Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Mintha magamat hallanám.Pár hónapja én is azt mondtam hogy zavaró a japán hang de sikerült letöltenem nagyon jó minõségben a részeket és már egyáltalán nem zavar sõt.Valószínûleg régen is csak azért nem jött be a japán szinkron mert csúszott a felirattal együtt + a képminõség is gyenge volt.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én médiába még egyet se láttam pedig elég népszerü játék volt anno itthon is.

Én Pécsett a Tescoban nem olyan rég láttam asszem az összes Budokait + Tenkaichit is.

DBZ is My Favourite

rooney8
Régebben volt 576-ban, de mára már egyet se látok (sajna).

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vagy megveszi<#mf1>Amúgy itthon elég "kevés" helyen lehte kapni a dbs konzol játékokat.

rooney8
Általába torrent, vagy warez.
Amúgy google a barátod 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hello!! akinek van ps2 je az honna töltöi rá a dbz játékokat??
Hát szerintem nem lesz mindenki számára élvezhetõ, mert sokan nem bírják ezt a stílust. Köztük én sem... De mindenképpen bepróbálom majd.

DBZ is My Favourite

http://pc.ign.com/objects/900/900636.html és "nemsokára"ez is megjelenik szóval türelem végre lessz pc-nn egy élvezhetõ nagyon jo dbs game

Én egy vidéki rokonommal "nyomtam" végig aki életébe nem látott x360at de tutorial végig egyet én egyet õ alapon mondom max 2óra és vége a játéknak ami sajnos elég szomorú, mert sokáig vártam(mint kb lost játék és ua)<#vigyor2><#wow3><#vigyor0><#bee1><#alien2><#kacsint>

Japep
Köszi! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
Nekem az nem jön be...:S
Sztem normális dbz játék nincs pc-re (vagyis van, de olyan ami kielégíti az én vágyaimat nincs 😄 )

bid for power

BUDA > miskolc.

Japep
PC-re van valami jó DB-s játék? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabeszg: Hát itt van pl egy videó a Burst Limitbõl, ami alapján kábé olyan lehet mint a klasszikus Budokaik, csak sokkal jobb kivitelezésben, ami azt jelenti, hogy nekem tuti sokkal jobban bejönne mint a Tenkaichi bármelyik része, sõt valószínüleg a Burst Limit lenne a kedvencem, ha tudnék vele játszani... Tulajdonképpen szerintem ezt hívhatnánk akár Budokai 4-nek is. Amúgy írták is még annó amikor még nem tudták, hogy Burst Limit lesz a címe, hogy "jön a Budokai 4".
De végülis mind1, mert én a mai napig el vagyok a B3-mal.
matyi60: Próbáld be ezt. Bár nincs seddje, de én seedelem amíg töltöd.

DBZ is My Favourite

hello!!!nem tudná valaki megmondani nekem h honnan lehet letölteni a DBZ movieket??? jah és ha valakit érdek 140 magyar rész tudok h hol lehet megnézni!!!
Nekem a Tenkaichik sem tetszettek már... A sima Budokai 3 a legjobb szerintem. A Burst Limit meg inkább a sima Budokaikra hasonlít inkább, szóval gondolom nekem jobban bejönne mint a Tenkaichik.

DBZ is My Favourite

hello!!
ha valakit érdekel kártya az szóljon!!
vanegypár!!😊
Én ugyanígy voltam eddig az x360al.De amúgy a budokai t. 2 sztem jobb(nem grafikára hanem minden másban).

Japep
😞
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Igen... hogy rohadjanak meg...
PS2-m van, de arra nem jelenik meg szóval bekaphassák a kiadók.

DBZ is My Favourite

Japep
Még egy kérdés... 😄

Ez tényleg csak X360-ra és PS3-ra jelent meg? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
nm 😊

Japep
Ok, köszi! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
Sztem a nagyobb torrent oldalakon fent van

Japep
Köszi! 😄

(És könnyen megszerezhetõ, vagy csak néhány helyen van meg <#confused> )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
Nemhivatalosan igen 😄
Amúgy meg június 10

Japep
Amúgy már kinnt van a DBZ Burst Limit ???
(Ebbõl a hsz-bõl ezt vonom le...#2642 😄 )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pipör
Vkinek kellenek kártyák ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Dragon Ball Manga Volume 1-42 (english)

All Dragon Ball manga volume. English translated.

Download (click on image to download volume):

1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9. 10.

...---\"\"\" KaOs zONe \"\"\"---...

Nemrég írták, hogy vannak ott is szinkronrészek mert valahogy kikerült pár rész(bár a hangminõsége már nem olyan jó mint a többié) bemásolom amit az elöbb írtak:
1-137: szinkronos(139ig)
138-242: feliratos
243-247: szinkronos
248-262: feliratos
263-267: szinkronos
268-277: feliratos
278-282: szinkronos
283-291: feliratos

Pont ma néztem meg egy videomegosztó oldalon a Brolly-s movei-t és hát nm igazán vagyok elragattatva.
jó-jó dragonball tehát tetszik de sokkal többet vártam volna :-(
De találtam 200.részen felül is magyar szinkronos részeket! Ez most hogy lehet??
Igen a játék de korai volt az öröm 2óra alatt "kivégezve"<#vigyor>

Japep
Köszi a kimerítõ választ! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Had pontosítsak. A japánhoz képest volt más az elsõ amcsi verziónak a számozása, mert annyira megvagdosták az egész DBZ-t, hogy 291 részbõl lett 276 rész. Szóval iszonyatosan borzalmas dolog volt ez amit az amcsik míveltek szerencsétlen DBZ-vel. 😄
De most 2007-ben megint felújították a DBZ-t. Csak az a szar, hogy szélesvásznúra csnálták meg a képet, szóval levágtak a kép tetejébõl és aljából ami enyhén idegesítõ. De mondták sokan, hogy nekik nem feltûnõ, pedig nekem nagyon sok helyen szemet szúrt.
Szóval a lényeg, hogy a mostani amcsi verziónak a számozása jó, viszont szélesvásznú a kép, de trial hangosan(szóval van alatta angol hang + japán zene, angol hang + amcsi zene, és van japán hang + japán zene) be lehet szerezni a netrõl az elsõ 4 szezont. Azért csak az elsõ négyet mert a többit még csinálják(bár asszem az 5. szezon is készen van már de még nincs fent a neten ha jól tom).
Ha esetleg neked jó ez a verzió, akkor innen leszedheted az elsõ 4 évadot.

DBZ is My Favourite

Japep
Ha ez a válasz nekem jött, akkor egy szót sem értek... <#buck>
Budokais, burst limit? <#nemtudom>

Nekem nem DVD-n van meg, sõt még sehogy sem, ezért kérdezem, hogy az angol hangúhoz van-e felirat... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én errõl még nem hallotam, de semmi se kizárt.Nemrég beszéltük a budokais játékoknál én azt nem szerettem h angol de most nézem a burst limitnél(ami nem mellesleg qrva jó)télleg átlehet állítani a hangot😊

Japep
Ja, meg valahol azt írták, hogy annak eltérõ a számozása a magyarhoz képest...ez most mit jelent? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
És ahhoz van felirat is? 😊

Tudom, hogy sok a gondom... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Angol hangal is meglehet szerezni.

Japep
Amúgy ezt csak így lehet megszerezni?

1-137: szinkronos
138-242: feliratos
243-247: szinkronos
248-262: feliratos
263-267: szinkronos
268-277: feliratos
278-282: szinkronos
283-291: feliratos

Mert azzal nem lenne bajom, hogy feliratos, de a japán hang az nagyon idegesítõ...jobb lenne, ha lehetne angol hanggal vagy bármivel... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
nm.

Nincs valakinek valamilyen DB-s figurája?

Japep
Köszi szépen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
Dragon Ball GT

:-)
neharagudj a kérdésért de te visszaolvasol akár egy picit is??
nm sokat csak picit és csak pár helyre és le is vágod is a választ!
:-)
Japep
Ugye van a Dragon Ball, aztán jött a Dragon Ball Z.
Ezután van még valami ezeknek a folytatásaként? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jah amúgy hivatalosan a Namekot is úgy kell írni, hogy: Namek-Seijin.
A földi embert még nem találtam meg, de majd azt is leírom, hogy micsoda. Az is valami Jin. 😄
Szóval a Saiya kábé annyit jelenthet mint a Namek. Ezek mind kitalált szavak.

DBZ is My Favourite

Ha ez létezik hamar meglessz nekem is(europába meg japánba hamarabb jön igaz, de azért még meg se jelent)szóval ha kinnt van"kénytelen vagyok elmenni és megvenni a legközelebbi helyen<#nyes><#vigyor>további jo8

A Jin az embert jelent. A Saiyan pedig asszem kitalált szó. De amúgy az hivatalosan csak Saiya, N betû nélkül. Az angolban van csak ott az N.

DBZ is My Favourite

rooney8
És ennek mért nem örülsz? 😄