7267
The Godfather
-
Roligyilok #3120 Sziasztok! a FAQ-ban az .mds kiterjesztésre hibát ír ugyhogy valaki legye szives egy linket az mds-hez!!THX -
Curesz #3119 nemtom mér nem indul el, elvileg ha a letöltött mds és mdf fájl van meg és azzal telepítesz, akkor crack nélkül mennie kéne -
ez de noob játék, amennyire vártam, annyira csalódtam benne, hogy lehet egy ilyen játékot kiadni??? HOGY?????? hihetetlen.. -

-
azer689 #3116 ja -
azer689 #3115 Kiprobáltam már legaláb 5 crack-et és egyikkel se jó az irányitás.
-
Curesz #3114 az mds van bemountolvah? -
Provi #3113 pffff,ezeket utálom...sosem tudtam velük mit kezdeni..sry -
azer689 #3112 azt hogy a windos hibát észlelt ezér leál. -
gyuri00 #3111 na nekem is megvan a game"clonecd változatba
felrakom a játékot indítanám és nem csinál semmmit csak egy feketeképrnyőt hozki ez mitől van??
pedig nem is crackeltem
gépem:1giga ram 2,6 celeron D 9600pro -
Provi #3110 mer?mit ír ki?nekem is lenne kérdés:videót nem lehet átugrani? -
azer689 #3109 van egy olyan kis gondom hogy nem indul el csak crack.el azzal meg az irányitást nyirom ki nekem a clon-cd-s verzió van mit lehet ilyenkor csinálni simán nem indul?? -
Provi #3108 ok,csak véletlen 1el feljebb kattantam:D -
Curesz #3107 nem cnekem van gondom, hanem tottinak, amugy szívesen ahelpet -
Provi #3106 biztos h a winfos a hiba?milyen videókarid van?Nekem a régivel(az 9200)a Bf 2 csinálta ugyanezt..új driver és láss csodát mediumon futott... -
Curesz #3105 uristen, ienről még enm is hallottam. Újrainditottad már a gépet? -
samhun #3104 hol tudok aq t szerezni? -
Provi #3103 nem kell újratelepíteni,megtaláltam a discen az eredeti exe-t...és láss csodát m1...Thx a helpet:DTovábbi jobb gamét(bár sztem a mafia 100*odaveri még a grafikában is
)
-
Nemszokásom kérdezgetni, mer rájövök a dolgokra, de ennél eddig nemsikerült. Inditásnál bevillan egy ea logo és ennyi, semmi nem indul el. Próbáltam mindent amit a józan ész keretein belül meglehet próbálni, de lehet a winfosban van a hiba.... szal ha valaki netán tudja a választ akkor megköszönném... -
Curesz #3101 telepítsd ujra. és scak simán mountold beh és menni fog -
Provi #3100 járe,ez szopat...clonecds verzsön...de mi az h m1 crack nélkül?én jóhiszeműen bízva abban h fa*a védelemmel van ellátva,indításpróba nélkül crackeltem...ez vagy hatalmas
ság,vagy csak rossz beidegződés
-
Curesz #3099 meik verziod van? -
zol45 #3098 Most öltem meg Paulit , király volt nemtom szerintem szép a grafikája a játéknak a robbanások királyak, de miért kelett megölni Paulit? -
Provi #3097 és mivel toljam?curerom? -
Hogy lehet a fegyvereket upgradelni?Oda megyek a térképen jelölt pontokhoz,de csak lőszert adnának nekem. -
olvass vissz pl.... ne tegyel fel cracket
ennyi.... -
Provi #3094 5let a megoldásra? -
DJviolin #3093 Sziasztok!
Ha jól emlékszem, a topikon belül tegnap rajtam kívül még valakinek volt olyan problémája, hogy nem látszik az egér, és nincsenek textúrák. Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldódott-e ez a problémája? -
Nekem a Tommygunnal sem volt soha gondja senkinek:D -
van demo??? -
Curesz #3090 Hát a crack miatt volt az h átállítodott az irány -
Provi #3089 persze,azt a 2.9 megásat.. -
Curesz #3088 felrakjtad a cracket? -
Provi #3087 Nem lehet kiiktatni,hogy ne legyen invert az egér az x tengelyen?Mert ez így nagyon szar... -
Egyébként valaki felvetette hogy a küldetéseket csak úgy lehet megcsinálni ahogy azt a fejlesztők elképzelték. Ezek főleg azért vannak mert balesetnek kell hogy látszódjon a dolog. -
Én most pörköltem meg egy kicsit Bruno Tatalgia-t:) A mellékküldetésekből 20%van kész, a fő missziókból 70%. A warehause-okat hol találom, vagy mi jelöli őket a térképen? -
Thx:)
-
nagyon ott van :D -
:D teccik
-
Szerintem nagyon jó!! (és valamennyi igazság is van benne)