384
Mindenki tegyen egy X-et, emlékezve a 150 000 halottra a szökőár katasztrófában...
Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ
A Magyar Vöröskereszt felhívása az ázsiai földrengés és
szökőár áldozatainak megsegítésére. Klikk ide >>
-
#263 most mondták a hiradóban, mennyien akarnak hasznot húzni a katasztrófából. Ha valakit rajtakapnék ilyenen, helyben lőném fejbe. Ráadásul nem csak a helyszínen, hanem az ott nyaraló áldozatok hazájában is megindult a bűnözés... -
Vlala #262 X
ki tudja, holnap talán 2 x-et kell tenni. Segítsünk, adakozzunk, hátha reménysugarat nyűjthatunk azoknak, akik már az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak.
Szörnyű, ami Ázsiában folyik.
Most 3-4 évvel szept. 11 után bevallom, akkor volt bennem egy kis káröröm, végre az amik is kaptak a való világból. De most...
Ez nem ember műve, mint 0911. Ez a Természet műve.
A legszörnyűbb az egészben? Az, hogy olyan megrázó képsorokat közvetít a tévé... síró kisgyermekek... szüleiket sirató árvák... özvegyek... gyermekeket gyászoló szülők... kíváncsi vagyok, hogy tud tükörbe nézni az, aki ilyen események során a kamerázást tartotta legfontosabbnak. -
Dave77 #261 X -
#260 -
#259 Ez szemétség! Ilyenen meggazdagodni! :) -
#258 sok sikert -
#257 X
(Én most mivel megtehetem ezért vállaltam ,hogy jelképesen örökbefogadok az asszonnyal 1 gyereket 1 éven át(egyenlőre)3000 Ft-al havonta,amúgy a jövő héten utazom a térségbe tehát akit érdekel majd február környékén itt leszek és válaszolok az ottani helyzetről). -
#256 iksz
"azzal, hogy figyelt a földrajzórán."
hiába, nem az iskolának, az életnek tanul az ember -
#255 szerintem ezt senki se tudja -
#254 X -
#253 X -
#252 X
/OFF
Nem tudja vki, hogy osszefuggenek-e a rengesek az Europai enyhe idojarassal?
Amugy meg egyszer X :C -
#251 :(((( -
#250 Aki nem latta volna...
-
#249 X -
neménvoltam #248 X -
#247 X -
#246 X -
hmm #245 X -
#244 X -
#243 X -
Doma #242 X -
Braveheart #241 Tudom ez édeskevés meg semmit nem érek el vele, de ide írom be az 5000. hozzászólásom.
-
#240 X -
Braveheart #239 X -
#238 X -
#237 A sok szörnyűség között egy boldogabb hír: Száz turistát mentett meg egy 10 éves diáklány. -
#236 X
Emberek, ki, hogyan fog segíteni? Adományoztok? -
#235 Tudom, csak mondom hogy érdekes. -
#234 igen, csak akkor még egyáltalán nem tudták a katasztrófa nagyságát. -
#233 X :( -
Coco #232 nem tudom, én azon lepődtem meg de nagyon, hogy a magyarok felvoltak háborodva, hogy nem énekelhettek, és nem kérhettek élő zenét szilveszterkor, a tengerparton....
x :-/ -
#231 X -
zero_cool51 #230 X -
#229 X -
#228 X :( -
#227 És már ez az első hír is túllépte Szept. 11-et. -
#226 Az első hírben még 3000 halott volt. Most már 50x annyi. -
#225 Jaj :( -
#224 tyí