Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
A Ford-nak egy kicsit fejlõdnie kell és nem lesz gond, sajnos Cole hiába ment át a VW-hez a golf továbbra is szar, viszont amit a Toyota-k mutatnak az még szarabb. Egy alig 2km-es pályán 3,5mp-t kapni, finoman szólva is kicsit sok.
Black Ghost
BTCC-Brands Hatch-Qualifying:

1 Matt Neal Honda Civic 48.210s

2 Andrew Jordan Vauxhall Vectra +0.255s

3 Jason Plato Chevrolet Cruze +0.373s

4 James Nash Vauxhall Vectra +0.413s

5 Alex MacDowall Chevrolet Cruze +0.448s

6 Mat Jackson Ford Focus ST +0.457s

7 Tom Chilton Global Ford Focus +0.458s

8 Tom Boardman SEAT Leon +0.542s

9 Paul O'Neill Chevrolet Cruze +0.639s

10 Andy Neate Global Ford Focus +0.826s

11 Tony Gilham Vauxhall Vectra +0.835s

12 Robert Collard BMW 320si E90 +0.920s

13 Jeff Smith Vauxhall Vectra +0.966s

14 Liam Griffin Ford Focus ST +1.010s

15 David Newsham BMW 320si E90 +1.036s

16 Tom Onslow-Cole VW Golf MK5 +1.330s

17 Nick Foster BMW 320si E90 +1.377s

18 John George Chevrolet Cruze +1.855s

19 Chris James Chevrolet Lacetti +2.959s

20 Frank Wrathall Toyota Avensis +3.239s

21 Tony Hughes Toyota Avensis +3.526s
Minstrel
Látom az Avensis-ek jól odapörköltek az edzésen... valami gondjuk volt vagy ennyit tudnak?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Black Ghost
😞
bardocz
Nem tudtam eddig, de ez nem jó hír:S Akkor onnan is kiölik a rendes versenyzést...
N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shedden összetörte magát, a hétvégén nem fog versenyezni.
http://twitpic.com/4g0m4y/full
De azt ugye tudod, hogy 2012-tõl már ugyan azon szabály szerint kell építeni a GT500-as versenyautókat, mint a DTM-ben?
Rövidítettem. 😄
bardocz
Még szerencse, hogy nincsen topikcímbe S2000😉
Ezek közül valószínû a DTM nyerne, az nagyon hájtek, viszont a Super GT-s autók gyorsabbak a FIA GT-s kocsiknál az aerodinamika miatt.
Értem hova akarsz kilyukadni, de van különbség egy GT2-es Porschébõl átépített GT300-as és egy kezdetektõl fogva GT300-ba fejlesztett szedán között. Persze súly-lóerõ arányban ugyanott lehetnek, de az még csak a jéghegy csúcsa. Majd meglátjuk, hogy ha összebútorozik a DTM, a Rolex Grand-Am és a SuperGT, mit kezdenek majd egymással a nagyok. De az már nem az S2000-es topik témája lesz. 😉
bardocz
Attól még egy családi autó az alapja. Nyugodtan átépíthetnék a 911-eseket is, meg a többi csodás autót. De inkább az utcán 400-500 lovas autóikat lefojtják 300-ra, mert tudják, hogy egy Honda HSV-010, Lexus SC430 meg Nissan GTR ellen sehogy sincsen esélyük.
Minstrel
örülne a család egy ilyen családi autónak <#hehe>

Persze, de már ránézésre se hasonlít egy családi autóra. Legfeljebb, ha gyakran emlékezteted magad, hogy egy Corollából épült. 😉
bardocz
És? Szabályok szerint van építve, ez a lényeg.
Corollából meg Lexus IS350-bõl van GT300-as, de meglepõdnék, ha a Toyota emblémán kívül valami is megegyezne az utcai változattal.
Black Ghost
Ahogy ez is CCTCC.

Tele van lelkes amatõrökkel, de azért jó buli lehet. 😊

Black Ghost
Avensis-bõl van Super GT? ...az hogy néz ki?
bardocz
Super GT-s változat mégjobb😊
Annyira vicces látni, hoyg egy családi autóval, olyan autókat aláznak, mint F430, 911, Gallardo, Murciéaglo, meg Astonmartinok😄
TC2000is elfér a topikban ? 😄

N o N a m e
A Toyota nagyon szép lett!

Csak menjenek is! 😊
Black Ghost
BTCC csoportkép:

Van egy lájtos bajnokságuk, amit endurancenak hívnak és gondolom ott indulhatnak bármivel. Amúgy én se értek dánul, 😄 de a naptárat jobban megfigyelve azt tapasztaltam, hogy a futamok programjai közt nincsen DTC, csak STCC és az oldal egyszerûen átment a Jyllandsringen weboldalává.
Black Ghost
Black Ghost
endurance alatt mit értesz?

Amúgy itt a honlapjuk, bár dánul nem tudok de úgy néz ki még léteznek.
Tudtommal a DTC-t kivégezték, a dánok meg átmentek endurance-ba meg a Camaro kupába. A SEAT-ok ellenben indulhatnak a European Production Series-ben, amit Jordi Gene istápol. Remélem Zengõék összerakják Wéber Gabit meg Kis Norbit és elporoltatják velük a mezõnyt. 😄 Amit persze majd megnézhetünk az Eurosporton.
Black Ghost
Nem "lesz" idén SEAT Leon Eurocup!
Black Ghost
Félix Porteiro a SuperStars series-ben indul, a Campos Racing pilótájaként egy BMW M3-al. Társa valószínûleg Sergio Hernàndez lesz, de tesztlehetõséget kap a Moto Gp-s Sete Gibernau is.

link
Black Ghost
Nem idén SEAT Leon Eurocup!

"A Seat Sport 2011-es tevékenysége során a különbözõ országos és nemzetközi bajnokságok formájában elsõsorban az ügyfélsportra kíván összpontosítani, valamint a különleges kiegészítõkkel kialakított egyedi SEAT modellek készítésére helyezi a hangsúlyt.
Jövõre sem a SEAT Leon Supercopa, sem pedig a SEAT Leon Eurocup bajnokságát nem rendezik meg Spanyolországban. ..."
nyuny01
Persze alakítok majd rajta,idõpontot nem tudok de hétvégére meg lesz! 😊

És örülök hogy tetszik nektek!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Black Ghost
Fasza a banner!

Idõvel rákerülhet a többi bajnoksági is?

Az infó csíkon meg, a többi futam idõpont is felkerülhetne, csak hogy le ne maradjunk egyikrõl se, pl. a Zolder-i futam elõtt lesz még két másik:

-BTCC-április 3-Brands Hatch Indy (6 nap!!!, el se hiszem 😄)

-STCC-április 23-Jyllandsringen ( ami egyben DTC és Skandináv bajnoki nyitófutam is!)
N o N a m e
+fav
Minstrel
pöpec a banner <#eljen>

nyuny01

Reméljük Norbi autóját is ilyen nagy odafigyeléssel készítik fel!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

vigyázz troll a gyerek, f1 topicból már kiutálták most jön ide.

ha jövõre megérkezik az új 3 as bmw remélem azzal fognak indulni, csak michelisznek ez pont rosszul fog jönni, mert õ msot kapta meg az újat (ami régi)
és nem biztos h kap majd a legújabból...
De legalább megint felkapaszkodnak.
ezt azért mondom mert idén év végén jön az új 3-as...

gordon 24
Hát jó, de valahogy idén a Chevyk nagyon nagyon jók lettek😄 a többi autónál gyorsabbak. A Chevynek jobban esett az új szabály változás___D

Downhill!!

csak azt nem értem h miért lasabbak a bmw az csak bmw.

gordon 24
Igen az is az.. 1.6 t..

Downhill!!

de a bmw is turbóval megy nem?

gordon 24
Volt motor váltás

Tavaly 2000cm3 szívó benzines motorral mentek.

És ugye volt a TDI leon.

Idén 1.6 turbók az autók.

Ami sokkal erõsebb mind a 2000cm3 TDI nél, mind a 2000cm3 szívó benzinesnél. Ezért gyorsabbak.

Downhill!!

amúgy az újabb autók miért gyorsabak?
jobb a merevítésük ?
mert a rugók uyganazok.

gordon 24
😄D

Downhill!!

nyuny01
<#action>

gordon 24
Szép! De nem új! Farfus ezt nyüstölte tavaly😄

Downhill!!

gordon 24
Nekem már megvan bibiiii😄

Downhill!!

SitatiS
<#eljen><#eljen><#eljen>

Let the good times roll.

nyuny01
Norbi új autója! <#taps>

nyuny01
<#wave>

Írtam a Modiknak,most már csak rajtuk múlik! 😊

Totti5
Csodálatos, egy újabb carset és track pack frissítés... hiába a modder multujtól nem tudnak elszakadni, csak most ugyan azt csinálják pénzért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

off: