Hány hónapig terhesek a nők?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rózsalány
szijasztok!
szerintem a 15 hónap elírás . valószínûleg 15 hét, de akkor az brutál😞( eccer láttam egy ojan dokfilmet asszem a spektrumon, amiben az ijen nagyon kicsi babákat kezelték, de nagyon sírtam rajtam, mert ez szörnyû - szerintem😞

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Tuvok
Cikkíró neve nincs ? 😊

Geeryy
/off
Õ az a versenyzõ ,aki nem a szulofoldjen latta meg napvilagot..
/on
Nem jo dolog koraszulottnek lenni.Bar en 7.honapra szulettem es vmivel tobb is woltam mint 1000g .

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Bandew
Úristen... <#shakehead>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

K.András
Ez pont olyan mint amikor Csisztu az olimpia alatt "elárulta" az egyik versenyzöröl, hogy a szülöhelyétöl távol látta meg a napvilágot 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Dzsini
nagyon sok, de 240 grammal született a gyermek - egy dobozos kóla méretét nem érte el, tizedakkora sem volt, mint egy normális újszülött

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Az aktus is 15 hónappal elõbb következett be, mint tervezték, így hamarabb fogant meg a baba 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Aquir
Valószínûleg az aki írta NEM tudta hogy hülyeséget ír, ezért normális idõegységnek vette.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Adi
Ez hét akar lenni sztem!
Mondjuk az is elég sok!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

😊 <#idiota>
Kaszi46
sztem ezért jár minimum 1 büntetõpont<#banplz><#csodalk><#banplz>

*Posse*T.W.D*

Hát azért az picit más... szvsz ha 15 hónapig nem szedik ki belõle (tehát nem látja nõgyógyász), szétszakad... egy 6 hónapos csecsemõ már bazinagy 😊
St
(Meg olvastam a minap a blikk hátsó oldalán, hogy egy iráni nõ békákat szült, melyeknek emberi arcvonásaik voltak <#eplus2>)
St
Hát nem biztos, olvastam régebben az egyik rekordok könyvében, hogy egy nõ 33 évig hordott magában halott egy magzatot, amely már el volt meszesedve. Tipikus bulvárlapba való téma.
😊) belehalt volna az anyjuk akkor :|
St
most mutatták a tv-ben az újszülötteket akkorák mint 1 aranyhörcsög, csak kellett volna még az a 15 hónap
St
jóvan, bárki elbizonytalanodhat 😊
😊
Dichter
Már majdnem írni akartam, hogy: hülye vagy vazze, 9 hónapig, te barom, ez zárható. És akkor láttam ki nyitotta <#idiota>

Egyébként sztem is inkább elírásról van itt szó.

Rage47
ez tok jo😄DDD érdekes...😊)
értem én, de mégis inkább azt hiszem el jobban, hogy a Velvetesek kétszer elírják, mint azt, hogy Indiában a nõk minimum 16 hónapig terhesek 😉 Tudom, hogy más az idõjárás ott, meg minden, de azért mégis...
artschi
ahhoz elõször ki kellett gondolni, meg kellett tervezni, meg kellett csinálni a babát... akkor ezek már a baba jövetele után lettek csak megcsinálva? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Instict
😄DDDDDDDD

St
2x is írták, ebbõl gondolom, hogy nem véletlenül
biztos hetet akartak írni... 😉
St
Most olvastam a Velveten az alábbit. Lehet, hogy én tudom rosszul, de a nõk nem 9 hónapig terhesek? Vagy az indiaiak tovább? A cikkben 2x is írják, tehát valószínûleg nem elírás: a babák 15 hónappal korábban születtek. Tudja valaki a választ? <#wow1><#vigyor4><#circling>
------------------------------

Megszületett a világ legkisebb csecsemõje

december 22. 21:27

Chicagóban 244 grammos súllyal világra jött az eddigi legkisebb baba. Ikertestvérével, aki csak kicsivel lett nagyobb nála, tizenöt hónappal a várt idõpont elõtt érkeztek. A babák már szeptember 19-én megszülettek, de az orvosok nem akarták bejelenteni az új rekordot, amg nem volt biztos, hogy mindketten életben maradnak.

A kisded indiai származású szülei remélik, hogy Rumsiát (a világrekordert) és kishúgát, Hibát jövõ hónap elejére haza tudják vinni belvárosi lakásukba. "Nagy áldás ez számunkra" - kommentálta Mahajabeen Shaik, a huszonhárom éves édesanya.

A gyerekek szépen fejlõdnek. Rumasia tizenöt hónappal korábban született, mint kellett volna, és mérete akkor körülbelül egy mobiltelefonéval egyezett meg. Hiba születésekor 563 gramm volt, mára 2,25 kilogrammra nõtt, Rumasia pedig már 1,18 kilós. Mindkét csecsemõn lézeres szemmûtétet hajtottak végre, hogy korrigálják a koraszülötteknél gyakran elõforduló látási zavaraikat.
← ElőzőOldal 2 / 2