Ace Combat 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott a végén egy tornyot kell lõni, de nem mindegy milyen szögbõl. Ha nem az akkor bocs.
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Csak akkor tüzelj vele, ha elõtted van a piros négyzetben az ellenfél és hallod a sípolást. Akkor nagyobb eséllyel találod el.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ezt tegnap nem tudtam kipróbálni, csak az arcade módot nyomtam be egy kicsit és ott nincsenek csapattársak.
megpróbálom:) a gamepadon a bal botkormány mellett a négy irányba mutató nyíl azzal lehet a csapattársakat írányítaní?
O - rakéta lövés
[] - ránagyítás a térképre
/\ - nyomva tartva ránéz vele az épp kijelölt ellenségre
R1 - sebesség növelése
L1 - sebesség csökkentése
R2 - lábkormány jobbra
L2 - lábkormány balra
Bal analog stick - botkormány
Select - rakétatípus váltása (ha van rá lehetõség)
A digipadon meg a csapattársakat tudod irányítani.
A zöld rácshálón meg nem tudom mit értesz. A játék menüje is zöld, a HUD is, a térkép is. Minden. :-)
Ha biztosan jó fele mész, akkor próbálj meg válogatni a kiszemelt célpontok között, amibõl azt hiszem ezen a pályán rengeteg van. Néhány szárazföldi egység, helikopterek, amik a csajt keresik és vadászgépek amik ellenünk jönnek. Azt hiszem nekem így sikerült. meg kell találni azt az ellenféltípust, amire rá kell szállni ahhoz, hogy sikerüljön. A többieket meg állítsd támadásra!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
legutóbb asszem vmi tengeralattjárót kellett a mission végén lenyomni iszonyú rövid idõ alatt, amikor hajlandó volt végre felbukkanni... asztán az is lehet, hogy vmit rosszúl csináltam.
Azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb, leghangulatosabb játék ps2es pályafutásom alatt, mindenkinek ajánlom!
No, megyek viszza repülõket gyûjteni :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
sok, létezõ repülõ, gyönyörû grafika, nagyszerû hangok, eszetlen jó sztori(!) és lehengerlõ fíling
nem fogod megbánni, ha megszerzed, tényleg nagyon jó!
télleg ojan jó eza a ace combat 5 ez valahogy kimaradt az életembõl (a 4 is) és kéne 1 kis info róla még anno ps1-en nagyon sokat játszottam 1,2,3-ik részével és azokat imádtam (most nagyon hajlok rá hogy megszerezzem)
arra lenék kivánsi hogy hozza e a gamma azt az élményt amit anno a ps1-s adott
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ezt a game-t nagyon eltalálták.
Azért köszi!
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
valóban nem jelent meg pc-n eddig egyik Ace Combat rész sem, ajánlani speciel én nem tudok semmit, mert pc-n nem igazán játszom.
kicsi az esély rá szerintem, hogy ehhez hasonló gémet találsz, mert ami repülõs játékok vannak pc-n, azok általában sokkal inkább szimulátorok - rengeteg kapcsolóval és kütyüvel, ami ebben a játékban nincs meg és pont ez teszi vonzóvá, hogy könnyen el lehet sajátítani az irányítását
btw: 40e Ft egy ps2 és mostanában nagyon jó játékok jöttek/jönnek ki rá:)
Láttam a game-et és ha jól tudom PC-re sajnos nem jelent meg igaz?
Ajánlanátok esetleg valami hasonlót PC-n?!
Köszi
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
fõleg kifele kell sietni, mert akkorra már utolérnek a köcsög ellenségek:)))
annak a pályának az elejét bírtam nagyon, amikor repülsz és jön szembe 4 ellenséges Szuhoj, aztán egyszercsak átváltanak szövetségesre.
utána meg még egy csomóan. qrván élveztem azt a részt, baromi jól megcsinálták<#eljen>#eljen>
arcade módot nem is próbáltam, sztem tétje nincs neki, ott csak azon van a hangsúly, hogy szabadon választhatsz mindent és úgy repülhetsz
elõször: a barlang bejárata elõtt kb 200 méterrel van kettõ szállítógép
kell egy olyan kép, amin szembõl rajta van ez a kettõ gép, valamint a barlang bejárata
ha megvan a kép amin ezek rajta vannak azonnal fordulj vissza, hogy utána egybõl tudj ugyanebbõl a szögbõl csinálni egy képet
ekkor kettõ vadászgép készülõdik a felszállásra.
egy olyan kép kell, amin mindkettõ rajta van.
utána meg spuri, nem kell foglalkozni a radarokkal, menj keletre, a vonalnál szembejönnek majd a pajtiid:)
harcolni itt nem kell
az volt az elsõ része a sorozatnak ps2-re (új grafikai motor, stb...) ezért jobb értékelést kapott, mint az 5, merthogy az 5 nem volt akkora lépés az elõdhöz képest mint a 4.
arra emlékszem, hogy abban a részben még nem volt rádiózás, mint az ötben, de grafikára, irányításra, szinte ugyanaz
viszont a sztorijára már nem emlékszem, talán gyengébb lehetett, mint a mostani részé és ezért nem emlékszek rá, plusz kicsit keverednek bennem az elõzõ részek mozzanatai<#vigyor3>#vigyor3>