7267
The Godfather
-
#3080 Szerintem egész jó! :) -
zol45 #3079 galmat : nemtudom nekem elsőre felment hiba nélkül, szerintem hibás valamelyik fájl, de szerintem ezt teis tudod. -
#3078 hát sorry de ennyi telik a photoshop tudasomtol:S
de te csianald meg jobban akkor johet a flame -
#3077 gyenge sztem -
#3076 Vki más nem tud arra vmit mondani, hogy a telepítésnél mé nem tud felrakni egy file-t 90%-nál???A kitörmörítés ment rendesen,semmi gond nem volt.Segítsetek plx!!!Vagy mindenkinek hiba nélkül ment elsőre??? -
zol45 #3075 Most csináltam meg amikor lekell lökni a tetőröl a rendőrt , jól megszívta. -
nah sorry a 3postért:) -
#3073 Sziasztok!
Csinált már valaki vendettát?Mert én most vagyok túl a két házból az egyiken.Iszonyat brutál. -
remelm most jó:D -
Sorry de ezt muszaly volt!:D
Egybeknet nekem jatekelmenyileg maximalisan bejön a game.:) -
#3070 Hello!
Hová teszi a játék a mentéseket? -
spatrik #3069 Kit erdekel a graf?A hangulat a lenyeg. -
#3068 most csináltam meg benne a lovas küldit, hát az nagy pojén vót mint a filmben :D
Galmat, sztem szedd le 1 más helyről -
#3067 ohh köszi imádélakD:D -
a FAQ nem egy angol csúny szó, tehát nem kell hozzá angolul sem tudnod, felgörgőzöl az oldal tetején és szépen rákattintasz a szép nagy fekete betükre. 1ébként nekem semmiféle crack se kellet: mount, install, play -
#3065 Hi!Nagyon kéne a segítségetek!A FAQ-t már átnéztem, de a telepítésnél van gondom,méghozzá úgy 90%-nál nem akar egy file-t felrakni, de átugorni sem lehet. Mi lehet a gond?Ja vinyóról rakom.Már két féle DT-vel is próbáltam.HELP PLX!!! -
#3064 semmit csak nincs hozzá crack mer clonedvd-s és nem tom h' kell elinditani
-
#3063 mit ír ki? -
#3062 segítssetek nagyon hülye vok kell hozzá valami program egyáltalán -
#3061 Az autózás része a legdurvább szerintem. Van a játékban max 10 autó. -
#3060 Miröl beszélsz a FAQ-full magyar nyelvű -
#3059 Bejátszásokat muszály végig nézni nem lehet valahogy átugorni???
Ja amúgy nekem tetszik a játék, igaz a grafikon lehetett volna még dolgozni, de azért jó. A karakterek grafikja nekem nagyon tetszik!!! Azt eltalálták az EA-s fiuk. Szerintem az autózásról meg csak annyit, hogy ez nem egy autószimulátor, úgy hogy erről ennyit!!! -
#3058 áááá nem tom segíccs légyszives németet tanulok
-
#3057 Bannerban van a FAQ-olvasgass! -
#3056 kösz és azt honnan töltöm le?
-
#3055 F.A.Q.-progi elöszö is! -
#3054 hello most töltöttem le és nrm indul milyen program kell hozzá? -
#3053 a T betűvel kell kiszállni a kocsiból... -
#3052 igen -
theodor #3051 Ha ráfogod a fegyvert akkor is fenyegeted,plusz jobban tejel.Célszerű a shotgunt ráfogni mert az kicsit paráztatóbbb. -
#3050 A fegyver upgradek azok örökérvényűek? Tehát ha egyszer megvettem, akkor utána már csak a lőszert kell bele venni, ugyanazokat, mint eddig az upgrade nélkülibe? -
#3049 Tudja valaki hol lehet letölteni a játékot?
-
#3048 Csövi
Lenne egy uccso off kérdésem:
Bemountoltam az mds és az mdf fájlt is de akármit csinálok mindig az jön ki hogy:a godftaher.exe hibát észlelt ezért leáll...
lécci vki utoljára segítsen
köszi -
#3047 Nekem kb $127000 van -
#3046 betöltésnél ott van alul az edit ott lehet ruhát cserélni -
#3045 Ilyen alapvető dolgokat bele lehetne írni a GYIK-ba hogy hol lehet ruhát cserélni stb. -
zol45 #3044 Van 17000 dolcsim tehát futja rá, vettem fegyvereket is. -
zol45 #3043 Kössz,skyline. -
#3042 Amikor már van elég pénzed tudsz ruhát cserélni. A Load Game képernyőn megvárod amég megjeleníti a fickót és rákattintasz az Edit gombra. -
#3041 De hogy olvasni senki sem tud :DD