12867
-
#5703 na ez fasza rajt volt! -
Bullitt #5702 Az első versenyről lemaradtam ügyesen, tud valaki nekem adni egy streamet másodikhoz? :) Hatalmas köszi előre is!
(És sajnálom, hogy nem tudok a ringen lenni. Itt ülök az Örs közelében de se pénz, se idő, hogy kimásszak a Ringre :/ ) -
#5701 Én is csak nézek... faszért kell állandóan tologatni az időpontokat. Teljesen abban voltam hogy 2kor lesz. Idióta fia. -
#5700 Áá köszönöm az infókat! Lehet jobb is hogy nem láttam, ki hajítottam volna a TV-t a lökés pillanatába. Viszont örülök Wéber pontjának! Na majd a következő futamon! -
#5699 -
Héeder #5698 Eurosport 1 és 14:15-kor -
#5697 Mind MICHELISZ Norbert , mind WÉBER Gábor remekül rajtolt a WTCC magyarországi fordulójának 1. futamán, ám miután Menu meglökte, Norbi visszaesett a 12. helyre Gábor mögé. ezután Michelisz bravúrosan autózva a 6. helyig zárkózott fel, miután hosszú körökön át üldözte Oriola Seat-ját. Végül a mezőny végéről felzárkózó Coronel az utolsó körön megelőzte Norbit, így a magyar versenyző a 7. helyen fejezte be a versenyt, míg csapattársa, Wéber Gábor a 10. , pontszerző helyen ért célba .
A 2. futam 14:15-kor kezdődik. Michelisz az 5., Wéber a 16. helyről rajtol, az állórajt kedvez a hátsókerekes BMW-knek. -
#5696 Ajj lemaradtam az 1. futamról, mi volt benne??? És mikor lesz a 2 . és hol? franc O.O -
#5695 na, coronel nem szarozott. -
#5693 tarquini kigurul 2 kör után a boxba... és a közönség tombol -
#5692 én kinn voltam tavaly...70.000 embert írtak akkor és bizony full tele volt a lelátó meg a szembe a boxok feletti rész..
most meg jó ha fél ház van de ez boritékolható volt..tavalyi árakhoz képest egy 4 tagú családnak ez 20-25K plusz kiadást jelentene. -
#5691 a célegyenes elején, a kanyarban full üresek a lelátók... azt mondják most többen vannak, mint tavaly, ehhez képest én úgy emlékszem, hogy akkor tömve voltak azok is. -
#5690 -
#5689 görbe pálma :))))
-
#5688 atya ég mekkora befutó volt a 3. versenyen! -
#5686 V8 2. verseny most!
http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise#/w/3033020560/2 -
#5685 ez a tipikus "senki kedvéért nem állok meg" esete :p -
#5684 szerintem már tavaly belőtte az aki először a neten látta élőben az első futamot az esős ringen...az WTCC után nem várta meg őket. Én legalábbis nem ;) -
#5683 Nem hiszem,hogy komoly serulest tudnanak okozni maguknak a csajok.
Ha a mediaban tudjak magukat futtatni,hogy mekkora nagy autoversenyzok akkor legyenek tisztaba a veszelyekkel is.
Egyaltalan nem kell oket sajnalni. -
#5682 Ez alá kommenteltem. Életveszélyes volt. Ennek amúgy szerintem nem lesz jó vége, valamelyikük meg fog sérülni előbb vagy utóbb. -
#5681 -
#5680 Hát versenyző az egy sincs :D De mondjuk ez igaz az összes hazai túra bajnokságra. Pénzes fiatalok és pénzes öregek vannak, helyenként némi tehetség is felbukkan, de olyan gyenge a mezőny, hogy ezt nehéz megállapítani :D Hol vannak már a régi szép idők, amikor jobbnál jobb pilóták gyűrték egymást. Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Wéber Gabi és a többiek... Abban a mezőnyben még akkori állapotában sem tudodd volna közepesen szar eredménynél valamivel rosszabbat elérni egyik mai első helyezett sem :) -
#5679 szerintem mindenki sikeresen belőtte a széria szintjét azután, hogy végignézte a versenyzők listáját (modellek, "színésznők", hírbemondók...). -
#5678 Írtam YouTubera is, de bemásolom ide is :D
Senki ne vegye sértésnek, de itt látszik igazán, hogy mi a különbség a hobbi versenyzés és a profi versenyzés között. Ez a sorozat soha nem fog kiszakadni az előbbiből. Akinek van hátszele vagy pénze az indul aztán hajrá. Nem sajnálom én senkitől, a csajok is had éljék ki magukat :) Azt mondjuk nem díjazom amikor itt ott amott amolyan parasztvakítós marketinget kap az esemény :) Aki ért az autósporthoz az tudja hova tenni a szériát, aki meg nem, hát az meg él a tudattal, hogy ez profizmus :P -
#5677 holnap m2 szokásos, első futam felvétel második élő? -
#5676 Tarquini mondta! Müller nem kért bocsánatot! Most nem találom, de Norbi is mondta, hogy átment hozzá és elnézést kért!
Hülyeség ez a dolog, de ugyanakkor nem vetem meg őket::D -
#5675 Siman undorito ez a viselkedes a szurkolok reszerol.
A mulleres csatt sokkal gazosabb volt.
Más : repulo Lotusrol nagyon nagy kepet rakott fel twitterre Anett
csekk -
#5674 -
#5673 abban a nemrég idetett Huff interjúban lehetett olvasni:
"ha megelőzöd tarquinit, vagy előtte vagy, neked megy. ez így van, ezt tudnod kell. ennyi" -
#5672 mai képek:
-
#5671 Gábor Wéber
Ebben ma 0,6 mp maradt a telemetria szerint a Q1-ben... Ma sem kerültek el a technika bakik, de legalább megvolt a tempó.
Holnap végül a 16. helyről indulok, miután Cerquit megbüntették. Drukkoljatok mindkettőnknek! -
#5670 Csak ugye Norbi nem 1 helyet vesztett... kitette a susnyásba ahol sok mp hátrányból tért vissza, de semmi baj nem lett volna hogy ha visszaengedi... elmegy a csapattárs is? és akkor mivan? nem engedte vissza ergó direkt csinálta, vagyis egy féreg, de amúgy is az... utálom azt az embert mert már a nagyon sokadik ilyen húzása volt, még ha a tehetsége és a kora előtt fejet is hajtok. -
#5668 Szerintem ígyisúgyis megelőzte volna abban az egyenesben, jobb a Seat. -
#5667 Mögötte volt, ha nem löki ki nem előzi meg. Hogy kinek mennyire fér ez bele... számomra aljas húzás és semmikép sem, mert nem verseny volt. -
#5666 szerintem a füttykoncert simán belefér..egy ilyen kép az autosport.com szintű oldalon megjelenik "bunkó magyarok" ez a reagálás rá..miközben az előzményeket rajtunk kívűl senki nem ismeri... -
#5665 Nálunk csak a fair play játszik!
Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.
Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevőre, nincs értelme ezt kívülről fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettől még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.
Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerű lenyelni az olykor igazságtalannak tűnő helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belőlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.
Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt! -
#5664 Azt az egész csapat és Norbi is kérte. -
#5663 Zseniális fotó!
Amúgy Norbiék főleg a pocskondiázó transzparensek miatt közelményeztek... az tényleg túlzás, de ez belefér simán és meg is érdemli. -
#5662 Csak én gondolom úgy, hogy Tarquini esete sokkal inkább volt elfogadható ahhoz képest mait Müller művelt? Egyáltalán nem szeretem egyikőjüket sem, de a Tarquinis esetnél nem voltam annyira ideges, az inkább belefért a túraautóba. -
#5661 Egy szóval nem mondta hogy bocs, vagy elnézést ezért minimum ezt érdemli.