12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Ricsi234
    Azért ez úgy durva
  • Totti5
    ezt még nem is láttam... hogy a fenébe van ennek a pályának FIA engedélye??????????????
  • pajti
    BTCC 2012 | Thruxton | Race 1
  • Black Ghost
    Szlovákia Ring:

• RatBaG #5611
    na most megnéztem youtubeon az első versenyt, az angol kommentátorok is ki voltak akadva tarquinire meg mullerre, és a büntetések mértékére/hiányára...
  • Master91
    Wéber jelenti facebookon:

"Köszönöm, most csak röviden, majd írok egy hosszabbat a hazai futam előtt!

A 10. hely végül a 9. lett, mert Coronelt végül megbüntették kifogásért. Szóval 2 pont lett az egyből:)"

Coronelt seggbe rakták ez az !
  • Black Ghost
    pár kép:

• Black Ghost
    Lanti:

"Ficza Feri eredményeit már olvashattátok, stabilan ment, és hozta a pontokat. Tim Gabi, mit szépítsük, megint szívott, felrobbant a Peugeot motorja. Két forduló, három motor... Köszönjük AE..."

alatta komment:

"AE? Köszönjük meg a csapat hülyeségének inkább. A leglaikusabb autóversenyrajongó is megmondta nekik, hogy NE vegyék meg azt a szart, mert nem fognak semmire se menni vele. Az ilyen autót falun tyúkólnak se adnának el mert arra sem jó!!!"
  • desigo
    Tarquinis kocc nem tűnt vészesnek de amit Müller alakított az már undorító volt.Nemhogy mellette nem volt Norbinak az autó hátulját is alig érte utol.
    Az amerikai rendőröknek pont így tanítják az autósüldözéskor,hogyan kell keresztbe fordítani a menekülő autót.
    Ha ez a ringen történt volna lincselés lett volna tuti.
    Anett aranyos volt ahogy aggódott :)
  • zzeN
    Norbi véleménye.

• Norbi1990
    Aztán ha meg erőszakos és nekimegy valakinek a Norbi, és sérülni fog a kocsija akkor meg ő lesz majd a hülye :)
  • Totti5
    Komolyan nem értem miért véded. Az az erőszakosság ha előzés közben kicsit rátámaszkodik... attól nem fog kiesni a másik, és semmi az ég világon nem fog történni, már ha nem úgy löki oldalba hogy kirepül a pályáról, de a hátulról kilököm a másikat az minden csak nem oldszkúl.
  • Debilon
    ahogy b-typre írta, Tarquini oldschool versenyző :)

Norbi meg talán túl "udvarias" mindenkivel, igaz ebbe sokminden benne van
    szerintem egy ilyen szériában kell az erőszakosság, főleg akkor amikor nincsenek olyan nagy különbségek autók között, hogy erőből bármit meg tudjon csinálni az ember

plusz ugye itt van a "pártatlan" versenybíróság, az is megérne egy misét, én komolyan csodálkoztam pl, hogy Mullert áthajtásosra böntették

amúgy meg az eurosportos közvetítéshez meg annyit még a kommentátorokról, hogy nem kéne ennyire drukkernek lenni kommentátorként, szerintem

de azthiszem, lassan a WTCC is az F1 kategóriába kerül nálam (ha nem felejtem el, akkor megnézem, ha nem látom az sem baj)
  • Master91
    ÉS bezzeg ezt már vizsgálják :D
    Következő futamra 5 helyes rajt büntetés MINIMUM.
  • Totti5
    Bejött csak nem mert elmenni... Norbi mellett elment.
  • Falkon
    Na tessék. Véletlen megint? Undorító ez az ember.....
  • Master91
    Rohadt dögnek most ez nem jött be !
  • Casillas
    Csak tudod valamilyen természetfeletti módon soha nem ő lök ki valakit, hanem mindig őt forgatja meg a sok paraszt. Érdekes.
  • RatBaG #5597
    na ebből se lesz dicsőséges második verseny...
  • RatBaG #5596
    még csak most nézem ezt szép lassan. ralf lezúzott két kocsit a visszafordítóban, bruno spenglernek megvan a véleménye :DDDDD
    http://youtu.be/kQiQfMBqD-Y?t=6m
  • RatBaG #5595
    ugyanolyan bunkóság akkor is. a mezőnyben még hunyorítva elmegy, de vezető pozíciót így szerezni igazi alja munka.
    természetesen jobban fáj, mikor sokadjára is norbit szívatják, nem nekem kell pártatlannak lennem, a versenybíráknak kéne, de azt meg tudjuk, hogy hogyan működik jelenleg...
    alap esetben simán visszaengedte volna tarquini, mint pl egy sikán levágásnál, de dudukaloval homokszem került a gépezetbe.
  • b-type
    biztos hogy nem hibázott :)
    Tarquini akkora sunyi mint ház, egy mentsége van, nála még a régi suli működik.
    Ja...és mindenkivel megcsinálja, Tarquni-nek nagyon genyó stílusa van.
    Müller viszont nem tudom mit képzelt, azért versenyző hogy lásson.
    egy füttykoncertet megérdemel mind a kettő azért, csak hogy tudják.
    Zengőék helyében kivonultam volna az egész csapattal a boxutca áthajtásos tiszteletére...semmi extra, csak érezze hogy ki mindenki munkáját tette tönkre...mondom semmi extra, de kimentem volna állni mikor elhajt.
  • Héeder
    Hát csak nem mindegy, hogy kinél;)
  • Totti5
    de hát "belefér"
  • Héeder
    Csak valószínűleg, akkor Norbit halálra büntetnék...
  • Totti5
    Jajó, akkor Norbi a köv futamon lökjön ki mindenkit és megnyeri simán.
  • Debilon
    Tarquini esete szerintem meg bárkivel előfordulhat, bárkivel..
    Müllerben egyet értünk :DDD
  • Norbi1990
    Tarquini lehet hibázott, de annyi tapasztalattal simán úgy tüntetheti fel, hogy mintha hibázna.
    Muller meg no komment, igazi paraszt :)
  • Debilon
    ja, úgy is lehet nézni hogy kilökte

én meg úgy látom, hogy versenyeztek, és féktávon megtolta..belefér
    ha nem Norbit löki meg így akkor is így tépitek a szátokat vért kívánva?
  • Debilon
    hehe, ez túraautózás, itt belefér a kontakt, és teljesen mindegy, hogy ki kontaktol kivel
  • Totti5
    Amúgy ha visszaengedte volna semmi baj nem lenne, mert nyilván hibázott... van ilyen... lehet Norbi zavarta meg és meglökte, de nem és még mondja is hogy milyen rohadt jó volt... szándékosan tette, most vallotta be 2 interjúban is.
  • RatBaG #5584
    kilökni az előtted lévőt az első helyért, az aztán hatalmas versenyzés.
  • Master91
    Nem tudtam hogy szabályos az az "előzés" amikor le koccolok valakit a pályáról :S
  • Falkon
    De Müller megkapta a büntetést. És a legszebb, hogy röhög, élvezi a győzelmét. De milyen áron? Ezek után ne csodálkozz hogy így utáljuk.
  • Totti5
    kopasz gecinek nem ez volt az első ilyen húzása... ő a legnagyobb görény a mezőnyben... és most is megcsinálja és most is megússza...
  • RatBaG #5580
  • Debilon
    röhejesek vagytok ezzel az alpári dumával

Tarquini manővere még inkább volt szalonképes mint a Muller-é
    akár Norbi az áldozat akár nem, legalább volt egy kis autóversenyre hasonlító valami, nem mint ami a WTCC-ben általában röhejesen megy
  • Falkon
    Moslék kopasz faszszopó.....! Milyen boldogan mosolyog! Nehéz volt megküzdeni Norbival.....
  • Master91
    Most hogy lesz a 2. verseny? 3 kor ?
  • Solt
    Egy tojás esőt kaphatna...