Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Tudnátok segíteni,hogy hol lehet neten nézni élõben a 2.futamot?

Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Black Ghost
Háhá Turkington, a BTCC-s vér csak oda baszott (no meg a -75kg😄).
b-type
DE utálom ezt... ehh, SC.
Biztos nagyon fontos volt beküldeni.

Norbi meg sztem hibázott valahol mert nagyon megérkezett a két bömös.
Viszont ezt a qva 8 hely a következõ futam elsõ rajtkockája dumát már el kellene felejteni...menni kell mindig minél elõrébb, és csak ott taktikázni vele, ahol tényleg szinte lehetetlen elõzni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Na most kéne egy "duble crash".
Norbi1990
Turkington, Dahlgren <#taps><#eljen>
Black Ghost
kezdõdik! kezdõdik! kezdõdik!
bardocz
Na, pont jókor keltem😄
LaszloLedzenyi
thx<#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Minstrel
justintv-n vagy ustream-en mindig szoktam találni

http://topgearhungary.blogspot.com/

LaszloLedzenyi
lesz vmi netes stream wtcc rõl? nem fogok hazaérni itt a cégnél meg csak net van

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Minstrel
nem a fiam, csak elírtam 😊

Minstrel
Ez az FIAm itt ne keress értelmet <#nemtudom><#idiota>

Norbi1990
De ha nem elfogadott autó akkor mért engedik indulni? És miért bõvítik a Q2-õt 11 fõre? 😄
Akkor én is mehetnék vmi nem elfogadott autóval, ha befizetem a nevezési díjat meg ilyesmit? <#banplz>
Minstrel
a Volvo miatt van 11 autó Q2-ben, az FIA szerint nem elfogadott autó és ezért csinálták, persze ettõl én még nem értem miért ha be se jutott a Q2-be.

Zengõék oldalán írta valaki hozzászólásban az idõmérõs cikkhez.

VRolee94
Azt én sem értettem...
Csak úgy néztem hogy Coronel az nem jutott tovább mert 11. lett és akkor mért van mégis ott a Q2-ben?!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Norbi1990
Csak 1 Volvo van.
Q2-be pedig 11-en voltak valamiért 😄
Engstler jutott be a 10. helyen de Coronel is ment aki a 11. helyen végzett a Q1-be, és 7. lett XD
Na ezt magyarázza már meg valaki, hogy hogy történhetett <#idiota>
SL
Priaulxnak a hazai verseny epic fail.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
Na Norbi egy hellyel elõrébb jön (08.), Priaulx kocsijában motort cseréltek, így holnap csak a 16. helyrõl rajtol majd.
Black Ghost
Grat Norbinak, bár az 0,8 sec egy kicsit sok.

Azért látszik hogy Colin otthon megy, a Volvo-k pedig még mindig messze vannak a VB szintöl.

Black Ghost
Holnapi rajtsorrend.

01 Yvan Muller 1:32.481

02 Robert Huff +0.197

03 Alain Menu +0.347

04 Colin Turkington +0.361

05 Gabriele Tarquini +0.392

06 Andy Priaulx +0.492

07 Tom Coronel +0.695

08 Tiago Monteiro +0.776

09 Norbert Michelisz +0.780

10 Augusto Farfus Jr. +0.856
petesilver
Teljesentotálisan!!!! 😊 Köszi!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Freedom88
hát a jegy 35Euro volt fejenként meg vmennyi bankkezelési költség...8600Ft volt igy asszem fejenként a jegy.
Brno innét egy jó 300km. Oda vissza 600 igaz, az egy tank benzin, ami most 15e Ft körül van (45l-es tank 95ös benzin). Mivel 3an megyünk, igy ez oszlik 3 felé. Szállás meg még nincs, majd improvizálunk vmi sátor szerüségû helyet. Meg az egyéb kaja/pia dolog.
Érthetõ volt?😊

T.T.

petesilver
akkor kérdeznék: mennyibõl hányan hozzátok ki az utat? Mivel kalkuláljak, ha még is tudnék menni.

Freedom88
akkó tárgytalan, mert nekem/nekünk megvan már a jegy.

T.T.

petesilver
Azért kérdem, mert nyertem jegyet rá, de úgy néz ki dolgozom, és nem tudok kimenni rá 😞

Freedom88
jap!

T.T.

petesilver
Sziasztok! Brnoba tervezi innen valaki a kiutazást esetleg megnézni a versenyt?

gordon 24
Persze értem én.. Én mondjuk nagyon nem szeretem a Focit.. Csak Ulvar megnyilvánulására írtam..
Szóval nincs benne semmi támadás.😄

Én a Mountain Bike Downhillt csinálom az faszányos😄

Downhill!!

VRolee94
Van benne valami, én is észrevettem hogy valami nem jó mert nagyon szélesen és füstölõsen fordult minden kanyarban.

Off:
Nem rossz a Tour, fõleg a tegnapi esésekkel teli szakasz.
Bár azt nem mondanám hogy sokkal jobb mint a VB már csak azért sem mert focista vagyok. 😄 Elismerem hogy kemény amit csinálnak 1hónapon vagy nemtudom mennyi ideig naponta kb 200km-t lenyomni az nem semmi dolog, én nem bírnám. Nah de off vége mert ez WTCC.

gordon 24
Igen az ugye oké. Fölleg a dimbes dombos pályákon.. Azért a hátsó kerekek is sokat füstölnek. Csavarodnak azért ezek az autók..

De igazából nem ez a baj, hanem csúszkált nagyon. Úgy ment a Race2 mint Barth a versenyeken. Rally style😄 Elsõbe viszont szépen.

Barth meg menjen a picsába, hogy kirakta Turkingtont. Simán meglett volna a Pole neki.

Downhill!!

jah volt olyan kanyar amelyikben szinte mindenki állóra fékezte a kereket.

Minstrel
amúgy többen is nagyon füstölõsen fékeztek néhány kanyarban a 2. futamon, azt hittem lesz a végére defekt

gordon 24
Igen épp ezért nem értem minek tegergették el a Race2-re. Az elsõn tök jól mûködött.

Mondjuk lehet így is kibírta volna, de az is lehet, hogy amiatt esik ki.. Nagyon "szarul ment látványra" vele.

Huff-ot megbüntették. 30 sec-re. A Farfus esetért.. Így 15 dik lett..

Downhill!!

Minstrel
gondolom azért állíttatott mindenkivel a yokohama, mert nem bízott a gumikban és nehogy blamázs legyen a 100. futamon, szép lett volna ha az elsõ 8 autó defektet kap 😊

gordon 24
VTF????😄

A Tour az nagyon jó kis dolog! Pl 10000000000x jobb mint a Futball vb.. Nahh az geci szar😄

A verseny..

Nagyon jól ment az elsõbe Norbi és jó volt a kocsi is.. Teljesen hülyeségnek tartom azt, amit csináltak, hogy állítottak rajta. Hogy miért?

Nézzétek csak meg.. Az elsõ futamon nyugiba tudott szép íveket autózni.. És gyors is volt. Állítottak a gépen, és az alatt a 4 kör alatt amit elöl ment szinte egy kanyarban nem tudott egyenesen elfordulni. Mindenhol csúszott keresztbe. Szóval ha nem megy szét az autó tuti hogy nem tudja befejezni, mert felfalta volna a gumikat.

Huff meg egy vadállat. Iszonyat jól ment..

Downhill!!

biztos hogy ezért mert mögötte voltak jóval, és ahogy elmentek úgy rögtön érkeztek még Norbi mögé, mellé.

VRolee94
Hát ez nem igaz hogy ez az ember hogy lehet ilyen peches. Pedig most jól jött el és szerintem tudta volna tartani Menu-t meg Tarquini-t. Nah mind1 majd legközelebb meg lesz. GO MICHELISZ!!

bardocz
Fantasztikus...
Menu meg Tarquini is ezért ment el mellette szerintem.
Ulvar
Eddig tartott...nem is nézem tovább.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
kurvajó...............

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ez elgyött 😛
Totti5
Errõl van szó! Így kell rajtolni.

Totti5
Gondolom 6kor lesz csak a rajt.

bardocz
50kor kezdõdik a futam. És ez érdekesebb, mint a futam elõtti beszélgetések.
Ulvar
gyerekek, elindult a wtcc vagy mi van mer Ez a geci szar bringázás megy még mindig...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
mentél volna el edzeni, aztán fát vágni és füvet nyírni mint én😄 most estem be a gép elé, és már csak 15 perc😄😄

bardocz
Kurvára unom már a várakozást😄
Filmetnézni pont nem tudok elkezdeni, mert tovább tart jóval, és mást nem akarok most csinálni, csak wtcc-t nézni😄
én is lemaradtam az elsõ futamról mert nem voltam itthon, de a 2. háromnegyed óra múlva kezdõdik! 😛

bardocz
Na errõl lemaradtam. Történt valami érdekes? Úgy emlékeztem, hogy késõbb lesz a futam, de látom csak a második van nagyon kitolva.
Totti5
Dobogóra sztem nem lesz esélye, mert akik mögüle indulnak majd 2. jóval gyorsabb konstans köröket mentek. Rajtot persze jó lenne ha nem szúrná el.