Ace Combat 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Szerintem olyan hatalmas elteres nincsen kozottuk, de ezt ne vedd biztosra, egyik jatekba se astam bele magam olyan melyen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

petyka2
Az ac4 milyen volt?Sokkal rosszabb?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Al Age
talán 27-28 nemtom pontosan...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

petyka2
Hány"pálya"van összesen?

Al Age
hát igen F-18-nak pont olyan spec. fegyvere van, amirõl a játék is írja, hogy fõleg hajók ellen nagyon hatásos😊

petyka2
Má'megoldottam-F-18-as,spec.fegyvere pár darab,és a submarine darabokban

petyka2
Hiába lövöm,kb.3x lemerül,utána mission failed...<#confused>

Al Age
Jézusom most látom mekkora hülyeséget írtam, azok nem ballisztikus rakéták - azokat kicsit más szitukban hasznlják, semmiképp sem repülõk leszedésére<#vigyor><#vigyor>

szóval nem ballistic, hanem burst missile

Al Age
ok-ok<#vigyor0>
egyébként amikor elkezd visszaszámolni és is általában kilövöm magam a világûrbe és nem nagyon foglalkozok vele, hogy milyen magasra jutottam😄D

Akkor lábra értettem, mivel én csak az 5000-re emlékeztem...

petyka2
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Al Age
digipad fel - a többiek a Te célpontodat fogják támadni
balra - szétszóródás, mindenki megy amerre lát és lõ a célpontokra
le - fedezés, a többiek Téged fognak védeni
jobbra - ezzel engedélyezed a többieknek a speciális fegyverzet használatát

és szerintem is nagyon nagy játék<#worship>

Al Age
ja igen a ballisztikus rakéták!!!
azokat én nem is próbáltam lelõdözni soha
viszont szerintem 5000 méterre felesleges repülni, mert a játékban lábat mondd, márpedig kb 3 láb egy méter, tehát ha méterre van állítva a hud, akkor igazság szerint olyan 1600-1700 méter magasra elég feljutni (de ez nem tuti)

petyka2
Köszi!A digipad fel,le ,jobb,bal gombjait mire kell használni?A fel a támadás,bal-ezekszerint-szétszorodás,jobb talán rádió???,és a le az mi?Király miközben rakétát lösz,es ha hosszan nyomvatartod a kört,mutatja a rakéta útját,ill becsapodását.Ennyire jó játék talán a mgs2 volt.<#worship>

Õ azokra a rakétákra gondol szerintem,amiket a tengeralattjáró lõdözget,és amiatt kell mindig 5000m-re repülni.Megnéztem a gamefaqs-on és ugyanez a helyzet mint a 7-es küldetésnél.

Al Age
a tengeralattjárót kell lõni.
amikor repülsz felé válogass a célpontok között, amíg egy olyan célpontot nem fogsz be, hogy "HRIMFAXI"
na onnantól kezdve azt lõdd, de adni kell neki bõven

nem is tudom milyen rakétákra gondolsz...<#confused>
talán vannak azok a kis ember nélküli repülõk, amiket kilõ a tengeralattjáró, azokra?
na azokkal ne foglalkozz, esetleg nyomj egy disperse-et, asszem digipadot bal irányba kell megnyomni kétszer, ekkor ugye a követõid szétszóródnak és mindenki azt fg lõni amit éppen talál, nagy valószínûséggel õk le fogják kötni a kis repülõket, Te pedig lõheted a tengeralattjárót

petyka2
A gondom a következõ:mission13-Demons of Razgriz A"rakétákat"kell lõdözni v.a tengeralattjárot?Mindig mission failed...Valamit a szárazfõldi erõk megsemmisülésérõl kvartyognak...Már amit a szegényes angol tudásommal ki tudtam hámozni...<#nemtudom>

Al Age
nem azzal semmit sem kell csinálni, abban menekülnek és abban is van robbanóanyag, tilos lõni a kamionra. elõbb-utóbb elérnek egy hídhoz, amit lezártak már a rendõrök, akkor fog jönni kis idõközönként néhány AH-64-es "apacs", összesen 8 darab, azokat kell leszedni gépágyúval, mivel fegyvered csak az van és akkor van vége a küldetésnek.

viszont ezek szerint még nem jutottál el addig a pontig, ahol lényegében fény derül a "mese" jelentõsségére😊 mondhatnám a sztori még be se indult, játszad csak, nemsokára elkezdõdnek az izgalmak😉

petyka2
Egy"várossal"szenvedek,ami gondolom terroristák álltal lett elgázositva...<#rinya>A terrorista buszt szét kell lõni?<#violent><#nemtudom>

Al Age
ez egy mese, ebbõl bontakozik ki a játék sztorija és a töltögetések alatt ezt lehet olvasni részletekben, ahogy halad elõre a játékos, úgy adja be az újabb versszakokat😊

plusz nemtom hol tartasz a játékban, pl a tengeralattjárót leszedted már? (Scinfaxi)

petyka2
'E mi???<#nezze>

Al Age
"The Demon of Razgriz"

(the Demon from the North Sea)

When history witnesses a great change Razgriz reveals itself, first as a dark
demon. As a demon it uses it power to rain death upon the land, and then it
dies. However after a period of slumber Razgriz returns.

As the demon sleeps, man turns on man.
Its own blood, and madness soon cover the earth.
From the depths of despair awaken the Razgriz.
Its raven wings ablaze in majestic light.

Amidst the eternal waves of time
From a ripple of change shall the storm rise
Out of the abyss peer the eyes of a demon
Behold the Razgriz, its wings of black sheath

The demon soars through the dark skies
Fear and Death trail its shadow beneath
Until Men united wield a hallowed sabre
In Final Reckoning, the beast is slain

The Demon of the world of Fairytales

The Demon from the North Sea

Al Age
great!😊

petyka2
Sikerült!!!Bevásároltam:A-10-est+3db F-18-ast...<#ravasz1>

Al Age
akkor hajrá😊
most nekem is ez a küldetés fog jönni újra😊))
ezt simán megéri kétszer lejátszani, mert az elsõ lejátszáskor vannak dolgok, amik csak úgy elmennek a fülünk mellett, másodszorra meg észrevesszük, hogy hoppá, ez ezért történt így😊

petyka2
Még nem,tegnap melóztam,ma alvás után próbálkozom.<#eljen>

Al Age
asszem lejátszom mégegyszer....
azt írja hogy az eddig összegyûlt mani meg repülõk megmaradnak😄DD

Al Age
sikerült?😊

petyka2
Köszönöm!<#worship>

Asszem meggyõztél,nincs kedvem holnapig várni most folytatom<#vigyor0>, kár hogy késõ este már nem lehet hangoskodni.

Al Age
és az ennél már csak jobb lesz<#eljen><#kacsint>

Al Age
ja és fontos, hogy alapsebességen menj. sebességgel itt nem kell foglalkozni - nem is szabad😊
tömören: alacsonyan - alapsebességen - lábkormánnyal😊

Nekem is a sztori miatt nyerte el a tetszésemet(egy pc-s repszimben nincsen ennyire részletesen kidolgozott történet+ilyen jó CGI-s bejátszások)

Köszi a segítségeket,holnap nekiugrom megint.<#vigyor0>

Al Age
ok. a végére nekem is elfogyott minden rakétám. a lényeg: a pálya elején olyan bunkerek vannak, amelyek a hegy oldalában vannak. azokra csak szembõl tüzelj, mert lehet, hogy beméri a gép és lõhetsz rá rakétát, de attól még lehet hogy a hegy másik oldalán van és ezáltal feleslegesen elment 1-2 rakéta. viszont ha szembõl repülsz rájuk, akkor nyugodtan használhatod a gépágyút is és akkor a rakétáid megmaradnak a repülõk ellen. gépágyúval szinte röhejesen kevés kell egy bunkernek (2 rakéta kb 2 mp-ig tartó gépágyútûznek felel meg ebben az esetben)
késõbb viszont "páros" bunkerek lesznek, amik a bejáratok két szélén vannak.
azokra úgy repülj rá, hogy egymás után legyenek, gépágyúval hasonlóan egyszerûen le lehet rombolni õket.
rakétákat ezen a pályán a repülõkre, helikopterekre, SAM-ekre valamint a földi ágyúkra kell tartogatni.
a bunkereknél feleslegesek, mert azokból nem Rád, hanem a szárazföldi egységekre tüzelnek😊

normál módban nyomod?

petyka2
mission 9"lit fuse"

Al Age
amikor betöltöd a játékot akkor írja, hogy éppen melyik (hányadik) pálya következik. ezt írd le légyszi és akkor meg tudom nézni pontosan melyik pályára gondolsz, bár ha jól sejtem ez egy olyan pálya, amikor a szárazföldi egységet kell támogatni, de abból is több van...

petyka2
Te vagy az én emberem!<#worship>Van egy olyan rész,amikor egy"dombos"területen kell elpusztitani a"bunkereket" a gond a kövi:nem tudom mindet kilõni,mert mire végeznék:A:elfogy a skuló,B:lejár az idõC:folyamatosan"nõnek"ki a földbõl...<#confused>

Al Age
ez is egy vélemény, nem tetszhet mindenkinek, de azért egy átlag fps-hez képest nagyon változatos. a sztorija meg nagyon király! akinek megvan játssza végig mindenképpen, ha elakadtok írjatok, talán tudok segíteni, komolyan mondom sztori miatt megéri végignyomni😊 - elõször kicsit kuszának tûnhet, de ahogy halad elõre a játékos, úgy tisztul minden😊

petyka2
Végtére ha belegondolsz az összes játék hasonló...<#vigyor2>

sapkafej
Nekem nem tetszik annyira a játék.<#szomoru1>Elõszõr bejött, de hamar meguntam, csak menni elõre és lõni...

György

petyka2
Válasszál A-10-est nagyon jól lehet manöverezni,ha rálépsz a"pedálra"akkor sem megy hangsebesség felett,Vigyázz ne távolodjál el a szállítógéptõl mert ha lemarad nyesi a kanyart-természetesen a"radar körön"át<#ravasz1>

Al Age
ja az tényleg elég ciki pálya, viszont ha egy rakétához elég közel érsz, akkor gépágyúval csak pár lövés kell nekik, a másik, hogy figyeld a radaron, hogy éppen merre mennek. rakétát csak akkor lõjj rájuk, ha vagy szembe jönnek, vagy pont mögöttük vagy. persze máskor is találhatsz, de ilyenkor a legnagyobb az esélyed rá és ilyenkor lesz a legkevesebb a feleslegesen ellõtt rakéták száma

Al Age
sztem próbáld meg úgy, hogy csak lábkormánnyal kanyarodsz (L2 + R2) mert ilyenkor lassan fordul a géped és azt egyszerûen tudja követni a nagy gép is. a másik, hogy ereszkedj lejjebb. minél alacsonyabban repülsz, annál kisebbek a "körök", annál kisebb a radarok által belátott terület

Afe
Sztem is f@sza a játék, és én kifejezetten örülök, hogy nem szimulátor. Ott volt az AeroEliteCombatAcademy, ami már szinte játszhatatlan számomra a szimulátoros irányitása miatt(pl: anyahajóra landolás), de még így is messze van egy pc-s repcsi szimutol.
Ebben én is elakadtam, a rakéta kilövõ sikló megvédésénél azokat a rakétákat szinte lehetetlen levadászni.

UNREG
"Senki sem ért a repcsi szimulátorokhoz."

Ne magadból indulj ki!

Nagyon élvezetes játék , kár hogy kb 2hete elakadtam még a legelején(annál a küldetésnél,ahol kisérgetni kell az utasszállító gépet úgy hogy a légvédelem észre ne vegye.<#szomoru1>)

Al Age
kifejezetten élvezem ezt is<#vigyor0>

Adi
Nem rossz az aszfaltról a levegõbe lenni?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Al Age
ez is igaz, viszont a küldetések nagy részén a bázis, ahonnan indulni kell, baromi messze van a küldetés helyszínétõl és ugye ha mindig mi szállnánk fel, akkor vagy elmenne egy csomó idõ, mire odaérnénk a célterületre, vagy pedig felszállnánk és az anim végén pedig máris ott lennénk. ennek viszont nem látnám sok értelmét, csak azért, hogy mindig mi szálljunk fel és le. úgy vettem észre, hogy akkor bízzák ezt a játékosra, amikor a küldetés helyszíne nagyon közel van az indulási illetve a leszállási ponthoz.
én még amit hiányoltam, az a blackout és a redout volt, arcade-os irányítás ide vagy oda...