Gyász!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de ne offoljunk, hívjátok a 1749-et!
-the invisible-
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Január 5-én 0 órától január 31-én 24 óráig a Matáv 1749-es segélyvonalán hívásonként 200 forinttal támogathatják a segíteni szándékozók a délkelet-ázsiai földrengés és szökõár károsultjait.
Az adományokat a Magyar Vöröskereszt gyorssegélyként juttatja el a rászorulókhoz a Nemzetközi Vöröskereszt közremûködésével.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de ebbe most ne menjünk bele, a holnaputánnak nagyon sok valóságalapja volt...
-the invisible-
majd he leáll a golf-áramlat és eljön a jégkorszak, akkor vajon hány X-et fogunk tenni? meg ki fog adakozni nekünk? a kongóiak?
-the invisible-
a természeti erõ egy hatalmmas lény amivel ember próbál szembeszállni és küzd mert a bizakodás és remény benne él minörökké.és kérem az embereket próbáljanak meg adakozni ki így ki úgy tud.Visszatérve BANDEW hozzászólására a szeptember 11.-ei merényletet fanatikus emberek követték el DZSIHÁD=szentháború õket nemérdekli ,hogy mi történik õk hiszik hogy ezzel istennek tesznek jót.Ez az õ kultúrájuk vallásuk.Nemnézik a rajtuk kívül élõ emberek sorsát egyszóval PRIMITÍV egy népség ennyit szerettem volna elmondani!
kretyo
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ha valakinek joga van életet elvenni, az a Természet.
kiírtották a természetes védelmet jelentõ erdõket és korallzátonyokat. ha úgy tetszik, a természet visszavágott, és ez így fair
-the invisible-
Felmerül bennem, hogy aki tízezreket elrakétázott 31-én mennyien vannak, akik segítenek?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
van egy olyan elmélet, miszerint a Föld él, és védekezik a sok kár ellen amit az ember okoz neki. gondoljatok bele, hogy manapság egyik katasztrófa éri a másikat, földrengések, de nem is akármilyek, 7-es, 8-as erõsségûek, tsunami, már csak a vulkánkitörések hiányoznak...
nem azt mondom, hogy nem sajnálom az áldozatokat, de eszerint az elmélet szerint az ember tehet az egészrõl csak azt sajnálom hogy nem az usát érte ez a katasztrófa, õk jobban megérdemelnék...
-the invisible-
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ki tudja, holnap talán 2 x-et kell tenni. Segítsünk, adakozzunk, hátha reménysugarat nyûjthatunk azoknak, akik már az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak.
Szörnyû, ami Ázsiában folyik.
Most 3-4 évvel szept. 11 után bevallom, akkor volt bennem egy kis káröröm, végre az amik is kaptak a való világból. De most...
Ez nem ember mûve, mint 0911. Ez a Természet mûve.
A legszörnyûbb az egészben? Az, hogy olyan megrázó képsorokat közvetít a tévé... síró kisgyermekek... szüleiket sirató árvák... özvegyek... gyermekeket gyászoló szülõk... kíváncsi vagyok, hogy tud tükörbe nézni az, aki ilyen események során a kamerázást tartotta legfontosabbnak.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(Én most mivel megtehetem ezért vállaltam ,hogy jelképesen örökbefogadok az asszonnyal 1 gyereket 1 éven át(egyenlõre)3000 Ft-al havonta,amúgy a jövõ héten utazom a térségbe tehát akit érdekel majd február környékén itt leszek és válaszolok az ottani helyzetrõl).
"azzal, hogy figyelt a földrajzórán."
hiába, nem az iskolának, az életnek tanul az ember <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
*hihi ** *
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
/OFF
Nem tudja vki, hogy osszefuggenek-e a rengesek az Europai enyhe idojarassal?
Amugy meg egyszer X :C
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
<#szomoru1>#szomoru1>
War. War never changes.
War. War never changes.