108
-
#28 és az ennél már csak jobb lesz -
#27 ja és fontos, hogy alapsebességen menj. sebességgel itt nem kell foglalkozni - nem is szabad:)
tömören: alacsonyan - alapsebességen - lábkormánnyal:) -
NormalisEmber #26 Nekem is a sztori miatt nyerte el a tetszésemet(egy pc-s repszimben nincsen ennyire részletesen kidolgozott történet+ilyen jó CGI-s bejátszások)
-
NormalisEmber #25 Köszi a segítségeket,holnap nekiugrom megint. -
#24 ok. a végére nekem is elfogyott minden rakétám. a lényeg: a pálya elején olyan bunkerek vannak, amelyek a hegy oldalában vannak. azokra csak szemből tüzelj, mert lehet, hogy beméri a gép és lőhetsz rá rakétát, de attól még lehet hogy a hegy másik oldalán van és ezáltal feleslegesen elment 1-2 rakéta. viszont ha szemből repülsz rájuk, akkor nyugodtan használhatod a gépágyút is és akkor a rakétáid megmaradnak a repülők ellen. gépágyúval szinte röhejesen kevés kell egy bunkernek (2 rakéta kb 2 mp-ig tartó gépágyútűznek felel meg ebben az esetben)
később viszont "páros" bunkerek lesznek, amik a bejáratok két szélén vannak.
azokra úgy repülj rá, hogy egymás után legyenek, gépágyúval hasonlóan egyszerűen le lehet rombolni őket.
rakétákat ezen a pályán a repülőkre, helikopterekre, SAM-ekre valamint a földi ágyúkra kell tartogatni.
a bunkereknél feleslegesek, mert azokból nem Rád, hanem a szárazföldi egységekre tüzelnek:)
normál módban nyomod? -
#23 mission 9"lit fuse" -
#22 amikor betöltöd a játékot akkor írja, hogy éppen melyik (hányadik) pálya következik. ezt írd le légyszi és akkor meg tudom nézni pontosan melyik pályára gondolsz, bár ha jól sejtem ez egy olyan pálya, amikor a szárazföldi egységet kell támogatni, de abból is több van... -
#21 Te vagy az én emberem!Van egy olyan rész,amikor egy"dombos"területen kell elpusztitani a"bunkereket" a gond a kövi:nem tudom mindet kilőni,mert mire végeznék:A:elfogy a skuló,B:lejár az időC:folyamatosan"nőnek"ki a földből... -
#20 ez is egy vélemény, nem tetszhet mindenkinek, de azért egy átlag fps-hez képest nagyon változatos. a sztorija meg nagyon király! akinek megvan játssza végig mindenképpen, ha elakadtok írjatok, talán tudok segíteni, komolyan mondom sztori miatt megéri végignyomni:) - először kicsit kuszának tűnhet, de ahogy halad előre a játékos, úgy tisztul minden:) -
#19 Végtére ha belegondolsz az összes játék hasonló... -
#18 Nekem nem tetszik annyira a játék.Előszőr bejött, de hamar meguntam, csak menni előre és lőni... -
#17 Válasszál A-10-est nagyon jól lehet manöverezni,ha rálépsz a"pedálra"akkor sem megy hangsebesség felett,Vigyázz ne távolodjál el a szállítógéptől mert ha lemarad nyesi a kanyart-természetesen a"radar körön"át -
#16 ja az tényleg elég ciki pálya, viszont ha egy rakétához elég közel érsz, akkor gépágyúval csak pár lövés kell nekik, a másik, hogy figyeld a radaron, hogy éppen merre mennek. rakétát csak akkor lőjj rájuk, ha vagy szembe jönnek, vagy pont mögöttük vagy. persze máskor is találhatsz, de ilyenkor a legnagyobb az esélyed rá és ilyenkor lesz a legkevesebb a feleslegesen ellőtt rakéták száma -
#15 sztem próbáld meg úgy, hogy csak lábkormánnyal kanyarodsz (L2 + R2) mert ilyenkor lassan fordul a géped és azt egyszerűen tudja követni a nagy gép is. a másik, hogy ereszkedj lejjebb. minél alacsonyabban repülsz, annál kisebbek a "körök", annál kisebb a radarok által belátott terület -
#14 Sztem is f@sza a játék, és én kifejezetten örülök, hogy nem szimulátor. Ott volt az AeroEliteCombatAcademy, ami már szinte játszhatatlan számomra a szimulátoros irányitása miatt(pl: anyahajóra landolás), de még így is messze van egy pc-s repcsi szimutol.
Ebben én is elakadtam, a rakéta kilövő sikló megvédésénél azokat a rakétákat szinte lehetetlen levadászni. -
#13 "Senki sem ért a repcsi szimulátorokhoz."
Ne magadból indulj ki! -
NormalisEmber #12 Nagyon élvezetes játék , kár hogy kb 2hete elakadtam még a legelején(annál a küldetésnél,ahol kisérgetni kell az utasszállító gépet úgy hogy a légvédelem észre ne vegye.) -
#11 kifejezetten élvezem ezt is -
#10 Nem rossz az aszfaltról a levegőbe lenni?:) -
#9 ez is igaz, viszont a küldetések nagy részén a bázis, ahonnan indulni kell, baromi messze van a küldetés helyszínétől és ugye ha mindig mi szállnánk fel, akkor vagy elmenne egy csomó idő, mire odaérnénk a célterületre, vagy pedig felszállnánk és az anim végén pedig máris ott lennénk. ennek viszont nem látnám sok értelmét, csak azért, hogy mindig mi szálljunk fel és le. úgy vettem észre, hogy akkor bízzák ezt a játékosra, amikor a küldetés helyszíne nagyon közel van az indulási illetve a leszállási ponthoz.
én még amit hiányoltam, az a blackout és a redout volt, arcade-os irányítás ide vagy oda... -
neuro #8 Persze, tudom, hogy nem szimnek akarták elkészíteni, már csak a konzol "hátrányai" miatt is. Csak a "Senki sem ért a repcsi szimulátorokhoz." mondatra válaszoltam :) -
#7 Szerintem is nagyon faxa!Az irányitásról annyit-nem sok értelme van túlvariálni.Amit hiányolok:A küldetések utáni fel,ill.leszállást csak néha mi végezzük el, -
kiskorúbézoltán #6 SZVSZ nem is az a cél , hogy PC szim szerűséget készítsenek konzolra , egyrészt az - Al Age álltal leírt - kontroller korlátai miatt , másrészt meg PC-n is döglődik a szim mint kategória , nem hozna olyan bevételt amit egy konzolos játéktól elvárnak . Ha megnézed PC-re is inkább árkádot adnak ki , mert inkább erre van igény és Te is tudod : pénz beszél ...
Képzeld csak el , VEF , konzolon ... :DDD -
#5 abban egyetértek, hogy a kontroller miatt alapból le van korlátozva a repülőgépekben levő műszerek kezelhetősége (ellentétben pc-s játékokkal), de egyébként szerintem korrektül megoldották a fizikát -
neuro #4 Azért ez nem teljesen igaz...
De a konzolos repülős dolgok elég messze vannak a szimulátoroktól. :) -
#3 hát sajnos úgy néz ki...:( -
#2 Senki sem ért a repcsi szimulátorokhoz. -
#1 nagyon jó játék, csodálom, hogy még nem volt topikja, ezért most csináltam egyet neki.
itt a honlapja: Ace Combat 5 - The Unsung War
egy repülős játék ps2-n, aminek ha jól emlékszem az első 2 vagy 3 része még ps1-re jött ki.
most játszottam végig az említett részt és nagyon tetszett. gyönyörű grafika és remek hangok, az irányítást persze picit szokni kell, de aki játszott már a sorozat bármelyik előző részével, annak semmi problémája nem lesz vele, így az irányítás is nagyszerű benne. a sztorija is meglepően jóra sikeredett.
ez az én véleményem, szívesen várom a Tieteket is!