7267

The Godfather

• istenostora03
    és már meg van cserélve?
  • The FlashBack
    mer nem azzal kell installálni
    az csak miniimage
    (nevében is benne van)
    mdf-et, isot, bint, keress
    aminek nagy a mérete
  • Duddits
    [b]The FlashBack

Mi a rákot képzelsz? Azért mert te vagy itt a házigizda nem kéne törölni minden üzenetet! Leirtam a vélemény (ami igen, rossz volt) és te meg kitörlöd?! Azért álljunk már meg!
  • The FlashBack
    ami a #3499-ben lévő linkben szerepel, jó ha az megy a faq-ba?
    mer az .mds fel van töltve, de többeknek nem sikerül bemountolni...
    szal, azt mondjátok, hogy a #3499-ben lévő cseréljen helyet a mostanival,akkor lecserélem
    erősítsetek meg:D
  • istenostora03
    én letöltöttem a gc-röl az mds-t betöltettem a DT-val install és semmi nem akar az install bejönni
  • The FlashBack
    :D
    pedig azt onnan másoltam be:D
    ezer bocs;)
  • Gerbill
    Amúgy a saját embereidet a végtelenségig lehet püpfölni akármivel, nem lesz semmi bajuk.
  • Gerbill
    A kórházban a nővérkének elég kemény feje lehet, mert a baseball ütő a harmadik ütésre szilánkokra tört. De az is lehet hogy az orvos megyengtette az ütőt:)
  • m4t1
    Az a baj, hogy lassan minden játék topic arról szól, hogy honnan lehet leszedni, kinek mennyivel jön, hogyan lehet elindítani, honnan kell cracket szedni, és a játékról meg annyi szó van, hogy hú de jó, vagy hú de szar! Gondolkozz aztán kérdezz!
    GG Emberek! :D
  • Vlala #3536
    benne van, ő az .mds file.

Radeon X800 GTO, legfrissebb driverrel nem tetszik a játéknak, fekete képernyőt ad. Aranyos, nem?
  • hiba
    en se talaltam semmit allithatot, ma direkt ki fogom probalni egy CRT monitorral, minden bizonnyal felbontast es frissitesi frekvenciat valt, nalam alap 1280x1024x60Hz ha nem 60Hzes modba kerul akkor a tftn kiirja hogy out of sync es lebucsuzik a kep, regen volt par ilyen game a refresh rate fix segithet ha mindenfele felbontast lockolunk 60hz-re, pl de en 3 progival is probaltam de nem sikerult kijattszani. (catalyst rehfres rate lock, valami kulso progi a neve nem ugrik be, vlamit powerstrip)
  • Curesz
    Áhh Flashback, sztem az lenne a legegyszerübb ha a FAQba beraknád a mini image-et és akkor végre mindneki eltudná inditani a játékot, és a topik tényleg a játékról szólnah és nm arról, hogy hogyan kell elinditanih
  • istenostora03
    és az mdf et vagy az mds-et
  • istenostora03
    na ki birsz szálni az autobol
  • istenostora03
    Nekem az mdf-et megnyitotam de nincs semmi a cd-n
  • berci1000
    Kösz a segítséget mindenkinek! nagy nehezen beindult..:-) a 3521-szerint.

CSak a GC szarakodott egy kicsit, nem hagyott belépni...de megoldottam.

Kösz még 1x.

B.
  • jakewyler
    jah persze 2.es után bemountolod a .msd-t
  • zolo
    Nekem nagyon bejön ez a game!!Az irányítás,vezetés szokható,a grafika is elmegy.Van benne jópár lehetőség.Pl tudtátok hogy lehet bankot rabolni??Ha valakit érdekel Little Italyban a Grand és MOtt Street sarkán van egy nagy fehér épület.A térkép nem jelzi külön jellel.
  • jakewyler
    Na leírok neked csak most egy tuti tippet , hogy csináld:
    1.Install daemon 4.03
    2.újraindít
    3.Install The godfather
    4.játszol
    nekem így jóó és szerintem így elég sok embernek megy.
  • istenostora03
    akkor én inkább letöltöm a clonecd-és verziot
  • Hyder
    yap
  • InStone
    Szeretném levezetni, mire jutottam, javítsatok ki, ha tévedek...

-Felinstallálom a játékot.
    -Bemountolom a maxi image-t amit leszedtem.
    -Cracket nem rakok fel, és így indulni fog a game, és jó minden?
  • SASboy
    +7trainer
  • zolo
    Leszeded a GC-ről a maximiniimaget.Kicsomagolod és bemuntolod a daemonba és játszol!És ne legyen crackelve a játék világos?!
  • Hyder
    GC ről leszeded az ez alatt lévő MI-GTG -t

The Godfather [ENGLISH] No-DVD/Fixed Image #1

ezután ez kicsomizod vhova, és ezt mountolod indítás előtt a DTbe, ennyi
  • matyi08
    olvassál már vissza! kb 20-30 hsz-t kéne, nem többet!
  • berci1000
    A GC nekem ezt írja: Unauthorized Referrer Detected!

lehet, hogy nálam van a hiba?
  • berci1000
    Akkor mi a megoldás? Mindenkinek megy a játék valahogy...Hogyan sikerült megoldani a kocsiból kiszállás problémát?
    Vagy milyen progival lehet felmountolni a faq-ban lévő mds-t?

Please valami szakértő segítsen...

• Hyder
    valóban :-)
  • InStone
    És konkrétan mit kell leszedni a GC-ről?
  • berci1000
    Ki az a maxi? Neki másik mds-e van? Nem az ami a faq-ban fennvan, de nem lehet használni?
  • berci1000
    a Gc-n nincs semmi infó a Godfatherről....
  • Hyder
    GC
  • steweee
    na kéremszépen:

faq mégegyszer végigolvas, irányításra vonatkozó utasítás megtalál, megért, megcsinál, de így sem jó

clonecd-s verzióm van, most már tudom a crack rontja az irányítást,viszont a belinkel képfájl (29k)sem daemon 4.0 sem alcohol 1.9.5 nem tudja beolvasni az említett hibaüzivel

gc nem tudom mi, de vki adhatna linket a maxi imagéhoz, mert azzal lehet hogy jó lesz ezek szerint
  • berci1000
    na szóval, hogyan lehet ezt az mds-t használni? Mert dameonnal nem megy...van valakinek megoldása?
  • InStone
    talán szedd le a #3449-ben lévőt...

Nem tudom ebből mit szedjek le...
  • jakewyler
    mi baj ezzel a hsz-el?:)
  • berci1000
    A 3449-ben nincs semmi....
  • InStone
    "Láttam többen elakadtatok annál a résznél amikor Sonnyt kinyírják és követni kelk egy csávókát kocsival...
    Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztőm de ugye lőttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor előzött meg...Így könnyű küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni..."

Nekem ez a #3449...

• francois
    Múltkor olvastam egy olyat h midtown-ban van vmi szabóság
    ahol lehet plussz ruhát csináltatni,
    azt megtudja vki erősíteni?