7267

The Godfather

• Roligyilok
    Sziasztok! a FAQ-ban az .mds kiterjesztésre hibát ír ugyhogy valaki legye szives egy linket az mds-hez!!THX
  • Curesz
    nemtom mér nem indul el, elvileg ha a letöltött mds és mdf fájl van meg és azzal telepítesz, akkor crack nélkül mennie kéne
  • fistin
    ez de noob játék, amennyire vártam, annyira csalódtam benne, hogy lehet egy ilyen játékot kiadni??? HOGY?????? hihetetlen..
  • Magnumrolcsi
  • azer689
    ja
  • azer689
    Kiprobáltam már legaláb 5 crack-et és egyikkel se jó az irányitás.
  • Curesz
    az mds van bemountolvah?
  • Provi
    pffff,ezeket utálom...sosem tudtam velük mit kezdeni..sry
  • azer689
    azt hogy a windos hibát észlelt ezér leál.
  • gyuri00
    na nekem is megvan a game"clonecd változatba
    felrakom a játékot indítanám és nem csinál semmmit csak egy feketeképrnyőt hozki ez mitől van??
    pedig nem is crackeltem
    gépem:1giga ram 2,6 celeron D 9600pro
  • Provi
    mer?mit ír ki?nekem is lenne kérdés:videót nem lehet átugrani?
  • azer689
    van egy olyan kis gondom hogy nem indul el csak crack.el azzal meg az irányitást nyirom ki nekem a clon-cd-s verzió van mit lehet ilyenkor csinálni simán nem indul??
  • Provi
    ok,csak véletlen 1el feljebb kattantam:D
  • Curesz
    nem cnekem van gondom, hanem tottinak, amugy szívesen ahelpet
  • Provi
    biztos h a winfos a hiba?milyen videókarid van?Nekem a régivel(az 9200)a Bf 2 csinálta ugyanezt..új driver és láss csodát mediumon futott...
  • Curesz
    uristen, ienről még enm is hallottam. Újrainditottad már a gépet?
  • samhun
    hol tudok aq t szerezni?
  • Provi
    nem kell újratelepíteni,megtaláltam a discen az eredeti exe-t...és láss csodát m1...Thx a helpet:DTovábbi jobb gamét(bár sztem a mafia 100*odaveri még a grafikában is)
  • Istencsászár
    Nemszokásom kérdezgetni, mer rájövök a dolgokra, de ennél eddig nemsikerült. Inditásnál bevillan egy ea logo és ennyi, semmi nem indul el. Próbáltam mindent amit a józan ész keretein belül meglehet próbálni, de lehet a winfosban van a hiba.... szal ha valaki netán tudja a választ akkor megköszönném...
  • Curesz
    telepítsd ujra. és scak simán mountold beh és menni fog
  • Provi
    járe,ez szopat...clonecds verzsön...de mi az h m1 crack nélkül?én jóhiszeműen bízva abban h fa*a védelemmel van ellátva,indításpróba nélkül crackeltem...ez vagy hatalmasság,vagy csak rossz beidegződés
  • Curesz
    meik verziod van?
  • zol45
    Most öltem meg Paulit , király volt nemtom szerintem szép a grafikája a játéknak a robbanások királyak, de miért kelett megölni Paulit?
  • Provi
    és mivel toljam?curerom?
  • Maximus4
    Hogy lehet a fegyvereket upgradelni?Oda megyek a térképen jelölt pontokhoz,de csak lőszert adnának nekem.
  • Yoyoyo
    olvass vissz pl.... ne tegyel fel cracket
    ennyi....
  • Provi
    5let a megoldásra?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ha jól emlékszem, a topikon belül tegnap rajtam kívül még valakinek volt olyan problémája, hogy nem látszik az egér, és nincsenek textúrák. Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldódott-e ez a problémája?
  • Bucser
    Nekem a Tommygunnal sem volt soha gondja senkinek:D
  • akyyy
    van demo???
  • Curesz
    Hát a crack miatt volt az h átállítodott az irány
  • Provi
    persze,azt a 2.9 megásat..
  • Curesz
    felrakjtad a cracket?
  • Provi
    Nem lehet kiiktatni,hogy ne legyen invert az egér az x tengelyen?Mert ez így nagyon szar...
  • Gerbill
    Egyébként valaki felvetette hogy a küldetéseket csak úgy lehet megcsinálni ahogy azt a fejlesztők elképzelték. Ezek főleg azért vannak mert balesetnek kell hogy látszódjon a dolog.
  • Gerbill
    Én most pörköltem meg egy kicsit Bruno Tatalgia-t:) A mellékküldetésekből 20%van kész, a fő missziókból 70%. A warehause-okat hol találom, vagy mi jelöli őket a térképen?
  • Yoyoyo
    Thx:)
  • Laky
    nagyon ott van :D
  • reaper4
    :D teccik
  • Gyocsika
    Szerintem nagyon jó!! (és valamennyi igazság is van benne)