5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#5400 őőő, engem igen ;) -
countrygirl #5399 Little Big town új albuma augsztus 24-én fog megjelenni! Tudom hogy sokan várják, ezért is írom.. :)
Dierks Bentley június elején megjelent albuma (Up On The Ridge) nagyon jól sikerült! Nem is tudom melyik a kedvenc dalom.. mind tetszik! :D Már a first single is nagyon ígéretes volt.. de a színvonal az egész albumon keresztül megmaradt! -
countrygirl #5398 Köszi a programot! :)
LeAnn Rimes új (feldolgozott) dala: Swingin' itt -
#5397 A Country Gála programja:
18.00 Country Arrabona
Six Rebels
18:30 Country Express
Gamblers Dancers
19:00 Country Road
Wild Buffalo
19:30 Petruska Andris
Thunderfoot Dancers
20:00 Új Bojtorján
Lucky Bulls
20:30 Arnóczky Noémi and the Nasty
Szünet
21:30 Black Riders
Táncoló Talpak
22:00 Don Attila Band
Six Rebels
22:30 Puszta Country Band
Lumen Christi Gospel kórus
23:00 Blue Birds -
#5396 A Cuntry Gála plakátja már a rádió 35 főoldalán is kint van tegnap óta! -
#5395 No, hát ez pont az, ami nem annyira tetszik :))) meg mondjuk ha már sad but true, akkor már a metallica :DDD
Amúgy némi kiegészítéssel élve: volt némi jó is a CMA-s előadásában: Kellie Pickler ;) Egyszerűen imádom ezt a déli akcentust :)))) Na jóóó, nem csak azt ;) -
#5394 majdnem :) a másik volt az, a szélén... brrr :SSS
-
USAMEN POWER #5393 Kid Rock -tól nekem ez a kedvencem ... igaz nem country. -
countrygirl #5392 A világ teljesen megőrült ezzel totálisan egyetértek! :)
Biztos nem a CMA Music Awards-ra gondolsz hanem a szabadtéri fesztiválra?! Most lett vége vasárnap! :))) Ha mégsem, akkor naná hogy érdekel a dolog! :)
Ez a Country gála biztos nagyon jó lesz. Esetleg abban tudtok segíteni hogy meddig fog tartani? Vagy ameddig bírja a jó nép?! :)
Melyik "hölgy" volt az a Sookie TDT? Aki idétlenül röhögött és fogdosta a fekete bőrű úriember hasát? -
#5391 -
#5390 Nem, nem, a 2010-es ;-)! Igen leleményes a férjecském. Esetleg érdekelnek egyeseket és ketteseket? :)
Amúgy, újra nagy divat a western. Mindenki kalapot tesz a fejére, és ettől country énekesnek gondolja magát. Ezzel szemben a countrysok tűsarkúban, és forrónaciban, meg tornacsukában nyomják, és eléggé a pop műfajra emlékeztetnek. Megőrült a világ? -
#5389 jaja, az idei CMA music fest az most volt a hétvégén, remélem gyorsan felteszik, hogy le lehessen tölteni :)
Kid Rock-kal meg én úgy vagyok, hogy amúgy szerintem nincs rossz hangja (már amikor nem az oribálós stílusban nyomja). Persze, mióta felénekelte a Picture-t Sheryl Crow-val, azt hiszi, hogy rögtön coutry-énekes lesz :)
Mondjuk a CMT awards-on nekem sokkal jobban szúrta a szemem az a Sookie nevű "hölgy" meg az a másik idétlen csóka valami reality show-ból. Azok mi a francot kerestek ott vajon, azt nem tudom...
Brooks&Dunn meg tényleg feloszlik, azt nem tudom, hogy végleg-e, vagy csak ún. "alkotói szabadságra" mennek ;) Nem biztos, hogy jó ötlet ilyenkor emiatt megszórni őket díjakkal, dehát ez van. -
countrygirl #5388 Biztos hogy nem a tavalyi CMA Music Fest?! :)
Persze, aki hamis az hamis... de szerencsére még mindig vannak akik kevesebbszer énekelnek hamisan mint mások.. neveket nem mondok! Ma ilyen elvont vagyok... :) -
#5387 Hangosításon sok múlik, de az, hogy valaki hamisan zenél, vagy sem, az biztosan nem.
CMA Music Fest.... úgy rémlik, nekem itt van a polcon ;) -
countrygirl #5386 Én is megnéztem a CMT Awards-ot, Kid Rock mint műsorvezetőn kívül meg voltam elégedve a műsorral. LeAnn Rimes új single-je nagyon tetszett! Ősszel jön ki az új album, amiben férfi énekesek country klasszikusait fogja elénekelni. Érdekes ötlet, kíváncsi vagyok milyen lesz. :)
De mindenkinek tetszett a fellépése (Keith Urban, Toby Keith, Lady A stb) Reba-n meg jöt nevettem!
Jól hallottam egyébként hogy a Brooks & Dunn visszavonul? Lehet hogy ezért kapnak mostanában ennyi díjat..
Egyébként tényleg a hangosításon sok múlik, meg a youtube-os felvételek nem mindig a legjobbak, az is torzít rendesen. Szóval én is hallottam már Zac Brown Band-től hamis dalt, de azért még nagy többségében tisztán énekelnek.
A youtube-ról jutott eszembe, a múlt heti CMA Music Fest-ről már vannak fent felvételek, sajnos a tvben csak valamikor nyár végén vagy ősszel adják le.
Chalsea Field nevű énekesnőnek (múlt héten Countryboy játszotta is a rádióban) egész jó az új single-je:
Things I Shoud've Said -
#5385 Kid Rock a country kultúra új üdvöskéje :)... bár nem nagyon értem, de mindenhol ott van.
Az érveid mondjuk igazak, el kell ismernem, de akkor is szörnyű volt hallani. Ettől profi a profi, és ettől kap hatalmas gázsit. Mondjuk hallottam már olyan Mark Knopfler szólót is, hogy azt hittem szíven szúrom magam -
#5384 Hát nem tudom, most is voltak a CMT Awards-on, és ott elég jónak tűnt az ének. Bár hallottam már olyat, hogy van, hogy olyan rossz a hangosítás, hogy egy énekes szó szerint nem hallja, hogy mire kéne énekelnie. Bár ez sem mentség mindenre, mert akkor meg szólni kell a hangmérnöknek... telik rá ;)
Amúgy nem rossz kis díjátadó volt, bár az a Kid Rock dal eléggé tájidegen volt, dehát ez van...
-
#5383 Sziasztok Fiúk -Lányok,
Néha azért bekukkantok, csak szivat az élet. A Rebels honlapunkat feltörték egy ideje, aztán megint, aztán megint :)... Szép az élet. Én újabban nosztalgiázom, senki nem kelti fel az érdeklődésem. Julie Roberts első CDjére nótázgatok. Aki jól ismer, azért ajánlhat valamit! :)
Zac Brown Band.... Gyerekek, hallottam egy pár kegyetlen hamis nótát tőlük a YouTube-on... Nálam elkapálták magukat :(
Naaaaaaaaaash, ne gonoszkodj :)! Igen aktív éjszakai életet élek gyerekaltatás ellenére ;) -
countryboy #5382 2010. június 9-én szerda délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!
Tartalom:
1. Kewin Fowler - Pound Sign
2. Sunny Sweeney - From A Table Away
3. Billy Currington - Pretty Good at Drinkin' Beer
4. Chelsea Field - Things I Should've Said
5. Chris Heers - Happy Thought
6. Mallary Hope - Blossom In The Dust
7. Due West - Bible & The Belt
8. Sebastian Roberts & Lorrie Morgan - Dress For The Rain
9. Martin Ramey - Twisted
10. Melanie Denard - All I Ever Did Was Love You
11. Montgomery Gentry - While You're Still Young
12. Bomshel - Just Fine
13. James Wesley - Real
14. Williams Riley - Makes Me Go (La La)
15. Troy Olsen - Summer Thing (CAN)
16. Sean Hogan - Suck It Up (CAN)
-
countrygirl #5381 Köszi a hírt!! Ezt nem is tudtam... :) -
countryboy #5380 Oh Yeah! És Roch Voisine új albuma, az "AMERICANA III: California" most fog megjelenni június 29-én (persze csak Kanadában).
-
countrygirl #5379 Ohh! Köszi ezt az ajánlást Countryboy! Nagyon szeretem ezt az albumot!
Odavagyok a francia zenéért is, és Roch-ot még úgy ismertem meg mint nagyon tehetséges francia énekest évekkel ezelőtt. Tetszett ez az Americana "sorozata".. a részéről egy kis stílusváltás, de nagyon bejött! Ajánlom én is mindenkinek!
(Ha valaki esetleg szeretné a francia zenét, akkor ajánlom a "Je te serai fidèle" c. albumát.) -
countryboy #5378 Roch Voisine: Americana II
Nagyon kellemes hallgatni való!
-
countryboy #5377 2010. május 26-án délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mint mindig, most is a legfrissebb amerikai és kanadai slágerekkel!
www.civilradio.hu
Tartalom:
1. Justin Moore - How I Got To Be This Way
2. Lady Antebellum - Our Kind of Love
3. Ron Williams - Margarita Moon
4. Clint Martin - Old Time Old #7 Whiskey
5. Susan Hickman - Hell Still Ain't Frozen Over
6. Chuck Allen Floyd - I Love You Drunk
7. Derek Sholl - When They Come Back
8. Gary P. Nunn - The Girl Just Loves To Dance
9. Richie Allbright - Make Up And Faded Blue Jeans
10. Tena Rae Helm - Nobody's Watching
11. Deric Ruttan - Up All Night (CAN)
12. Corb Lund - Devil's Best Dress (CAN)
13. Diane Chase - I Miss Us (CAN)
14. Terri Clark & Johnny Reid - You Tell Me (CAN)
15. Wyatt - Questions (CAN)
-
#5376 Lassan két éve lesz, hogy utoljára Nashville-ben jártam, de én úgy emlékszem, hogy az időeltolódás megegyezik a Chicago-i idővel, tehát 7óra mínusz hozzánk képest. Még rémlik, hogy keletről, North Carolina-ból autóztunk Tennessee felé, és este 7 órára volt jegyünk az Opry-ba, és azt hittük el fogunk késni. Hatalmas megnyugvást jelentett, amikor valaki felvilágosított, hogy már nem a New York-ban beállított óránk szerint folynak a világ dolgai. -
countrygirl #5375 Köszi az infót! Nem semmi! De jó lenne hallgatni. Mennyi az időeltolódás? 6 óra? A 8 p.m CT az itt szerda hajnal 2 óra? Vagy rosszul emlékszek?
-
#5374 Kössz countryboy, de nem találtam sehol sem a This is Ty Herndon lemezt. Meg akartam nézni a jó öreg countryjukebox- on is, de már nem létezik a hub... -
#5373 Jammin' for Flood Relief: One-Of-A-Kind Opry Guitar Jam to Stream Live on Opry.com May 25
When Grand Ole Opry superstars Vince Gill, Brad Paisley, Ricky Skaggs, and Steve Wariner pick up their guitars and hit the Opry stage next Tuesday, the world will be able to watch them live at opry.com, powered by iClips. The show will also be broadcast live on 650 WSM-AM and wsmonline.com.
....szóval, aki tudja, nézze, hallgassa!!!! -
countryboy #5372 A kiadatlan album címe: This is Ty Herndon (2002)
De vigyázat, ez nem a Greatest Hits válogatás, ugyanis az is hasonló címmel jött ki, This is Ty Herndon: Greatest Hits címmel.
Tracklista:
1. If The Road Runs Out
2. Heather's Wall
3. I'd Move Heaven And Earth
4. Remember When
5. A Few Short Years
6. Learning How To Love
7. When Yesterday Was Mine
8. If I Ever Fall In Love
9. Stained Glass Window
10. The One You Run To
11. Stones
-
#5371 Kössz a korrigálást, megint gazdagabb lettem egy kis infóval, hogy mi mindent tudsz Te! A kiadatlan album címét elárulod? Megpróbálok utána nézni, ha már így felkeltetted az érdeklődésemet. :)
Azért egy ilyen programra beneveznék:
Na, jön valaki? :) -
countryboy #5370 Nash, kijavítanálak, Ty Herndon-nak van egy 2002-es lemeze, ami soha nem jelent meg (polcon maradt a kiadónál), persze a netről letölthető, mert kiszivárgott az anyag még a "meg-nem" jelenés előtt. Erről a kiadatlan CD-ről másolták ki a Heather's Wall című dalt, ami csak a 37-ik helyig vitte a listán. Ezért a kiadó úgy döntött, hogy a biztos bukást elkerülendő, nem adják ki a CD-t. Nekem megvan ez a lemez mp3-ban, egész jó anyag, de tudni kell, hogy Ty karrierje ekkor már lejtőn volt (és azóta sem állt meg a lecsúszásban, magánéleti balhék, bűnügyek, drog, stb, tiszta Mindy McCready...). Hiába ad ki bármit, már senki sem kiváncsi rá. 2002 óta nem is turnézik. Felejtős a csávó, kár, mert az első 3 albuma igazán jól sikerült.
A lényeg, a Right About Now 2007-es bukása előtt 5 évvel is volt egy Ty album, csak éppen nem jelent meg (helyette kiadtak egy válogatást ugyancsak 2002-ben).
-
#5369 Na, majd a következő albuma. Azért becsúszhat ritkán egy-egy gyenge eresztés, többek között Toby Keith- nél is találkoztunk már ilyennel, vagy éppen Ty Herndon- nál, akinek a 2007- ben megjelent Right About Now albuma nem volt valami sikeres, pedig 8 évet kellett rá várni (ha nem számítjuk bele a Greatest Hits- et és a karácsonyi albumokat). Remélem, ebben az évben megmutatja, hogy mit tud és mennyi energia lakozik még benne a 90- es évekből. Június 8- án fog megjelenni a Journey On albuma. Kíváncsian várjuk!
Kirus ott volt? Na, azt nem hiszem el, olyankor Ő gyermeket altat! :) -
countrygirl #5368 Na igen Chely Wright albuma szerintem sem lett túl jó..mikor először hallgattam és nem tetszett már kezdtem gyanakodni hogy rossz hangulatomat kapta el vagy ilyesmi.... de sajna másodszorra sem lett jobb.
Érdekes hogy pont Ő lett az, aki leszbikusságával "történelmet" írt... na meg hogy egy magyar cikk is megjelent róla! :)
Képzeld Nash a tegnapi Country járatra még Kirus is ellátogatott! Na meg volt Zac Brown Band is.. az elmaradhatatlan! -
countryboy #5367 Chely Wright még 9 mm-es pisztolyt is tett a szájába, annyit gyötrődött a dolgon, durva...még egykori pasija, Brad Paisley sem tudott az egészről semmit (mármint gondolom a kettős nemi életéről)....
"Few of her friends and most of her family didn't know that Wright was a lesbian, nor did her former boyfriend Brad Paisley, who Wright says was cruelly confused by her actions and secrets during their well-publicized romance. That sort of wrenching disconnect between the truth and the lie is why Wright says that she put a 9-mm gun in her mouth at one point and tried to find the terrible courage needed to pull the trigger. She didn't, thankfully, and instead found a purer bravery required to face the world — even if it means career suicide."
-
#5366 Örülök, hogy örülsz a Carrie klipnek!
…a mázlista Blake! :) Reméljük Ők is olyan jók lesznek együtt, mint Garth Brooks és Trisha Yearwood.
Chely Wright albuma meg kell, hogy valljam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Röviden: gyenge! Egy-két szám egészen hallgatható, de ennyi, semmi több!
Akkor én is szolgálok egy kis pletyivel, magyarul: Chely Wright az első nyíltan leszbikus countrysztárEz van...
Remélem, hogy tegnap nagy volt a hallgatósága Magyarország Countryjáratának! :)
Zac Brown Band DVD nálam is favorit, tetszik, hogy semmi sallang nincs benne. Nem véletlenül játssza Füves barátunk oly’ sokat a rádióban. A zenéjükre még a country- t nem ismerők is felkapják a fejüket, remélem hamarosan a Neo- ban is. ;)
-
countrygirl #5365 Tegnap este is volt egy jótékonysági koncert Nashville-ben, amit a GAC élőben közvetített. Képek az előző link alatt.
Fellépők többek közt: Brad Paisley, Keith Urban, Martina McBride, Lady Antebellum, Dierks Bentley, Rodney Atkins, Kellie Pickler. -
#5364 Nem olyan rossz, de ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy mitől ekkora sztár. Csinosnak tényleg csinos, de a hangja néha egyenesen fülsértő számomra. (A ritmusa és dallam jó a számnak.) -
USAMEN POWER #5363 Ez a Dierks Bentley szám nem rossz. A klipp is jóféle. -
countrygirl #5362 A Neo-ban Lady Antebellum??!! El sem hiszem... Csak így tovább!
Köszi Nash Carrie-t!! :)
Egy kis country pletyivel had szolgáljak:
Blake Shelton eljegyezte Miranda Lambertet.
Junius 22-én egy jótékonysági koncert szerveződik az árvíz miatt: "Nashville Rising: A Benefit Concert for Flood Recovery".
Eddigi fellépők: Tim McGraw,Faith Hill,Jason Aldean, Brooks & Dunn, Luke Bryan, Miley Cyrus, Amy Grant, Miranda Lambert, Lynyrd Skynyrd, Martina McBride, LeAnn Rimes, Michael W. Smith, Taylor Swift, Carrie Underwood.
Köszi Füvesnek és Countryboy-nak a heti rádiós country élményt.
Dierks Bentley-nek nagyon tetszett a first single-je a rádióban, már videó klip is készült hozzá:Dierks Bentley - Up On The Ridge - most találtam.
Zac Brown Band dvd-je tényleg nagyon jól sikerült!! Elég sok egyéb fellépő is volt, nemhiába szerepelt az "and friends" a dvd címében. Hihetetlen a gitárjátéka..egyszerűan az ujjait nem látom!!!
-
#5361 Legújabb feltöltésem annak, aki FULLHD- ban szereti: Carrie Underwood - Undo It ezúton is köszönet érte 2nafish barátunknak, akitől a remek minőségű videók származnak!
Megvan ilyen minőségben Brad Paisley - Water klipje is, akinek kell szóljon!
ps.: csütörtökön hallotttam a NeoFM rádióban Lady Antebellum - Need You Now számát, haladunk...! :)