Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy google a barátod 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
Sztem normális dbz játék nincs pc-re (vagyis van, de olyan ami kielégíti az én vágyaimat nincs 😄 )
BUDA > miskolc.
De végülis mind1, mert én a mai napig el vagyok a B3-mal.
matyi60: Próbáld be ezt. Bár nincs seddje, de én seedelem amíg töltöd.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
ha valakit érdekel kártya az szóljon!!
vanegypár!!😊
PS2-m van, de arra nem jelenik meg szóval bekaphassák a kiadók.
DBZ is My Favourite
(És könnyen megszerezhetõ, vagy csak néhány helyen van meg <#confused>#confused> )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy meg június 10
(Ebbõl a hsz-bõl ezt vonom le...#2642 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
1-137: szinkronos(139ig)
138-242: feliratos
243-247: szinkronos
248-262: feliratos
263-267: szinkronos
268-277: feliratos
278-282: szinkronos
283-291: feliratos
jó-jó dragonball tehát tetszik de sokkal többet vártam volna :-(
De találtam 200.részen felül is magyar szinkronos részeket! Ez most hogy lehet??
De most 2007-ben megint felújították a DBZ-t. Csak az a szar, hogy szélesvásznúra csnálták meg a képet, szóval levágtak a kép tetejébõl és aljából ami enyhén idegesítõ. De mondták sokan, hogy nekik nem feltûnõ, pedig nekem nagyon sok helyen szemet szúrt.
Szóval a lényeg, hogy a mostani amcsi verziónak a számozása jó, viszont szélesvásznú a kép, de trial hangosan(szóval van alatta angol hang + japán zene, angol hang + amcsi zene, és van japán hang + japán zene) be lehet szerezni a netrõl az elsõ 4 szezont. Azért csak az elsõ négyet mert a többit még csinálják(bár asszem az 5. szezon is készen van már de még nincs fent a neten ha jól tom).
Ha esetleg neked jó ez a verzió, akkor innen leszedheted az elsõ 4 évadot.
DBZ is My Favourite
Budokais, burst limit? <#nemtudom>#nemtudom>
Nekem nem DVD-n van meg, sõt még sehogy sem, ezért kérdezem, hogy az angol hangúhoz van-e felirat... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
1-137: szinkronos
138-242: feliratos
243-247: szinkronos
248-262: feliratos
263-267: szinkronos
268-277: feliratos
278-282: szinkronos
283-291: feliratos
Mert azzal nem lenne bajom, hogy feliratos, de a japán hang az nagyon idegesítõ...jobb lenne, ha lehetne angol hanggal vagy bármivel... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nincs valakinek valamilyen DB-s figurája?
neharagudj a kérdésért de te visszaolvasol akár egy picit is??
nm sokat csak picit és csak pár helyre és le is vágod is a választ!
:-)
Ezután van még valami ezeknek a folytatásaként? 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A földi embert még nem találtam meg, de majd azt is leírom, hogy micsoda. Az is valami Jin. 😄
Szóval a Saiya kábé annyit jelenthet mint a Namek. Ezek mind kitalált szavak.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite