108
  • mila69en
    üdv
    télleg ojan jó eza a ace combat 5 ez valahogy kimaradt az életemből (a 4 is) és kéne 1 kis info róla még anno ps1-en nagyon sokat játszottam 1,2,3-ik részével és azokat imádtam (most nagyon hajlok rá hogy megszerezzem)

arra lenék kivánsi hogy hozza e a gamma azt az élményt amit anno a ps1-s adott
  • scirocco
    Na igen, ettől féltem. Mert el kell ismerni ami jó, az jó:)
    Ezt a game-t nagyon eltalálták.

Azért köszi!
  • Al Age
    szia!

valóban nem jelent meg pc-n eddig egyik Ace Combat rész sem, ajánlani speciel én nem tudok semmit, mert pc-n nem igazán játszom.
    kicsi az esély rá szerintem, hogy ehhez hasonló gémet találsz, mert ami repülős játékok vannak pc-n, azok általában sokkal inkább szimulátorok - rengeteg kapcsolóval és kütyüvel, ami ebben a játékban nincs meg és pont ez teszi vonzóvá, hogy könnyen el lehet sajátítani az irányítását

btw: 40e Ft egy ps2 és mostanában nagyon jó játékok jöttek/jönnek ki rá:)
  • scirocco
    Üdv Mindenkinek!

Láttam a game-et és ha jól tudom PC-re sajnos nem jelent meg igaz?
    Ajánlanátok esetleg valami hasonlót PC-n?!
    Köszi
  • Al Age
    az alagutas rész télleg nagyon állat:)))
    főleg kifele kell sietni, mert akkorra már utolérnek a köcsög ellenségek:)))
    annak a pályának az elejét bírtam nagyon, amikor repülsz és jön szembe 4 ellenséges Szuhoj, aztán egyszercsak átváltanak szövetségesre.
    utána meg még egy csomóan. qrván élveztem azt a részt, baromi jól megcsinálták

arcade módot nem is próbáltam, sztem tétje nincs neki, ott csak azon van a hangsúly, hogy szabadon választhatsz mindent és úgy repülhetsz
  • petyka2
    Végig vittem!!!A 26-ik"pályánál"amikor az alagutban kellett mennem,majd [email protected] arcade módnak mi értelme???
  • petyka2
  • Al Age
    huhúú azzal minden pajtim + én is szívtam:DDD

először: a barlang bejárata előtt kb 200 méterrel van kettő szállítógép
    kell egy olyan kép, amin szemből rajta van ez a kettő gép, valamint a barlang bejárata

ha megvan a kép amin ezek rajta vannak azonnal fordulj vissza, hogy utána egyből tudj ugyanebből a szögből csinálni egy képet
    ekkor kettő vadászgép készülődik a felszállásra.
    egy olyan kép kell, amin mindkettő rajta van.

utána meg spuri, nem kell foglalkozni a radarokkal, menj keletre, a vonalnál szembejönnek majd a pajtiid:)
    harcolni itt nem kell
  • petyka2
    A 21.küldetésnél milyen szögből kell fotózni az"objektumokat"?
  • Al Age
    nem rosszabb játék egyáltalán.
    az volt az első része a sorozatnak ps2-re (új grafikai motor, stb...) ezért jobb értékelést kapott, mint az 5, merthogy az 5 nem volt akkora lépés az elődhöz képest mint a 4.
    arra emlékszem, hogy abban a részben még nem volt rádiózás, mint az ötben, de grafikára, irányításra, szinte ugyanaz
    viszont a sztorijára már nem emlékszem, talán gyengébb lehetett, mint a mostani részé és ezért nem emlékszek rá, plusz kicsit keverednek bennem az előző részek mozzanatai
  • CHEAPBOY
    Szerintem olyan hatalmas elteres nincsen kozottuk, de ezt ne vedd biztosra, egyik jatekba se astam bele magam olyan melyen.
  • petyka2
    Az ac4 milyen volt?Sokkal rosszabb?
  • Al Age
    talán 27-28 nemtom pontosan...
  • petyka2
    Hány"pálya"van összesen?
  • Al Age
    hát igen F-18-nak pont olyan spec. fegyvere van, amiről a játék is írja, hogy főleg hajók ellen nagyon hatásos:)
  • petyka2
    Má'megoldottam-F-18-as,spec.fegyvere pár darab,és a submarine darabokban
  • petyka2
    Hiába lövöm,kb.3x lemerül,utána mission failed...
  • Al Age
    Jézusom most látom mekkora hülyeséget írtam, azok nem ballisztikus rakéták - azokat kicsit más szitukban hasznlják, semmiképp sem repülők leszedésére

szóval nem ballistic, hanem burst missile
  • Al Age
    ok-ok
    egyébként amikor elkezd visszaszámolni és is általában kilövöm magam a világűrbe és nem nagyon foglalkozok vele, hogy milyen magasra jutottam:DD
  • NormalisEmber
    Akkor lábra értettem, mivel én csak az 5000-re emlékeztem...
  • petyka2
  • Al Age
    digipad fel - a többiek a Te célpontodat fogják támadni
    balra - szétszóródás, mindenki megy amerre lát és lő a célpontokra
    le - fedezés, a többiek Téged fognak védeni
    jobbra - ezzel engedélyezed a többieknek a speciális fegyverzet használatát

és szerintem is nagyon nagy játék
  • Al Age
    ja igen a ballisztikus rakéták!!!
    azokat én nem is próbáltam lelődözni soha
    viszont szerintem 5000 méterre felesleges repülni, mert a játékban lábat mondd, márpedig kb 3 láb egy méter, tehát ha méterre van állítva a hud, akkor igazság szerint olyan 1600-1700 méter magasra elég feljutni (de ez nem tuti)
  • petyka2
    Köszi!A digipad fel,le ,jobb,bal gombjait mire kell használni?A fel a támadás,bal-ezekszerint-szétszorodás,jobb talán rádió???,és a le az mi?Király miközben rakétát lösz,es ha hosszan nyomvatartod a kört,mutatja a rakéta útját,ill becsapodását.Ennyire jó játék talán a mgs2 volt.
  • NormalisEmber
    Ő azokra a rakétákra gondol szerintem,amiket a tengeralattjáró lődözget,és amiatt kell mindig 5000m-re repülni.Megnéztem a gamefaqs-on és ugyanez a helyzet mint a 7-es küldetésnél.
  • Al Age
    a tengeralattjárót kell lőni.
    amikor repülsz felé válogass a célpontok között, amíg egy olyan célpontot nem fogsz be, hogy "HRIMFAXI"
    na onnantól kezdve azt lődd, de adni kell neki bőven

nem is tudom milyen rakétákra gondolsz...
    talán vannak azok a kis ember nélküli repülők, amiket kilő a tengeralattjáró, azokra?
    na azokkal ne foglalkozz, esetleg nyomj egy disperse-et, asszem digipadot bal irányba kell megnyomni kétszer, ekkor ugye a követőid szétszóródnak és mindenki azt fg lőni amit éppen talál, nagy valószínűséggel ők le fogják kötni a kis repülőket, Te pedig lőheted a tengeralattjárót
  • petyka2
    A gondom a következő:mission13-Demons of Razgriz A"rakétákat"kell lődözni v.a tengeralattjárot?Mindig mission failed...Valamit a szárazfőldi erők megsemmisüléséről kvartyognak...Már amit a szegényes angol tudásommal ki tudtam hámozni...
  • Al Age
    nem azzal semmit sem kell csinálni, abban menekülnek és abban is van robbanóanyag, tilos lőni a kamionra. előbb-utóbb elérnek egy hídhoz, amit lezártak már a rendőrök, akkor fog jönni kis időközönként néhány AH-64-es "apacs", összesen 8 darab, azokat kell leszedni gépágyúval, mivel fegyvered csak az van és akkor van vége a küldetésnek.

viszont ezek szerint még nem jutottál el addig a pontig, ahol lényegében fény derül a "mese" jelentősségére:) mondhatnám a sztori még be se indult, játszad csak, nemsokára elkezdődnek az izgalmak;)
  • petyka2
    Egy"várossal"szenvedek,ami gondolom terroristák álltal lett elgázositva...A terrorista buszt szét kell lőni?
  • Al Age
    ez egy mese, ebből bontakozik ki a játék sztorija és a töltögetések alatt ezt lehet olvasni részletekben, ahogy halad előre a játékos, úgy adja be az újabb versszakokat:)

plusz nemtom hol tartasz a játékban, pl a tengeralattjárót leszedted már? (Scinfaxi)
  • petyka2
    'E mi???
  • Al Age
    "The Demon of Razgriz"

(the Demon from the North Sea)

When history witnesses a great change Razgriz reveals itself, first as a dark
    demon. As a demon it uses it power to rain death upon the land, and then it
    dies. However after a period of slumber Razgriz returns.

As the demon sleeps, man turns on man.
    Its own blood, and madness soon cover the earth.
    From the depths of despair awaken the Razgriz.
    Its raven wings ablaze in majestic light.

Amidst the eternal waves of time
    From a ripple of change shall the storm rise
    Out of the abyss peer the eyes of a demon
    Behold the Razgriz, its wings of black sheath

The demon soars through the dark skies
    Fear and Death trail its shadow beneath
    Until Men united wield a hallowed sabre
    In Final Reckoning, the beast is slain

The Demon of the world of Fairytales

The Demon from the North Sea
  • Al Age
    great!:)
  • petyka2
    Sikerült!!!Bevásároltam:A-10-est+3db F-18-ast...
  • Al Age
    akkor hajrá:)
    most nekem is ez a küldetés fog jönni újra:)))
    ezt simán megéri kétszer lejátszani, mert az első lejátszáskor vannak dolgok, amik csak úgy elmennek a fülünk mellett, másodszorra meg észrevesszük, hogy hoppá, ez ezért történt így:)
  • petyka2
    Még nem,tegnap melóztam,ma alvás után próbálkozom.
  • Al Age
    asszem lejátszom mégegyszer....
    azt írja hogy az eddig összegyűlt mani meg repülők megmaradnak:DDD
  • Al Age
    sikerült?:)
  • petyka2
    Köszönöm!
  • NormalisEmber
    Asszem meggyőztél,nincs kedvem holnapig várni most folytatom, kár hogy késő este már nem lehet hangoskodni.