Dakar / Dakar Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kiváncsi vagy elmondhatom az igazságot...
De legyen elég az, hogy ha ott nem óv a MITSUBISHI(!!!) akkor Lacit kizárják mert õ akkor már régen kötélen volt és több mint 8 GPS pontot kihagyott...Mocskos történet volt...
A Béna.
Mondjuk harci zónában az aki gyorsan akar menni az menekül...
Én csak ennyit mondtam nekik: Nyomd azt a vasat ha már kifizettem!
A Béna.
a tehetség veledszülett dolog vagy van vagy nincs azért fikázni valakit mert nincs valamihez tehetsége de van lehetõsége 'autóversenyzõset' játszani szánalmas jellemtelen dolog
azért pedig amit felépített magának meg szerintem igen is járhat neki a tisztelet .. más kérdés persze hogy hány emberen taposott keresztül hogy idáig jusson
emberileg meg ahogy Fürtös is írta "nem túl szimpatikus"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Palik nagyon jó versenyzõ.
De emberileg nem túl szimpatikus.
A Béna.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na de mindegy ne vitázzunk, mindketten jól mennek.
Szalay sokkal rutinosabb,tapasztaltabb
persze mindkettõnek szurkolok
inkább legyen még több magyar...
2005-ben érte el a legjobb magyar helyezést a 18. lett. Ekkor Szalay 21. lett.
2009-ben volt Palik 2. legjobb helye a 21. Ekkor Szalay 22. lett.
Szóval hogy MAGASAN a legjobb eredményt õ érte el az azért túlzás.
És nem volt annyi eszem ,hogy azt a beszélgetést felvegyem telefonra<#gunyos1>#gunyos1>.
Az egyik itthoni versenyen történt hosszu lenne a story de olyan osztást kapott a Palik,hogy sírva fetrengtünk a röhögéstõl:D
A legjobb:Imi mondja Paliknak:
Lacikám tudod igazából egy gondom van veled...hogy mióta te kzvetíted a Forma egyet azóta a rai 1 en nézem...ott is egy idióta beszél de azt legalább nem értem!
A Béna.
Egyetlen magyar érdekeltség Miroslav "Zapi" Zapletal lesz aki magyar licenszel áll rajthoz.
Egyébként idén õ nyerte a magyar tereprally bajnokságot is.
P.László kiskorú viszont indul a Bamakón ugyanis az egészet kilóra megvette...reteklub közvetít a Bamakósok pedig szívják a fogukat...
Kicsit tönkre fogja vágni a feelinget ha valaki odaáll egy profi autóval mégha az 12 éves technika is...
Dehát zsebben a gyõzelem lehet tolni a médiát a sok gyökér meg hajlongani fog Lacika elött
Jövõre pedig újra Afrikában lesz a Dakar.
Mondjuk kiváncsi vagyok ehhez mit fognak szólni az Afrika Race szervezõi.
Ja ezek még nem nyilvános infók szóval ne nagyon reklámozzátok. <#nemtudom>#nemtudom>
A Béna.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Chaos Anno Domini
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Chaos Anno Domini
Az a helyzet, hogy a dakar a kalandról az ember feletti küzdelemrõl szól, és nem 2 gyártó harcáról. Mivel a gyáriaknak hihetetllen mennyiségû pénzük van a közvetítések a hírek semmi nem szól másról csak a gyári csapatokról.
Jobb lenne ha nem prototipusok és 3-4 ember versenye lenne ez, henam visszatérne amatör mivoltába.
Az viszont biztos hogy a versenyzõket sajnálom, de talán elég "nagy nevek" ahhoz hogy lássuk õket 2010-ben!
Downhill!!
http://www.vezess.hu/dakar/kivonul_dakar_ralirol/17335/
Chaos Anno Domini
Egy jól elcsípett pillanat!
Zapi mitsujához az ég világon semmi köze Kis Sanyinak,miért is lenne?
Kicsit komolyabb mühelye/felszereltsége van,elhiheted jártam nálla.
Valaki valamelyik forumon bedobta ezt és azota megy a kavarás...
A Béna.