Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheDreamingTree
bizony ám 😊 alig várom a holnaputánt, hogy letölthessem 😄

Shania hét lesz a jövõ héten az American Idolban! Remélem végre énekelni is fog, nem csak a poénjait hallgatjuk mint bíróként! 😊

Ezek a dalok lesznek.. szép hosszú a sor!
Cher mondta, hogy az anyja valami country bandában énekelt.. és ez már kapásból feljogosítja hogy egy ilyen díjátadón népszerûsítse magát... <#nyes> Egyébként nekem is ez volt a furcsa.. de szerencsére nem sok "kívülálló" volt! LeAnn Rimes-nak igazán lehetne már valami új albuma... hogy ne csak díjakat adjon át hanem fel is lépjen!
Lady A-nak nagyon örültem, Carrie Underwood nagyon szépen énekelt és borzalmasan örült annak a díjnak. A legviccesebb rész szerintem az volt amikor Brad nyakig vizesen vette át a díjat! <#vigyor2>
Miranda második díjának átvétele se volt valami szokványos.... 😄 De ettõl volt végre ez a díjátadó nézhetõ!
Reba szerintem is csúcsformában volt! 😉
TheDreamingTree
jaja, és végre nem Rascal Flatts 😄DD
mondjuk én a Brooks&Dunn díjánál éreztem csak picit, hogy ez amolyan "életmû-díj" inkább, dehát végül is megérdemelték, szó se róla

A többi díjazottal most valahogy ki vagyok békülve 😊 bár a LittleBigTown-t már megint kihagyták mindenbõl 😞

Reba meg milyen jól nézett már ki 😉 Mondjuk azt a részét nem értem (jó, persze értem én, nem vagyok annyira naív), hogy mondjuk Cher vagy LL Cool J mi a rákot keres egy ilyen átadón...

Nicsak! Nicsak! A végén csak érdemes lesz megnézni egy díjátadot!!? Carrie-nek nagyon örülök!! <#eljen>

A SheDaisy új albummegjelenésének nagyon örülök! Régen hallottam már tõlük új dalt! Nem beszélve a Little Big Town-ról! Úgy látom lesz mibõl válogatni!
Az egész Cd-t nem hallgattam tõle, de ez a szám amit beszúrtam kitûnõ sztem, és jó a hangulata.

telecaster
Nem tudom, miért rakta be 2x a képet a rendszer. Bocs' nem akartam túltengni, véletlen volt!

telecaster

Amit a Music Row-val kapcsolatban lentebb Countryboy írt, az úgy igaz, tanúsíthatom. Napokig laktam a Music Row-n egy Best Western szállodában,hogy közel legyek a "tûzhöz", a fotót a szobánk ablakából csináltam. A parkolóban a "kölcsönkapott" Hondánk áll. Istenem, hol be nam jártuk vele....

telecaster

Egy kitûnõ albumot (2 számot leszámítva) hozott ma nekem a postás: a 90-es évek második felének méltatlanul elfelejtett sztárjától, aki nem más, mint Michael Peterson. A CD 2006-ban jelent meg és kizárólag independent terjesztésben lehet kapni az USA-ban.

Hogy mennyire nem "igazi" country számról van szó, azt jól mutatja, hogy az amerikai U.S. Billboard Dance/Club Play Songs listán a 46-ik helyen nyitott a szám. Ez a hivatalos amerikai disco/dance lista....

Pontosan az ilyen zenékrõl énekelt Alan Jackson & George Strait 2000-ben a "Gyilkos járt a Music Row-n" címû számban (a Music Row Nashville zenei központja, itt található az összes zenei stúdió és a kiadók is).

Laura Bell Bundy egy újabb Taylor Swift, csak annyi különbséggel, hogy 10 évvel idõsebb Taylor-nál és már van egy kis zenei múltja, mint musical énekesnõ.

Nem lesz a kedvencem az biztos, egyszer meghallgattam a CD-jét, elég is volt belõle.

Nashville
Ma reggel olvastam a helyi lapban, onnan szkenneltem:

Itt van a díjátadó két részletben:

Aki le akarja tölteni:
http://www.megaupload.com/?d=5G18U77M
http://www.megaupload.com/?d=0IDLQDZ5

Tudom, hogy sokan megcsömörlöttünk már Taylor S.- tõl, ezért elment már a kedvünk a díjátadóktól, de itt végre (megérdemelten!) üres kézzel távozott! Mindenképpen érdemes megnézni a díjátadót, mert egészen jól sikeredett.
Diesel Dog, a keletmatyiban a cikket már olvashattad. 😊

Contemporary Country Music

Vannak benne pop vonások valóban, pocséknak viszont semmiképp se mondható, mi több, túlzás.

Valaki házasodik manapság? 😊

Ajánlatom ez a kitûnõ szerelmes dal válogatás, ami május 4-én fog megjelenni.

1. Forever And Ever, Amen - By Randy Travis
2. When I Said I Do - By Clint Black With Lisa Hartman Black
3. Amazed - By Lonestar
4. Me And You - By Kenny Chesney
5. I Swear - By John Michael Montgomery
6. Two People Fell In Love - By Brad Paisley
7. Not A Moment Too Soon - By Tim McGraw
8. Love, Me - By Collin Raye
9. When You Say Nothing At All - By Keith Whitley
10. When Love Finds You - By Vince Gill
11. You Decorated My Life - By Kenny Rogers
12. I Do - By Mark Wills
szerintem viszont pocsék pop zene, de ezt a számot korábban már kiveséztünk itt a fórumon Nashville-el is....
Füves Sámán
Tényleg jó! Köszi!<#taps>

<#eljen>
De király ez a szám...

Füves Sámán
No ezt jó hogy beraktad! Holnap este a Highwaymentõl menni fog a Higwaymen címû dal! meg persze sok más is.... Rádió 35
<#dumcsi>

Ezt a számot az usa topikba is beszúrtam:

Elég koros már szegény, úgy tudom hogy 77 -éves már, persze a videóban fiatalabb.

Ezt ma hallottam tõle... frankón bejön.

TheDreamingTree
LBT, juhúú 😊))

ezt a Jewel cd-borítót meg kérném 2x2 méteres verzióban 😉

Igen, léteznek, éppen nemrégiben rúgták össze a port régi kiadójukkal, a Lyric Street-el és most kiadó nélkül maradtak, ezért csúszik az új album megjelenése. Én mindig szerettem õket.
Lee Brice - Love Like Crazy (megjelenés: június 8.)

Little Big Town - Little White Church (valamikor az idén)

Molnibalage
Õk még léteznek? Egy számuk régen megvolt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Michelle Branch - Everything Comes And Goes (valamikor az idén...)

SheDaisy - A Story To Tell (valamikor az idén...)

Gord Bamford - Day Job (megjelent csak Kanadában, április 6-án)

Dierks Bentley - Up on the Ridge (megjelenés: június 8.)

Clay Walker - She Won't Be Lonely Long (megjelenés: június 8.)

Jewel - Sweet And Wild (megjelenés: június 8.)

Nashville
Okés, majd akkor írok mail- t, ha lecsendesednek a hullámok körülöttem, Nashville- hez nyugalom kell, ha én egyszer bele merülök...😊

Paulette Carlson ezzel az "Egy lány vagyok csupán a sok közül,
Ki vidékrõl a városba került" frizkóval 😊 jó volt újra látni.

Nashville
James Otto- nál bakiztam, éppen fordítva gondoltam: öröm az ürömben.

telecaster

telecaster
Igen-hála neked-már megy a dolog.Örülök, hogy tetszettek a videok.Nashvillel kapcsolatban természetesen várom az e-mail-ed, bármikor nyitott vagyok a témára.Ha gondolod a Skype-on is elérsz tiszai.jozsef címen.
Ami Amerikát illeti, elõször én is pont ugyanezt éreztem, mint te, de most már tudom, hogy jó helyre, szinte "haza megyek".Nagyon bele lehet szeretni.A családom is imádja,de igazából, ha tehetném vinnék magammal minden õszinte country rajongót.
George Ducas persze,hogy nem idegen számomra. Annak idején a Hello Cruel World-öt sokszor visszapörgettük a kazettás magnón. Te, jó ég, hogy telik az idõ. Nem tudom emlékszik-e még valaki a régi Highway 101-ra, amikor még Paulette Carlson énekelt. Mindig csak koncert felvételt láttam tõlük, de nagyon jók voltak. Mindjárt fel is teszek egy hajdan volt kedvencemet tõlük (ha már így belejöttem). A video olyan, amilyen, de a dalok letöltve nagyon jól szólnak még ma is.

Nashville
Na, még egy utolsó komment, mert itt ragadtam a gép elõtt.
Már csak megvártam a mûsorod végét countryboy pedig ezer dolgom volt. 😊
Örültem Tammy Cochran- nak, szeretem a hangját! Big Kenny- t viszont nem bírom, John Rich- et viszont annál inkább!
Lathan Moore - Beautiful Girl
Chris Janson - Til A Woman Comes Along
Ward Davis - Don't Open That Door
Igazi meglepetések voltak, jók ezek az „újdonsült” fiatalemberek!<#pias>
Na, most már jöhet a tanulás, további kellemes napot mindenkinek!

Nashville
Sajnálom Füves, hogy a rádiód tegnap este nem volt hallható neten keresztül, pedig jó lett volna. Az üzenõ falat megnéztem ma reggel, látom jó mûsor volt.

Más. Valamit kerestem a fórumból. Elõször azt hittem, hogy valaki meghekkelte a fórumunkat, de nem. A kepfeltolto.hu megszûnésével az ott tárolt képek összekavarodtak, ezért 2009. január 17- tõl visszamenõleg, amit oda töltöttem fel képeket mind kicserélõdött, tehát a kerékpárgumitól kezdve az ambuláns lapon át a manga figurákig minden megtalálható mi szem szájnak ingere. Szóval a régebbi fotókat nem kell figyelni, mert pl. az egyik helyen Miranda Lambert kisasszony helyett Selena Gomez- t fogjátok találni. 😊
Üröm az örömben, hogy találtam egy videót, ami még mindig nézhetõ a CMT- n, ezért már megérte a visszatekintés: James Otto - Just Got Started Lovin' You

Nashville
Látom, most már kisujjból nyomod a youtube- os klipeket. 😊
Ami a Nashville- i utazásodat illeti, torkomba gombóc került és megszólalni sem tudok, sõt a billentyûzetet is nehezemre esik kezelni. Szerintem Nashville- el kapcsolatban majd meg foglak keresni mail- ben, ha nem gond. Atyavilág, 1 hónap AMERIKA!!!
David Lee Murphy az egyik legnagyobb kedvencem, szerintem még lenne benne kurázsi és sok más kollégájában is, ha a Country Music fellegvárának a szemérõl lekerülne végre a szürke hályog és nem "Swift"- ben utazna. Még jó, hogy vannak azért olyan elõadók, mint a Zac Brown Band, és countryboy mûsorában hallhatók közül pl. James Lann, Jake Owen, akik még tartják bennem a hitet.
De jó ez a Little Texas is! Gondolom George Ducas- t is ismered, ha abban az idõben sokat zenéltél. Ha nem ismered, akkor ajánlom figyelmedbe az alább található videókat.

Az összes lemeze megvan. Kár hogy már senki sem kíváncsi rá. Tehetséges volt.
2010. április 14-én délelõtt 9 órakor ismét MoHA Country a Civil Rádióban - a legfrissebb country slágerekkel!

www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!

Tartalom:

1. James Lann - The Talent Requires

2. Jake Owen - Tell Me

3. Chuck Wicks - Hold That Thought

4. Bridgette Tatum - That's Love Y'all

5. Lonestar - You're The Reason Why

6. Chris Filer - Joy Ride

7. Sarah Darling - Whenever It Rains

8. Bucky Covington - A Father's Love (The Only Way He Knew How)

9. Williams Riley - Sweet September

10. Tammy Cochran - He Really Thinks He's Got It

11. Randy Montana - Ain't Much Left of Lovin' You

12. Big Kenny - To Find A Heart

13. Lathan Moore - Beautiful Girl

14. Chris Janson - Til A Woman Comes Along

15. Ward Davis - Don't Open That Door

16. The Chapmans - She's Never Coming Back

Molnibalage
Tõle esetleg valakinek val albuma. Nagyon ott van a hagja és a hangszerelés is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Füves Sámán
Hóhó! Jó utat és ha visszatértél akkor egy beszámolót össze kellene hozni, hogy a többiek is halljanak róla. Mit szólsz hozzá? <#buck>
Ma este az OLCF-en készült kirus beszélgetés is hallható lesz a rádió 35-ön.

Csatlakozom ezekhez a zenei hangulatokhoz!

telecaster
Egy másik nagy kedvencem 1993-ból, amikor még én is aktívan pengettem a Telecasterem a "Colt"-ban.(Elnézést a kép minõségéért, nem találtam jobb verziót).

telecaster

telecaster
Szia Nash! Köszönöm a segítséget, menet közben aktiváltam gyorsan egy VIP jogot(elõször csak egy hónapra, próbaképpen).Sajnálom, hogy a beillesztéssel kudarcot vallottam(pedig weboldalakba egyszerû a dolog, de úgy látszik ez valahogy más).
Kérdésedre a válaszom: IGEN!!!! Már megvettük a repülõjegyeket. Július 13-tól augusztus 16-ig leszek kint. Majd kint döntjük el, hogy mennyi idõt töltünk Nashvilleben(minél többet persze), az idén szeretnénk megnézni a nyugati partot, fõleg Californiát.És persze feltöltõdni a country feelinggel amennyire csak lehet!

Nashville
Úgy látszik nekem is szétesett kicsit, amikor a példát írtam, pedig csak a szöveget akartam láttatni, de beillesztette a videót. Szerintem a tutorial kép alapján meg fogod tudni csinálni, úgyhogy várok egy másik David Lee Murphy videót. 😊
Ebben az évben is utazol Nashville- be?

Nashville
Sajnos nem tudod szerkeszteni csak VIP jogosultsággal, azt is csak egy pár percig.
A bemásolt kódból az src szöveg utánihttp...1&- el bezárólag (itt a példa) kell tagok közé rakni, tehát így fog kinézni amikor elkészíted:

Én már tudom az eredményt! 😊

telecaster

Sorry, csak megpróbáltam videot beilleszteni. Már rég jártam itt, gondoltam felteszek egy-kettõt régi, itt nem szereplõ kedvenceimbõl...
Nem tudja valaki, hogy lehet az elrontott bejegyzéseket törölni??!!

telecaster
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r43kJBm4ahw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r43kJBm4ahw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>