Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahhoz hogy netem legyen ahhoz kell klonoznom a macaddresst. különben nincs net. hibába dhcpzek a routerremmel vagy nem 😄
http://loal.atw.hu
[merlinw.org]
Edit: Most hogy mondod, bevillant, DSL-nél ppoe "tárcsázós" auth van, kábelnél pedig MAC auth. Lényeg, hogy krisznek elvileg DSL-es megoldása van, legalábbis azt sugallta. De mint írtam is neki, majd kiderül😊
[merlinw.org]
ugye a routernek más a mac címe mint a regelt hálókártyáé, ezért kell klónoznia, és a hálókártya mac címét küldenie a dhcp szervernek
Bazinga!
[merlinw.org]
http://loal.atw.hu
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Deluge: nem kimondott lassú, olyan jóféle Win-es program szintû sebesség. De nem is olyan mint a KTorrent vagy jobb pillanataiban a uTorrent, hogy klikk és rögtön ott van.
Bazinga!
[merlinw.org]
ezt még nem próbáltam, apt-get -el raktam fel, az az 1.1.9 -et rakta fel, de látom van már 1.2 is
amúgy nálam a deluge nem lassú, sõt... amikor megy, maxon jön az adat
Bazinga!
[merlinw.org]
deluge iszonyat jó lenne, mivel elég feljett adattitkosítási mechanizmusa van, ami jól jön a disznó upc ellen, de egyszerûen lerohasztja a routert, a modemet, a routeren lévõ összes gépet...stb. vicc az egész. (utánaolvastam és kismilliárd helyen ugyanez a gond, rengeteg embernél)
transmission akadozva tölt, a böngészés mellette kész halál, még ha csak 5k -val is tölt
vuze egy memória zabáló fos
már azon gondolkodom, hogy wineolok egy utorrentet...
Bazinga!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#5279 ??
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Megtudja mondani valaki hogy ezzel mi a probléma?
Az eredeti konfig ahogy kinéz telivan ilyen kapcsolókkal de néztem a helpjét a proginak és nincsenek is olyan kapcsolók szóval töröltem. Ez maradt de így se megy.
Az eth1 helyén eredetilek a dhcp_client szócska állt de azzal megse moccant.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
A teeworlds király! Legjobb amikor a tízéves német gyerkõcök megsértõdnek azon hogy jobb vagy, és indítják ellened a szavazást 😊
sudo = rendszergazda jogosultsággal futtatni egy parancsot
Bazinga!
13 éve itt. Szép idő.
Valaki tudna valami megoldást?
Elõre is köszönöm a segítséget!
(ez a játék sem Windows-os. hivatalos honlapról szedtem le, .tar.gz-ben!)
13 éve itt. Szép idő.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azt meg lehet csinálni Linux alatt, hogy ne kelljen felhasználónevet meg jelszavat bepötyögni, csak szimplán bejelentkezzek?
Bocs, de még kezdõ Linuxos vagyok! 😄
Bazinga!
13 éve itt. Szép idő.
(van, hogy 2x jelenik meg a hangjel, van, hogy egy üres cucc van a helyén....idegesítõ; ha eltávolítom az értesítési területet, és visszaaddolom, akk megjavul..)
Köszi a tippet, ezt a háttérképes megoldást megpróbálom beizzítani, úgy is csak egy csont fekete "hátterem" van.