12867
-
#5660 ez szimplán bunkó dolog..Wéber kérését nem olvasták.. -
#5659 szegény Tarquini, hibázott de nem ezt érdemelné. -
#5658 azért azt is kell nézni milyen a mezőny :)
2006/2007-ig
1. Kiss
2. Wéber
3. Michelisz
ez volt a sorrend tudásban hármojuk között...aztán Michelisz lett jobban támogatva és ő tett meg több km-t amivel viszont már ő az első hármójuk közt. -
#5656 kezdem tényleg sajnálni coroneléket. nem csodálom, hogy a tökük tele van mostanában, bár ez most az ő saruk.
tavaly ilyesmi volt, mikor zengőék folyton kapták a több versenyre felfüggesztett büntetések, szinte a semmire... -
#5655 Ez lemaradt
Kiss Norbié a pole. -
#5654 Kiss Norbié a pole a Lada Granta kupába.
Hihetetlen ez a csávó. Akármivel akárhol elindul egyből ott van az élen. -
#5652 Parc fermé közben a csapat rá kötötte az autókra a laptopokat. (ezek szerint tilos) -
#5651 Én úgy értelmezem, hogy akkor töltöttek le adatokat az autókról, amikor még nem szabadott volna hozzányúlni. -
#5649 QUALIFYING PENALTY FOR CORONEL AND CERQUI
Both ROAL Motorsport drivers Alberto Cerqui and Tom Coronel had their qualifying lap times disallowed by the Stewards for a parc fermé infringement.
The team plugged lap tops in both cars to download data during the parc fermé time after the end of Q1.
As a result, Cerqui and Coronel, who had qualified 13th and 19th respectivey, will be demoted at the back of the grids for tomorrow’s two races.
-
#5648 -
#5647 Nem mondanám hogy gyenge szereplés volt, de csalódott vagyok. Reméljük futamon jobb lesz. -
#5646 ugyan úgy mint tavaly. Sok nap, majd felhőszakadás. zápor zivatar várható..itt ott felszakadozott felhőzettel..
itt szoktam figyelni...itt meg a radar térképet.. -
#5645 Milyen ido varhato ma es holnap?
Elofordulhat eso? -
#5644 köszönöm -
#5643 3000 a sima jegy
+
3000 hozzá a paddock :) -
#5642 jegyárról nem tudtok valamit? nem igazán találtam a honlapon, potyára meg nem utazok pestig :D -
#5641 a segge nekem Kia Rio-ra hasonlít... -
#5640 ha valakit érdekel a V8
http://hu.justin.tv/pigboy_#/w/3028020800 -
#5639 wow,jol neznek ki
suzuki kizashira hasonlit
remelem nem csak a mezony vegen kullognak majd... -
#5638 Kiss Norbi és Major Benedek Ladája:
-
#5637 Láttam egy lada feliratos kamionos képet.
Mi info az autókról¿
Volt már edzés vannak a ladakról képek? -
#5636 Köszi -
#5635 "Gyulay Zsolt: A parkolás ingyenes lesz a pálya környékén,de külön buszokkal is szállítják majd a nézőket a Hungaroringre."
és a forrás:
WTCC 2012
-
#5634 Tudja valaki, hogy a parkolás ingyenes lesz-e a Hungaroringen? -
ml85ml #5632 srácok pénteken ingyenes? megnéztem az időtervet és pénteken semmi wtcc??? -
santibi #5631 Üdv Mindenkinek!
Ha valaki Nyíregyháza környékéről autóval menne hétvégén a WTCC-re szívesen betársulnék. Szombat délután vagy vasárnap kora reggel nekem jó.
előre is köszönöm. -
#5630 Hétvégén aki akar, tud V8-at is nézni emberi időpontban.
Szombat:
R1 08:05 - 09:15 (50 kör)
Vasárnap:
R2 05:15 - 06:15 (50 kör)
R3 08:05 - 09:15 (50 kör)
stream
Tavalyi egyik rajt így kezdődött Barbagallon:
-
#5629 -
#5628 Michelisz Norbert
Nálunk csak a fair play játszik!
Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.
Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevőre, nincs értelme ezt kívülről fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettől még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.
Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerű lenyelni az olykor igazságtalannak tűnő helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belőlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.
Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!
Norbi #5 és Gábor #27 -
#5627 Pályán is tudsz jegyet venni.
WTCC Hungaroring időterv -
007 Zolee 007 #5626 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a WTCC mellett milyen betétfutamok lesznek hétvégén a ringen, valamint, hogy a pályán is tudok-e jegyet venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#5625 -
#5624 -
#5623 :D
-
#5622 egyetértek :))
..bár egy kicsit hegyes az tény -
#5621 ezért (is) nem lesz itt f1 futam, hiába a zsír új pálya, fasza környezet, stb... -
#5620 ez most komoly?
Alapvetően nagyobb tempóval érkeznek az emelkedő tetejére, totál beláthatatlan a túloldal, rögtön utána egy tempós jobbal, elég ha csak egy centit emelkedik el és már túl is futott a féktávon.
A GT3-asokon is van fék még is elszálltak. -
#5618 De ha már borulás, mi is láttunk egyet, bár ez inkább kicsúszás volt. :)
-
#5617 Idén is lenne itt futam és a hangsúly a "lenne"-n van, mert elképzelhető hogy törlik az egészet, pontosan az ugrató miatt.
Itt GT3-sok mennek, júniusban viszont a GT1 menne, amik egy kicsit még gyorsabbak. -
Rainbow15 #5616 Valahol vissza lehet nézni a DTM-et, jó minőségben?