16
-
Mice #16 hehe az én firebirdöm se nyitotta meg csak ült szépen egy helyben
az ie persze csont nélkül
milyen jó, hogy lokál weblapíráson kívül sose használom -
szorri #15 nahát hiba a windows védelmében..ez miért hír értékű még a mai napon is??.... -
valaé valaé ná #14 Biztos nincs engedélyezve az ActiveX. -
mechorg #13 Más rendszerekben is vannak hibák, csak jobban ki vannak találva. Miért kell ennek azonnal veszélyesnek lennie (gondolok itt a fájlok elérési jogosultságaira például)? Ujra kéne gondolni ezt az egészet... : ) -
peca #12 Mi ebben a meglepo? Ami microsoft az mind tele van kritikus hibakkal...de mindegy..amig van windows, addig "senki sincs biztonsagban"! -
archkoven #11 Érdekes, nekem sem jelenítettem meg az oldalt amit állítólag meg kellett volna, pedig én is IE-t és az SP2 tűzfalát használom.
Akkor most hogy is van ez a hiba? -
#10 de ezzel mért kellett várni X hónapot sp2 óta ? -
blackeagle #9 Semmi meglepő nincs a hírben. Ezt olvasom 95 óta és ezt fogom olvasni amig a m$ szoftvert csinál. -
dez #8 Hmm, az IE is azt írja ki, hogy hiba az oldalon... Ejnye, bejnye, Secunia. Ez így nem lesz jó. -
dez #7 (Mármint az újabb hibára gondolok.) -
dez #6 A Maxthon (ami IE motort használ, így osztozhat néhány sebezhetőségben) Script Error-t ír ki. -
#5 első dolog egy internetre kerülő xp-s gépen, h letiltsuk az összes tűzfal "szolgáltatását" és egy megbízhatóbb firewallnak átadjuk a védelem szerepét (pl. kerio personal firewall)
és így kevesebb vírusnak, féregnek, hekernek (ahogy a híradókban mondják) vagyunk kitéve, ill. értékesebb híreket olvashatunk ehelyett -
#4 számítógép internet kocsi reklám
ki használ SP2 beépített tűzfalat? -
#3 Nekem igen. Amikor ásítottam. :-) -
#2 Természetesen FireFox símán átment a teszten -
#1 Figyelnetek kellett volna a "hír" olvasása közben.
A szemem sem rebbent!