Hány hónapig terhesek a nők?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
<#hehe>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mikike
aha
tiszta galla miki

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

tomsolo
hihetetlen hogy csak most derül ki St-rõl hogy egy mekkora nagy humor herold is tud lenni 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PResident Evil
teszünk róla 😄DD

mikike
részben igazad is lenne, az sgn volt már hasonló eset
igaz nem moderátorral

másrészt (bár távol áll tõlem, hogy st-t védjem), de nem tartom jó ötletnek "hülye topik" nyitásáért büntetõpontot adni
elvégrte honnan tudná szerencsétlen, hogy marhaság amit kérdez, hisz épp azért kérdezi meg mert nem tudja

Tuvok
Jaaa
De mondjuk az egy dolog, egy fogamzóképességeinek végét járó nõ ha teherbe esik, még nem fog a magzat ... 'belerohadni' (<#zavart2>)

St
öreg volt, 18 éves

Tuvok
Na meg a koraszülés, mert egy dolog, hogy valami miatt ki kell mûteni a magzatot, de mitõl indulhat meg hamarabb, mint kéne ? Valami káros hatás (anya dohányzik, drog, stb) ?

iko
<#ijedt><#sir>

spam. sry

Tuvok
Jááj, szegény macs 😞
De ez mitõl lehet ? Valami rendellenesség, hogy nem akarnak kijönni, mert ha egyszer megindul, akkor az atyaúristen nem tartja vissza, ezek meg nem kívánkoztak kifelé ? <#zavart1>

St
Nekünk is volt egy öreg nõstény macskánk, amely vemhes lett. Kb. azután 4-5 héttel, hogy meg kellett volna születniük a kismacskáknak elvittük állatkórházba, mert már mindenféle levek folytak belõle és elég büdös is volt. Ott mondta a doki, hogy a kismacskák megdöglöttek és már rothadnak pár hete. Na akkor kioperálták a macskából az elhalt kismacskákat és az állat rendben fel is épült. Ilyen simán elõfordulhat embernél is.
nemcsakfeel
zárd be !

*hihi ** *

csabawarchief
durva

csabawarchief
ja azt én is láttam. LOL😄

örülj neki, én rosszabbat olvastam, egy tomcat droidban..... a nõ hordta a magzatát de az meg elkezdett rohadni...salz.... 😞((

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kaszi46
mutass példát! tessék átpakolni a helyére, majd zárd be, ezek után adjál magadnak egy büntetõpontot!<#eplus2><#awink><#integet2><#zavart1>

vagy szoljak Borgnak? mondjuk akkor lehet 2 bünti lesz<#ravasz1><#nyes>

*Posse*T.W.D*

atlagember
Lehet, hogy ezért ekkorák. Ha hagyták volna a 9. hónap végére, akkor már negatív hosszúságúak lennének, és akkor már nem lehetne õket rádiótelefonnal összehasonlítani. De hát nem véletlen a nevük sem,: Hiba .

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

St
Mert senki sem meri bezárni <#mf1>
Kaszi46
miert nincs már bezárva ez az idióta topic?

*Posse*T.W.D*

Ron Ragm
Biztos úgy tervezték hogy 6 hónap múlva megcsináljuk a gyereket, aztán hirtelen ott termett 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rózsalány
dehogynem! de elõtte a nõk megszülik!😄D elõtte meg..., na ez már korhatáros😄

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

nem a gólya hozza???

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Rózsalány
nemááá! mit gondósz te??? még egy 3 kilósat is bazineház lehet kinyomni, hát még egy 13 kilósat...<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#nevetes1>

repro
15 hét.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tuvok
Ha a cigánygyerekben démon van, akkor miért ne lehetne 15 hónapal korábban születni ? 😄

Rózsalány
eddig nemtuttam róla, de manapság má bármi megtörténhet😄DD (pech, hogy nem józsefnek hívják a páromat😄D)

Mike at home
hm, bar ez konnyen megvalosithato, kell egy egyedulallo no, akinek mar van gyereke

utolag belegondolva, nem is akkora kunszt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
te vagy a megrendelhetõ Mária és Jézuska ? 😄

Mike at home
nekem olyan no kene, aki 5 evvel korabban szul
jo lenne mar egy cc 5 eves gyerek

jo genetikai allaomannyal es 5-6 eves korabbi szulessel keresek szuloanyat

kerem jelentkezzetek 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tuvok
😊))

Rózsalány
ááá! most jut eszembe hogy nekem azt jósolták, hogy 2006 elején lesz gyerekem, akkor ha 15 hónappal korábban szülök, akkor jobb lesz ha rohanok a kórházba😄DDD

Bandew
Éppen ez az. Írd úgy hogy érthetõ legyen!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike at home
A nok altalaban 9 honapig terhesek
eskuvok utan azonban ez rovidulhet

Dichter
Valóban, TE írtad a hozzászólást, szóval TE tudod, hogy mire vonatkozik a smiley... Igaz? Na mindegy nem akarok ezen vitatkozni.

Bandew
Csakhogy az a szmájli arra vonatkozik, hogy majdnem beszoltál St-nek, itt pedig nem errõl van szó.
Az pedig hogy "állandóan" belekötök mindenkibe, nem igazán valós, bár tény, hogy a fórumon sokszor találkozok logikátlan, igazságtalan dolgokkal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
OFF:

a végén még flémtopic lesz 😊)

ON:

unokatesóm is koraszülött volt... de pár héttel csak... nem 15 hónappal <#wow2>

Dichter
Nem látod a smileyt a végén? Te állandóan belekötsz mindenkibe. Sztem meg ez a gáz.

mikike
ne offolj pls

PResident Evil
nem vállalkozol eme nemes feladatra ? téged már úgyis jól ismernek a moderátorok ! <#vigyor3>

mikike
ja ott a helye, egy modi helyezze át és priviben írjon a nyitónak, hogy legközelebb oda nyissa

PResident Evil
Tudományos topic? <#nezze>

mikike
(persze azt sem zárom ki, hogy mi mind tévedünk és neki meg igaza van)

mikike
elírták, elõfordul

vagy a cikkíró nem ért a dologhoz, ilyen is volt már

St
Ismered a mondást, amit lehet Jupiternek... 😊

Tényleg elég nemcsakfeel-szerû topik, de a kérdésfelvetés komoly 😊
mikike
ja
ha más nytija akkor egybõl az van, hogy ekkora egy f...
pöcst...

mér, igaza van 😊
én is azthittem hogy mikike vagy nemcsakfeel nyitotta 😊

Bandew
Miért ha nem St nyitja egybõl leugatod? Ez nagyon gáz már ne is haragudj.

DJ Skyline
<#wow1><#guluszem1><#csodalk><#ijedt><#merges2>

Dichter
mivan<#kerdes>

Oldal 1 / 2Következő →