76
Hogy lehet 15 hónappal előbb születni? :)
-
#76 -
#75 aha
tiszta galla miki
-
#74 hihetetlen hogy csak most derül ki St-ről hogy egy mekkora nagy humor herold is tud lenni :DDD -
#73 teszünk róla :DDD -
#72 részben igazad is lenne, az sgn volt már hasonló eset
igaz nem moderátorral
másrészt (bár távol áll tőlem, hogy st-t védjem), de nem tartom jó ötletnek "hülye topik" nyitásáért büntetőpontot adni
elvégrte honnan tudná szerencsétlen, hogy marhaság amit kérdez, hisz épp azért kérdezi meg mert nem tudja
-
#71 Jaaa
De mondjuk az egy dolog, egy fogamzóképességeinek végét járó nő ha teherbe esik, még nem fog a magzat ... 'belerohadni' () -
#70 öreg volt, 18 éves
-
#69 Na meg a koraszülés, mert egy dolog, hogy valami miatt ki kell műteni a magzatot, de mitől indulhat meg hamarabb, mint kéne ? Valami káros hatás (anya dohányzik, drog, stb) ? -
#68 -
#67 Jááj, szegény macs :(
De ez mitől lehet ? Valami rendellenesség, hogy nem akarnak kijönni, mert ha egyszer megindul, akkor az atyaúristen nem tartja vissza, ezek meg nem kívánkoztak kifelé ? -
#66 Nekünk is volt egy öreg nőstény macskánk, amely vemhes lett. Kb. azután 4-5 héttel, hogy meg kellett volna születniük a kismacskáknak elvittük állatkórházba, mert már mindenféle levek folytak belőle és elég büdös is volt. Ott mondta a doki, hogy a kismacskák megdöglöttek és már rothadnak pár hete. Na akkor kioperálták a macskából az elhalt kismacskákat és az állat rendben fel is épült. Ilyen simán előfordulhat embernél is. -
#65 zárd be ! -
#64 durva -
#63 ja azt én is láttam. LOL:D -
cyrus #62 örülj neki, én rosszabbat olvastam, egy tomcat droidban..... a nő hordta a magzatát de az meg elkezdett rohadni...salz.... :((( -
#61 mutass példát! tessék átpakolni a helyére, majd zárd be, ezek után adjál magadnak egy büntetőpontot!
vagy szoljak Borgnak? mondjuk akkor lehet 2 bünti lesz -
#60 Lehet, hogy ezért ekkorák. Ha hagyták volna a 9. hónap végére, akkor már negatív hosszúságúak lennének, és akkor már nem lehetne őket rádiótelefonnal összehasonlítani. De hát nem véletlen a nevük sem,: Hiba . -
#59 Mert senki sem meri bezárni -
#58 miert nincs már bezárva ez az idióta topic? -
#57 Biztos úgy tervezték hogy 6 hónap múlva megcsináljuk a gyereket, aztán hirtelen ott termett :) -
#56 dehogynem! de előtte a nők megszülik!:DD előtte meg..., na ez már korhatáros:D -
Shadow_THH #55 lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Shadow_THH #54 nem a gólya hozza??? -
#53 nemááá! mit gondósz te??? még egy 3 kilósat is bazineház lehet kinyomni, hát még egy 13 kilósat... -
#52 15 hét. -
#51 Ha a cigánygyerekben démon van, akkor miért ne lehetne 15 hónapal korábban születni ? :D -
#50 eddig nemtuttam róla, de manapság má bármi megtörténhet:DDD (pech, hogy nem józsefnek hívják a páromat:DD) -
#49 hm, bar ez konnyen megvalosithato, kell egy egyedulallo no, akinek mar van gyereke
utolag belegondolva, nem is akkora kunszt -
#48 te vagy a megrendelhető Mária és Jézuska ? :D -
#47 nekem olyan no kene, aki 5 evvel korabban szul
jo lenne mar egy cc 5 eves gyerek
jo genetikai allaomannyal es 5-6 eves korabbi szulessel keresek szuloanyat
kerem jelentkezzetek :))) -
#46 :))) -
#45 ááá! most jut eszembe hogy nekem azt jósolták, hogy 2006 elején lesz gyerekem, akkor ha 15 hónappal korábban szülök, akkor jobb lesz ha rohanok a kórházba:DDDD -
#44 Éppen ez az. Írd úgy hogy érthető legyen! -
#43 A nok altalaban 9 honapig terhesek
eskuvok utan azonban ez rovidulhet -
#42 Valóban, TE írtad a hozzászólást, szóval TE tudod, hogy mire vonatkozik a smiley... Igaz? Na mindegy nem akarok ezen vitatkozni. -
#41 Csakhogy az a szmájli arra vonatkozik, hogy majdnem beszoltál St-nek, itt pedig nem erről van szó.
Az pedig hogy "állandóan" belekötök mindenkibe, nem igazán valós, bár tény, hogy a fórumon sokszor találkozok logikátlan, igazságtalan dolgokkal. -
#40 OFF:
a végén még flémtopic lesz :))
ON:
unokatesóm is koraszülött volt... de pár héttel csak... nem 15 hónappal -
#39 Nem látod a smileyt a végén? Te állandóan belekötsz mindenkibe. Sztem meg ez a gáz. -
#38 ne offolj pls -
#37 nem vállalkozol eme nemes feladatra ? téged már úgyis jól ismernek a moderátorok !