Syberia 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:S hát az elég kuka

állítólag teljesen 3Ds lesz, mint valami tomb raider... meglátjuk:s

every damn day

Lehet kapunk egy akció/TPS-t Xbox-ra, aztán legyél boldog<#hehe>Na az lenne a legrosszabb forgatókönyv. Nekem nagyon tetszettek a korábbi megoldások, ezért arra kíváncsi lennék én is, hogy mi ez a "nextgen" dolog...
Csak ugye a legnagyobb baj abban rejlik, hogy ez egy pár évente felröppenõ hír, miszerint jön a Syberia 3 és persze semmi nem lesz belõle.

Alucard
Ajánlom nekik! 😄

Mintha korábban valami olyasmit olvastam volna (Sokal nyilatkozta), hogy a 3. részt már "nextgen" grafikával szeretné kiadni, mivel a korábbi megoldás(ok) már nem juttatnák el a játékoshoz azt a világot, érzést, amit megálmodott... (?) Bízom benne, hogy jelen esetben ez csak valami buta vicc, vagy valami félreértés!

na végre 😊 remélem tényleg csinálják a játékot..

Alucard
Viszonylag friss: http://mysterymanor.net/forum/viewtopic.php?f=15&t=10822

na semmi hír róla?😞

pyrohun
azt nem értem, hogy iPad-re miért nem csinálták már meg 1 éve legalább? Annyira adná magát basszus. Felbontás telejsen jó hozzá, a vas simán elbírná, imádnám! 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Egy érdekes videó. Syberia PSP. Bárhova viheted magaddal:
http://www.youtube.com/watch?v=EY0QFRmHITY
2011 telére igérték.
<#eljen><#eljen><#eljen>

every damn day

Kedves mindenki:
Lehet reménykedni?
Microids (Facebookról): As we said, we are working on it. I can say that several meetings are planned this week about the game. But I don't think we will have more hot news about Syberia 3 before the end of the year. Be patient and maybe you co...uld have a good surprise in 2012
Talán, talán?
Bocs, nem vitatkozni akartam, csak 1-2 dolgot helyrerakni. Azt írtad:

syberia-szerû játék sosem lesz üzletileg sikeres

erre írtam az ellenpéldákat.

Syberia 2 : Igaz hogy eladásokban egy sikeres kalandjáték ma közelében sincs az általad említett játékokhoz, (ami olyan, mintha mondjuk filmes példával egy átlag nyereséges francia filmet hasonlítanál az Avatarhoz)Persze, az Avatar valóban zsebre vágja a francia filmet, de attól még az is lehet sikeres üzletileg.
Mivel a kalandjátékok a trendek miatt kevésbé népszerûek(de fõleg magyarországon , mert nyugat-európában azért szépen mennek), talán a mai fiatalok azt sem tudják már hogy mi az a kalandjáték. Nem tudom , hány éves vagy , de én még emlékszem az ellenkezõjére is , mikor a 90-es évek elején iszonyat mennyiségeket adtak el a kalandjátékokból.
edios
"Méghogy a Syberia nem volt sikeres???"

ezt nem tudom honnan vetted.

"syberia -szerû játék ne lenne sikeres üzletileg"

kalandjáték rizikós mûfaj. nagyköltségvetésû kalandjáték még rizikósabb. lehet profitot termelni, csak garantáltan nem nagyot, és azt is nehezen.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

szerintem meg gondolj csak egy Bf: bad company 2-re vagy cod6 ra és megérted hogy azért kalandjátékként a legjobb, de a többi között alig állja meg a helyét(no nem mintha nem lenne zseniális, egyszerûen nem vevõek rá az emberek)

every damn day

Méghogy a Syberia nem volt sikeres??? Akkoriban a kalandjáték megmentõjeként tekintettek rá, és rengeteg fogyott belõle. Ha nem így lenne, nem lett volna 2. rész, és nem beszélgetnénk 3.-ról. Ja és a mai napig elõkelõ helyen szerepel(kb 10 év után), a bigfishgames-szerû letöltõs oldalakon. (Na ilyenre meg pl. csak a kortalan kalandjátékok képesek.)Ez a játék Benoit Sokalnak anyagi lehetõséget teremtett, hogy saját stúdiót csináljon, (ami késõbb megbukott ugyan),de hogy ne lett volna üzletileg sikeres, röhög a vakbelem. Az meg , hogy syberia -szerû játék ne lenne sikeres üzletileg, az egy másik csúsztatás: gondolj a Runaway trilógiára, vagy a Broken sword sorozatra, hogy csak a maiakat említsem, és a régi pl. Lucasartsos kalandokról még nem is ejtettem szót.
edios
google francia -> angol fordítás szerint:

sok pletyka terjengett syberia 3-ról, többek között 2012 elejei megjelenés, azonban a valóság az, hogy a projectben még egy tollvonás sem történt. benoit sokal nem szeretne hagyományos rajzolt háttérnél maradni, azzal indokolva, hogy az üzletileg nem lehet sikeres koncepció. tehát teljes 3d-s környezetet akar, amihez viszont sok pénz kell, ami meg nincs.

tádámm.

(megjegyzés: syberia-szerû játék sosem lesz üzletileg sikeres, viszont többek között ezek a rajzolt hátterek eredményezték azt, hogy már hosszú évek óta A kedvenc játékom. nem értek egyet ezzel a modern grafika elmélettel.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

#104 azt írja 2012 elejére várható

Ezt valaki most angolul vagy magyarul leírja, miez?😊

every damn day

Azért van még remény:
http://planete-aventure.net/article.php?id=85
ELEVE nem is õk csinálták volna

every damn day

TheGrinder
http://www.gamestar.hu/elhullottak-a-feher-madarak-bezart-benot-sokal-studioja.html
Itt írja, h bezárták a Benoît Sokal studiót, szal nagy a valószínûsége, hogy nem lesz már folytatás.

😮
mutass linket, nem hiszem el😞(

every damn day

TheGrinder
Már abbahagyták a projectet, volt rólla hír a gso-n még év végén.

Egyet értek veled! 😞 ;(

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ez már több mint gyanús. Egy éve gyakorlatilag semmi hír, kép, még csak egy "Helló mindenki, dolgozunk a játékon" se.. Gyanítom, hogy el se kezdtek dolgozni rajta.

every damn day

bogyoka
Ne lovald ennyire be magad, bele kell nyugodni, hogy egyelõre nincs syberia 3. Én is csak várok, és játszok mással, jönnek nemsokára új játékok amik jó lesz.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kezdek ideges lenni, mert SEHOL semmire nem jön válasz

every damn day

pyrohun
Szerintem skizofrének lettek a sok leveledtõl 😊)))))))))))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Microids üzenete: Mivel a játék készítése még nem kezdõdött meg, nem tudunk idõpontot mondani.

Én.: Mi a ...? De hát egy hónapja meg kellett volna jelennie!! Mi az hogy nem kezdték meg?

M.: Nincsenek infóink.

"Ezek szerint csak véletlenül kotyogták ki hogy nem kezdték el, mert most mindent tagadnak, hogy nekik nincsenek infóik. Fura."

Én- De hát az elõbb mondtak valami információt!! Hát akkor kinek vannak infóik?

Hétfõn várható válasz

every damn day

Najó, nincs más hátra, mindenkit kérek, írjon a [email protected] -ra leveleket, mert még NEM KEZDTÉK EL CSINÁLNI! Ha akarjuk hogy valamit eláruljanak, sürgõssen sok érdeklõdõre lesz szükség!
UI.: ezt nézegessétek, töltök fel friss híreket! Syberia 3- levelezés a Microids-al!

every damn day

az a gáz, sehol sem kapni :/

húú, Black Mirror-ral sem játszottam, nagyon lemaradtam az ilyen kalandjátékok terén 😄 De ahogy nézem van Black Mirror2 is 😊 Majd megnézem 😊
Nekem amúgy az elsõ 2 Broken Sword a kedvencem, az utolsó 2 sem rossz, de mégsem olyan hangulatú 😊

bogyoka
Nekem nem tetszett a 2.-ik része, most játszottam le az Alter Ego-t, játssz vele, van olyan jó, mint a Black Mirror.😊)

JÓ lenne, ha kijönne a 3, az elsõ 2-t végigtoltam párszor 😞 régi szép idõk.. akárcsak a Broken Swordok... :o

Microids elég ügyesen nem válaszol
Anuman dettó

every damn day

bogyoka
Én is emlékszem, hogy annyira magával ragadt a játék, hogy sokáig ültem a gép elõtt, sosem felejtem el.😊 Nekem is elsõ számú kedvenc játék.

Utolsó két sor rám is igaz😊)

every damn day

micski2
Kezdek kételkedni! 😞 SEHOL SEMMI!

Pedig nagy kedvenc!

Emlékszem Édesanyámmal jáccotuk elõször az 1-2 részt!
Ha meghallom a zenéjét könnybe borul a szemem!

küldték nekem, szóval õsz elején már mutatniuk kell valamit errõl

every damn day

bogyoka
Tök jó, egy kedvenc sorozatom 2010 szeptemberbe jön ki az Art of Murder: FBI Top Secret címen.😊

bogyoka
Ez már azért valami, decembert írnak, hogy megjelenik. Honnan van a link? Találtad, vagy kaptad?

http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=13270

every damn day

bogyoka
Ja igen a Nikopol nagyon tetszett nekem is.

talán a 3D miatt nem vállalta, valószínû hogy rosszabb lesz így😞
Azért a Nikopol szintjén lenne akkor már örülnénk

every damn day

bogyoka
Na látod, egyre több információhoz jutunk, ha írsz, meg persze én is fogok írni. Nagyon úgy látszik, hogy akkor nem a Sokal készíti.

írtam anumannak is még nöm válaszolt de nyugodtan írhatsz a [email protected] magyarul is akkor valahogy válaszolnak mert valami magyar dlgozik ott amúgy meg lefordítják

every damn day

mi az hogy nem a white birdsé lett? akkor nem sokal csinálja?

every damn day

bogyoka
Úgy látom nem tud semmit.😊 Lefordítottam szótárral, elég értelmetlen mondatot adott ki, de nagyjából értem.😊

Hi, and thanks for your email. White Birds is not involved in Syberia 3. The project is held by the company Anuman. We have no visibility at all on its development, and do not even know if the development has started or not. Sorry… Best regards.

every damn day

Minden rajongó írjon egy levelet a kiadónak, hogy miért nem jelenik meg a 3. rész! Én már írtam rengeteget, de valahogy csak annyit árulnak el, hogy-1.: nem tudjuk 2.: Majd a sajtóból meg fogod tudni 3.: Ne félj, ahogy ígértük, júniusban jön-.-
Na szóval úgy néz ki hogy se a kiadó, se maga a White Birds sem tudja hogy elkezdõdött-e már a játék fejlesztése, úgyhogy kezdõthet a bombázás!😄

every damn day