12867
-
#5405 ezek szerint nem lesz kint kínában az f1-en? -
#5404 :((( pedig most minden kilométer számítana neki. -
#5403 Wéber Gábor szakkommentálásával közvetíti az m2 a WTCC marokkói futamait!
16:45-ös kezdéssel az m2 felvételről közvetíti marokkói WTCC hétvége első futamát, mely után 17:15-ös starttal élőben követhető figyelemmel a második összecsapás.
A stúdióban a kommentátor Ifj. Knézy Jenő lesz, aki mellett a váratlanul felmerülő pluszkiadások és a kötelező alkatrész-felújítások miatt ezt a versenyhétvégét kihagyni kényszerülő Wéber Gábor tölti majd be a szakkommentátori szerepet. -
Szeki26 #5402 Illetve a facebook-on van lehetőség free ticket-re. Remélem nálunk is lesz ilyen akció. -
Szeki26 #5401 A következő futam Imola-ban lesz, és úgy nézem nem pénzes :
autodromoimola.com -
Szeki26 #5399 Ez a superstars verseny ingyenes lesz ?
Sajnos ezzel én is így vagyok 15 rugó kb felmenni Bp-re, meg még fejenként 3000 az egy családnál 12 ezer, bármilyen olcsó is , akkor már inkább wsr vagy ha ez ingyenes akkor tuti erre elmegyünk. -
#5398 FIA-nak sok "okos" döntése van köztük ez az egyik..
gondolkodj bammeg..költségek (utazás) többe kerülnek ;) -
#5397 :D
Nem értem. Miért kell európaiként kezelni? Európán kívül máshogy kezelik a futamokat? :D -
#5396 nem..afrika..
"Eredetileg, mi is az európai futamokra jelentettük be Gábort, de valahogy a szervezők is, ezt a marokkói futamot európaiként kezelik." -
#5395 Végülis Marokkó nem Európa :D -
#5394 Wéber esetében csak annyit jelentettek be az Európai versenyeken biztosan indul!
Nem mondták, hogy mindegyiken fog tudni csak ha lesz szponzor rá. -
#5393 ha elvártad akkor miért nem állsz be szponzornak?
amúgy ha jól emlékszem arról volt szó hogy az nagyjából idény felére tudnak biztosítani indulást ha nem jön közbe semmi -
#5392 A Mercedes gyár miatt remélem lesz valami kupa majd. Opel mikor idejött gyártatni akkor Astra kupa volt elég sokáig. -
#5391 Én elvártam volna, hogy idén az összes futamon indul. Arról volt szó az elején nem? Legalább egy lazább futam járna neki, hogy tanuljon. -
#5390 Salzburg, május 19-20 jegyárak:
Szombat: 15€
Vasárnap: 20€
Kétnapos: 30€
Paddock: 15€
14 év alatt ingyenes!
link -
#5389 bezzeg a foci...
haldoklik a rallye, a túraautó, a rallyecross..már nincs Cora szlalom kupa, nincs tehetségkutató..
ha nyernék lottón, invesztállnék egy kis összeget... :) -
#5388 Inkább az a gond hogy MOn nincsenek komoly támogatói a technikai sportoknak. Zengő csapat benne van a top 3 privátban és a gyáriak mögött ott van közvetlen. Mögöttük még van 6 csapat akik jóval szerényebb eredményeket hoznak, még is ott lesznek minden futamon. -
Akey #5387 Arról nem is beszélve, hogy már Portimaót sem emlegetik a közleményben. Szorít a nadrágszíj, ez van. Remélem beüt az eredmény az Osztrák-Magyar Monarchiában és akkor összejöhet akár a Távol-Kelet is. Amerika felejtős, oda viszont be lehetne ültetni egy amerikánert. -
#5386 Miért mész Marakeshbe? nem jobb ha a ringen indul? -
#5385 A csalódás miatt -
#5384 Miért, mert nincs elég pénzük? -
#5383 Elmennek a picsbe már.. -
#5382 Wéber: ki kell hagynom Marrakesht! -
#5381 -
Rainbow15 #5380 Hungaroring program WTCC hétvége
Nem lesz túl sok érdekes esemény számomra. A Maseratit szívesen láttam volna, a hangjuk miatt :) -
#5379 milyen sporteseményket hol közvetítenek -
#5378 Láthattak már ilyen lassabb autókat, USTCC is van, eléggé szedett-vedett versenyautókkal, neon-tól a 328i-ig van minden. Mondjuk az más kérdés, hogy a rokonokon kívül nézi-e valaki -
#5377 semmi különbség a kettő között ebből a szempontból. tök mindegy európa vagy ausztrália kontra USA.
a lényeg azon van mindkettő rendezni akar versenyt az új hazában és ezt népszerűsítenie kell. ki így, ki úgy teszi, de szerintem annál nagyobb blődség nincs mint WTCC autókkal nascar pályára menni..a sebesség őrülteknek hogy magyarázzák meg az 1.6 literes motort? :p -
#5375 Na de az nem olyan könnyű az FIA-nál :DD
Mindenféle buzi szerződést kell kötni, hogy letudjon adni egy TV 10mpet az adásból :D
Ez szerintem az Ausztráloknál lazábban van megoldva. -
#5374 szerintem ha megakarják ismertetni az amcsikkal csinálják úgy mint az ausztrálok tavaly a V8-al..Bathurstot a youtubon nyomatták HD-ben.
-
#5373 Nem tudom milyen bemutatót akarnak csinálni, a WTCC autókkal nem igazán lehet :D
Hangjuk semmi a NASCARos V8asokhoz képest. Szerintem jobban járnak, ha nem tartanak bemutatót :D -
#5372 a 3000Ft önmagában nem sok.
az más kérdés milyen a körítés..ladies lotus cuppal :p
asszem engem is jobban fog érdekelni a Trading Post Perth Challenge ezen a hétvégén :p -
#5371 Martin Haven a galambról
Rob Huff Magyarországon
ha a túraautó-vb első emberének, Marcello Lottinak a terve megvalósul, a tömött lelátók előtt a WTCC néhány pilótája is megmutathatja magát. A bemutatóval remélhetőleg minél több amerikai motorsportrajongó kedvet kap majd ahhoz, hogy szeptemberben visszalátogasson a pályára a WTCC első USA-beli versenyhétvégéjére is.
„Szeretnénk néhány bemutató kört tenni a NASCAR-os hétvégén. Ez sokat segíthetne abban, hogy az első amerikai futamunk rögtön sikeres legyen majd”- idézi a Motorsport-Total.com Lottit."
LOL..mit akarnak ezekkel a szarokkal nascar pályán? a max. sebességük akkora mint egy nascar autónak a felvezető köre ;) -
Rainbow15 #5370 Csak kár, hogy nem május elején :( -
#5369 Hungaroring naptárja, ugyanmár... a sorozat naptárjában ott van -
#5368 3000ft irreálisan drága? Ne máá Szabi! Ezt te sem gondolod komolyan, beülsz egy gyrosra a barátnőddel otthagysz majd ennyit, sőt többet.. Na az drága, ez? kutyaszar.. És azért jó volt tavaly is.. -
#5367 Hungaroring naptárjában nincsen benne, ez a sorozat. 100% hogy jönnek?
És mikor? -
#5366 Tavaly Brno belépő paddockkal együtt 33€ + 4€ parkolójegy. Ehhez képest a 20€ ring jegy minden csak nem irreális.
Én a tavalyit nagyon élveztem, és ha ugyan azt kapom most is akkor egy cseppet sem sajnálom érte azt a 6000Ft-ot.
Mellesleg ahhoz képest hogy a tótok most rendeznek először futamot, eléggé húzós árakat írogatnak!
link
szombat:
fedett lelátó: 20€
szabadtéri: 7€
füvön: 3€
paddock: 10€
vasárnap:
fedett lelátó: 35€
szabadtéri: 12€
füvön: 5€
paddock: 10€ -
#5364 öööö...
-
#5362 http://www.facebook.com/notes/gábor-wéber/vissza-az-alapokhoz-wtcc-valencia/360280244014780