Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
A Honda, Toyota, Mazda ... stb után talán... 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
A hangsúly a szerinteden van.
mert sztem a legjobb autó a ferka után

No music, no life....

Totti5
Ezt hogynem vették észre?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fia megint szarakodott mint schumacher esetnél hogy annyira lefoglalta õket az egyik szabálytalanság hogy a másik megbüntetésére nem maradt idejük..

SL
rohadjon meg

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Norbi1990
Egyébként ezt láttátok?

Priaulx is durván levágja a kanyart és csak Norbi kap büntetést. És egyébként úgy mellékésen mondom, hogy ezzel a vágással nyerte meg a futamot! Ha nem vág tuti, hogy nem lett volna ott ahol célbaért.
SL
mert mi lesz?

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

sztem egyáltalán neszóljátok le a bmw-t...

No music, no life....

bardocz
Biztos szeretenek az emberek a szervizben szívni x)
LaszloLedzenyi
már lassan több bmw van mint swift

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

MaSzKa
neked muszáj mindig mindent kommentálnod?

a faszoszástól érzed magad nagyfiúnak? eléggé szomorú
hogy tõled csak ez várható

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totti5
Megbízható és népautó. Itt MOn is mindenki már ( új ) BéeMmWével mászkál... teljesen elvesztette a márka a presztizsértékét, legalább is a szememben.

Amúgy meg ez WTCC topik😊

Freedom88
õt, mert BMW van az endurance futamot és ha már van, akkor minden BMW a király minden topicban.

T.T.

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

egyetértek<#eljen>

bardocz
Ki a faszt érdekel ez rajtad kívül a WTCC topikban?
MaSzKa
hülyeséget beszélsz
a "Zöld Pokol" 24H órást is 3-as BMW nyerte

nagyon megbízható típusok ezek

SL
ótvar szarok

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
Most ugye azoknak gratulálsz akiktõl kapták a 2-s gyõzelmet: Chevi, Seat. 😄DD

A BMW idén egy nagy nulla, a többiek plusz 40kg-al is ott alázták õket ahol akarták.
MaSzKa
szépen a BMW ölébe hullott egy 2-ös gyõzelem
Grat 😄

Norbi1990
Menu egy felfüggesztett 5 rajthelyes büntit kap a következõ 3 fordulóra a Michelisz Norbi lökésért.
Egyébként Menu bocsánatot kért Norbitól az 1. verseny után.
SL
na végre! sztem jó pálya monza 😄DDD

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

LaszloLedzenyi
<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Laffite
mellesleg lehet több mindent elértek eddig az életben mint pl te... de nem is értem miért húzom fel magam egy ilyen nevetséges hozzászóláson... mára én itt be is fejeztem, ez nevetséges <#wow3>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
szóval aki nem felel meg a kényes ízlésednek, az mindenki féreg... szánalmas vagy barátom <#levele>

Én nem tartom kizártnak. <#nyes> Huff szerintem is szimpi, de Yvan már csütörtökön rátett egy lapáttal az amúgy is tetemes mennyiségû szarkupacra, amit én vele egyenlõnek tartok. De hogy dícséret is elhagyja a számat, Pernia és Gené is nagyot ment.
Norbi1990
sztem Huff meg Prialux jó fejek. Nem nagyon csináltak olyen unfair dolgokat(legalábbis nem emlékszem rá, hogy csináltak volna valamit)
LaszloLedzenyi
annyira egy unszimpatikus pilóta számomra, mint huff, prialux,tarqini,menu. nagy nevek meg minden,de egy utolsó féreg mindegyik egytõl eggyig akikiet soha nem büntetnek semmiért.(na most tarquni kapott de azt nem lehetett eltusolni ),

Laffite
müller nem tehet róla, hogy mákja volt, ilyesmiért kár fikázni valakit... a dánt nagyon sajnáltam, brutális balszerencse volt

Totti5
Müller tehet róla?

LaszloLedzenyi
áááá ez nem yvan müller hanem cigány müller. igaz tarqinit se csipázom.
nykjaert nagyon sajnálom, megérdemelte volna nagyon.

de Norbi 8. és ez jó a zúzda végébõl feljönni

Ez a hétvége megint csak annyira szólt a versenytempóról, mint Marrakes, de Norbi megint kidolgozta a belét. Zolderre kapunk felújított motort és lehet neki nyomni. Jó lesz ez!
Norbi1990
Szép volt. Nykjaert azé sajnálom 😞
Black Ghost
Szép volt Norbi, Gratula!!!
Black Ghost
Jó lesz ez, Genét, Monteirot meg lehet fogni. 😄
Minstrel
pár éve törökországi versenyen is a végén defektet kaptak többen is, asszem az alfák vezettek és ketten vagy hárman is az utolsó körben kaptak defektet

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
Délelõtt Wéber is ugyanezért kapott büntetést, (twitteren ezt írták) ezért figyelhettek volna kicsit jobban is, Norbi nagyon pofátlanul vágta le, de persze érthetõ, mert az autóra akart vigyázni.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Laffite
"a versenybíróság úgy néz ki egy kicsit túlreagálta Norbi büntetését, emiatt sajnálatukat fejezték ki..."
...ez vicces

Laffite
hát ja, egy balesetet szenvedett autó, defektes autó, mûszaki problémákkal félrehúzódó autó külön talány, hogy meddig jut el a pályán és mikor áll le teljesen... furán nézne ki, ha ezeket nem lehetne megelõzni/kikerülni... meg aztán a kanyar után valószínûleg tényleg volt zöld zászló...

Black Ghost
A BMW-ket szerintem hülyeség lett volna megbüntetni, még ha sárga volt akkor is. Az elsõ kettõ defektes volt és ha jól tudom ilyenkor kikerülhetik õket.
Laffite
szerencsére van elég hely a pályán kikerülni a lassabb kocsikat, a kérdés tényleg csak az, hogy sérült-e a gépe, és ha igen, mennyire

Laffite
tarquini és huff is azért viszonylag jól jött ki az egészbõl

Norbi1990
Vagy még több defekt... 😄
Norbi sokat gyakorolta a rajtot. Feltudna jönni sztem pontszerzõ helyre.
Laffite
farfus kivételesen halvérû volt, de lehet csak azért, mert egy bmw volt elõtte 😊

Laffite
ennek a hétvégének már lõttek... azért kíváncsi leszek, hogy hátulról hova ér majd fel... plusz rajtnál érdekes lesz a négy seat elöl, kíváncsi vagyok mennyire tudnak eljönni, biztos lesz egy kis tömörülés 😊

Black Ghost
Összesen 3-n kaptak defektet és valószínû Norbinál egy leszakadt alkatrész is besegített.

Amúgy szerintem Brand Hatch után az egyik legjobb túraautós pálya.
Laffite
ez pech... sajnos Norbi büntetése elsõ ránézésre is egyértelmûnek tûnt... utólag könnyû okoskodni, de a levágás után el kellett volna venni a gázt, hiszen a 4. hely helyett egy 7-8-9 helyre való visszatérés is jobb lett volna mint ez... na majd idõvel jön a rutin is a gyorsaság mellé... mindenesetre jó volt látni, hogy Norbi tartotta a lépést a világbajnokokkal!

Eligazításon világosan megmondták, hogy aki levágja az elsõ sikánt, azt megbasszák. Tudta ezt Norbi is és még csak vissza se engedte a többieket. Ez az õ hibája volt. Még szoknia kell a légkört.
bardocz
Teljesen jogos büntetés, átvágta az egészet, és elõzött vele nem keveset. A defekt sokkal idegesítõbb.