Syberia 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom már mind a két fél a 8. levelénél tart😄 úgyhogy remélhetõleg most már fognak valamit mondani is😄😄

every damn day

bogyoka
Ez jó, de nem jött😄 Direkt írták, hogy maradjunk nyugton😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Viszont magyarul már értik és azt mondták hogy ne félj júniusban jön a játék.
de hülyék😄

every damn day

Hello,
We have no informations about it.

every damn day

hát basszus 1 hónapja kész kéne lenni és mégcsak nem is írnak választ?

every damn day

bogyoka
Nos, hát ez nem sok információ, csak várni kell még mindig.😊
Akkor én nem írok, biztos ezt a választ kapnám én is.

Válasz még 1szer:
Hello,

When a new game Syberia is announced, you will be kept informed through the various websites speak about video games.

every damn day

nem, angolul, és ez jött:
Hello,
We have any informations about a new game Syberia,

Thanks for your understanding.
--

Cordialement,
Le Service Technique.

kösz -.-

every damn day

bogyoka
Magyarul írtál? Írok én is.😊

de ezt hogy gondolják? Írtam nekik egy mélt, a [email protected] írjon minenki hátha nektek válaszolnak!

every damn day

bogyoka
csend az van😄

mi van most?

every damn day

Alucard
Én szinte biztos vagyok benne hogy ebbõl sajnos 😞 idén nem lesz semmi 😞

Áhh, nekem ez sok, állítólag Júniusban jön, de se trailer, se képek, tavaly április óta nem is nyilatkoztak, vagy késni fog, vagy el sem kezdték...

every damn day

nico79
Hát a lényeg az,hogy addig nem jön ki még a Sony nem adja rá az áldását.Hol ott nem igazán értem mi köze van hozzá.Hiszen nem a Sony készítette az elõzõ 2-részt sem.Ok kis cég a nem tud ekkora befektetésbe kezdeni.Na és ha nem jelenik meg Sony-n? Akkor mi van?
Hiszen PC-re is megvennék annyian,hogy a bevétel fedezné a költségvetésüket.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

SYBERIAAAAAAAAAAAA 3 HÚÚ KÉSZÜL JÉÉ <#taps><#taps> 😊))
bízok bennük hogy nemsokára elkészül!!! 😊))))))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kirol
Full nem értem. A fejlesztõ fizet, hogy a konzolon megjelenhessen? És nem fordítva?

Ez új nekem, hisz pl. Heavy Rain azért nem jön PC-re, mert köcsög Sonyi egy halom pénzt fizetett, hogy másra ne készüljön el. Vagy Alan Wake is emiatt jön csak Xbox -ra.

nico79
Sziasztok úgy tudom a Sony még mindig nem adta az áldását a 3.részre.
A mai idõkben paradoxnak tûnhet, hogy ráadásul csak PC-n és esetleg Xbox 360-on jelenik meg a játék, PS3-on azért nem, mert a Sony pokolian magas összeget kér részesedésért, amelyet az ilyen független, kisebb stúdiók nem tudnak megengedni maguknak. Ezen egyébként Emmanuel Olivier, a Microids feje egy leadott interjúban igencsak felhúzta magát, részletesen és hosszan ecsetelve, illetve elmagyarázva, hogy a Sony akkor sápot szedne le tõlük, hogy a bevétel 55%-át vissza kellene adni a japán cégnek. Éppen azért minden PS3-as Syberia-rajongót arra ösztönöz, hogy [email protected] címre írt levelekkel bombázzák a Microidson keresztül a Sonyt: felejtsék már el a pofátlanul magas áraikat, hogy a játék PS3-on is megszülethessen.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

kirol
Nem úgy néz ki, mintha készülne!

És mikor kezdi el készíteni Mr.Sokal? Mikor lesz róla kép?

every damn day

Yulcsa
Alig várom!!! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

bogyoka
Jaj de jó <#taps> Bíztam Sokal bácsiban, hogy csak folytatni fogja, éreztem <#smile>

Mégis készül a játék!!!!<#eljen><#vigyor5><#wave><#wink><#guluszem1><#awink><#circling><#crazya>
http://gamestar.hu/syberia-3-megis-keszul.html
Prince23
A Paradise semmit nem ér!!! Bocsánat ha valakit ezzel megsértek.
hát kivittem ezt a Paradise nevû játékot... hát lehet egy kicsit már a syberiaához raktam a mércét de ez a játék nekem nem tetszett
BBird
Mert csak fake? :-)
Mellékesen szerintem nem kellene sokat nyomozni, hogy kiderítse valaki, hogy melyik filmbõl lopták a Kate Winslet féle jelenetet. (Esetleg az Apró Titkok -ból?)
akkor mér van kiirva a végére hogy winter 2008?
PyRex
Kicsit félreértelmezted a videót... ez egy "What if" video sajnos, semmi más.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hello gyerekek. Sajna a Syberiaát úgyláccik nem folytatják de helyette kiatták a Paradise nevû játékot. Nagyon hasonlít a Syberiához csak sajna nem kateel benne a fõhõs 😞 a kinézet tiszta syberia mármint a grafika de egy teljesen syberiatól eltérõ történetet lehet megint végigkövetni. Ha vkit érdekli nézzen szét neten

u.i.: Úgylátszik lesz film a Syberiaból itt a bizonyíték!!
ne akarj hamis játékkal játszani

nem azt kérdeztem,hogy hol lehet megvenni,hanem azt hogy hol lehet letölteni ( ha 1általán lelehet)

a boltba meg tudod venni ;>

hol tudom letölteni a syberia 1 et?

Csuhai G
Nem, nem lesz.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lesz syberia 3? :S

szia mindenki ez a kérdés engem is érdekel sybéria 3 lesz?

littleNorbi
Lesz Syberia 3 ?

Csuhai G
Ez nem az a topik. De tartok tõle : ez nem az a fórum! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hi Légysiives segítsen aki tud!!!!!!!!Írjad meg hogy honnan tudom leszedni a Syberia 2-t.Kösssssz.Írd erre:[email protected]
ibrik
Egy játék második része - még elmegy kategória, néha szükséges, vagy pont így van megcsinálva, mint a Syberia két része, ahol a TELJES kitalált történetet osztották kétfelé.

Egy játék erõltetett harmadik része... - már az "erõltetett" szóval emondtam a véleményemet...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Siffredi
en is kedvelem a game-t de szertintem ezzel a ket resszel volt kerek a tortenet, minden tovabbi csak rontana a helyzeten...

Sephi
Nos szerintem pedig igenis lehetne egy harmadik resz...pl hogy Hans-al mi tortenik es Kate hogy jut haza... el lehetne az meg meselni... nem feltenem oket.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Rajtam nem segített ez a patch ( hiba ugyanaz,tehát lassú az egész)
Mondom hogy ha kompatibilitást beállítja win98-ra, akkor tökéletes

PSN ID.: Beegabor

ibrik
Lent a "Downloads"-nál...

ibrik
Hát ahhoz képest, hogy amúgy is egy nemlétezõ játék (ami sosem lesz) nevét kapta ez a topik, elnézhetõ a "tévedésem"...

Amúgy:

Jameson: Syberia 1 SP3 Patch

Seth
az elsõ részrõl van most szó.....

ibrik
A Syberia II-höz sosem adtak ki patch-et.

Seth
Eccerû, állítsd át a kompatibilitást win98-ra és tadaaam

Siffredi: a WinXP-n sp2 van.