7267

The Godfather

• zolo
    Ez morisznak ment
  • zolo
    Próbáld akkor innen leszedni:gameburnworld
  • Morisz
    csak az a problem az mds fájlokkal hogy pl az első linkről rendesen letöltöm a fájlt de amikor beteszem deamonba ezt írja "Unable to mount image!File not accessable!"és ha a másik linkről akarom letölteni akkor 98,6% lefagy a böngészőm!(opera)tehát nem tom leszedni!most mit csináljak??
  • samhun
    sajna még sokan vannak akiknek nem megy :(
  • zolo
    Nos a faq-ban kettő mds van belinkelve.Az utóbbit töltsd le.Ezt kicsomagolod,beteszed daemonba és játszol.Semmi komplikáció.Ne lehet vele probléma.
  • createev
    VALAKI LÉGYSZI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!
  • createev
    gerbill lécci help!
  • kissadamvikt
    ÜdvAll! Letöltöttem a GodFathert és lenne egy probléma a játék nem mutat egérkurzórt és így nem tudom beállítani a videót és nem tok jáccani! PLS valaki segítsen!!!!
  • Danman
    Na hozzám is eljött az hogy megnyomom az Uninstall gombot...Annyira sztem nem lett jó a graf, irányítás,és az AI zavar..lehet felteszem a 4ÉVVEl ezelőtti Mafiat amihez most megjött a kedvem...
  • createev
    nekem nem clone dvd-s verzió van meg, szerinted mit csináljak?
  • Gerbill
    CloneDVD. A másikkal nem működik az .mds
  • createev
    akkor megpróbálok beszerezni 1 új daemont! egyébként Neked a clonedvd-s változat van meg, vagy a másik?
  • Csacsi
    tedd ugyanoda, ahova a másik file van téve. Persze ez csak colnedvd-nél működik.
  • Gerbill
    Akkor lehet hogy az a baj. Nekem 4.03
  • createev
    megvan a képfájl! egyébként a daemonom verziószáma 3.47-es!
  • Gerbill
    Megvan még a képfájl?
    Milyen DAEMON-od van?
  • createev
    légyszives próbálj segíteni!
  • heliosz007
    én máá Don vok :D kinyírtam a 4 családot de még van 1-2 mellékküldetés!!!
  • createev
    ezt a hibaüzenetet írja: NEM CSATOLHATÓ A KÉP. A FÁJL NEM ÉRHETŐ EL.
  • Gerbill
    Azt mond hogy mit ír ki ha azt akarod hogy segítsek
  • createev
    tudom, hogy tudjátok, hogy nem tudom, amit ti tudtok, de ez nem mehet így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gerbill
    Milyen hibaüzenetet ír ki?
  • Gerbill
    Akkor leszel a város Don-ja ha 100%-ig végigviszed. Sima Don akkor leszel ha a másik 4 családot kiirtod. De ez már nem a történet része a befejezés ott van mikor Michael kitüntet
  • Mozes13
    Ha én leszek a családban a don, akkor csak úgy lehetek a városban is a főnök, hogyha minden bolt hozzám tartozik? Mer ha igen akkor elég tré befejezés mit ne mondjak.
  • createev
    a daemon nem tölti be!
  • createev
    de nem mükszik az mds file!!
  • Gerbill
    Unmount all drivers, és utána próbáld meg bemountolni.
  • Gerbill
    Újra feltelepíted a játékot elindítod, ha nem megy akkor kell csak használni az mds-t. HA MEGY CRACK NÉLKÜL AKKOR NEM KELL CSINÁLNI SEMMIT. És légyszives hagyd már abba ezt a kunyerálást.
  • createev
    valaki segítsen!
  • createev
    nem mükszik a mds fájl variáció és a XXX crack variáció sem. Mert az a rohadt DAEMON nem nyittya meg, helyette hibaüzenetet küld!!! HHEELLP
  • createev
    hi!!!!!
  • meril
    De nekem nm jó az az mds file amit a faq oldalról szedtem le!!! ÉRted?
    ADj lécci egy linket ahonnan le tudnám szedni!!! LÉCCI!!!
  • misirulez
    Ezt a grafot nézzétek...nemsemmi.
  • meril
    Te tudnál segíteni? LÉCCI SEGÍTSETEK!!!
  • matyi08
    alapból a space-el lehet kiszálni, vagy a t-vel. ha crackelted, akkor viszont nem fogsz tudni kiszálni, mert szar a crack. úgy értem, hogy crackelted, hogy bemásoltad az exe-jét a mappájába, és felülírtad. ha crackelted, akkor a dvd-ről rakd vissza az eredeti exe-t, és töltsd le a faq-ból a maxi miniimage-t, rakd be démonba, ne krekkeld, és megy. de most már menj játszani...
  • meril
    KÖSSZ MINDENT DE NM IGEN TUDOM MÉG MINDIG AMIT AKARTAM!!! ÉRTED???
  • misirulez
    FAQ ! ! ! ! ! ! ! !
    Amúgy meg legyél hálás ZOLO-nak, vagy ha nem is hálás legalább annyit tegyél már meg, hogy megköszönöd, hogy válaszolt neked, Te bunko.
  • meril
    de minden más jó csak az nm hogy kiszálljak a kocsiból!!! De miért?
    Pedig fontos lenne!!! Már a 3. küldinél kell és nm tudok kiszállni!!! Lécci segíts!!!
  • matyi08
    ne csináld már, leírta, hogy hogyan tedd fel.
  • meril
    MI VAN?????????????????????????