7267
The Godfather
-
#3545 és már meg van cserélve?
-
#3544 mer nem azzal kell installálni
az csak miniimage
(nevében is benne van)
mdf-et, isot, bint, keress
aminek nagy a mérete
-
#3543 [b]The FlashBack
Mi a rákot képzelsz? Azért mert te vagy itt a házigizda nem kéne törölni minden üzenetet! Leirtam a vélemény (ami igen, rossz volt) és te meg kitörlöd?! Azért álljunk már meg! -
#3542 ami a #3499-ben lévő linkben szerepel, jó ha az megy a faq-ba?
mer az .mds fel van töltve, de többeknek nem sikerül bemountolni...
szal, azt mondjátok, hogy a #3499-ben lévő cseréljen helyet a mostanival,akkor lecserélem
erősítsetek meg:D -
#3541 én letöltöttem a gc-röl az mds-t betöltettem a DT-val install és semmi nem akar az install bejönni
-
#3540 :D
pedig azt onnan másoltam be:D
ezer bocs;)
-
#3539 Amúgy a saját embereidet a végtelenségig lehet püpfölni akármivel, nem lesz semmi bajuk. -
#3538 A kórházban a nővérkének elég kemény feje lehet, mert a baseball ütő a harmadik ütésre szilánkokra tört. De az is lehet hogy az orvos megyengtette az ütőt:) -
#3537 Az a baj, hogy lassan minden játék topic arról szól, hogy honnan lehet leszedni, kinek mennyivel jön, hogyan lehet elindítani, honnan kell cracket szedni, és a játékról meg annyi szó van, hogy hú de jó, vagy hú de szar! Gondolkozz aztán kérdezz!
GG Emberek! :D -
Vlala #3536 benne van, ő az .mds file.
Radeon X800 GTO, legfrissebb driverrel nem tetszik a játéknak, fekete képernyőt ad. Aranyos, nem? -
#3535 en se talaltam semmit allithatot, ma direkt ki fogom probalni egy CRT monitorral, minden bizonnyal felbontast es frissitesi frekvenciat valt, nalam alap 1280x1024x60Hz ha nem 60Hzes modba kerul akkor a tftn kiirja hogy out of sync es lebucsuzik a kep, regen volt par ilyen game a refresh rate fix segithet ha mindenfele felbontast lockolunk 60hz-re, pl de en 3 progival is probaltam de nem sikerult kijattszani. (catalyst rehfres rate lock, valami kulso progi a neve nem ugrik be, vlamit powerstrip) -
Curesz #3534 Áhh Flashback, sztem az lenne a legegyszerübb ha a FAQba beraknád a mini image-et és akkor végre mindneki eltudná inditani a játékot, és a topik tényleg a játékról szólnah és nm arról, hogy hogyan kell elinditanih -
#3532 és az mdf et vagy az mds-et
-
#3531 na ki birsz szálni az autobol
-
#3530 Nekem az mdf-et megnyitotam de nincs semmi a cd-n -
berci1000 #3529 Kösz a segítséget mindenkinek! nagy nehezen beindult..:-) a 3521-szerint.
CSak a GC szarakodott egy kicsit, nem hagyott belépni...de megoldottam.
Kösz még 1x.
B. -
#3528 jah persze 2.es után bemountolod a .msd-t -
#3527 Nekem nagyon bejön ez a game!!Az irányítás,vezetés szokható,a grafika is elmegy.Van benne jópár lehetőség.Pl tudtátok hogy lehet bankot rabolni??Ha valakit érdekel Little Italyban a Grand és MOtt Street sarkán van egy nagy fehér épület.A térkép nem jelzi külön jellel. -
#3526 Na leírok neked csak most egy tuti tippet , hogy csináld:
1.Install daemon 4.03
2.újraindít
3.Install The godfather
4.játszol
nekem így jóó és szerintem így elég sok embernek megy. -
#3525 akkor én inkább letöltöm a clonecd-és verziot -
#3524 yap -
InStone #3523 Szeretném levezetni, mire jutottam, javítsatok ki, ha tévedek...
-Felinstallálom a játékot.
-Bemountolom a maxi image-t amit leszedtem.
-Cracket nem rakok fel, és így indulni fog a game, és jó minden?
-
#3522 +7trainer -
#3521 Leszeded a GC-ről a maximiniimaget.Kicsomagolod és bemuntolod a daemonba és játszol!És ne legyen crackelve a játék világos?! -
#3520 GC ről leszeded az ez alatt lévő MI-GTG -t
The Godfather [ENGLISH] No-DVD/Fixed Image #1
ezután ez kicsomizod vhova, és ezt mountolod indítás előtt a DTbe, ennyi -
#3519 olvassál már vissza! kb 20-30 hsz-t kéne, nem többet! -
berci1000 #3518 A GC nekem ezt írja: Unauthorized Referrer Detected!
lehet, hogy nálam van a hiba? -
berci1000 #3517 Akkor mi a megoldás? Mindenkinek megy a játék valahogy...Hogyan sikerült megoldani a kocsiból kiszállás problémát?
Vagy milyen progival lehet felmountolni a faq-ban lévő mds-t?
Please valami szakértő segítsen...
-
#3516 valóban :-) -
InStone #3515 És konkrétan mit kell leszedni a GC-ről?
-
berci1000 #3514 Ki az a maxi? Neki másik mds-e van? Nem az ami a faq-ban fennvan, de nem lehet használni?
-
berci1000 #3513 a Gc-n nincs semmi infó a Godfatherről.... -
#3512 GC -
steweee #3511 na kéremszépen:
faq mégegyszer végigolvas, irányításra vonatkozó utasítás megtalál, megért, megcsinál, de így sem jó
clonecd-s verzióm van, most már tudom a crack rontja az irányítást,viszont a belinkel képfájl (29k)sem daemon 4.0 sem alcohol 1.9.5 nem tudja beolvasni az említett hibaüzivel
gc nem tudom mi, de vki adhatna linket a maxi imagéhoz, mert azzal lehet hogy jó lesz ezek szerint -
berci1000 #3510 na szóval, hogyan lehet ezt az mds-t használni? Mert dameonnal nem megy...van valakinek megoldása? -
InStone #3509 talán szedd le a #3449-ben lévőt...
Nem tudom ebből mit szedjek le...
-
#3508 mi baj ezzel a hsz-el?:) -
berci1000 #3507 A 3449-ben nincs semmi.... -
InStone #3506 "Láttam többen elakadtatok annál a résznél amikor Sonnyt kinyírják és követni kelk egy csávókát kocsival...
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztőm de ugye lőttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor előzött meg...Így könnyű küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni..."
Nekem ez a #3449...
-
#3505 Múltkor olvastam egy olyat h midtown-ban van vmi szabóság
ahol lehet plussz ruhát csináltatni,
azt megtudja vki erősíteni?