12867
-
#5321 Menu elég köcsög volt... -
#5320 BTCC:
Most volt race3 sorsolás, 6.-tól fordulnak.
Ezt is mennyivel egyszerűbben megoldották mint WTCC-ben. -
#5319 BTCC második futamnak most lett vége.
1.Neal - Honda
2.Jordan - Honda
3.Plato - MG
Hatalmasat küzdöttek a fiuk, MG brutál jó, Honda úgyszintén.
Newsham pedig nem tudom mit talált a Vectrán, de valami hihetetlen tempót megy. -
Debilon #5318 az is vicc volt hogy azért a pár kontaktért figyelmeztették Coronelt :D röhej az egész... de legalább van BTCC is már
apropó, arról van valami info hogy DTM-et közvetíti-e valaki idén? (sportklub újra, vagy m1-2 vagy valaki?) -
#5317 gyakorlatilag az egész futam úgy volt szar ahogy..vonatozás az egész arra várnak, hogy a másiknak elkopjon a gumi..ez nem versenyzés..
hátul volt legalább egy kis adok-kapok... -
a pörgést Whincup még a 4. helyen követte el..hihetetlen ez a faszi.. -
#5315 nemtetszik :D
A Race1 nem volt valami izgalmas Norbi részéről...
Szinte "semmi" nem történt vele...
Engsler volt csak rajta de semmi több...
Coronel jól ment, Gabi meg...kereste a harcot :) -
#5313 Jó idénykezdés, izgalmas futam! Jó hétvége ez a túraautózás rajongóinak, lassan kezdés Valenciában is! :P -
-
#5311 Michelisz 3., Wéber 11. lett a Warm up-on -
#5310 BTCC: stream -
#5309 V8 most lesz a rajt akit érdekel:
http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise#/w/2847678224/5 -
#5308 -
#5306 Coronell: össze-vissza büntetnek -
#5305 Norbiról nincs ilyen kép?
-
#5304 melege volt Gábornak?
utána megterroristázták,és javult is -
#5301 Ez is megvolt, volt már jobb is persze. Illetve ritkán volt rosszabb.
Nagyon nem ismerem még az autót, hogy milyen változtatásra hogy reagál, és ez ilyenkor érződik leginkább, amikor nem jók rám a kiinduló beállításaink. Norbi és én teljesen máshogy vezetünk, ezért ami neki működik, azzal én nem tudok igazán gyors lenni,és fordítva. Persze az irányok hasonlóak, de amikor 2x30 perc alatt kell egy rengeteg dolgot változatni az amúgy is változó tapadási viszonyok között, akkor kicsit csukott szemmel száguldunk.
Most is itt ülök Dáviddal és Gergővel (a versenymérnökeink) és elemezzük az adatokat, mert holnapra még tudunk javulni - az autó és én is. Volt egy kis félreértés a Q1 végén, ami miatt már nem tudtam elkezdeni a második gyors körömet, de reálisan maximum d'Astéval vívhattam volna a 12. helyért.
Holnap reggel a warm-upon kipróbálunk néhány újabb változtatást, ha bejön, akkor megint lesz két izgalmas versenyem. Mondjuk ha nem, akkor is:)
WG
-
#5300 így már biztos minden rendben lesz.
lol, nc.
http://www.blikk.hu/blikk_sport/levettek-a-rontast-micheliszrol-2084573 -
#5299 Norbi hozta a kötelezőt. 6. hely szép, már csak egy jó futam kellene.
-
#5298 -
#5297 Így -
#5295 -
#5294 7. M.Norbi
18. W.Gbabi
már nem azért, de ez hogy is van? :) -
#5292 http://hu.justin.tv/pigboy -
#5291 http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise -
#5290 -
#5289 V8 reggel (HD-s stream lesz)
Szombaton 07:10 - 08:15
Vasárnap 06:35 - 08:15
Holnapi WTCC free edzéseket lehet nézni a neten!
http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/123 -
#5288 :DDDD
-
#5287 -
#5286 ha még valaki nem tudná
Micheliszék élőben a Magyar Televízióban!!! -
#5285 A közeljövőben biztosan nem lesz WTCC-futam Ausztráliában -
#5283 tehát muszáj lesz streamet nézni...
nehogymá lemaradjak a rajtról...
-
#5281 az m2 (Magyar Televízió) is közvetíti a WTCC valenciai futamait vasárnap. Hogy élőben, vagy felvételről, az egyelőre nem dőlt el. -
GeriWTCC #5280 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, és mivel foggalmam sincs kihez forduljak, ide írom:
Sokat hallottam, hogy Norbi, Augusto Farfus 2010-es autóját kapta meg tavaly, meg azt is, hogy Wéber Poulsenét idén.
Az lenne a kérdésem, hogy Priaulx autója kihez kerülhetett 2011-ben?
Illetve mi lett a 3 gyári BMW-vel 2009 után? (Jörg Müller, Alex Zanardi, Sergio Hernández autójával)
Ha valaki tudja, légyszi válaszoljon!
Előre is köszi! :-) -
#5279 Újabb hírek Lada ügyben. Annyira nem vészes a helyzet, mint ahogy előrevetítették, sőt...
Az autó kész. Kevesebb, mint 3,5 hónap alatt csinálták meg.
Ráadásul 2000ccm-es Opel szívó helyett 1.6 Lada Turbo motor van benne.
300Le, 440Nm utóbbi 3500-4000-res tartományban.
A mezőny legnyomatékosabb benzinese, csak a diesel előzi meg. (ha lesz még a Hungaroringen egyáltalán diesel Seat)
Áprilisban teszteli Thompson Franciaországban.
Május 5-6-án pedig Hungaroringes debütálás, ha minden jól megy.
A versenyautót tervező project vezetője szerint, a kiindulási alap Lada Granta kupás autónál sokat javítottak az karosszéria merevségén, sikerült az autó súlypontját még alacsonyabbra vinni, emellett nagyobb aerodinamikai hatékonyságot értek el. Melyet a Lada Priórán (WTCC) és a
Lada Revolution-on (orosz pályaautó, külön sorozat) dolgozó mérnök közreműködésével sikerült elérni.
A mérnök szerint jobb az autó aerodinamikája, mint számították és a Lada Priorát is megelőzi ilyen téren. A rengeteg szélcsatornás teszt segítségével sikerült elérni a kellő leszorítóerő és a kis légellenállás közti ideális kompromisszumot.
Emellett a TMSport és a Lada Motorsport még két autót akar legyártani hasonló konfigurációkkal (azonos autó, csak más motorral), hogy idén indíthassanak 2 autót RTCC-s versenyeken.
Az itt induló két versenyző közül lesz az egyik 2013-ban James Thompson csapattársa a WTCC-ben.
Háát, személy szerint remélem az FIA rábólint a kérdéses változtatásokra és indulhat a Hungaroringen a kocsi. Szívesen megnézném élőben :)))
-
#5278 Kis madárhatározó -
#5277 A kép egy torrent oldalon van, hogy milyen versenyek lesznek a hétvégén nem pontosan azt mutatja hanyadik futam, hanyadik versenyhétvége. -
#5276 Mindenkép el van írva, mert 3-4 rnd lenne a valóságban, s mivel az SBK is 2 futamos ott is, de ott meg 2.at írnak. -
#5275 jahogy ja :D -
#5274 2nd race - 3&4 round