7267

The Godfather

• The FlashBack
    sebaj... törlök... ez a dolgom
  • The FlashBack
    talán szedd le a #3449-ben lévőt...
    aztán ha az műxik bepakolom faq-ba:P
  • jakewyler
    igazad van mert kb 300hsz-ből 50hsz szól a játékról és a többi meg hogy "hogy indítsam el a játékot...?", már engem nagyon mérgesít akár hányszor ide jövök mindíg azt látom hogy...
  • InStone
    Nekem ez van, ezt kaptam havertól, hogy szeretem az ilyen játékokat, milyen faxxa lesz nekem...
    Most meg nyelem az ideget...
  • The FlashBack
    próbáljátok
    nekem az van amit ti is leszedtetek:c

ezt
  • InStone
    Unable to mount image. File not accessable.
  • m4t1
    Nah elírtam... nekem CloneCd verzió van, és müxik.
  • m4t1
    CloneCd verzióval nincs ilyen gond :)
  • The FlashBack
    mi az hogy nem?
  • berci1000
    Sziasztok,

nekem is ugyanez a problémám, nem tudok kiszállni a kocsiból. Megpróbáltam bemountolni Daemon tools-al az mds-t, de azt írja: unable to mount image, file not accessable.

Ilyenkor mi a teendő?

Köszi: B.
  • InStone
    Alcohol?

A Daemon nem hajlandó...
  • The FlashBack
    azt az mds-t kell bemountolni...
  • InStone
    A FAQ-ból linkelt .mds file-t leszedtem, hülye vagyok hozzá, nem tudom mit tegyek vele. Felraktam még egyszer a game-t, crack nélkül nem indul, azzal meg nem tudok a kocsiból kiszállni, szal úgí érzem itt adom fel...:(
  • zol45
    éNIS A végénel vagyok már, de kicsit mintha megunta volna, de azért mostmár végigviszem, ja és most lettem capo.
  • The FlashBack
    FIGYELEM
    nem áll szánmdékomban még1x olyan hsz-eket törölni, hogy; "hol lehet ruhát venni?", vagy "hogy kell kiszállni?" ;és hasonlók
    ha neked is ilyen kérdésed van, használd a faq-t [még be is linkelem:P]
    Köszi
  • m4t1
    Nah.. elértem a "DON" szintet.. elvileg megzsarolom az össze vállalkozót a városban, hogy "New York Donja" legyek és kész a game... De lehet, hogy van még meglepetés :)
  • InStone
    Hali!

Lehet tényleg full antitálentum vagyok, mi az a GC?
  • cenci
    nekem a ccd-tdf változat van meg.beirtam a sorszámot,felraktam,semmi nem kellett hozzá-elindult:--átállitotta a a képernyöfelbontást ugy ,hogy csak csikokat látni,hangok+minden közben rendben fut csak nem látok semmit.a monitorom max:1024x768-t bir de ez joval többre rakja.ezután csak reset-el tudom "folytatni"...
    nézegettem a könyvtárakat,cfg..,de sajnos nem találtam olyan helyet ahol át lehetne irni a felbontást.ha valaki tud:segitsen:thx
    szerintem a már emlitett tft monitoroknál is ez a hiba nem a frissitést állitja át hanem a felbontást.....
  • grebber
    Anizotróp szűrés (anisotropic filtering) némi info.

Annak idején (úgy 4-5 évvel ezelőtt) megjelnt az első Pixel Shader verzió, mely a vízfelületek csillogásáért és tükröződésért volt felelős, a HDR személyében valami hasonlót láthatunk, csak a főszerepet itt kedvenc égitestünk, a Nap játsza. Segítségével megvalósítható a nyáron kifejezetten jellemző vakító effekt és a réseken beszűrődő fények is valósághűen jelennek meg. Ennek egyfajta alfaja vagy variánsa a Bloom effekt, amelyhez nem kell HDR támogatás, mert szoftveresen csinálja meg ezeket a hatásokat és általában kisebb intenzitású fényforrásoknál (pl. lámpák) szokták alkalmazni.

• vezérszuszu
    Hi!
    Az options-ben mi az anisotropic?
    És mire állítsam be hogy a legjobb legyen?
    Jah és mi az bloom effect?
  • Hyder
  • Czud
    nekem persze geforce MX em van
  • InStone
    Olvastam FAQ-ot, lehet én vagyok nagyon marha, de micsináljak az .mds file-val?
  • InStone
    Sziasztok!

Olvasgattam, és konkrét megoldást nem találtam a problémámra.
    Mikor Luca Brazi-t kinyírják, és menekülök a zsaruk elől, ahogy a safehose-hez érek nem tudok kiszállíni a kocsiból...://////

Valaki írta, hogy crack nélkül...anélkül el sem indul...:///

Tud valaki segíteni?

A játék egyébként tetszik, nem hasonlítgatom a Maffiához, az is tetszett, végig is nyomtam párszor...

Olíz help!!!
  • Hyder
    ha nem a clone verziod van és ugy sem sikerül ahogy a FAQban van akkor menk GC-re és keresd meg a maxi image-t, azzal is tökéletes
  • Since
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban...Megöltem a három maffiavezért és utána találkám van michaellal, és utána underboss leszek. Nemrég néztem meg a filmet, és ezzle a résszel fejeződik be hogy mindenki elmegy a keresztapához (michael)...Na most utána olyan küldetést kapok hogy a családok "házát" kell szétrobbantani. Megnéztem a carreer progresst 8nemtudom minek hívják) és még a felénél se járok...Ha ezt a küldit megcsinálom utána még kapok küldetéseket? Vagy talán egy külön családot kell hogy alapítsak és át kell hogy vegyem a hatalmat? Köszike a válaszokat
  • zolo
    Hát azért mert ott van a megoldás a problémádra!
  • steweee
    igen, miért?
  • Hyder
    gondolom te is nodvd -t használsz vagy cracket ugye?

na az a baj, olvasd FAQ
  • steweee
    az irányítással kapcsolatosan vki adjon már tanácsot mert alapvetőleg tök szar az egész. invert mouse csak a horizontálist állítja át, azt is rossz irányba. meg tök idiótaság a fogdosósdi is. nem elég lett volna csak úgy szimplán mint az összes többi játékban?

egyébként graf tetszik, sztori jó, de lehet nem viszem emiatt végig. a játszhatóság nálam alapfeltétel, és az az irányítással kezdődik.
  • Dévids
    nyomd meg a villogo falnál a Caps Lock-ot
  • leninbf
    hajaj...:( nem tudom ti hogy vagytok vele , de nekem betette a kaput azzal , hogy nincs belső nézet autókázás közben .
    Az egész játék hangulatát elcseszték ezzel:(
    Lehet más szereti ezt a matchbox-tologatós nézetet , de én nem
    Kár érte :(
  • oneal1
    hi
    még az elején gondolom az oktató résznél:
    amikro megkapom a pisztolyt!!villog a fal de nemtom mit kell csinálni!:(
    help!
    kösz:)
  • Mr Spock
    Időközben rájöttem és megcsináltam!
  • Shep
    Nekem jó, semmi gond nem volt vele.
  • hiba
    senkinek nincs otlete? kiprobaltma az uj mdsel is de ugyan az a helyzet...
    mukodik valakinek tft-lcdvel??
  • hiba
    Nekem is ugyan ez van, el tuttad mar inditani?
    Ugyan ez a hiba nalam is, a game elindul de megvaltoztatja a frissitest es kikapcsol a TFt moncsi...legalbbis ezt gondolom.
    Nalad is tfts van?
  • hiba
    LCDTFTs forumtarsak hogy inditjak a gamet hogy lassanak is valamit?

Ati radeon + catalyst van de allandoan fellbiralja a 60hzet igy azonnal elszall a gep csak resetelni tudok...utoljara 2 eve volt ilyen zurom akkor meg nvidia kartyaval...ati-val mi a megoldas a catalystba beritam hogy minden 60hzen menjen csak hat nem reagal ra...

faqba nem lattam ilyet...
  • Mr Spock
    Hogy kell lelökni a tetőről a rendőrkapitányt? Már elráncigáltam a tető széléig de ugye ott van az a magas perem...
  • Duddits
    Anyám, hogy ez milyen ratyi játék lett! Beszálltam a legelső kocsiba ami jött, fordulni akartam, azt egyből nekiment valaminek mert eszméletlenül ment és csak össze-vissza... Asszem nálam egy leirta magát. Mafia Rulezz!