12867
-
#5361 -
-
#5359 4. kép -
#5358 rendes aprítás volt :D -
-
#5356 az is jó, kísérőként ugyanúgy el lehet követni merényletet... -
#5355 facebookon chevrolett oldalán :D ha érdekel valakit lehet kisérőnként velem jönni, de játszani nem lehet :D -
#5354 hol lehetett nyerni? -
#5353 Nekik legalább tetszik::D -
#5352 nyertem egy gokartozást rob huffal -
#5351 brend nyú csak ezt hallottam egész idő alatt :D
izgalmasnak izgalmas az biztos
-
#5350 még jó hogy lebetegedtem,pótolom a 7végi hiányosságokat btcc,wtcc,most jön a wrc :D -
#5349 ment pü -
#5348 a btcc-s futamoknak van valami letöltési lehetősége? -
#5347 Hogy ezek az új BTcc-s gépek mennyire rondák::DD Te jó ég. Az az MG az mi??::D Meg ez a proton.. Szörnyűek. Az angol autógyártás "csúcsai"
Borzasztó.. Viszont a versenyek a szokásos színvonal. Fasza! -
#5346 Gábor Wéber
Kardántengely törés a végső változat, most nézték meg a fiúk.
Kár érte, mert állórajttal komolyabb esélyeim voltak a második futamra, az autó is sokkal jobb volt: az első futamon a 9. leggyorsabb kört autóztam a bolyban autózás és a 17. hely ellenére.
Fejben már Marrakesh-ben vagyok, viszont rengeteget tanultam ezen a hétvégén az autóról.
WG -
#5345 hát nem kevés előzés van most :) -
#5344 -
#5343 btcc toyotákkal mi lett? tavaly volt, hogy versenyképesek voltak, azt hittem idén ott lesznek az elején -
#5342 az ember azt se tudja mit nézzen. azt nem értem minek néztem ameg a 2 wtcc futamot. v8-btcc-(nascar is lesz, indycar is lesz)
de a wtcc vonatozás nem jött be valahogy kiölték a T-betűt meg a 2. C-t a wtcc-ből :( -
#5341 Tavaly indult Leonal. 2. éve a BTCC-be.
Ja elég jól nyomja.
Elég sok versenyző van aki esélyes lehet a futamgyőzelemre így Brands Hatch alapján és ez jó :) -
#5340 Amúgy Newsham-ről halottatok már valahol(?), én most láttam először és szerintem egész jól nyomja az öreg. -
#5339 Igen, Plato már rég kizárták volna. Noewshamet kilökte 1. futamon(2.at nem láttam) aztán most meg úgy előzte meg Jordant hogy meglöki :D -
#5338 Nagy futam volt ismét, ezek után hogy nézzek WTCC-t!
Összeszámoltátok hány olyan koccanás volt, amiért Valenciában már zászlóztak? -
#5337 Plato az valami speedet szedett be vagy, miért ilyen gyors? :DDD -
#5336 Jó helyre rakták akkor is, a vonószem ott van, csak elfelejtették hogy ezekkel nem lehet szántani. :) -
#5335 na,már nem a lökhárítóhoz kötve húzzák az autót, hanem a bukócsőhöz -
#5334 lol
-
#5333 Welch kapta a legtöbbet, szegény Proton-t elől-hátul lezúzták. -
#5332 Köszi:)
Arról lemaradtam. -
#5331 Mat Jackson Focusából aki a 2. volt. -
#5330 Golfból jött az olaj? -
#5329 a golf szépen csúszott :) -
#5328 Race3-on kicsi a rakás, 7 autó szált el miután Jackson leolajozta a pályát! :) -
#5327 BTCC race3, most! -
#5326 Coronel rácsapott az összes tapsóló csaj seggére?? :DDDDDDD -
#5325 Coronelt ne bántsuk, de a Menu autója kicsit jobban összegörbülhetett volna, Coronel le is lassított, mert várta, hogy átcsúszik előtte, ha nem lassít elmehetett volna. -
#5324 Olyan szerencsénk nincs. Ha fejre állt volna abból is visszajön... -
#5323 coronel meg menu kiüthették volna egymást. vagy legalább egy gyors jobb első defekt coronelnek.
na mindegy, a zsíros pontok megvannak. wéberért kár. -
#5322 Így nem nehéz védekezni... ezt simán büntetni kellene.
Wéberről is le kellene venni a rontást. Norbi viszont szépen ment, de van még mit fejlődni.