173
Vajon lesz? Bármi info jöhet róla...
-
#51 Alig várom!!! :) -
#50 Jaj de jó Bíztam Sokal bácsiban, hogy csak folytatni fogja, éreztem -
suno #49 Mégis készül a játék!!!!
http://gamestar.hu/syberia-3-megis-keszul.html -
#48 bejelentés -
Punishment #47 A Paradise semmit nem ér!!! Bocsánat ha valakit ezzel megsértek. -
rokaimi #46 hát kivittem ezt a Paradise nevű játékot... hát lehet egy kicsit már a syberiaához raktam a mércét de ez a játék nekem nem tetszett -
#45 Mert csak fake? :-)
Mellékesen szerintem nem kellene sokat nyomozni, hogy kiderítse valaki, hogy melyik filmből lopták a Kate Winslet féle jelenetet. (Esetleg az Apró Titkok -ból?) -
rokaimi #44 akkor mér van kiirva a végére hogy winter 2008? -
#43 Kicsit félreértelmezted a videót... ez egy "What if" video sajnos, semmi más. -
rokaimi #42 Hello gyerekek. Sajna a Syberiaát úgyláccik nem folytatják de helyette kiatták a Paradise nevű játékot. Nagyon hasonlít a Syberiához csak sajna nem kateel benne a főhős :( a kinézet tiszta syberia mármint a grafika de egy teljesen syberiatól eltérő történetet lehet megint végigkövetni. Ha vkit érdekli nézzen szét neten
u.i.: Úgylátszik lesz film a Syberiaból itt a bizonyíték!! -
donoki #41 ne akarj hamis játékkal játszani -
dragonfighter #40 nem azt kérdeztem,hogy hol lehet megvenni,hanem azt hogy hol lehet letölteni ( ha 1általán lelehet) -
donoki #39 a boltba meg tudod venni ;> -
dragonfighter #38 hol tudom letölteni a syberia 1 et? -
#37 Nem, nem lesz. -
donoki #36 lesz syberia 3? :S -
sila #35 szia mindenki ez a kérdés engem is érdekel sybéria 3 lesz? -
#34 Lesz Syberia 3 ? -
#33 Ez nem az a topik. De tartok tőle : ez nem az a fórum! :) -
Tóth Bálint #32 Hi Légysiives segítsen aki tud!!!!!!!!Írjad meg hogy honnan tudom leszedni a Syberia 2-t.Kösssssz.Írd erre:[email protected] -
#31 Egy játék második része - még elmegy kategória, néha szükséges, vagy pont így van megcsinálva, mint a Syberia két része, ahol a TELJES kitalált történetet osztották kétfelé.
Egy játék erőltetett harmadik része... - már az "erőltetett" szóval emondtam a véleményemet... -
#30 en is kedvelem a game-t de szertintem ezzel a ket resszel volt kerek a tortenet, minden tovabbi csak rontana a helyzeten... -
#29 Nos szerintem pedig igenis lehetne egy harmadik resz...pl hogy Hans-al mi tortenik es Kate hogy jut haza... el lehetne az meg meselni... nem feltenem oket. -
#28 Rajtam nem segített ez a patch ( hiba ugyanaz,tehát lassú az egész)
Mondom hogy ha kompatibilitást beállítja win98-ra, akkor tökéletes -
#27 Lent a "Downloads"-nál... -
#26 Hát ahhoz képest, hogy amúgy is egy nemlétező játék (ami sosem lesz) nevét kapta ez a topik, elnézhető a "tévedésem"...
Amúgy:
Jameson: Syberia 1 SP3 Patch -
#25 az első részről van most szó..... -
#24 A Syberia II-höz sosem adtak ki patch-et. -
#23 Eccerű, állítsd át a kompatibilitást win98-ra és tadaaam -
Jameson #22 Siffredi: a WinXP-n sp2 van. -
Jameson #21 ibrik :)
Szerintem Kate fut, csak nagyon lassan jönnek elő a képkockák egymás után.
Honnan tudok letölteni patch-et ? -
#20 Ilyen problemaval engem is megkerestek mar dc-n (share-ben volt a Syberia, gondolom ezert)
Neked is azt tudom mondani, amit akkor: keress hozza patch-t (amugy szvsz ha van sp2-d ott kell keresni a bibi-t) -
#19 Mit értesz azon, hogy lassú?
A képkockák akadozva követik egymást? Vagy Kate futás helyett csak sétálni hajlandó? -
Jameson #18 Hi. Kellene egy kis segítség. Most raktam fel a Syberia-t. Nagyon lassú a mozgás. Hardver: P4 Prescott 3000, 512 Geil RAM, Sapphire 9600, WinXP, directx 9c -
#17 lool -
Rusy #16 :))) -
#15 Ja
Kate elment Tibetbe (az közel van Szibériához) buddhista apáca-szerzetesnek. Kopaszra borotválták a fejét, némasági fogadalmat tett, egész nap csak meditál, és a lét, az elmúlás és a Nirvána kérdésein elmélkedik - nameg hogy hogyan cseszhette így el az életét. -
Rusy #14 hát igen én is szerettem volna 3-mat, de ami igaz az igaz, az már gagyi lenne és erőltettet story, hogy mindenki megvegye és játszon vele, mindenki csalódna szerintem, ne legyen 3, hanem valami új történet, kaland kate-el, bár ebből nem lehet mit kihozni, kate megváltozott, megtalálta mi a fontos az életben, ezt már nem lehet fokozni, boldogan él amíg meg nem hal, szerintem valami új karaktert kellene megint erre a sikerre vinni, amivel szerintem nem lesz gond, tuti tartogat még jó dolgokat a tarsolyában benoit sokal... -
#13 Már nyilatkozta a kiadó, hogy nem lesz 3. rész, legfeljebb Kate kalandjai marad a téma. -
maxius #12 Engem csak az éredekel, hogy Kate hogy jut haza...A sín elég csúnyán mgesérült...