7267
The Godfather
-
#3585 800x600 -
#3584 hm..
a hivatalos fórumon sincs semmi erről
-
#3583 akinek megy a game, az elso inditaskor milyen felbontasban es frekvencian indul?
most megneztem crt-n es szetkurja a kepet telejsen nem latni semit rajta normalisan -
zol45 #3582 Oké köszi, és bocs de win reinstall lesz és mérges lennék ha nemlehet elmenteni a mentést mert már a végén járok a játékban. -
#3581 ELÉG egyszer is megkérdezni, ha valaki tudja segíteni fog...
mindjárt megnézem énis még1x, de nem találom... -
zol45 #3580 Nincs, angol sincs szerintem, de azt mondja meg valaki hogy hova rakja a mentést? -
jaster #3579 Hello,
ki tud nekem segíteni? Kéne egy magar nyelvű végigjátszás vagy valami. -
zol45 #3578 Hova rakja a mentést? -
#3577 Le kell lőni az első babát, aztán a villógó fal elé mész megnyomod a Caps Lockot, és lelövöd a többi babát, aztán meg szétlövöd a teherautót -
#3576 Csá!Hogykell azt a küldetést megcsinálni amikor ad a csávó egy fegyvert és a babákkal kellvalamit csinálni??? -
#3575 Le kell lökni, azért hogy balesetnek látszódjon -
samhun #3574 thx gerbill -
Curesz #3573 Asszem ott lekell dobni a tetőről -
#3572 hy
a fireworks pálya végén mit kell csinálni a rendőrkapitánnyal????
ha kinyirom akkor vége a küldetésnek
-
zol45 #3571 Most nyírtam ki M... ot, bedobtam egy dinamitot és felrobbant. -
#3570 Ha nem bombát raksz a széfre hanem dinamitot, akkor nem kell kimenni a bankból csak arrébb kell menni. Amikor a széf előtt állsz kiírja hogy P-plant dinamit, na akkor megnyomod a p-t arrébb mész és felrobban aztán viheted is a lét -
Curesz #3569 deh NE CRACKELD, és neh kelljen még1szer elmondani -
#3568 senki nem tud megoldást az invert mousera?? -
samhun #3567 kb 5öd szörre sikerult k,imenni a bankbol h ne robbanjak ki, de a kurcva zsaruk ott votlak, és még be is lett zárva az a kurva bank, de mér lett zárva...
mostanaban nem jacvom zelle, me ideg vok -
#3566 Nekem regebbi atim van (x800xt) de ugyan ez a hiba.
es ugyan azon driverek mint nalad -
Vlala #3565 Nincs, ez akaszt ki. Most böngészem az ini-t, hátha vissza tudok venni valamit. -
#3564 más játékokkal nincs gond? -
Curesz #3563 Nekem ATI Radeonom van 6,3as codeckpackkel directx 9.0cvel és simán fut -
Vlala #3562 6.3-as, friss. Codecpack, ami be szokott zavarni, nincs. DX: 9.0c. Ezeket már próbáltam... -
#3561 nekem ATI Radeon kártyám van... nemrég szereztem be... minden probléma nélkül fut..
szerintem driver frissítés... -
#3560 nekem asus-om van -
Vlala #3559 18 üzenettel ezelőtt megkérdeztem: ment valakinek újabb ATI kártyával? Mégegyszer megkérdezem, mert azóta csak egymásnak estetek, és a mountolgatásról volt szó... tehát:
Miért nem megy újabb ATI kártyákkal?
Tudom, szeméályeskedni jobb, de ha valakinek van egy kis szabadideje, az válaszolhatna. -
#3558 akkor fent van már?
-
#3557 FAQ frissítva...
az általam feltöltött .mds is megtalálható, és egy link a gamecopyworld re...
ezennel szeretném befejezni a warezolást...
szeretnék végre a játékról cseverészni...
-
#3556 jo lenne -
#3555 ;)
néhány nap múlva, mindenki elfogja tudni indítani... épp ezért vállaltam a házigazda jogot...
mindenki azt hiszi, hogy csak ő nem tudja elindítani, ezért nem néznek bele a faq-ba.
vagy nem tudják mi a faq... -
#3554 nagyon köszönjük -
#3553 Nah asszem ennyi volt. Fölösleges olvasnom a fórumot, mert csak a mountolásról, meg mds-ről, meg a kocsi kiszállásról szól. Jó játékot akinek elindul, én már lassan a végén vagyok. Jó szenvedést aki nem érti az elindítást. További szép napot nektek! -
#3552 privat ment -
#3551 neked melyik verzio van meg? -
#3550 uh...
ezek szerint akkor én vagyok a rossz?
kérlek olvasd már végig ezt az oldalt, és nézd meg, hogy hány véleménnyel kapcsolatos hsz-t töröltem...
-
Curesz #3549 De azért ennyire lámák nh legyünk már, hoggy mini image-el akarunk installálnih -
#3548 legalábbis ÉN csak ilyeneket törlök -
#3547 még nincs
de ami most benne van, (.mds) azt többeknek nem sikerül bemountolni -
#3546 miről beszélsz?
fentre minden kivan írva világosan...
azt hiszem
csak olyat törlök, ami vagy a ruhacseréről, vagy az elindításról szól