Gyász!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
X 😞

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

nem tudom, én azon lepõdtem meg de nagyon, hogy a magyarok felvoltak háborodva, hogy nem énekelhettek, és nem kérhettek élõ zenét szilveszterkor, a tengerparton....

x :-/

CrucifX
X

X

HPt
X

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Tom3
X 😞
Bandew
És már ez az elsõ hír is túllépte Szept. 11-et.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az elsõ hírben még 3000 halott volt. Most már 50x annyi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Glpetyus
Jaj 😞

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandee1987
"A Richter-skála szerinti 7,0-es erõsségû földrengés rázta meg az indonéziai Szumátra szigetét, ahol karácsony másnapján katasztrofális földrengés és szökõár pusztított - jelentette a kínai szeizmológiai iroda. A közép-európai idõ szerint 9 óra 25 perckor kipattant földrengés középpontja az Indiai-óceán mélyén, az indonéziai Banda Aceh tartománytól 345 kilométerre volt, mintegy 410 kilométerre annak a pusztító erejû rengésnek a középpontjától, amely december 26-án pusztító erejû szökõárt idézett elõ az Indiai-óceán térségében megölve több mint 125 ezer embert."

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a hirekersõn azt olvastam, h ma volt még egy 7-es erõsségû rengés.
nemtom mi lesz itt.....

X

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Az legalább mögöttük van. Mások képesek úszkálni a vízben, ahol bármikor szembetalálkozhatnak egy hullával.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

St
néztem a reuters képeit, mutattak túristákat, akik napozóágyban fekszenek a tengerparton, mögöttük nagy romhalmaz. hogy tudnak így nyaralani?!
St
150e? uhh, nagyon durva. ennyi ember még háborúban se halt meg egy nap alatt.
jAsOn VoOrHeEs
St áttudnád írni ott felül a szöveget.
Sajnos már a halottak száma a 150 ezret is meghaladja! <#sir>

X

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

x

St
Most mondták a hírekben, tegnap elmaradt a tüzijáték és az utcabál több olasz nagyvárosban, köztük Rómában és Milánóban.

Újévi hangveseny bécsben:
- Megváltoztatták a programot, elmarad a Radecky induló

X
Fefe
X

X

St
A világ több parlamentjében az elsõ ülésnapon 2 perces néma felállással fognak emlékezni a szökõár áldozataira. Akkor az is képmutatás? Itt ugyanarról van szó...

Attól még, hogy valaki betesz egy x-et nem jelenti azt, hogy NEM adakozik. Nem helyettesíti az egyik a másikat.

Aki bejön ide fikázni, annak 4 bünti lesz a jutalma, és nem azért, mert nem fejtheti ki a véleményét, hanem azért, mert ott van a topicba: kérjük ITT ne tegye.

X
X

http://thenamelessphoto.com/

X X X haromszorosan! Nagyon sajnalom oket, es orulok h mi is (magyarorszag) vittunk vmit nekik (gyogyszereket).

De a termeszet visszavagott, es meg fog is. 😞((

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

marsu
X
X
X

KO
X

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

BUÉK!

X

X
hyyb
X 😞

rezsofiz
😞

X

sazl : c

00 Blue 00
X

oneal1
x

!Forza Ferrari!

X

takraj
XXX

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Ottto
X

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ronaldo07
X

Cucu13
x

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

BubaMester
X

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

PResident Evil
<#wow2><#sir>

Taranov
Igen, gyakorlatilag ez errõl szól.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sanzik
ja ertem,akkor ez arrol szol,hogy teszunk ide egy betut, letudtuk ezt is, aztan megyunk drogozni meg jo benyomni a haverokkal...
hmm,remelem mindenki beall a sorba

de ha megsem akkor ne legyetek kegyeletsertok es csendben szilveszterezzetek mert en ezt talaltam ki
Taranov
Az már túl nagy áldozat lenne. Mondjuk az sem segítene senkin, bár annak talán jó lenne, aki úgy gondolja, hogy ezzel jót tesz. Ezért megértem, ha valaki visszahúzódva ünnepli a katasztrófa miatt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sanzik
azert remelem ez a sok ikszes most egyutterzesbol csendesen,visszahuzodva unnepli majd a szilvesztert es az ujevet...
x
zaki
<#wow2><#szomoru1><#sir>

Bandew
Pedig csak követni kellett volna az örökérvényû utasítást: "Hasra, fejet le!". :-)
(South Park)

Narcotic Syntax
az a szomorú hogy egy ilyen természeti katasztrofa nem valogat jo és rossz emberek közül. mindenkit és mindent visz aki/ami az utjába áll.

😞

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

The Garrett
Errõl szól nem? õ gyászol a legjobban, szinte zokog a monitor elõtt 4 sure 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.