Ace Combat 5
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, tudom, hogy nem szimnek akarták elkészíteni, már csak a konzol "hátrányai" miatt is. Csak a "Senki sem ért a repcsi szimulátorokhoz." mondatra válaszoltam 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szerintem is nagyon faxa!<#ravasz1>#ravasz1>Az irányitásról annyit-nem sok értelme van túlvariálni.Amit hiányolok:A küldetések utáni fel,ill.leszállást csak néha mi végezzük el,<#rinya>#rinya>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
SZVSZ nem is az a cél , hogy PC szim szerûséget készítsenek konzolra , egyrészt az - Al Age álltal leírt - kontroller korlátai miatt , másrészt meg PC-n is döglõdik a szim mint kategória , nem hozna olyan bevételt amit egy konzolos játéktól elvárnak . Ha megnézed PC-re is inkább árkádot adnak ki , mert inkább erre van igény és Te is tudod : pénz beszél ...
Képzeld csak el , VEF , konzolon ... 😄DD
Képzeld csak el , VEF , konzolon ... 😄DD
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
abban egyetértek, hogy a kontroller miatt alapból le van korlátozva a repülõgépekben levõ mûszerek kezelhetõsége (ellentétben pc-s játékokkal), de egyébként szerintem korrektül megoldották a fizikát
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Azért ez nem teljesen igaz...
De a konzolos repülõs dolgok elég messze vannak a szimulátoroktól. 😊
De a konzolos repülõs dolgok elég messze vannak a szimulátoroktól. 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nagyon jó játék, csodálom, hogy még nem volt topikja, ezért most csináltam egyet neki.
itt a honlapja: Ace Combat 5 - The Unsung War
egy repülõs játék ps2-n, aminek ha jól emlékszem az elsõ 2 vagy 3 része még ps1-re jött ki.
most játszottam végig az említett részt és nagyon tetszett. gyönyörû grafika és remek hangok, az irányítást persze picit szokni kell, de aki játszott már a sorozat bármelyik elõzõ részével, annak semmi problémája nem lesz vele, így az irányítás is nagyszerû benne. a sztorija is meglepõen jóra sikeredett.
ez az én véleményem, szívesen várom a Tieteket is!
itt a honlapja: Ace Combat 5 - The Unsung War
egy repülõs játék ps2-n, aminek ha jól emlékszem az elsõ 2 vagy 3 része még ps1-re jött ki.
most játszottam végig az említett részt és nagyon tetszett. gyönyörû grafika és remek hangok, az irányítást persze picit szokni kell, de aki játszott már a sorozat bármelyik elõzõ részével, annak semmi problémája nem lesz vele, így az irányítás is nagyszerû benne. a sztorija is meglepõen jóra sikeredett.
ez az én véleményem, szívesen várom a Tieteket is!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
← ElőzőOldal 3 / 3