The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valaki akinek megvan az msd, és van messengere?
nah nekem müxik normálisan, és sztem király játék leszámítva az autót.
Bankot rabolni, hogy lehet? Minden bankban van egy ugyan olyan széf de nem tudom kinyitni. Hogyan kell??
nem akarok bele szólni de nagyjából 100hsz abból áll hogy hogy kell elindítani<#ejnye1>#ejnye1>
1.daemon 4.03-ba beteszed a .msd-t
2.feltelepíted
3.játszol
2677#-re segítség plíz
1.daemon 4.03-ba beteszed a .msd-t
2.feltelepíted
3.játszol
2677#-re segítség plíz
Nah az a lényeg hogy kell egy MDF és egy MDS fájl is!
Ha ez van akkor nem fogja kiírni többet,hogy "a Godfather.exe hibát észlelt ezért leáll!
Ha ez van akkor nem fogja kiírni többet,hogy "a Godfather.exe hibát észlelt ezért leáll!
Azt az mds fájlt eltudnád küldeni mailben?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Slayer légyszi küld már el nekemis, és neked tényleg megy így?
:o
thanx
thanx
várjunk
most akkor mds-el crackelve is máxik...
lemaradtam LoL
most akkor mds-el crackelve is máxik...
lemaradtam LoL
majd meglátjuk😄
kösz! nekem az mds fájllal elindult! akinek nem mûködik, az próbálja ki így!!! nah mentem jáccani! nektek is jó játékot! pá
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
mdf nem egyenlõ mds-el!!! mindkettõt be lehet moutolni, de nembiztos, h rendesen mûködik! nekem a prince of persia tt nem mûködött
PLS!!!!!!!!!!!!
VALAKI!
VALAKI!
Ütöm a palit lökdösöm fojtogatom hallom hogy kitöri a nyákát de még mindig felekl!!!!Nem bírok vele!!!!Ez nem lehet igaz!!!!
segítsetek,olyan küldinél vagyok hogy a fõ zsarut megkell verni vagy nem tudom mit kell vele ha ütöm meghal úgy a küldinek vége,ha beszéltettem a csávót úgy sincs semmi értelme arról a helyrõl ahol vagyok elmenni nem lehet.
Segítsetek nem tok tovább mennni...?????
Segítsetek nem tok tovább mennni...?????
neked mûködik flashback? mert ha nem, akkor Te is tehetsz egy próbát azzal az mds fájllal! majd ha megkaptam, elküldöm! mert én ilyen jófej vagyok
szerintem mdf fájl az mindenkinek van 😞 1ébként most dobtam be a Bruno nevû csávót a sütõbe 😄 isten volt😄
ezeket privátba ha lehet:o
elküldenéd a címemre /[email protected]/ slayerboy???
lehet h én vagyok a hülye, de én nem szedtem le ilyet
ja, megvan. ellámultam 😊
a crack az szar azértnem lehet kiszálni a kocsiból meg ilyenek
töröld le a cracket
töröld le a cracket
[email protected], ha elküldenéd, megköszönném 😊
miért ne lenne? ezeket a fájlokat elméletileg midnig együtt adják, vagy mit csinálnak velük! szal ha csinálok egy ilyen képfájlt, akkor készül egy ilyen is /lásd bin--cue/. szal ennél is készül egy mdf, és egy mds fájl. az mds fájlt kell bemoutolni. tehát elméletileg meg kell legyen ez az embereknek. nekem pl azért nincs meg,. mert mikor kicsomagoltam a cuccot, akkor ezt a fájlt nem csomagoltam ki
Bocs, hogy beleszólok, de nekem van egy 30 kb-os mds fájlom, és tökéletesen fut...És krekkelni sem kellett <#nemtudom>#nemtudom>
Voltam zárás előtt. _______________
tessék???
el kell dobni - rángasd az egeret aztán egyszer elesik. utána tudod ütni, és fáj is neki.
ok, ha nem hát nem. akkor talán felejtsd el az ofolást, flémelést...
köszi
köszi
Ezt nem hiszem el!!Így se viszi át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
legjobb tudomásom szerint nincs benn .mds.
senkinek sincs szerintem olyan
hi! eszembe jutott valami! egyszer, talán a pop tt-nál találkoztam ugyenezzel, h nem indul a játék! akkor az volt a baj, h nem az mds fájlt mountoltam be, hanem az mdf-et! sztem itt is ez a baj! a helyzet az, h nekem sem mûködik a játék, viszont az mds fájl /a néhány bájtos/ nekem nincs meg. ha valaki elküldené nekem mailben, vagy msn-en /[email protected]²/ akkor nagyon hálás lennék. elõre is kösz! /nekem a clone-os változat van meg!/ küldjétek el légyszi
én csak azt nem értem, hogy akinek simmán megy, annak MIÉRT?
ha nem látnád, mi is ezzel ahibával küzködünk...
Én egyvalahonnan nnem tudtam kiszállni a kocsiból.Nem szállt ki igez beszállni is csak úgy tudtam hogy nyomkodtam össze-vissza a gombokat bár ,ég csak az elsõ küldetést csináltam meg(a mennyünk a safe housba részt).De minden faxa a hangulat ott vam a graf. szar de engem az nem erdekel.Az autóvezetés lol volt de kellemes csak nem tudtam kijönni<#vigyor3>#vigyor3>
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
ok
hi, crack hibás - nem lehet kiszállni a kocsiból, fordítva megy az egér - crack nélkül pedig nem indul el mindenkinek, kritikus hibát ír ki. sd4hide nem oldja meg a problémát, feltettem alcohollal, daemonnal, mindennel.
VALAKI!
valamit nemjól csinálsz
de egyébként is írja, hogy mit kell csinálni... esetleg ne menjek el hozzád és vigyem végig?😛
de egyébként is írja, hogy mit kell csinálni... esetleg ne menjek el hozzád és vigyem végig?😛
Fojtogatom de még mindig él!!Na ilyenkor mi van???Mit kell még csinálni vele???
én simán kicsomagoltam a rart, mountoltam daemonba, indul a gém és kiírja: a godfather.exe leállt...
van hozzá egy crack amivel elindul csak nem lehet kiszállni a kocsiból😛
van hozzá egy crack amivel elindul csak nem lehet kiszállni a kocsiból😛
Már bocs a kérdésért, de milyen crack-re vártok? Nekem simán megy az info szerint:
1 Unpack it.
Û 2 Burn it.
Û 3 Install the game using one of these serials:
Û ADQQ-G24G-BNA6-VBNY-7RLD
Û VSWW-X58A-D97A-4D95-CRLD
Û A5QY-XU4H-Z7A6-MZ78-8RLD
Û 6L33-ZGXX-BU2Z-TBUY-2RLD
Û 5HWW-DFZ6-5C33-75CP-4RLD
Û 4 Play and Enjoy!
Kiírás helyett mountoltam Deamon Tools 4.00HE-vel, de még kipróbálom DVD-re írva is, hátha ott a bibi.
1 Unpack it.
Û 2 Burn it.
Û 3 Install the game using one of these serials:
Û ADQQ-G24G-BNA6-VBNY-7RLD
Û VSWW-X58A-D97A-4D95-CRLD
Û A5QY-XU4H-Z7A6-MZ78-8RLD
Û 6L33-ZGXX-BU2Z-TBUY-2RLD
Û 5HWW-DFZ6-5C33-75CP-4RLD
Û 4 Play and Enjoy!
Kiírás helyett mountoltam Deamon Tools 4.00HE-vel, de még kipróbálom DVD-re írva is, hátha ott a bibi.
de ezaz... de hát....