7267
The Godfather
-
Ez morisznak ment -
Próbáld akkor innen leszedni:gameburnworld -
Morisz #3802 csak az a problem az mds fájlokkal hogy pl az első linkről rendesen letöltöm a fájlt de amikor beteszem deamonba ezt írja "Unable to mount image!File not accessable!"és ha a másik linkről akarom letölteni akkor 98,6% lefagy a böngészőm!(opera)tehát nem tom leszedni!most mit csináljak?? -
samhun #3800 sajna még sokan vannak akiknek nem megy :( -
Nos a faq-ban kettő mds van belinkelve.Az utóbbit töltsd le.Ezt kicsomagolod,beteszed daemonba és játszol.Semmi komplikáció.Ne lehet vele probléma. -
VALAKI LÉGYSZI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!
-
gerbill lécci help!
-
ÜdvAll! Letöltöttem a GodFathert és lenne egy probléma a játék nem mutat egérkurzórt és így nem tudom beállítani a videót és nem tok jáccani! PLS valaki segítsen!!!! -
Na hozzám is eljött az hogy megnyomom az Uninstall gombot...Annyira sztem nem lett jó a graf, irányítás,és az AI zavar..lehet felteszem a 4ÉVVEl ezelőtti Mafiat amihez most megjött a kedvem... -
nekem nem clone dvd-s verzió van meg, szerinted mit csináljak? -
CloneDVD. A másikkal nem működik az .mds -
akkor megpróbálok beszerezni 1 új daemont! egyébként Neked a clonedvd-s változat van meg, vagy a másik? -
tedd ugyanoda, ahova a másik file van téve. Persze ez csak colnedvd-nél működik. -
Akkor lehet hogy az a baj. Nekem 4.03 -
megvan a képfájl! egyébként a daemonom verziószáma 3.47-es! -
Megvan még a képfájl?
Milyen DAEMON-od van? -
légyszives próbálj segíteni!
-
én máá Don vok :D kinyírtam a 4 családot de még van 1-2 mellékküldetés!!! -
ezt a hibaüzenetet írja: NEM CSATOLHATÓ A KÉP. A FÁJL NEM ÉRHETŐ EL. -
Azt mond hogy mit ír ki ha azt akarod hogy segítsek -
tudom, hogy tudjátok, hogy nem tudom, amit ti tudtok, de ez nem mehet így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Milyen hibaüzenetet ír ki? -
Akkor leszel a város Don-ja ha 100%-ig végigviszed. Sima Don akkor leszel ha a másik 4 családot kiirtod. De ez már nem a történet része a befejezés ott van mikor Michael kitüntet -
Mozes13 #3778 Ha én leszek a családban a don, akkor csak úgy lehetek a városban is a főnök, hogyha minden bolt hozzám tartozik? Mer ha igen akkor elég tré befejezés mit ne mondjak. -
a daemon nem tölti be!
-
de nem mükszik az mds file!! -
Unmount all drivers, és utána próbáld meg bemountolni. -
Újra feltelepíted a játékot elindítod, ha nem megy akkor kell csak használni az mds-t. HA MEGY CRACK NÉLKÜL AKKOR NEM KELL CSINÁLNI SEMMIT. És légyszives hagyd már abba ezt a kunyerálást. -
valaki segítsen! -
nem mükszik a mds fájl variáció és a XXX crack variáció sem. Mert az a rohadt DAEMON nem nyittya meg, helyette hibaüzenetet küld!!! HHEELLP
-
hi!!!!!
-
meril #3770 De nekem nm jó az az mds file amit a faq oldalról szedtem le!!! ÉRted?
ADj lécci egy linket ahonnan le tudnám szedni!!! LÉCCI!!! -
Ezt a grafot nézzétek...nemsemmi. -
meril #3768 Te tudnál segíteni? LÉCCI SEGÍTSETEK!!! -
alapból a space-el lehet kiszálni, vagy a t-vel. ha crackelted, akkor viszont nem fogsz tudni kiszálni, mert szar a crack. úgy értem, hogy crackelted, hogy bemásoltad az exe-jét a mappájába, és felülírtad. ha crackelted, akkor a dvd-ről rakd vissza az eredeti exe-t, és töltsd le a faq-ból a maxi miniimage-t, rakd be démonba, ne krekkeld, és megy. de most már menj játszani... -
meril #3766 KÖSSZ MINDENT DE NM IGEN TUDOM MÉG MINDIG AMIT AKARTAM!!! ÉRTED??? -
FAQ ! ! ! ! ! ! ! !
Amúgy meg legyél hálás ZOLO-nak, vagy ha nem is hálás legalább annyit tegyél már meg, hogy megköszönöd, hogy válaszolt neked, Te bunko. -
meril #3764 de minden más jó csak az nm hogy kiszálljak a kocsiból!!! De miért?
Pedig fontos lenne!!! Már a 3. küldinél kell és nm tudok kiszállni!!! Lécci segíts!!! -
ne csináld már, leírta, hogy hogyan tedd fel. -
meril #3762 MI VAN?????????????????????????