Gyász!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
x :-/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nemtom mi lesz itt.....
X
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Sajnos már a halottak száma a 150 ezret is meghaladja! <#sir>#sir>
X
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Újévi hangveseny bécsben:
- Megváltoztatták a programot, elmarad a Radecky induló
X
Attól még, hogy valaki betesz egy x-et nem jelenti azt, hogy NEM adakozik. Nem helyettesíti az egyik a másikat.
Aki bejön ide fikázni, annak 4 bünti lesz a jutalma, és nem azért, mert nem fejtheti ki a véleményét, hanem azért, mert ott van a topicba: kérjük ITT ne tegye.
X
http://thenamelessphoto.com/
De a termeszet visszavagott, es meg fog is. 😞((
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hmm,remelem mindenki beall a sorba
de ha megsem akkor ne legyetek kegyeletsertok es csendben szilveszterezzetek mert en ezt talaltam ki
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
x
(South Park)
😞
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"