12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #5405
    ezek szerint nem lesz kint kínában az f1-en?
  • Totti5
    :((( pedig most minden kilométer számítana neki.
  • Dietrich
    Wéber Gábor szakkommentálásával közvetíti az m2 a WTCC marokkói futamait!

16:45-ös kezdéssel az m2 felvételről közvetíti marokkói WTCC hétvége első futamát, mely után 17:15-ös starttal élőben követhető figyelemmel a második összecsapás.

A stúdióban a kommentátor Ifj. Knézy Jenő lesz, aki mellett a váratlanul felmerülő pluszkiadások és a kötelező alkatrész-felújítások miatt ezt a versenyhétvégét kihagyni kényszerülő Wéber Gábor tölti majd be a szakkommentátori szerepet.
  • Szeki26
    Illetve a facebook-on van lehetőség free ticket-re. Remélem nálunk is lesz ilyen akció.
  • Szeki26
    A következő futam Imola-ban lesz, és úgy nézem nem pénzes :
    autodromoimola.com
  • Szeki26
    Ez a superstars verseny ingyenes lesz ?
    Sajnos ezzel én is így vagyok 15 rugó kb felmenni Bp-re, meg még fejenként 3000 az egy családnál 12 ezer, bármilyen olcsó is , akkor már inkább wsr vagy ha ez ingyenes akkor tuti erre elmegyünk.
  • Dietrich
    FIA-nak sok "okos" döntése van köztük ez az egyik..
    gondolkodj bammeg..költségek (utazás) többe kerülnek ;)
  • Norbi1990
    :D
    Nem értem. Miért kell európaiként kezelni? Európán kívül máshogy kezelik a futamokat? :D
  • Dietrich
    nem..afrika..

"Eredetileg, mi is az európai futamokra jelentettük be Gábort, de valahogy a szervezők is, ezt a marokkói futamot európaiként kezelik."
  • Norbi1990
    Végülis Marokkó nem Európa :D
  • Dietrich
    Wéber esetében csak annyit jelentettek be az Európai versenyeken biztosan indul!
    Nem mondták, hogy mindegyiken fog tudni csak ha lesz szponzor rá.
  • kemszi2
    ha elvártad akkor miért nem állsz be szponzornak?
    amúgy ha jól emlékszem arról volt szó hogy az nagyjából idény felére tudnak biztosítani indulást ha nem jön közbe semmi
  • pedobear
    A Mercedes gyár miatt remélem lesz valami kupa majd. Opel mikor idejött gyártatni akkor Astra kupa volt elég sokáig.
  • pedobear
    Én elvártam volna, hogy idén az összes futamon indul. Arról volt szó az elején nem? Legalább egy lazább futam járna neki, hogy tanuljon.
  • Black Ghost
    Salzburg, május 19-20 jegyárak:

Szombat: 15€

Vasárnap: 20€

Kétnapos: 30€

Paddock: 15€

14 év alatt ingyenes!

link
  • SimaSuna #5389
    bezzeg a foci...

haldoklik a rallye, a túraautó, a rallyecross..már nincs Cora szlalom kupa, nincs tehetségkutató..
    ha nyernék lottón, invesztállnék egy kis összeget... :)
  • Totti5
    Inkább az a gond hogy MOn nincsenek komoly támogatói a technikai sportoknak. Zengő csapat benne van a top 3 privátban és a gyáriak mögött ott van közvetlen. Mögöttük még van 6 csapat akik jóval szerényebb eredményeket hoznak, még is ott lesznek minden futamon.
  • Akey
    Arról nem is beszélve, hogy már Portimaót sem emlegetik a közleményben. Szorít a nadrágszíj, ez van. Remélem beüt az eredmény az Osztrák-Magyar Monarchiában és akkor összejöhet akár a Távol-Kelet is. Amerika felejtős, oda viszont be lehetne ültetni egy amerikánert.
  • Dietrich
    Miért mész Marakeshbe? nem jobb ha a ringen indul?
  • pedobear
    A csalódás miatt
  • Black Ghost
    Miért, mert nincs elég pénzük?
  • pedobear
    Elmennek a picsbe már..
  • Dietrich
    Wéber: ki kell hagynom Marrakesht!
  • Dietrich
  • Rainbow15
    Hungaroring program WTCC hétvége
    Nem lesz túl sok érdekes esemény számomra. A Maseratit szívesen láttam volna, a hangjuk miatt :)
  • Dietrich
    milyen sporteseményket hol közvetítenek
  • Minstrel
    Láthattak már ilyen lassabb autókat, USTCC is van, eléggé szedett-vedett versenyautókkal, neon-tól a 328i-ig van minden. Mondjuk az más kérdés, hogy a rokonokon kívül nézi-e valaki
  • Dietrich
    semmi különbség a kettő között ebből a szempontból. tök mindegy európa vagy ausztrália kontra USA.
    a lényeg azon van mindkettő rendezni akar versenyt az új hazában és ezt népszerűsítenie kell. ki így, ki úgy teszi, de szerintem annál nagyobb blődség nincs mint WTCC autókkal nascar pályára menni..a sebesség őrülteknek hogy magyarázzák meg az 1.6 literes motort? :p
  • Norbi1990
    Na de az nem olyan könnyű az FIA-nál :DD
    Mindenféle buzi szerződést kell kötni, hogy letudjon adni egy TV 10mpet az adásból :D

Ez szerintem az Ausztráloknál lazábban van megoldva.
  • Dietrich
    szerintem ha megakarják ismertetni az amcsikkal csinálják úgy mint az ausztrálok tavaly a V8-al..Bathurstot a youtubon nyomatták HD-ben.
  • Norbi1990
    Nem tudom milyen bemutatót akarnak csinálni, a WTCC autókkal nem igazán lehet :D
    Hangjuk semmi a NASCARos V8asokhoz képest. Szerintem jobban járnak, ha nem tartanak bemutatót :D
  • Dietrich
    a 3000Ft önmagában nem sok.
    az más kérdés milyen a körítés..ladies lotus cuppal :p
    asszem engem is jobban fog érdekelni a Trading Post Perth Challenge ezen a hétvégén :p
  • Dietrich
    Martin Haven a galambról

Rob Huff Magyarországon

ha a túraautó-vb első emberének, Marcello Lottinak a terve megvalósul, a tömött lelátók előtt a WTCC néhány pilótája is megmutathatja magát. A bemutatóval remélhetőleg minél több amerikai motorsportrajongó kedvet kap majd ahhoz, hogy szeptemberben visszalátogasson a pályára a WTCC első USA-beli versenyhétvégéjére is.

„Szeretnénk néhány bemutató kört tenni a NASCAR-os hétvégén. Ez sokat segíthetne abban, hogy az első amerikai futamunk rögtön sikeres legyen majd”- idézi a Motorsport-Total.com Lottit."

LOL..mit akarnak ezekkel a szarokkal nascar pályán? a max. sebességük akkora mint egy nascar autónak a felvezető köre ;)
  • Rainbow15
    Csak kár, hogy nem május elején :(
  • Minstrel
    Hungaroring naptárja, ugyanmár... a sorozat naptárjában ott van
  • gordon 24
    3000ft irreálisan drága? Ne máá Szabi! Ezt te sem gondolod komolyan, beülsz egy gyrosra a barátnőddel otthagysz majd ennyit, sőt többet.. Na az drága, ez? kutyaszar.. És azért jó volt tavaly is..
  • Norbi1990
    Hungaroring naptárjában nincsen benne, ez a sorozat. 100% hogy jönnek?
    És mikor?
  • Black Ghost
    Tavaly Brno belépő paddockkal együtt 33€ + 4€ parkolójegy. Ehhez képest a 20€ ring jegy minden csak nem irreális.
    Én a tavalyit nagyon élveztem, és ha ugyan azt kapom most is akkor egy cseppet sem sajnálom érte azt a 6000Ft-ot.

Mellesleg ahhoz képest hogy a tótok most rendeznek először futamot, eléggé húzós árakat írogatnak!
    link

szombat:

fedett lelátó: 20€
    szabadtéri: 7€
    füvön: 3€
    paddock: 10€

vasárnap:

fedett lelátó: 35€
    szabadtéri: 12€
    füvön: 5€
    paddock: 10€
  • SimaSuna #5364
    öööö...
  • RatBaG #5362
    http://www.facebook.com/notes/gábor-wéber/vissza-az-alapokhoz-wtcc-valencia/360280244014780