Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van pár kedvencem : ( Ha már voltak akkor bocsi 😄 )
Alan Jackson - Good Time
Chris LeDoux - Rodeo Song
Jason aldean - Big Green Tractor
John Denver - Country Roads
John Denver - Rocky Mountain High
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Erre is ki kell próbálni, ha már Tim McGraw- ról van szó:
Megállapítom, hogy mostanában a 20-30 éves korosztályra is rájön a countrymánia itt az SG- n. Elgondolkodtató...
Contemporary Country Music
Autóba, egy hosszú úton el tudnék képzelni ilyen zenét 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szívesen a klipeket, örülök, hogy tetszettek mindenkinek!
Hadd ajánljam másik nagy kedvencemet ebbõl a korszakból, aki szintén mozgolódik mostanában, már a saját honlapját is elkészítette, nem csak a myspace- en található meg.
Az igaz, hogy a legújabb számát már 2007- tõl harangozza, de türelmesek vagyunk, kivárjuk. George Ducas- ról van szó, aki 1997- ben adta ki második lemezét, mely azóta kamaszkorba lépett ugyanúgy, mint a fiam, aki szintén abban az évben született. Most már végre jöhet egy „újszülött”, mely album remélem nagyobbat fog szólni, mint pár visszatérõé. Ettõl az új számtól a „Twang Thang”- tõl teljesen felpörögtem, a honlapján meg is hallgathatjátok: ITT, ahol a „Walk Through This World" számába is bepillantást enged.
Egy kis retro a 90- es évekbõl:
Lipstick Promises
Every Time She Passes By
Kisses Don't Lie
Hello Cruel World
Na, kinek hogy tetszik? Remélem nem várok túl sokat tõle és hozza a régi formáját!
Köszi srácok (és lányok) <#eljen>#eljen>
Megnézted már a Crazy Heart-ot? Látod TDT-nek is hogy tetszett, nem csak nekem! 😊
Errõl a Dude Mowrey-rõl még életemben nem hallottam, de a klipek tényleg jók! Jó a zene, jó a hang! Régi idõkbe repít... 😉 Úgy látom mindenkinek a '90-es évek countryja a favorit!

Visszatértem kissé kölni és alkohol mámorosan ugyan, de tényleg jók ezek a zenék Nash! <#taps>#taps>
Szóval Nash, ha teheted, nézd meg a maradék másfél órát is😊

Amúgy Internet Download Manager- el töltöttem le, beépül az IE- be, majdnem minden videót le lehet szedni így a netrõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lionel Cartwright - I Watched It All (On My Radio)
Nem mai csóka, de nagyon ütõs a zenéje, már nem akarom megint a 90- es éveket hangoztatni, de… 😊
Shane Yellowbird: Watching You Walk Away címû új dalát hamarosan lejátszom a mûsorban, ne aggódj 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kellemes Húsvétot mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Füves: A tegnapi mûsorod nagyon színvonalas volt, nem volt szükség zenekérésre, hoztad a formád! Még Bobby Cash- tõl játszottál! Mostanában fedeztem fel, jó hangja van. Ha több idõd lesz, akkor a késõbbiekben jó lenne egy ausztrál vagy egy kanadai összeállítás is. Jól telefirkáltuk az üzenõ falat! 😊
Countryboy: Jó volt a kanadai összeállítás. Aaron Lines- t és is komálom, de hátha egyszer belefér még egy ilyen blokkba egyik nagy kanadai kedvencem Shane Yellowbird is. 😊
Füves ajánlom figyelmedbe, itt lehet belehallgatni az albumaiba: Shane
Tegnap jelent meg Gretchen Wilson - I Got Your Country Right Here albuma is, kíváncsian várom a nagyvilág visszajelzését. Remélem nem lesz csalódás, mint az elõzõ (amivel mellesleg nekem semmi bajom sem volt).
Alan Jackson- ban nem csalódtam, ez a Freight Train albuma is jól szerepelt nálam, bár a tavalyi tényleg pörgõsebb volt. Nekem nem igazán tûnt fel a hangváltozás.
Végszó: köszönöm az odaadó munkát a két rádiós cowboy- unknak, csak így tovább!
Egyik nagy kedvencem az elõadó is meg a zene is off course... egyébként örülök hogy itt SG-n is vannak country zene kedvelõk. <#wink>#wink>
2010. március 31-én délelõtt 9 órakor MoHA Country a Civil Rádióban - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!
www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!
Tartalom:
1. Brad Paisley - Water
2. Carrie Underwood - Undo It
3. Trailer Choir - Rollin' Through The Sunshine
4. Tyler King - You Complete Me
5. Kellie Pickler - Makin' Me Fall In Love Again
6. Josh Thompson - Way Out Here
7. Mindy McCready - I Want A Man
8. Jason Greeley - Goodbye Jersey (CAN)
9. Wilson - Mine All Mine (CAN)
10. Aaron Lines - I Haven't Even Heard You Cry (CAN)
11. Marlee Scott - 5 O'Clock Dance (CAN)
12. Aaron Pritchett - Nothing But Us (CAN)
13. Hey Romeo - Searchin' For You (CAN)
14. Blue Rodeo - Arizona Dust (CAN)
15. Don Walker - I'm Gonna Make You Love Me (CAN)
16. The Chapmans - She's Never Coming Back
De elsõre is értettem, sõt írigykedem is! Én is Jackson rajongónak vallom magam, csak nekem most nem volt "bátorságom" elõrendelni, mán ha érted a célzást... de amint lesz rögtön kereslek countryboy, bár azt is tudom, hogy akkor már még "bátrabbnak " kell lennem..... <#vigyor5>#vigyor5>
Tényleg eredetiben van meg! Sõt, most adtam oda még egy példányt belõle egy Jackson rajongó haveromnak. Ha valaki elõrendelésben veszi meg a lemezt, akkor az a megjelenés napján itt van nálam.
Igen-igen, Billy Yates-t nagyon kedvelem!
Holnap pedig rád hangolódunk!!!!
A holnapi délelõtti MoHa Country tartalmát még ma este 9 körül feltöltöm, hallgassátok meg majd azt is - de Füves mûsorát se hagyjátok ki!
A zenei kínálat ebben az esti mûsorban nem annyira statikus, tehát bizonyos mértékben függ a hallgatóktól is (no meg attól, hogy mûsor elõtt melankólikus vagy pörgõs Whiskey-t ittam éppen) <#pias>#pias>
Ami lesz: Bobby Cash (azér mer jó), Martina McBride (mert remélem kérni fogják) és bár nem szeretnék CountryBoy babérjaira törni - hiszen az újdonságok szakértõje mégiscsak Õ!!! - de az új Lady Antebellum, Josh Turner lemezrõl is pörög valami és amire nagyon-nagyon vártam Alan Jackson legújjabb albumának ( Freight train) címadó zenéje is hallható lesz.
Egyébként mintha kicsit másabb lenne Alan Jackson hangja, vagy más technikával énekel, vagy csak nekem tûnik úgy? Ez a lemez is jó lett bár most több az érzelmes dal (még a végén ott köt ki ahol Randy Travis)
Sajnos a magyar mozik valószínûleg nem fogják játszani! <#gun>#gun>
De már jó (túl) rég volt, hihetetlen....
Sajnos új lemez nem valószínû, hogy egyhamar lesz... viszont az American Idol-ban aranyos volt, jó volt látni 😊
Úgy látom ez a Zac Brown Band elég közkedvelt mostanában, mely a hozzászólások alapján egyértelmûen megállapítható. Sokunk kedvence a mai country music kesze-kuszaságában.
Ezen a CMT- n nem bírok kiigazodni egyes videók mennek, mások nem pl. Whitney Duncan két klipje közül az egyiket mi is nézhetjük, a másik tiltva van. Nem rossz a csajszi hangja, de kíváncsi vagyok majd hosszú távon mennyire bírom...
Zac Brown Band és Jimmy Buffet show- ja nagyon ott van! Kössz a linket Countrygirl!
Füves nem tudtam tegnap este rádió közelben lenni, majd jövõ héten pótolok. Kíváncsian várom az jövõ heti összeállítást, ha gépnél leszek akkor az üzenõfalat is graffitizni fogom. 😊
Countryboy a Te mûsorodat is meghallgattam a múlt héten winamp felvételrõl. Jó volt a válogatás, fõleg az 1995- ös végûek tetszettek! 😊
http://www.cmt.com/videos/cmt-crossroads-jimmy-buffett-and-zac-brown-band/1634054/full-episode.jhtml
<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#taps>#taps>
Brad Paisley, Darius Racker és Justin Moore Angliában és Norvégiában.. tessék délebbre is irányulni! 😊
http://www.cmt.com/news/country-music/1634391/brad-paisley-announces-h2o-world-tour-with-darius-rucker-justin-moore.jhtml