Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mára is van egy fantasztikus ajánlatom:
Pass The Jar - Zac Brown Band and Friends Live from the Fabulous Fox Theatre In Atlanta (2CD/1DVD)- május 4-én!

Pass The Jar - Zac Brown Band and Friends Live from the Fabulous Fox Theatre In Atlanta (2CD/1DVD)- május 4-én!

Füves, ismerem az elõadókat és nagyjából tudom, mire számíthatok ha megjelenik egy új album....ennyire egyszerû 😊
Countryboy!
A nõi albumokat milyen szempont szerint válogatod? Külsõség vagy hang és zene szerint, mert töbnyire telitalálat bármelyik módszert is követed!!! <#crazya>#crazya>
A nõi albumokat milyen szempont szerint válogatod? Külsõség vagy hang és zene szerint, mert töbnyire telitalálat bármelyik módszert is követed!!! <#crazya>#crazya>
Ma 7 éve nagyon jó dolgunk volt Bécsben!! <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
VIVA SHANIA!! 😊) Épp a Live In Chicago-val vezetem le a mai napi feszültséget! <#eljen>#eljen>
Köszi Countryboy a megjelenéseket! Azért lesz pár album amit remélem érdemes lesz várni... 😊
VIVA SHANIA!! 😊) Épp a Live In Chicago-val vezetem le a mai napi feszültséget! <#eljen>#eljen>
Köszi Countryboy a megjelenéseket! Azért lesz pár album amit remélem érdemes lesz várni... 😊
Megjelenésre váró albumok:
Achin' and Shakin' - Laura Bell Bundy Mercury Nashville April 13
Album #2 - Joey + Rory Vanguard/Sugar Hill June
The Age of Miracles - Mary Chapin Carpenter Zoe April 27
At His Best - Marty Raybon Hi Five April 6
Chicken & Biscuits - Colt Ford Average Joes April
Court Yard Hounds - Court Yard Hounds Columbia May 4
Country Music - Willie Nelson Rounder April 20
Day Job - Gord Bamford Royalty April 6
Easy to Love - Jaydee Bixby On Ramp April 13
Everything Comes and Goes - Michelle Branch Warner Bros. Nashville TBA
Freedom - Montgomery Gentry Columbia Nashville TBA
Freight Train - Alan Jackson Arista Nashville March 30
A Guy Like Me - Trent Tomlinson Lyric Street TBA
The Guitar Song - Jamey Johnson Mercury Nashville July
Howl at the Moon - Jamie Warren Stark Ravings May 11
I Am What I Am - Merle Haggard Vanguard April 20
I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson Redneck Records March 30
I'm Alright - Bucky Covington Lyric Street TBA
I'm Still Here - Mindy McCready self-released March 25
The Jar - Zac Brown Band Atlantic May 4
James Otto - James Otto Warner Bros. Nashville TBA
Jonathan Singleton & the Grove - Jonathan Singleton & the Grove Show Dog/Universal Music May 11
Lifted Off the Ground - Chely Wright Vanguard May 4
Little White Church - Little Big Town Capitol Nashville TBA
Matt Kennon - Matt Kennon BamaJam/Stroudavarious April 27
My Place in Heaven - Sara Evans RCA Nashville TBA
Not Too Bad - Blaine Larsen Treehouse TBA
Party Heard Around the World - Lonestar Saguaro Road April 27
Right Road Now - Whitney Duncan Warner Bros. Nashville April 20
She Won't Be Lonely Long - Clay Walker Curb June 8
Sparkle City - David Ball Red Dirt/E1 April 20
A Story to Tell - SHeDAISY Lyric Street TBA
Sunshine - Anthony Smith Krankit TBA
Sweet Sundown - Jason Blaine Stark Ravings March 30
They Call Me Cadillac - Randy Houser Show Dog-Universal Music April
Unmistakable Trilogy: Drive (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Inspiration (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Love (EP) - Jo Dee Messina Curb April 27
Up on the Ridge - Dierks Bentley Capitol Nashville TBA
Achin' and Shakin' - Laura Bell Bundy Mercury Nashville April 13
Album #2 - Joey + Rory Vanguard/Sugar Hill June
The Age of Miracles - Mary Chapin Carpenter Zoe April 27
At His Best - Marty Raybon Hi Five April 6
Chicken & Biscuits - Colt Ford Average Joes April
Court Yard Hounds - Court Yard Hounds Columbia May 4
Country Music - Willie Nelson Rounder April 20
Day Job - Gord Bamford Royalty April 6
Easy to Love - Jaydee Bixby On Ramp April 13
Everything Comes and Goes - Michelle Branch Warner Bros. Nashville TBA
Freedom - Montgomery Gentry Columbia Nashville TBA
Freight Train - Alan Jackson Arista Nashville March 30
A Guy Like Me - Trent Tomlinson Lyric Street TBA
The Guitar Song - Jamey Johnson Mercury Nashville July
Howl at the Moon - Jamie Warren Stark Ravings May 11
I Am What I Am - Merle Haggard Vanguard April 20
I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson Redneck Records March 30
I'm Alright - Bucky Covington Lyric Street TBA
I'm Still Here - Mindy McCready self-released March 25
The Jar - Zac Brown Band Atlantic May 4
James Otto - James Otto Warner Bros. Nashville TBA
Jonathan Singleton & the Grove - Jonathan Singleton & the Grove Show Dog/Universal Music May 11
Lifted Off the Ground - Chely Wright Vanguard May 4
Little White Church - Little Big Town Capitol Nashville TBA
Matt Kennon - Matt Kennon BamaJam/Stroudavarious April 27
My Place in Heaven - Sara Evans RCA Nashville TBA
Not Too Bad - Blaine Larsen Treehouse TBA
Party Heard Around the World - Lonestar Saguaro Road April 27
Right Road Now - Whitney Duncan Warner Bros. Nashville April 20
She Won't Be Lonely Long - Clay Walker Curb June 8
Sparkle City - David Ball Red Dirt/E1 April 20
A Story to Tell - SHeDAISY Lyric Street TBA
Sunshine - Anthony Smith Krankit TBA
Sweet Sundown - Jason Blaine Stark Ravings March 30
They Call Me Cadillac - Randy Houser Show Dog-Universal Music April
Unmistakable Trilogy: Drive (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Inspiration (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Love (EP) - Jo Dee Messina Curb April 27
Up on the Ridge - Dierks Bentley Capitol Nashville TBA

Chely Wright pedig május 4-én tér vissza (azt a lemezt várja már nagyon Nash barátunk)

Végre megjelenik Whitney Duncan debütáló albuma - Right Road Now címmel (megjelenés: április 20.)

Gondoltam megszerzem jobb minõségben Martina videóját mielõtt még lejön az általad feltöltött verzió.
Jól felhúztam magam, hogy a video megosztó portálokon teljesen ki van tiltva a mi kántrink Magyarország, úgyhogy egy helyen sem volt megtekinthetõ tegnap este.
Kössz a feltöltést, ha meglesz jobb, esetleg HD minõségben szólok majd! 😊...bár kétlem, hogy Shania, vagy Martina ügyben meg tudnálak elõzni. 😉
ps.: amúgy jól betömörítették 32.7 megába, még fullHD- s monitoron is szuper minõség!
Jól felhúztam magam, hogy a video megosztó portálokon teljesen ki van tiltva a mi kántrink Magyarország, úgyhogy egy helyen sem volt megtekinthetõ tegnap este.
Kössz a feltöltést, ha meglesz jobb, esetleg HD minõségben szólok majd! 😊...bár kétlem, hogy Shania, vagy Martina ügyben meg tudnálak elõzni. 😉
ps.: amúgy jól betömörítették 32.7 megába, még fullHD- s monitoron is szuper minõség!
Contemporary Country Music
Zac Brown Band és Jimmy Buffett CMT Crossroads.. kivéletesen nem írta ki hogy "a mi régiónkban nem elérhetõ"! 😊
http://www.cmt.com/videos/misc/493485/free-into-the-mystic-from-cmt-crossroads.jhtml
Még nem túl jó minõségben, de itt meg lehet nézni Martina McBride új videóklipjét, a Wrong Baby Wrong-ot. Sajnos a CMT-n nem lehetséges...
http://www.yousendit.com/download/THE0T2pDd0lFd2VGa1E9PQ
http://www.cmt.com/videos/misc/493485/free-into-the-mystic-from-cmt-crossroads.jhtml
Még nem túl jó minõségben, de itt meg lehet nézni Martina McBride új videóklipjét, a Wrong Baby Wrong-ot. Sajnos a CMT-n nem lehetséges...
http://www.yousendit.com/download/THE0T2pDd0lFd2VGa1E9PQ
Oké Atis, ha kell a Court Yard Hounds, a megjelenés napján, május 4-én már itt is lesz nálam.
Köszi a linkelést!
Köszi a linkelést!
Hali!
Már be is raktalak <#circling>#circling>...
Egyébként Court Yard Hounds majd nagyon érdekel bennünket!
Sztem Majd Kirus jelentkezik a rendelés miatt...<#phone>#phone>
Már be is raktalak <#circling>#circling>...
Egyébként Court Yard Hounds majd nagyon érdekel bennünket!
Sztem Majd Kirus jelentkezik a rendelés miatt...<#phone>#phone>
Szia Atis,
MoHa Country
Köszi!
Köszi Füvesnek is a pozitív kritikát, igyekszem nem elcsépelt számokat beszerkeszteti a mûsorba!
MoHa Country
Köszi!
Köszi Füvesnek is a pozitív kritikát, igyekszem nem elcsépelt számokat beszerkeszteti a mûsorba!
Szasztok Fórumosok!
A zenekarom oldalán összegyûjtöttem pár hasznos linket, friss hírek, zenék stb. Talán találtok érdekességeket itt is...
Jó zenehallgatást...
Bluebirds Ajánló
U.i.😛öpec, ha küldessz linket, a rádiómûsorodat is felteszem😊
A zenekarom oldalán összegyûjtöttem pár hasznos linket, friss hírek, zenék stb. Talán találtok érdekességeket itt is...
Jó zenehallgatást...
Bluebirds Ajánló
U.i.😛öpec, ha küldessz linket, a rádiómûsorodat is felteszem😊
Épp most hallgatom! Jó zenéket szedtél össze Countryboy!
És milyen szerencséje van a többieknek ha 11:00 órára "áttekernek" interneten Rádió 35 oldalára ott is fél óra country lesz a 90-es évekbõl!!! <#whatever>#whatever>
És milyen szerencséje van a többieknek ha 11:00 órára "áttekernek" interneten Rádió 35 oldalára ott is fél óra country lesz a 90-es évekbõl!!! <#whatever>#whatever>
2010. március 17-én délelõtt 9 órakor MoHA Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb slágerekkel!
www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!
Tartalom:
1. Jody Booth - Gold Digger
2. Brandon Rickman - I Bought Her A Dog
3. Austin Allsup - Sweet Love
4. Charla Corn - Where Did All The Cowboys Go
5. Gary Allan - Get Off On The Pain
6. Josh Abbott Band - She's Like Texas
7. Susan Hickman - Whipping Post
8. Josh Turner - All Over Me
9. Dailey & Vincent - Flowers On The Wall
10. George Canyon - I Believe In Angels
11. Bryce Pallister - City To City
12. John Bunzow - Easy As One, Two. Three (Radio Edit) <1995>1995>
13. Lisa Brokop - Who Needs You (Dance Mix) <1995>1995>
14. Daron Norwood - My Girl Friday <1995>1995>
15. 4 Runner - Cain's Blood <1995>1995>
16. Little Big Town - Little White Church
www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!
Tartalom:
1. Jody Booth - Gold Digger
2. Brandon Rickman - I Bought Her A Dog
3. Austin Allsup - Sweet Love
4. Charla Corn - Where Did All The Cowboys Go
5. Gary Allan - Get Off On The Pain
6. Josh Abbott Band - She's Like Texas
7. Susan Hickman - Whipping Post
8. Josh Turner - All Over Me
9. Dailey & Vincent - Flowers On The Wall
10. George Canyon - I Believe In Angels
11. Bryce Pallister - City To City
12. John Bunzow - Easy As One, Two. Three (Radio Edit) <1995>1995>
13. Lisa Brokop - Who Needs You (Dance Mix) <1995>1995>
14. Daron Norwood - My Girl Friday <1995>1995>
15. 4 Runner - Cain's Blood <1995>1995>
16. Little Big Town - Little White Church
Elsõ blikkre felállt a hátamon a szõr: Laura Bell Bundy - Giddy On Up...másodikra is...harmadjára nem fogom megnézni! 😞
Ez kell manapság, még mindig? Mindegy nem érdekel, Füves 90- es évek country blokkja feledtette ezt a laurás "élményt". Kössz Füves, jó voltál! 😊
Ez kell manapság, még mindig? Mindegy nem érdekel, Füves 90- es évek country blokkja feledtette ezt a laurás "élményt". Kössz Füves, jó voltál! 😊
A yallwire country oldalt azért kedvelem, mert majdnem olyan mint a nagy CMT és itt nem kapom azt az üzenetet, hogy én nem nézhetem mag a videót.....
Igazán mûködõ és aktív és tartalmas country fórum tudomásom szerint nincs másik!!!!! <#worship>#worship>
Egyedül a network oldalán van még egy Country Klub
amit naponta látogatnak.
Igazán mûködõ és aktív és tartalmas country fórum tudomásom szerint nincs másik!!!!! <#worship>#worship>
Egyedül a network oldalán van még egy Country Klub
amit naponta látogatnak.
Kössz countryboy ez jó lesz!
Füves oldalán találtam egy jó videó lelõhelyet, egészen jó minõségben lehet itt új és régi klipeket nézegetni: yallwire country
Egyszer volt egy ötletem, hogy itt az oldalon felül készíteni kellene egy bannert, melyen minden fontos country- val kapcsolatos linket elhelyezhetnénk. Sajnos még egy ilyen akció bevállalásához nincs elegendõ szakértelmem és idõm, talán majd egyszer.
Ha valakinek vannak még jó linkjei - pl. CD, DVD megjelenések, mûködõ videó oldalak, western cuccok kedvezõ áron, country rádiók stb.- tegye közzé összegyûjtöm és majd egyszer, ha úgy alakul elkészítem a bannert. ...ha már Füves oldalán is megtalálható ez a fórum. 😊
Füves oldalán találtam egy jó videó lelõhelyet, egészen jó minõségben lehet itt új és régi klipeket nézegetni: yallwire country
Egyszer volt egy ötletem, hogy itt az oldalon felül készíteni kellene egy bannert, melyen minden fontos country- val kapcsolatos linket elhelyezhetnénk. Sajnos még egy ilyen akció bevállalásához nincs elegendõ szakértelmem és idõm, talán majd egyszer.
Ha valakinek vannak még jó linkjei - pl. CD, DVD megjelenések, mûködõ videó oldalak, western cuccok kedvezõ áron, country rádiók stb.- tegye közzé összegyûjtöm és majd egyszer, ha úgy alakul elkészítem a bannert. ...ha már Füves oldalán is megtalálható ez a fórum. 😊
Nash,
Annál az oldalnál van átfogóbb info is, hiszen csak nem gondolod, hogy március 9. és 30. között csak mindösszesen 4 country album jelenik meg?
Már egyszer belinkeltem ide egy online katalógust, ami naponta frissül és amibõl rendelni is lehet (egyéb infó privátban), itt nagyon részletesen le lehet szûrni a stílusokat és minden egyebet:
country cd webáruház
Annál az oldalnál van átfogóbb info is, hiszen csak nem gondolod, hogy március 9. és 30. között csak mindösszesen 4 country album jelenik meg?
Már egyszer belinkeltem ide egy online katalógust, ami naponta frissül és amibõl rendelni is lehet (egyéb infó privátban), itt nagyon részletesen le lehet szûrni a stílusokat és minden egyebet:
country cd webáruház
Countryboy az új albumok megjelenését hol szoktad nézni? Ennél az oldalnál van már átfogóbb?: http://www.angelfire.com/music4/mytop20/albums.html Itt pl. Mindy nem szerepel.
Mindy McCready úgy látom a fiatal arcával akarja eladni az új albumát. Egy "kicsit" elhízott azóta (így rá sem lehet ismerni), kíváncsi vagyok ez milyen kihatással lesz a hangjára. Izgatottan várom! 😊
Egy új sztárjelölt énekesnõ is feltûnt az elmúlt hetekben, debütáló kislemeze, a "Giddy On Up" nekem egyáltalán nem tetszik - le sem játszottam a MoHA Country-ban, mindenesetre a kiadója - a Mercury Nashville - nagy reményeket fûz a hölgyhöz. Album: Achin' & Shakin', megjelenés: április 13.

Egy nagy kedvencem is visszatér, a már veteránnak számító honky tonker, David Ball, április 20-án megjelenik a Sparkle City. Hurrá!

A Lonestar is új CD-vel jelentkezik, számomra akkor ért véget a Lonestar, amikor John Rich ( a késõbbi Big & Rich alapítója) kivált a bandából a második lemezük (Crazy Nights, 1997) után. Miután 2 éve Richie McDonald vezetõ énekes is elhagyta a bandát, úgy gondolom, semmi értelme tovább erõltetniük - mégis megteszik. A CD április 27-én fog megjelenni.

A Dixie Chicks-nek úgy tûnik, tényleg vége, Court Yard Hounds néven új lemezt ad ki Emily Robison és Martie Maguire, az album május 4-én fog megjelenni.

A botrányairól elhíresült Mindy McCready még mindig itt van, legalábbis 8 év után új lemezzel tér vissza (megjelenés: március 23).
A Court Yard Hounds is megjelenteti elsõ lemezét május 4-én (a Dixie Chicks úgy látszik végleg feloszlott).
A Lonestar is tovább erõlteti a Richie McDonald kiválása utáni agóniájukat, a vezetõ énekes elvesztése úgy tûnik, ennek a bandának is kampec (új album április 27-én)
Viszont nagyon örülök David Ball visszatértének, a honky tonker új albuma Sparkle City címmel április 10-én lát napvilágot.
és végül, egy új sztárjelölt a színen, Laura Bell Bundy - az elsõ kislemeze, a Giddy On Up nekem egyáltalán nem tetszik, de a kiadó - Mercury Nashville - nagy reményeket fûz a hölgyhöz. Album: Achin' & Shakin', megjelenés: április 10-én.
A Court Yard Hounds is megjelenteti elsõ lemezét május 4-én (a Dixie Chicks úgy látszik végleg feloszlott).
A Lonestar is tovább erõlteti a Richie McDonald kiválása utáni agóniájukat, a vezetõ énekes elvesztése úgy tûnik, ennek a bandának is kampec (új album április 27-én)
Viszont nagyon örülök David Ball visszatértének, a honky tonker új albuma Sparkle City címmel április 10-én lát napvilágot.
és végül, egy új sztárjelölt a színen, Laura Bell Bundy - az elsõ kislemeze, a Giddy On Up nekem egyáltalán nem tetszik, de a kiadó - Mercury Nashville - nagy reményeket fûz a hölgyhöz. Album: Achin' & Shakin', megjelenés: április 10-én.
Szia!
Pécsen szokott lenni ha nem is kifejezetten country, de Linedance találkozó (ami azért erõs kapcsolatban áll a zenével), pontosabban összejövetelek, táncórák, buli.
És vannak emberkék, akik ezt az életstilust folytatják, csak el vannak bujva a világ elõl 😉
Pécsen szokott lenni ha nem is kifejezetten country, de Linedance találkozó (ami azért erõs kapcsolatban áll a zenével), pontosabban összejövetelek, táncórák, buli.
És vannak emberkék, akik ezt az életstilust folytatják, csak el vannak bujva a világ elõl 😉
Alah Alik Ya Sidi!
sziasztok!
En voltam OLCF-en, felleptünk, nagyon jo volt, bar en hamar leleptem :-)
De amig voltam, nagyon jol ereztem magam, a greco iden is jo munkat vegzett :-)
En voltam OLCF-en, felleptünk, nagyon jo volt, bar en hamar leleptem :-)
De amig voltam, nagyon jol ereztem magam, a greco iden is jo munkat vegzett :-)
Alah Alik Ya Sidi!
Kössz a híreket a csirkékrõl! Hát egyáltalán nem bíztató a dolgok állása, mert Natalie Maines nélkül semmit nem ér az egész. Ahogy ennek a Court Yard Hounds duónak nézem a honlapját és hallgatom a zenéjét egyáltalán nem érintett meg, erõtlen próbálkozás Natalie nélkül.
Dierks Bentley és a bluegrass, kíváncsi leszek rá. Gondolom a tavalyi albumának gyenge fogadtatása vitte erre az útra.
Dierks Bentley és a bluegrass, kíváncsi leszek rá. Gondolom a tavalyi albumának gyenge fogadtatása vitte erre az útra.
Visszatérve a Dixie Chicks-re... most olvastam, hogy Court Yard Hounds néven fel fognak lépni az idei Lilith Fair Tour-on: http://www.lilithfair.com/
Na úgyhogy lesz ebbõl az újraindulásból valami, csak megcsappant létszámmal. 😊
Zac Brown Band pedig kiad május 4-én egy live DVD/CD-t, aminek a címe: "Pass the Jar" lesz. Na erre nagyon kíváncsi leszek!
Dierks Bentley valószínû hogy már a nyáron megjelentet egy bluegrass albumot "Up On The Ridge" címmel.
Na ennyi érdekes hírt olvastam ma! 😄
Na úgyhogy lesz ebbõl az újraindulásból valami, csak megcsappant létszámmal. 😊
Zac Brown Band pedig kiad május 4-én egy live DVD/CD-t, aminek a címe: "Pass the Jar" lesz. Na erre nagyon kíváncsi leszek!
Dierks Bentley valószínû hogy már a nyáron megjelentet egy bluegrass albumot "Up On The Ridge" címmel.
Na ennyi érdekes hírt olvastam ma! 😄
A csirkékrõl a férjecském annyit mesélt (mostanában olvasta), hogy a tesók duóban folytatják egyenlõre, mert Natalie nem szeretne egyenlõre koncertezni, turnézni, új albumot készíteni.
Cikk Martie és Emily új bandájáról
Bár, a fene sem tudja, lehet, közben mégsincs már Csibe csapat, csak az elsõ hírekben olvastuk
Cikk Martie és Emily új bandájáról
Bár, a fene sem tudja, lehet, közben mégsincs már Csibe csapat, csak az elsõ hírekben olvastuk
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Atyavilág, hogy pörög a fórum! <#vigyor2>#vigyor2>
Az új Lady Antebellum nagyon tetszik nekem is, no meg Jush Turner is. Blake Shelton is hozta a formáját ,de én sem értem miért csak hat dal került a lemezre....
Dixie Chiks ügyben: a kegyelem döfés nyílván az volt amikor majdnem szó szerint idézem, azt nyilatkozták a lányok Bush-ról, hogy szégyenlik, hogy õ az egyesült államok elnöke......
Nos az álmoskönyv szerint sem jó ilyesmit hangoztatni a demokrácia hazájában... <#schmoll2>#schmoll2>
Az új Lady Antebellum nagyon tetszik nekem is, no meg Jush Turner is. Blake Shelton is hozta a formáját ,de én sem értem miért csak hat dal került a lemezre....
Dixie Chiks ügyben: a kegyelem döfés nyílván az volt amikor majdnem szó szerint idézem, azt nyilatkozták a lányok Bush-ról, hogy szégyenlik, hogy õ az egyesült államok elnöke......
Nos az álmoskönyv szerint sem jó ilyesmit hangoztatni a demokrácia hazájában... <#schmoll2>#schmoll2>
Nem voltam az OLCF- en (már megint). A redneck boy a nyáját terelgette, még éjszaka is dolgozott, hála az égnek azért nem a csillagos ég alatt. 😊
A dixie csirkés dologról nem tudok nyilatkozni, de én nem érzékelek semmit a karrierjük elõrehaladásából. Talán aki a Country Weekly- t olvasgatja tájékozottabb. Countryboy van valami infód a csirkékrõl?
Chely Wright albumának már tavaly meg kellett volna jelennie, reméljük, hogy most nem veszik le a listáról, úgy mint pl Blaine Larsen - Not Too Bad albumát, de úgy látom Blaine most is csúszik, ha nem téved ez az oldal: http://www.angelfire.com/music4/mytop20/albums.html
Blake Shelton hangja Trace Adkins hangjával remek keveréket alkot, ami nálam fel is tette az „i”- re a pontot a mai napon.
A dixie csirkés dologról nem tudok nyilatkozni, de én nem érzékelek semmit a karrierjük elõrehaladásából. Talán aki a Country Weekly- t olvasgatja tájékozottabb. Countryboy van valami infód a csirkékrõl?
Chely Wright albumának már tavaly meg kellett volna jelennie, reméljük, hogy most nem veszik le a listáról, úgy mint pl Blaine Larsen - Not Too Bad albumát, de úgy látom Blaine most is csúszik, ha nem téved ez az oldal: http://www.angelfire.com/music4/mytop20/albums.html
Blake Shelton hangja Trace Adkins hangjával remek keveréket alkot, ami nálam fel is tette az „i”- re a pontot a mai napon.
Azért a végén csak sikerült leírni! <#wink>#wink> Olyan más érzés rádiót hallgatni mint nekem összeválogatni a dalokat... így legalább ti fedezitek fel a jó dalokat, nekem csak ámuldozni kell, hogy "jééé ezt se ismerem, pedig milyen jó dal"! <#vigyor2>#vigyor2>
Húú Nash! Jó hogy figyelmeztetsz! Már el is felejtettem, hogy Chely Wright-nak is új albuma lesz! De rég is volt, hogy valami új dalt hallhattunk Tõle... lesz itt még mit hallgatni a közeljövõben!
Az a Blake Shelton videóklip nagyon jó.. meglepetés szereplõ Trace Adkins?!, mint valami háttérénekes! Jó a hangjuk együtt! 😄
Azért nem hiszem hogy Dixie Chicks-nek csak az tett be, mert nem támogatták a háborút... nagyon sokan tüntettek+lázadtak akkoriban, és nekik még ma is megy a karrierjük. Biztos valami más is volt a háttérben. Bár persze nem tudom...
Húú Nash! Jó hogy figyelmeztetsz! Már el is felejtettem, hogy Chely Wright-nak is új albuma lesz! De rég is volt, hogy valami új dalt hallhattunk Tõle... lesz itt még mit hallgatni a közeljövõben!
Az a Blake Shelton videóklip nagyon jó.. meglepetés szereplõ Trace Adkins?!, mint valami háttérénekes! Jó a hangjuk együtt! 😄
Azért nem hiszem hogy Dixie Chicks-nek csak az tett be, mert nem támogatták a háborút... nagyon sokan tüntettek+lázadtak akkoriban, és nekik még ma is megy a karrierjük. Biztos valami más is volt a háttérben. Bár persze nem tudom...
Én is hallgattam countryboy a mûsorod! Jó volt! És fel is kaptam a fejem a bluegrass zenére mert tudom, hogy nem szereted,de akkor most megmondtad a lényeget.
Nash! Örülök, hogy elõkerültél! Ugye nem voltál az OLCF-en mert ha igen nagyon bánnám, hogy nem futottunk össze!<#circling>#circling>
A Dixie Chiks szerintem is nagyon jó banda, a legnagyobb bajuk mindössze annyi volt, hogy nem támogatták amerika háborús törekvéseit és ennek hangot is adtak... no az ilyen "amerika ellenes" megmozdulásuk miatt szinte nem is beszéltek róluk a rádiókban - tehát lehetetlenné tették õket - pedig elõtte zsebelték a különbözõ díjakat... Szóval ez sem a zenérõl szól elsõsorban....<#conf>#conf>
Nash! Örülök, hogy elõkerültél! Ugye nem voltál az OLCF-en mert ha igen nagyon bánnám, hogy nem futottunk össze!<#circling>#circling>
A Dixie Chiks szerintem is nagyon jó banda, a legnagyobb bajuk mindössze annyi volt, hogy nem támogatták amerika háborús törekvéseit és ennek hangot is adtak... no az ilyen "amerika ellenes" megmozdulásuk miatt szinte nem is beszéltek róluk a rádiókban - tehát lehetetlenné tették õket - pedig elõtte zsebelték a különbözõ díjakat... Szóval ez sem a zenérõl szól elsõsorban....<#conf>#conf>
ma nem megy a helyesírás 😊
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket (most már tényleg nem írom be többször) <#pias>#pias>
Köszönöm a pozitív visszajelzéseseket (egészen pontosan) <#buck>#buck>
Köszönöm a pozitív visszajelzésesek.
Nashville, annyiban kiegészíteném a véleményed, hogy nagy különbség van a kortárs bluegrass (contemporary bluegrass) és a hagyományos, tradicionális bluegrass (tradional bluegrass) között. Ez utóbbit nem bírom meghallgatni monotonsága és az énekesek nyávogásai miatt, viszont amit tegnap játszottam 3 felvételt a mûsorban, azok kortárs bluegrass számok voltam, mély orgánumú fiatalemberektõl (plusz a csodálatos hangú Sonya Isaacs-tõl) akik kissé a country irányába tartó mûfajt képviselik. Ezt szeretem én is, azért szerkesztettem bele a mûsorba ezt a 3 dalt.
Nashville, annyiban kiegészíteném a véleményed, hogy nagy különbség van a kortárs bluegrass (contemporary bluegrass) és a hagyományos, tradicionális bluegrass (tradional bluegrass) között. Ez utóbbit nem bírom meghallgatni monotonsága és az énekesek nyávogásai miatt, viszont amit tegnap játszottam 3 felvételt a mûsorban, azok kortárs bluegrass számok voltam, mély orgánumú fiatalemberektõl (plusz a csodálatos hangú Sonya Isaacs-tõl) akik kissé a country irányába tartó mûfajt képviselik. Ezt szeretem én is, azért szerkesztettem bele a mûsorba ezt a 3 dalt.
Howdy!
Vélemény a Lady Antebellum- ról azon kívül, hogy a nevükkel még mindig nem vagyok kibékülve 😊, az hogy ez az albumuk is hozta azt, amit elvártam tõlük. Nálam sokáig nyerõ fog maradni a trió, ha így folytatják.
Josh Turner sikeréhez sem férhet kétség, neki még nem sikerült negatív irányba húznia, az az orgánum ami Josh- nak van... egyedülálló tehetség, nem vitás.
Remélem az Õ csillaga is sokáig fog ragyogni, bár tudjuk azt is, hogy nem minden a tehetségtõl függ, hanem a szponzoroktól és a kiadóktól is.
Az utóbbi hónapokban 99%- ban a 90- es évek country- ját hallgatom, a legújabb albumokra csak egy-egy pillanatra kapom fel a fejem. Természetesen várom egy-két fiatal tehetség kitörését is, de nem nagyon érint meg az, amit mostanában a country mûfajába sorolnak be.
Kíváncsian várom pl. Chely Wright - Lifted Off The Ground albumát, vajon mennyire hatott rá ez a ma oly divatos erõs elpoposodás. Remélem, marad a kaptafánál, mint pl Patty Loveless a Mountain Soul albumaival. Ennek a nõnek még mindig csodás hangja van!
Alan Jackson - Freight Train albumától is sokat várok, remélem olyan fergeteges lesz, mint a tavalyi.
Gretchen Wilson - I Got Your Country Right Here albumával vajon meg fogja gyõzni a cowboy és cowgirl- öket? Remélem, nagy visszatérés lesz az album!
Éppen ma hallottam egy jó kis Dixie Chicks számot, de jó volt! Õk is hol vannak már? Túl sokat akartak, elvesztek a nagyvilágban…
Vegyes véleményen vagyok mostanában, néha reménykedek fõleg, ha olyanokat hallok, mint pl. most Easton Corbin nevezetû úriembert. Remek zenéje van, ez az a színvonal, amit elvárok egy mai country- tól!
http://www.youtube.com/watch?v=oS1NfjLkdSM&feature=fvst
Végezetül nézzétek meg ezt a remek klippet, mely Blake Shelton új albumához készült Hillbilly Bone címmel: http://www.youtube.com/watch?v=OGoiiwxTWeE
Fogalmam sincs miért csak 6 szám található az albumon, de nagyon jók!
Countryboy a tegnapi mûsorodat én is hallgattam. Régebben nem szerettem a Bluegrass- t, de így hogy öregszem (érettebb vagyok) már ezt az irányzatot is megkedveltem. Jó volt a mûsor, mint a régi szép idõkben.
Vélemény a Lady Antebellum- ról azon kívül, hogy a nevükkel még mindig nem vagyok kibékülve 😊, az hogy ez az albumuk is hozta azt, amit elvártam tõlük. Nálam sokáig nyerõ fog maradni a trió, ha így folytatják.
Josh Turner sikeréhez sem férhet kétség, neki még nem sikerült negatív irányba húznia, az az orgánum ami Josh- nak van... egyedülálló tehetség, nem vitás.
Remélem az Õ csillaga is sokáig fog ragyogni, bár tudjuk azt is, hogy nem minden a tehetségtõl függ, hanem a szponzoroktól és a kiadóktól is.
Az utóbbi hónapokban 99%- ban a 90- es évek country- ját hallgatom, a legújabb albumokra csak egy-egy pillanatra kapom fel a fejem. Természetesen várom egy-két fiatal tehetség kitörését is, de nem nagyon érint meg az, amit mostanában a country mûfajába sorolnak be.
Kíváncsian várom pl. Chely Wright - Lifted Off The Ground albumát, vajon mennyire hatott rá ez a ma oly divatos erõs elpoposodás. Remélem, marad a kaptafánál, mint pl Patty Loveless a Mountain Soul albumaival. Ennek a nõnek még mindig csodás hangja van!
Alan Jackson - Freight Train albumától is sokat várok, remélem olyan fergeteges lesz, mint a tavalyi.
Gretchen Wilson - I Got Your Country Right Here albumával vajon meg fogja gyõzni a cowboy és cowgirl- öket? Remélem, nagy visszatérés lesz az album!
Éppen ma hallottam egy jó kis Dixie Chicks számot, de jó volt! Õk is hol vannak már? Túl sokat akartak, elvesztek a nagyvilágban…
Vegyes véleményen vagyok mostanában, néha reménykedek fõleg, ha olyanokat hallok, mint pl. most Easton Corbin nevezetû úriembert. Remek zenéje van, ez az a színvonal, amit elvárok egy mai country- tól!
http://www.youtube.com/watch?v=oS1NfjLkdSM&feature=fvst
Végezetül nézzétek meg ezt a remek klippet, mely Blake Shelton új albumához készült Hillbilly Bone címmel: http://www.youtube.com/watch?v=OGoiiwxTWeE
Fogalmam sincs miért csak 6 szám található az albumon, de nagyon jók!
Countryboy a tegnapi mûsorodat én is hallgattam. Régebben nem szerettem a Bluegrass- t, de így hogy öregszem (érettebb vagyok) már ezt az irányzatot is megkedveltem. Jó volt a mûsor, mint a régi szép idõkben.
Sikerült rávennem a kolleganõket a munkahelyen, hogy hallgassák a Civil Rádiót a neten. (otthonhagytam a fülhallgatót, úgyhogy valamit ki kellett találnom 😊.. Mindenkinek tetszett! A Josh Williams-t eddig nem nagyon hallgattam de ez a "Last Song" nagyon fülbemászó volt... szóval nekem Õ volt a nap meglepetése!
AHAA! Szóval van archívum.. na azt én is megkeresem! 😊
AHAA! Szóval van archívum.. na azt én is megkeresem! 😊
Én is örülök, hogy láttalak Kirus! No és annak is, hogy másokat is láttam!<#vigyor2>#vigyor2>
countryboy lemaradtam a mûsorodról, de megkeresem az archívot!<#eljen>#eljen>
countryboy lemaradtam a mûsorodról, de megkeresem az archívot!<#eljen>#eljen>