Gyász!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
12 órakor 3 percre ti is csatlakozzatok a felhíváshoz, 3 percre aki tud, álljon le a munkával, és emlékezzen az áldozatokra...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tetsuo
<#eljen>
RESPECT

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ez igaz, de én nem is állítottam az ellenkezõjét
de ne offoljunk, hívjátok a 1749-et!

-the invisible-

Bandew
Persze, hogy nem alaptalan! Ezt nem is mondtam, csupán azt, hogy ha ez lejátszódna, koránt sem ilyen formában.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandee1987
Felhívás
Január 5-én 0 órától január 31-én 24 óráig a Matáv 1749-es segélyvonalán hívásonként 200 forinttal támogathatják a segíteni szándékozók a délkelet-ázsiai földrengés és szökõár károsultjait.
Az adományokat a Magyar Vöröskereszt gyorssegélyként juttatja el a rászorulókhoz a Nemzetközi Vöröskereszt közremûködésével.

Bandee1987
holnap délben 3 percre mindenhol megáll az élet.

akkor olvasd el ezt meg ezt

az alapötlet (jégsapkák elolvadása -> jégkorszak) az nagyon is valóságos

(amúgy klimatológus 😄)

-the invisible-

CLINT EASTWOOD9
x

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Bandew
Azért nevette ki az összes tudós meg meteorológus a moziban?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nem egybõl, de nagyon gyorsan..
de ebbe most ne menjünk bele, a holnaputánnak nagyon sok valóságalapja volt...

-the invisible-

Bandew
Figy ez nem Holnapután! Ha leáll a Golf-áramlat, nem fog egybõl szétfagyni a seggünk, mint a filmben. Ez hosszú évek lefolyása.

ebben csak egy dolog hibádzik, mégpedig hogy az embert egészen addig nem érdekli, hogy teljesen szétrombolja a természetet, ameddig nem szívja meg.
majd he leáll a golf-áramlat és eljön a jégkorszak, akkor vajon hány X-et fogunk tenni? meg ki fog adakozni nekünk? a kongóiak?

-the invisible-

Bandew
De az biztos, hogy nem a Természet. :-)

Bandew
Te most mirõl beszélsz? Egyáltalán nem lehet tudni ki követtel el azt a merényletet.

kretyo
Ennek nagyon örülök ,hogy vannak azért magyarországon olyan emberek akik felmérik e természeti katasztrófáknak a súlyát!és az emberek nagyrésze próbál segíteni ki anyagilag ki ruhafélét ajáln fel ,ez igazán örömteli.de sajnos a csapások ellen az emberi erõ nagyon kevés.
a természeti erõ egy hatalmmas lény amivel ember próbál szembeszállni és küzd mert a bizakodás és remény benne él minörökké.és kérem az embereket próbáljanak meg adakozni ki így ki úgy tud.Visszatérve BANDEW hozzászólására a szeptember 11.-ei merényletet fanatikus emberek követték el DZSIHÁD=szentháború õket nemérdekli ,hogy mi történik õk hiszik hogy ezzel istennek tesznek jót.Ez az õ kultúrájuk vallásuk.Nemnézik a rajtuk kívül élõ emberek sorsát egyszóval PRIMITÍV egy népség ennyit szerettem volna elmondani!

kretyo

gz8
x

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandew
A körülményeket tekintve Szept 11. szörnyûbb, mert azt emberek követték el.
Ha valakinek joga van életet elvenni, az a Természet.

most mondják a híradóban, hogy az ember is nagyon nagy mértékben felelõs azért, hogy ekkora volt a tsunami.

kiírtották a természetes védelmet jelentõ erdõket és korallzátonyokat. ha úgy tetszik, a természet visszavágott, és ez így fair

-the invisible-

Frank99
én is adtam fel ma pénzt.
Felmerül bennem, hogy aki tízezreket elrakétázott 31-én mennyien vannak, akik segítenek?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

remélem nem kapok büntit azért amit most ide fogok írni..

van egy olyan elmélet, miszerint a Föld él, és védekezik a sok kár ellen amit az ember okoz neki. gondoljatok bele, hogy manapság egyik katasztrófa éri a másikat, földrengések, de nem is akármilyek, 7-es, 8-as erõsségûek, tsunami, már csak a vulkánkitörések hiányoznak...
nem azt mondom, hogy nem sajnálom az áldozatokat, de eszerint az elmélet szerint az ember tehet az egészrõl csak azt sajnálom hogy nem az usát érte ez a katasztrófa, õk jobban megérdemelnék...

-the invisible-

RelakSfromhome
most mondták a hiradóban, mennyien akarnak hasznot húzni a katasztrófából. Ha valakit rajtakapnék ilyenen, helyben lõném fejbe. Ráadásul nem csak a helyszínen, hanem az ott nyaraló áldozatok hazájában is megindult a bûnözés...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

X

ki tudja, holnap talán 2 x-et kell tenni. Segítsünk, adakozzunk, hátha reménysugarat nyûjthatunk azoknak, akik már az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak.
Szörnyû, ami Ázsiában folyik.
Most 3-4 évvel szept. 11 után bevallom, akkor volt bennem egy kis káröröm, végre az amik is kaptak a való világból. De most...
Ez nem ember mûve, mint 0911. Ez a Természet mûve.
A legszörnyûbb az egészben? Az, hogy olyan megrázó képsorokat közvetít a tévé... síró kisgyermekek... szüleiket sirató árvák... özvegyek... gyermekeket gyászoló szülõk... kíváncsi vagyok, hogy tud tükörbe nézni az, aki ilyen események során a kamerázást tartotta legfontosabbnak.

X

St
<#eljen>
Tetsuo
Ez szemétség! Ilyenen meggazdagodni! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Aquir
sok sikert

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

agba
X

(Én most mivel megtehetem ezért vállaltam ,hogy jelképesen örökbefogadok az asszonnyal 1 gyereket 1 éven át(egyenlõre)3000 Ft-al havonta,amúgy a jövõ héten utazom a térségbe tehát akit érdekel majd február környékén itt leszek és válaszolok az ottani helyzetrõl).

nemcsakfeel
iksz
"azzal, hogy figyelt a földrajzórán."
hiába, nem az iskolának, az életnek tanul az ember <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

*hihi ** *

ThePartyFace
szerintem ezt senki se tudja

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

sage
X

Lord AnonymouS
X

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

h4x0r
X

/OFF
Nem tudja vki, hogy osszefuggenek-e a rengesek az Europai enyhe idojarassal?

Amugy meg egyszer X :C

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

ollie
😞(((

ThePartyFace
Aki nem latta volna...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Mr_no_NaMe
X <#shakehead>
X
DONGUBA
X

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

magus
X

X
zsolesz92
<#rinya> X

Kori
X

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

X

Tudom ez édeskevés meg semmit nem érek el vele, de ide írom be az 5000. hozzászólásom.
<#szomoru1>

War. War never changes.

Sadun Tryst
X

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

X

War. War never changes.

Frank99
X

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bandee1987
A sok szörnyûség között egy boldogabb hír: Száz turistát mentett meg egy 10 éves diáklány.

ollie
X

Emberek, ki, hogyan fog segíteni? Adományoztok?

Bandew
Tudom, csak mondom hogy érdekes.

Bandee1987
igen, csak akkor még egyáltalán nem tudták a katasztrófa nagyságát.