Kritikus hibát javít a Windows tűzfal frissítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe az én firebirdöm se nyitotta meg csak ült szépen egy helyben
az ie persze csont nélkül
milyen jó, hogy lokál weblapíráson kívül sose használom <#vigyor2>#vigyor2>
az ie persze csont nélkül
milyen jó, hogy lokál weblapíráson kívül sose használom <#vigyor2>#vigyor2>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nahát hiba a windows védelmében..ez miért hír értékû még a mai napon is??....
Biztos nincs engedélyezve az ActiveX.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Más rendszerekben is vannak hibák, csak jobban ki vannak találva. Miért kell ennek azonnal veszélyesnek lennie (gondolok itt a fájlok elérési jogosultságaira például)? Ujra kéne gondolni ezt az egészet... : )
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Mi ebben a meglepo? Ami microsoft az mind tele van kritikus hibakkal...de mindegy..amig van windows, addig "senki sincs biztonsagban"!
Érdekes, nekem sem jelenítettem meg az oldalt amit állítólag meg kellett volna, pedig én is IE-t és az SP2 tûzfalát használom.
Akkor most hogy is van ez a hiba?
Akkor most hogy is van ez a hiba?
Semmi meglepõ nincs a hírben. Ezt olvasom 95 óta és ezt fogom olvasni amig a m$ szoftvert csinál.
Hmm, az IE is azt írja ki, hogy hiba az oldalon... <#taps>#taps> Ejnye, bejnye, Secunia. Ez így nem lesz jó.
(Mármint az újabb hibára gondolok.)
A Maxthon (ami IE motort használ, így osztozhat néhány sebezhetõségben) Script Error-t ír ki.
elsõ dolog egy internetre kerülõ xp-s gépen, h letiltsuk az összes tûzfal "szolgáltatását" és egy megbízhatóbb firewallnak átadjuk a védelem szerepét (pl. kerio personal firewall)
és így kevesebb vírusnak, féregnek, hekernek (ahogy a híradókban mondják) vagyunk kitéve, ill. értékesebb híreket olvashatunk ehelyett <#papakacsint>#papakacsint>
és így kevesebb vírusnak, féregnek, hekernek (ahogy a híradókban mondják) vagyunk kitéve, ill. értékesebb híreket olvashatunk ehelyett <#papakacsint>#papakacsint>
________ `_~_\" noss
számítógép internet kocsi reklám
ki használ SP2 beépített tûzfalat?
ki használ SP2 beépített tûzfalat?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Nekem igen. Amikor ásítottam. :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Természetesen FireFox símán átment a teszten <#vigyor2>#vigyor2>
\"There is no respawn or load game in real life!\"