7267

The Godfather

• kissadamvikt
    mininova.org vagy a www.mp3portal.hu n le lehet szedni a game-et! Én a mininovarol szedtem minden okok csak mikor játszol nem mutat egérkurzórt! De biztos meg lehet csinálni valahogy!
  • Gerbill
    Hát nem tudom ki a kislány, minden nehézség nélkül végigvittem, cheat használatát mellőzve. Én általában csak akkor használok cheatet, ha már egyszer végigjátszottam, és a cheattel vicces dolgokat lehet előhozni
  • werter
    Én is végigvittem és minek cheat szerintem rohadt egyszerű, na de mindegy lehet hogy csak nekem volt mázlim !
  • Nyiri
    Nem lehet vegigvinni cheat nelkul? LOL
    "lanyok"

Mar mult hetvegen vegeztem vele. Szerintem total egyszeru a vege.
  • Magnumrolcsi
    "lányok :P"
    ez szerintem rád igaz, mert cheateltél! :P
  • Sylvester
    ELVITTEM!!VÉGIG VITTEM---
    ha cheattel akkor is :) de csak a végét cheattel ...nem lehet birni a végén cheat nélkül... :) sok szerencsét lányok :P
  • Stalin
    pls valaki küldje már el nem tart semeddig
  • Stalin
    na akkor vki küldje már el a másodikat
  • hendrX
    szintén :S
  • Stalin
    hát nekem azt írja ki hogy unable to mount image
  • Makkr
    de jo az első én is onann tőltöttem le! De ebben segítsen valaki könyörgöm:Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát?
  • Stalin
    Az a második mds es linken nem csinál semmit az első meg nem jó valaki lécci küldje el a másodikat [email protected] címre
  • Makkr
    szevasztok légyszi segítsetek! Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát?pls segítsen valaki
  • misirulez
  • misirulez
    Ok, köszi.
  • Mr Spock
    Felveszed a telefont a safehouseban.
  • Csacsi
    azért lehetne vitatkozni, kinek van nagyobb értelmi szintje. Aki egy oldalt nem tud elolvasni...úgyhogy kussoljál be csak kiscsávó.
  • misirulez
    "de nem írnak semmit a FAQ-ban semmit erről a dologról"

Grat. Jól tudsz fogalmazni.
  • misirulez
    Már bocsi de te milyen értelmi szintről beszélsz?

(segítek)pár perce még ezt írtad:

"nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból"

"rákba";"rohadás" stb. Te aztán tényleg nagyon értelmes lehetsz kb 40mondatos FAQ-ból nemtudsz egy bekezdést rendesen elolvasni...

Amúgymeg köszönd meg, hogy segítek Te paraszt.
  • misirulez
  • misirulez
    Jah, és más:

ha adok 1000dolcsit a rendőrnek, és megjelenik egy kis csík a térkép mellett az miért jó nekem?

(miután először odaadtam, azt hittem majd nem fognak üldözni a rendőrök akármit csinálok, de tévedtem...úgyhogy meg is öltem azt a ge..it :))))
  • MimaSKATE
    csá kira a gém:D
  • misirulez
    Hi!
    Ha lelőttem az összes csákót, akik abban a házban voltak ahol cigigyújtás közben fojtották meg a csávókámat, aztán 3perc alatt visszértem a verdával, elmentettem, és kész...

Ezután mit csináljak nemlátok semmi küldetést? Szerezgessek boltokat aztán majd alakul valahogy??
  • meril
    helo mindenkinek! Kössz ZOLO mostmár megy!!! Tök jó!!! Kössz!!!
  • heliosz007
    F A Q
  • heliosz007
    ja minden ott a FAQ-ban !!! ne írjátok máá ide !!!
  • misirulez
    OLVASD MÁR EL AZT A KI*******OTT .........FAQ........OT BA****MEG...
  • hendrX
    helló embetek :9 lehet h hülyeén hangzik de nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból beszálok és utána egyszerűen semelyik gombbal nem tok kiszállni :S rohadt idegesítő. Tudna valaki segíteni ez röhej :p
  • ricsimaster
    Szegény the flashback a sok warezzel még a hatalmas betűkkel ki van irva odézem: Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
    Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.
    Az "élményromboló" hsz-eket, pedig tessék [spoiler] tag közé tenni...
    hát ez gáz ráadásul zsír olyat kérdeztek ami benne van a faq-ba LÁMÁK. siraémas az ilyenekra ugy jó ha te jösz rá.
  • Vlala #3815
    Végülis nem muszáj, ha valaki elküldi Neked az eredeti exe-t. Egyébként pontosan, ahogy mondod (vagy írod?).
  • meril
    És muszály újrarakni a gamet? ÉS ha újraraktam akkor ne crackeljem meg hanem rakjam daemoon-ba a .mds filet és indítsam a játékot?
  • ricsimaster
    ti hogy álltok?nekem most az a küldim hogy bombát kell telepíteni a négy rivális család föhadiszállására, de kur*a nehéz.
    shotgun 2-eslevel
    magnum 2level
    pistol 2-es level(asasain) a családban a capo fellet vagyok egy ranggal skill 31 sztem nem áálok oly rosszul
  • cenci
    all files-re kell kapcsolni a daemon tools-t/4.03/ :osztan akkor vissze az isot+az mds-t+az mdf-t is ,magában is....
  • zolo
    Mail ment.És az mds-t és az mdf-et is ki kell csomagolni.
  • Morisz
    [email protected]
    naon köszönöm
  • zolo
    Add meg a címed.
  • Morisz
    neekem mdf formátumú!!gameburnworld innen se tom letölteni!!nem tom mért!vki nem tudná elküldeni nekem emailben??
  • zolo
    Van kereső vagy a game fixes menüpontban.De ugyanazt küldtem át ami ott van.
  • Gerbill
    Az mds, csak akkor működik ha a képfájlo .mdf formátumú. Ha ISO akkor fogalmam sincs
  • meril
    És itt honnan?