5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #5320 Hogy mennyire nem "igazi" country számról van szó, azt jól mutatja, hogy az amerikai U.S. Billboard Dance/Club Play Songs listán a 46-ik helyen nyitott a szám. Ez a hivatalos amerikai disco/dance lista....
Pontosan az ilyen zenékről énekelt Alan Jackson & George Strait 2000-ben a "Gyilkos járt a Music Row-n" című számban (a Music Row Nashville zenei központja, itt található az összes zenei stúdió és a kiadók is).
Laura Bell Bundy egy újabb Taylor Swift, csak annyi különbséggel, hogy 10 évvel idősebb Taylor-nál és már van egy kis zenei múltja, mint musical énekesnő.
Nem lesz a kedvencem az biztos, egyszer meghallgattam a CD-jét, elég is volt belőle.
-
#5319 Ma reggel olvastam a helyi lapban, onnan szkenneltem:
Itt van a díjátadó két részletben:
Aki le akarja tölteni:
http://www.megaupload.com/?d=5G18U77M
http://www.megaupload.com/?d=0IDLQDZ5
Tudom, hogy sokan megcsömörlöttünk már Taylor S.- től, ezért elment már a kedvünk a díjátadóktól, de itt végre (megérdemelten!) üres kézzel távozott! Mindenképpen érdemes megnézni a díjátadót, mert egészen jól sikeredett.
Diesel Dog, a keletmatyiban a cikket már olvashattad. :) -
USAMEN POWER #5318 Vannak benne pop vonások valóban, pocséknak viszont semmiképp se mondható, mi több, túlzás. -
countryboy #5317 Valaki házasodik manapság? :)
Ajánlatom ez a kitűnő szerelmes dal válogatás, ami május 4-én fog megjelenni.
1. Forever And Ever, Amen - By Randy Travis
2. When I Said I Do - By Clint Black With Lisa Hartman Black
3. Amazed - By Lonestar
4. Me And You - By Kenny Chesney
5. I Swear - By John Michael Montgomery
6. Two People Fell In Love - By Brad Paisley
7. Not A Moment Too Soon - By Tim McGraw
8. Love, Me - By Collin Raye
9. When You Say Nothing At All - By Keith Whitley
10. When Love Finds You - By Vince Gill
11. You Decorated My Life - By Kenny Rogers
12. I Do [Cherish You] - By Mark Wills
-
countryboy #5316 szerintem viszont pocsék pop zene, de ezt a számot korábban már kiveséztünk itt a fórumon Nashville-el is.... -
#5315 Tényleg jó! Köszi! -
DIESEL DOG #5314 -
USAMEN POWER #5313 De király ez a szám...
-
#5312 No ezt jó hogy beraktad! Holnap este a Highwaymentől menni fog a Higwaymen című dal! meg persze sok más is.... Rádió 35
-
USAMEN POWER #5311 Ezt a számot az usa topikba is beszúrtam:
Elég koros már szegény, úgy tudom hogy 77 -éves már, persze a videóban fiatalabb. -
USAMEN POWER #5310 Ezt ma hallottam tőle... frankón bejön.
-
#5309 LBT, juhúú :)))
ezt a Jewel cd-borítót meg kérném 2x2 méteres verzióban ;) -
countryboy #5308 Igen, léteznek, éppen nemrégiben rúgták össze a port régi kiadójukkal, a Lyric Street-el és most kiadó nélkül maradtak, ezért csúszik az új album megjelenése. Én mindig szerettem őket. -
countryboy #5307 Lee Brice - Love Like Crazy (megjelenés: június 8.)
-
countryboy #5306 Little Big Town - Little White Church (valamikor az idén)
-
#5305 Ők még léteznek? Egy számuk régen megvolt. :) -
countryboy #5304 Michelle Branch - Everything Comes And Goes (valamikor az idén...)
-
countryboy #5303 SheDaisy - A Story To Tell (valamikor az idén...)
-
countryboy #5302 Gord Bamford - Day Job (megjelent csak Kanadában, április 6-án)
-
countryboy #5301 Dierks Bentley - Up on the Ridge (megjelenés: június 8.)
-
countryboy #5300 Clay Walker - She Won't Be Lonely Long (megjelenés: június 8.)
-
countryboy #5299 Jewel - Sweet And Wild (megjelenés: június 8.)
-
#5298 Okés, majd akkor írok mail- t, ha lecsendesednek a hullámok körülöttem, Nashville- hez nyugalom kell, ha én egyszer bele merülök...:)
Paulette Carlson ezzel az "Egy lány vagyok csupán a sok közül,
Ki vidékről a városba került" frizkóval :) jó volt újra látni. -
#5297 James Otto- nál bakiztam, éppen fordítva gondoltam: öröm az ürömben. -
-
#5295 Igen-hála neked-már megy a dolog.Örülök, hogy tetszettek a videok.Nashvillel kapcsolatban természetesen várom az e-mail-ed, bármikor nyitott vagyok a témára.Ha gondolod a Skype-on is elérsz tiszai.jozsef címen.
Ami Amerikát illeti, először én is pont ugyanezt éreztem, mint te, de most már tudom, hogy jó helyre, szinte "haza megyek".Nagyon bele lehet szeretni.A családom is imádja,de igazából, ha tehetném vinnék magammal minden őszinte country rajongót.
George Ducas persze,hogy nem idegen számomra. Annak idején a Hello Cruel World-öt sokszor visszapörgettük a kazettás magnón. Te, jó ég, hogy telik az idő. Nem tudom emlékszik-e még valaki a régi Highway 101-ra, amikor még Paulette Carlson énekelt. Mindig csak koncert felvételt láttam tőlük, de nagyon jók voltak. Mindjárt fel is teszek egy hajdan volt kedvencemet tőlük (ha már így belejöttem). A video olyan, amilyen, de a dalok letöltve nagyon jól szólnak még ma is. -
#5294 Na, még egy utolsó komment, mert itt ragadtam a gép előtt.
Már csak megvártam a műsorod végét countryboy pedig ezer dolgom volt. :)
Örültem Tammy Cochran- nak, szeretem a hangját! Big Kenny- t viszont nem bírom, John Rich- et viszont annál inkább!
Lathan Moore - Beautiful Girl
Chris Janson - Til A Woman Comes Along
Ward Davis - Don't Open That Door
Igazi meglepetések voltak, jók ezek az „újdonsült” fiatalemberek!
Na, most már jöhet a tanulás, további kellemes napot mindenkinek!
-
#5293 Sajnálom Füves, hogy a rádiód tegnap este nem volt hallható neten keresztül, pedig jó lett volna. Az üzenő falat megnéztem ma reggel, látom jó műsor volt.
Más. Valamit kerestem a fórumból. Először azt hittem, hogy valaki meghekkelte a fórumunkat, de nem. A kepfeltolto.hu megszűnésével az ott tárolt képek összekavarodtak, ezért 2009. január 17- től visszamenőleg, amit oda töltöttem fel képeket mind kicserélődött, tehát a kerékpárgumitól kezdve az ambuláns lapon át a manga figurákig minden megtalálható mi szem szájnak ingere. Szóval a régebbi fotókat nem kell figyelni, mert pl. az egyik helyen Miranda Lambert kisasszony helyett Selena Gomez- t fogjátok találni. :)
Üröm az örömben, hogy találtam egy videót, ami még mindig nézhető a CMT- n, ezért már megérte a visszatekintés: James Otto - Just Got Started Lovin' You -
#5292 Látom, most már kisujjból nyomod a youtube- os klipeket. :)
Ami a Nashville- i utazásodat illeti, torkomba gombóc került és megszólalni sem tudok, sőt a billentyűzetet is nehezemre esik kezelni. Szerintem Nashville- el kapcsolatban majd meg foglak keresni mail- ben, ha nem gond. Atyavilág, 1 hónap AMERIKA!!!
David Lee Murphy az egyik legnagyobb kedvencem, szerintem még lenne benne kurázsi és sok más kollégájában is, ha a Country Music fellegvárának a szeméről lekerülne végre a szürke hályog és nem "Swift"- ben utazna. Még jó, hogy vannak azért olyan előadók, mint a Zac Brown Band, és countryboy műsorában hallhatók közül pl. James Lann, Jake Owen, akik még tartják bennem a hitet.
De jó ez a Little Texas is! Gondolom George Ducas- t is ismered, ha abban az időben sokat zenéltél. Ha nem ismered, akkor ajánlom figyelmedbe az alább található videókat. -
countryboy #5291 Az összes lemeze megvan. Kár hogy már senki sem kíváncsi rá. Tehetséges volt. -
countryboy #5290 2010. április 14-én délelőtt 9 órakor ismét MoHA Country a Civil Rádióban - a legfrissebb country slágerekkel!
www.civilradio.hu - hallgasd élőben a neten!
Tartalom:
1. James Lann - The Talent Requires
2. Jake Owen - Tell Me
3. Chuck Wicks - Hold That Thought
4. Bridgette Tatum - That's Love Y'all
5. Lonestar - You're The Reason Why
6. Chris Filer - Joy Ride
7. Sarah Darling - Whenever It Rains
8. Bucky Covington - A Father's Love (The Only Way He Knew How)
9. Williams Riley - Sweet September
10. Tammy Cochran - He Really Thinks He's Got It
11. Randy Montana - Ain't Much Left of Lovin' You
12. Big Kenny - To Find A Heart
13. Lathan Moore - Beautiful Girl
14. Chris Janson - Til A Woman Comes Along
15. Ward Davis - Don't Open That Door
16. The Chapmans - She's Never Coming Back
-
#5289 Tőle esetleg valakinek val albuma. Nagyon ott van a hagja és a hangszerelés is. -
#5288 Hóhó! Jó utat és ha visszatértél akkor egy beszámolót össze kellene hozni, hogy a többiek is halljanak róla. Mit szólsz hozzá?
Ma este az OLCF-en készült kirus beszélgetés is hallható lesz a rádió 35-ön.
Csatlakozom ezekhez a zenei hangulatokhoz! -
#5287 Egy másik nagy kedvencem 1993-ból, amikor még én is aktívan pengettem a Telecasterem a "Colt"-ban.(Elnézést a kép minőségéért, nem találtam jobb verziót).
-
-
#5285 Szia Nash! Köszönöm a segítséget, menet közben aktiváltam gyorsan egy VIP jogot(először csak egy hónapra, próbaképpen).Sajnálom, hogy a beillesztéssel kudarcot vallottam(pedig weboldalakba egyszerű a dolog, de úgy látszik ez valahogy más).
Kérdésedre a válaszom: IGEN!!!! Már megvettük a repülőjegyeket. Július 13-tól augusztus 16-ig leszek kint. Majd kint döntjük el, hogy mennyi időt töltünk Nashvilleben(minél többet persze), az idén szeretnénk megnézni a nyugati partot, főleg Californiát.És persze feltöltődni a country feelinggel amennyire csak lehet! -
#5284 Úgy látszik nekem is szétesett kicsit, amikor a példát írtam, pedig csak a szöveget akartam láttatni, de beillesztette a videót. Szerintem a tutorial kép alapján meg fogod tudni csinálni, úgyhogy várok egy másik David Lee Murphy videót. :)
Ebben az évben is utazol Nashville- be? -
#5283 Sajnos nem tudod szerkeszteni csak VIP jogosultsággal, azt is csak egy pár percig.
A bemásolt kódból az src szöveg utánihttp...1&- el bezárólag (itt a példa) kelltagok közé rakni, tehát így fog kinézni amikor elkészíted:
Én már tudom az eredményt! :) -
Sorry, csak megpróbáltam videot beilleszteni. Már rég jártam itt, gondoltam felteszek egy-kettőt régi, itt nem szereplő kedvenceimből...
Nem tudja valaki, hogy lehet az elrontott bejegyzéseket törölni??!!
-
#5281 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r43kJBm4ahw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r43kJBm4ahw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>