The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás előtt. _______________
elmondom még1x
az egér jobb gombját kell nyomva tartanivered egy kicsit a q és e bill.ekkel
majd egér jobb gomb nyomva, majd a ballal megragadod, és nekiviszed a falnak, megnyomod a spacet, majd az x el fojtogatod...
párral felette...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Voltam zárás előtt. _______________
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
te crackel jáccol is ki tucc szállni?
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Feltelepít
Játszik
Uninstall
Ennyit a godfatherrõl.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
crackváró állásba helyezkedünk, ugyanis nincs jobb 5letem. de ha bárkinek van, nyugodtan leírhatja...
Van már valaki mögöttem,mert volt egy olyan küldi hogy a rendõr csáveszt kellet ütnöm de ha kinyírom akkor úgy vége ha meg beszélek vele semmit nem mond már fojtottam is minden volt.Volt már vki ennél a küldinél?mit kell csinálni??amúgy ez mellék küldi de ezt is megkell csinálni...
JOBB gombra rátenyerelsz.
Ekkor becéloza a tagot.
Odamész.
Balegérgombra is rátenyerelsz és üsd vágd nem apád!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Hanem akkor bocs énvok a hülye <#banplz>#banplz>.
megprobalok!
És bocsi ha a lelkedbe beleléptem csak picit felhúzom magam olyanokon hogy "SEGÍTSETEK elakadtam a tutorial 1.-ben valamit motyog a faszi angolul de nme értem HELP!"
Még1szer bocs az erõs kijelentésért ha te annak vetted.
JOBBGOMB MEGYNOM ÉS BALAL ÜTSZ MAJD AZ EGERET SZÉPEN JOBRA BALRA HUZOGÁLOD ÉS VOLIÁ VERI MINT A RÉPÁT!
És kérlek tanulj meg angolul mer egy ideig nem lesz hozzá magyarítás az fix.