeesett a galambelütéssel. Ennyi és nem több.
  • Totti5
    Noorbi elmondása szerint az autó vezethetősége igencsak megcsappant, szóval a futómű környékén keresendő a hiba.
  • kemszi2
    őszintén nem mind1?:D
    majd hátha láthatjuk mi történt a géppel ha haza hozták!
    A körülményekhez képest szerintem szépen szerepeltek,mondhatni soha rosszabbat
  • pedobear
    "a galád madár igenis tönkretette a kocsi futóművét....Tegnap a parc fermé miatt ezt pontosan nem tudtuk meg...A Zengő-csapat azóta a honlapján megerősítette: valóban egy galamb okozta azokat a sérüléseket, aminek következtében a kocsi jelentősen lelassult."

Honnan a francból tudják, hogy tönkretette a futóművet ilyen biztosan mikor még az autóhoz se nyúltak hozzá.

Addig minek nyilatkoznak egyáltalán? Kivágta ez az írás nálam a biztit egy kicsit.
  • pedobear
    Ezeke szakkommentátorok? ugyan már... ezek amatörök

"Aztán, a nyolcadik körben, a Roggia-sikán előtt egy csapat galambbal találta szemben magát, akik a pálya szélén lakmároztak."

A galamb a pálya közepén volt és nem a szélén és nem lakmározott.
    Ráadásul nem a 8. hanem a 7 körben volt.

ez a Simon István egy barom!

Csak meg kell nézni a képet és a videót:
  • Peter1
    Oknyomozás: Michelisz esete a galambbal
  • Totti5
    Majd lesz, gondolom először az FIA vizsgálja meg a kocsikat ( súly, üzemanyag stb... ), aztán megkapják, vagy már ma megkapták.
  • ManoNegra
    Én sajnálom szerencsétlen madarat.
  • gastone
    Biztos, hogy az üzemanyag szívócsőbe való befecskendezése a leghatékonyabb megoldás? :O :S
  • desigo
    Érdekesebb lesz az a videó ahol szedik szét és úgy nézegetik.
    Ezt a pechet :(
  • pajti
  • Dietrich
    Juni :DDD
    de rüheltem amikor F1-t közvetített...viszont ez a fajta bohóckodás jól áll neki.
  • pedobear
    Azt a pillanatot lefényképezhette valaki, mikor a madár ott van a kocsi előtt 1 méterre?

• SimaSuna #5172
    de nem is látta, hogy mit ütött el...
  • RatBaG #5171
    igazad van!
    norbiról köztudott, hogy hatalmas állatvédő. egyszerűen nem bírta ezt a lelki terhet, hogy kioltotta egy szegény szárnyas barátja életét, ezért lassult le olyan látványosan.
  • Totti5
    Tök mindegy hogy a galamb hol van a történetben. Az autó elromlott, valami történt a technikával és amiatt lassúlt le.
  • pedobear
    Ha nem is látták, akkor hogy a francba tudják, hogy eltört a felfüggesztés. Ez mekkora baromság és hihetetlen story.

Komolyan elhiszitek ezt? Mikor a kerékvetőkön mennek át durván akkor érdekes, hogy nem törik el. Ez egy hatalmas baromság.

Nem tudom mi lehet itt, de egy galamb miatt ilyen törések biztosan nincsenek, mert mikor valakinek hátulról nekimegy akkor az meg se kottyan. Ha a lökhárító letörik akkor is megy a verseny tovább a legtöbb esetbe.
  • Miguel125
    Ez a galamb dolog tényleg hihetetlenül hangzik, de ami a tényen nem változtat, hogy közvetlenül az eset után Norbi látványosan lelassult. Tisztán és könnyedén kerülgették ki az egyenesekben, azt pedig nem lehet arra fogni, hogy kizökkent, vagy addig bírta csak a nyomást fejben... Mindenesetre kiváncsi vagyok a koknkrét diagnózisra, hogy mi történt.

Mindentől függetlenül MAGYAR versenyzők, MAGYAR csapat és ők legalább ott vannak. Kinek szurkoljunk ha nem hazánk fiainak?!
  • Dietrich
    inkább csak okot adott..
  • Dietrich
    pedig a 2007-est még a retek klub is mutogatta..igaz fingjuk se volt arról ez egy V8 supercars bajnokság de a kengurut azt felismerték :p
  • pedobear
    Én már láttam élőbe, hogy gond lehet, mondtam is magamban menj már onnan el te buta madár!
  • RatBaG #5162
    junigyuri készen van :DDD

http://www.zengomotorsport.hu/madarat_fogtam_lajf_angry_birds_monza
  • pajti
    Számomra is érthetetlen..
  • Black Ghost
    valamiért nem szúrja be a képet
  • Black Ghost
  • Black Ghost
    De hát ott nincs semmi, se motor, se hűtő, pláne nem a futómű!

• desigo
    Hihetetlen,hogy ez a kis madár kárt okozott.
    Mondjuk jó látványos volt a csatt...
  • gordon 24
    Másodikat:))
  • Dietrich
    azért az is érdekes a versenyző szakkommentátor szerint ilyen galamb elütés nem okozhat semmit mert már ő is ütött el madarat...
  • Peter1
  • gastone
    Zengő Birds :D
  • gastone
  • Totti5
    Érdekes azért. Tavaly minden megörtént Norbival ami megörténhetett... reméltük idén másként lesz, erre tessék... megint egy ilyen 0,001%os csavar a történetben. Várom már mikor a következő versenyen vezeti a mezőny és egy meteor defektet okoz majd neki.
  • Dietrich
    melyiket? 2007 vagy 2010? :)

• gordon 24
    Az szép! Én azt láttam csak amikor ugrált össze vissza:)
  • Dietrich