5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#5360 Sajnos nem ennyire egyszerű de köszönöm a választ Countryboy! Azt tudom, hogy Dolly, Porter Wagonernek írta ezt a számot, viszont a filmben egy jó hangú férfi énekes énekelte és nem Kenny Rogers mert azt a verziót is ismerem. Bocsi csak bekattant az agyamba most ez a dal és megkockáztatom, hogy az összes verzió közül nekem az tetszik a legjobban...de lehet azért, mert nincs meg. -
USAMEN POWER #5359 Matt féle zene annyira nem jön be, de a klipp az érdekes, tetszik. -
countryboy #5358 A Teszveszen meghirdetésre került jó pár country CD a 90-es évekből egy ezresért/db (pl: Doug Supernaw, Dude Mowrey, Tammy Cochran, Brady Seals, Paul Jefferson, George Ducas) ha esetleg valakit érdekelne :) -
countryboy #5357 -adta :) -
countryboy #5356 Az I Will Always Love You egy Dolly Parton szerzemény, ő is adta énekelte fel először 1973-ban. Lehet, hogy ő szólt abból a zenegépből?
-
#5355 Hm, ez eszembe sem jutott! :-) Bár a wikipédián egy külön fejezet van az előbb említett dalnak, amit végig olvastam, becsületére váljon aki készítette, de az áhított információt nem tudtam meg onnan sem... -
#5354 A film végén a stáblistában elvileg benne kell lennie az előadónak. -
#5353 Kedves lányok, kedves "fijjug" segítsetek! Napok óta keresem azt a dalt ami a Több mint testápoló azaz Bodyguard című filben volt. Természetesen az I Will Always Love You című eposzról van szó, DE! Engem az a változat érdekelne ami a jukeboxban szólt abban a kis Pub féleségben mikor Kevin Costner és Whitney Houston táncoltak. Csodálkoznék ha valaki nem tudná.... -
#5352 Én is köszönöm, nagyon jó érzés ha rögtön jönnek visszajelzések a hallgatóktól - még akkor is ha picit néha bohóckodnak vagy kötöszködnek. Hallgassák minél többen Countryboy és az én műsorom - szerintem kezd a country is kedveltebbé hallgathatóbbá válni a kívülállók számára is. Jó ez a Matt Kenon videó, nagyon hatásos!
Most néztem végig a Zac Brown Band dvd-jét tényleg nagyon szuper koncert lehetett kicsit ott éreztem magam. Úgy tűnik, nagyon figyeltek arrra, hogy a közönség egy percig se unatkozzon.
Nagyon profi és fegyelmezett az egész banda, minőségi produkció. Zac Brown pedig sokoldalú tehetség megérdemelték a Grammy-t azt gondolom. -
#5351 Tegnap este fergetesen jó műsor volt a Rádió 35- ön 22:00-23:00 között. Köszi Füves!
A country fórumról Countrygirl- el együtt voltunk online és igyekeztünk Füves barátunk szolgálatába állni a Countryjáraton, na meg egy jót szórakozni. :) Az üzenő fal nem maradt szárazon, aminek felületét kedves ismeretlenek is tarkították, akiknek szintén tetszett a műsor.
Füves műsorában kértem egy számot Sherrié Austin- tól , melynek klipjét ide töltöttem fel: Sherrié Austin - Lucky In Love
Régebben is megállapítottuk már, hogy ez a nő tudott valamit, jókor volt jó helyen ott a 90- es években. Nagy kár, hogy már nem is lehet hallani róla, a honlapja is kezd az enyészetté válni. Szerintem itt, ezen a helyen sem hagy senkit sem hidegen Sherrié egyénisége és hangja.
Countryboy műsorát éppen most hallgatom az archívumból és meg kell hagyni ez is jó kis válogatás, és lám most Shane Yellowbird sem maradt ki! Thanks!
És a végére maradt Matt Kennon új videóklipje:
Ha valaki szeretné letölteni az ide fáradjon: Matt Kennon -The Call
egy nagyon jó minőségű konvertálást sikerült megoldanom, szóval kitűnő minőségű avi- s verziót találhattok a megaupload-on, ettől a Jeff Bates- re hajazó úriembertől, aki mellesleg elég tehetséges. Kíváncsi leszek majd a lemezére, mely tegnap jelent meg. -
countryboy #5350 2010. május 12-én délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!
www.civilradio.hu
Tartalom:
USA:
1. Blake Shelton - All About Tonight
2. Court Yard Hounds - The Coast
3. Keith Urban - I'm In
4. Randy Houser - I'm All About It
5. Zac Brown Band - Free
6. Gwen Sebastion - V.I.P. (Barefoot Girl)
7. Locash Cowboys - Here Comes Summer
8. Dierks Bentley - Up On The Ridge
9. David Bradley - Soak It Up
10. Zona Jones - Prove Me Wrong
Kanada:
11. Gord Bamford - Day Job
12. Ladies of the Canyon - Follow Me Down
13. Jason Blaine - Dumb
14. Marshall Dayne - Love & Alcohol
15. Shane Yellowbird - Watching You Walk Away
16. Gloriana - The World Is Ours Tonight
17. High Valley - I Will Stand By You
-
countrygirl #5349 WOW!! Lady A-nak GRACA!! Csak így tovább!! Tehetségesek!
Carrie Underwood new videóklipje itt már megnézhető!! :D Nem semmi! Nagyon szeretem ezt a számot! -
countryboy #5348 Áttörés!
a Lady Antebellum No.1 country dala, a Need You Now a héten a 27-ik helyen nyitott az hivatalos angol slágerlistán. És még csak most kezdik el felkapni őket! Ez aztán a meglepetés! Így tovább!
-
#5347 Azért nem kell annyira elkeseredni, a Ryman működik, téli időszakban amúgy is mindig odaköltözött az Opry.
Addig is jó régi és új country videók nézhetők itt:
http://www.singingfool.com
Még a 80-90-es kedvenceimet is megtaláltam itt. -
#5346 Hát tényleg elszomorítóak a képek. De valószínűleg ennek hatására néhány érzelmes jó country nóta születni fog, sőt lehet, hogy új sztárok is felbukkannak így....
Köszönöm Nash a vendégkönyvben való megemlékezést! -
countrygirl #5345 Jelenleg így néz ki az Opry... :(
Reméljük az árvíz nem fog még hetekig tombolni és gyorsan sikerül eltakarítani a romokat...
Egyébként az előadást ha más helyszínen is de folytatják, nemhiába.. "the show must go on..." -
#5344 Kép szöveg nélkül: Nagyon elszomorító! -
USAMEN POWER #5343 Háth ezen a videón jól látszik hogy mi van. -
#5342 Rossz hír:"Opryland Closed For Months After Flood Damage"!!! - A barátaim most hívtak telefonon Amerikából, és a hír sajnos igaz. A Cumberland -folyó annyira megdúzzadt a felhőszakadások miatt, hogy elöntötte Nashville,TN alacsonyabban fekvő részeit, és az Opryland így hónapokig nem lesz látogatható.Többszáz ház, iskolák...stb ment tönkre, és 10 halálos áldozat is van.
Nem tettem fel videót, tele van a YouTube vele, aki akarja megtalálja.
Sajna, ez van. Rájár a rúd mostanában a country-ra. -
countryboy #5341 YouTube-ra írd be, hogy Jewel videos és találsz párat tőle!
Amúgy ő egy songwriter pop énekesnő, csak 2008 óta csinál country-pop zenét.
Legnagyobb pop-slágere az 1995-ös Pieces of You című lemezéről volt, a "You Were Meant For Me" heteken át volt első az amerikai listákon.
-
#5340 Tőle tudnál linkleni pár számot, ami szerinted jó? Sohasem hallgattam tőle semmit eddig. -
#5339 Füves, másnap este meghallgattam a műsorodat, ahogy ígértem az üzenő falon. Jó volt, mint mindig!
Itt van a rögzített anyag, ha valaki lemaradt róla: Countryjárat 2010.04.27
Remélem, holnap este sikerül gép elé ülnöm és szerintem a jövő héten összehozhatunk egy ausztrál, vagy egy kanadai órát. -
countryboy #5338 Matt Kennon - Matt Kennon (megjelenés: május 11.)
-
countryboy #5337 Cherryholmes - IV Common Threads (megjelenés: június 1.)
-
countryboy #5336 -
countryboy #5335 Lee Brice - Love Like Crazy (megjelenés: június 8.)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51fJ5%2Bl2d5L._SL500_.jpg -
countryboy #5334 Jewel - Sweet & Wild (Deluxe Edition) megjelenés: június 8.
-
USAMEN POWER #5333 Az álltalam #5313 -ban beszúrt száma szerintem qrwa jó, attól függetlenül lehet hogy a többi szar, de ha már ennyire megy a nemtetszés kifejezése, hallgatom tőle ezt az egyet, csakhogy az illúzió megmaradjon. -
countryboy #5332
2010. április 28-án 9 órakor ismét MoHa Country - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!
www.civilradio.hu
Tartalom:
1. Brady Seals - Been There Drunk That
2. Alan Jackson - Hard Hat And A Hammer
3. Alex J. Robinson - Mindemoya
4. Will Peppers - I Hope Heaven Has A Dirt Road
5. Rodney Atkins - Farmer's Daughter
6. Savannah Jack - I Know
7. Karli Whetstone - I'm Having A Good Day
8. Scott Lindsey - You Only Call Me (When You're Drunk)
9. Easton Corbin - Roll With It
10. KC Ford - Culver Creek
11. Cold Ford - Chicken & Biscuits
12. Jessie Farrell - Heart of Gold
13. Jeremy Lesley - Cowgirl Tough
14. Nathan Lee Jackson - Inside
15. Sam Millar - Thank You Very Much
16. Stan Martin - Blue, Blue Tears
-
countrygirl #5331 Teljesen véletlen bukkantam Blake Shelton véleményére a neten: (Tárgy. Laura Bell Bundy)
"Um @laurabellbundy SUCKS She cant sing, dance, etc. Even the gays hate her!Hey Timberlake when does YOUR album come out?!"
Aki látt a CMA díjátadót tudja miről beszél! Ennek az énekesnőnek senki nem említette meg hogy van táncoljon vagy énekeljen... de inkább egyik se! -
#5330 bizony ám :) alig várom a holnaputánt, hogy letölthessem :D -
countrygirl #5329 Shania hét lesz a jövő héten az American Idolban! Remélem végre énekelni is fog, nem csak a poénjait hallgatjuk mint bíróként! :)
Ezek a dalok lesznek.. szép hosszú a sor! -
countrygirl #5328 Cher mondta, hogy az anyja valami country bandában énekelt.. és ez már kapásból feljogosítja hogy egy ilyen díjátadón népszerűsítse magát... Egyébként nekem is ez volt a furcsa.. de szerencsére nem sok "kívülálló" volt! LeAnn Rimes-nak igazán lehetne már valami új albuma... hogy ne csak díjakat adjon át hanem fel is lépjen!
Lady A-nak nagyon örültem, Carrie Underwood nagyon szépen énekelt és borzalmasan örült annak a díjnak. A legviccesebb rész szerintem az volt amikor Brad nyakig vizesen vette át a díjat!
Miranda második díjának átvétele se volt valami szokványos.... :D De ettől volt végre ez a díjátadó nézhető!
Reba szerintem is csúcsformában volt! ;) -
#5327 jaja, és végre nem Rascal Flatts :DDD
mondjuk én a Brooks&Dunn díjánál éreztem csak picit, hogy ez amolyan "életmű-díj" inkább, dehát végül is megérdemelték, szó se róla
A többi díjazottal most valahogy ki vagyok békülve :) bár a LittleBigTown-t már megint kihagyták mindenből :(
Reba meg milyen jól nézett már ki ;) Mondjuk azt a részét nem értem (jó, persze értem én, nem vagyok annyira naív), hogy mondjuk Cher vagy LL Cool J mi a rákot keres egy ilyen átadón...
-
countrygirl #5326 Nicsak! Nicsak! A végén csak érdemes lesz megnézni egy díjátadot!!? Carrie-nek nagyon örülök!!
A SheDaisy új albummegjelenésének nagyon örülök! Régen hallottam már tőlük új dalt! Nem beszélve a Little Big Town-ról! Úgy látom lesz miből válogatni! -
USAMEN POWER #5325 Az egész Cd-t nem hallgattam tőle, de ez a szám amit beszúrtam kitűnő sztem, és jó a hangulata. -
#5324 Nem tudom, miért rakta be 2x a képet a rendszer. Bocs' nem akartam túltengni, véletlen volt! -
Amit a Music Row-val kapcsolatban lentebb Countryboy írt, az úgy igaz, tanúsíthatom. Napokig laktam a Music Row-n egy Best Western szállodában,hogy közel legyek a "tűzhöz", a fotót a szobánk ablakából csináltam. A parkolóban a "kölcsönkapott" Hondánk áll. Istenem, hol be nam jártuk vele.... -
#5322 -
countryboy #5321 Egy kitűnő albumot (2 számot leszámítva) hozott ma nekem a postás: a 90-es évek második felének méltatlanul elfelejtett sztárjától, aki nem más, mint Michael Peterson. A CD 2006-ban jelent meg és kizárólag independent terjesztésben lehet kapni az USA-ban.