7267
The Godfather
-
#3847 mininova.org vagy a www.mp3portal.hu n le lehet szedni a game-et! Én a mininovarol szedtem minden okok csak mikor játszol nem mutat egérkurzórt! De biztos meg lehet csinálni valahogy! -
#3846 Hát nem tudom ki a kislány, minden nehézség nélkül végigvittem, cheat használatát mellőzve. Én általában csak akkor használok cheatet, ha már egyszer végigjátszottam, és a cheattel vicces dolgokat lehet előhozni -
werter #3845 Én is végigvittem és minek cheat szerintem rohadt egyszerű, na de mindegy lehet hogy csak nekem volt mázlim ! -
Nyiri #3844 Nem lehet vegigvinni cheat nelkul? LOL
"lanyok"
Mar mult hetvegen vegeztem vele. Szerintem total egyszeru a vege. -
#3843 "lányok :P"
ez szerintem rád igaz, mert cheateltél! :P -
#3842 ELVITTEM!!VÉGIG VITTEM---
ha cheattel akkor is :) de csak a végét cheattel ...nem lehet birni a végén cheat nélkül... :) sok szerencsét lányok :P
-
Stalin #3841 pls valaki küldje már el nem tart semeddig -
Stalin #3840 na akkor vki küldje már el a másodikat -
#3839 szintén :S -
Stalin #3838 hát nekem azt írja ki hogy unable to mount image -
Makkr #3837 de jo az első én is onann tőltöttem le! De ebben segítsen valaki könyörgöm:Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát? -
Stalin #3836 Az a második mds es linken nem csinál semmit az első meg nem jó valaki lécci küldje el a másodikat [email protected] címre -
Makkr #3835 szevasztok légyszi segítsetek! Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát?pls segítsen valaki -
#3834 #3826 -
#3832 Ok, köszi. -
#3831 Felveszed a telefont a safehouseban. -
#3830 azért lehetne vitatkozni, kinek van nagyobb értelmi szintje. Aki egy oldalt nem tud elolvasni...úgyhogy kussoljál be csak kiscsávó. -
#3829 "de nem írnak semmit a FAQ-ban semmit erről a dologról"
Grat. Jól tudsz fogalmazni. -
#3828 Már bocsi de te milyen értelmi szintről beszélsz?
(segítek)pár perce még ezt írtad:
"nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból"
"rákba";"rohadás" stb. Te aztán tényleg nagyon értelmes lehetsz kb 40mondatos FAQ-ból nemtudsz egy bekezdést rendesen elolvasni...
Amúgymeg köszönd meg, hogy segítek Te paraszt. -
#3826 -
#3824 Jah, és más:
ha adok 1000dolcsit a rendőrnek, és megjelenik egy kis csík a térkép mellett az miért jó nekem?
(miután először odaadtam, azt hittem majd nem fognak üldözni a rendőrök akármit csinálok, de tévedtem...úgyhogy meg is öltem azt a ge..it :)))) -
#3823 csá kira a gém:D -
#3822 Hi!
Ha lelőttem az összes csákót, akik abban a házban voltak ahol cigigyújtás közben fojtották meg a csávókámat, aztán 3perc alatt visszértem a verdával, elmentettem, és kész...
Ezután mit csináljak nemlátok semmi küldetést? Szerezgessek boltokat aztán majd alakul valahogy?? -
meril #3821 helo mindenkinek! Kössz ZOLO mostmár megy!!! Tök jó!!! Kössz!!! -
#3820 F A Q -
#3819 ja minden ott a FAQ-ban !!! ne írjátok máá ide !!! -
#3818 OLVASD MÁR EL AZT A KI*******OTT .........FAQ........OT BA****MEG... -
#3817 helló embetek :9 lehet h hülyeén hangzik de nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból beszálok és utána egyszerűen semelyik gombbal nem tok kiszállni :S rohadt idegesítő. Tudna valaki segíteni ez röhej :p -
ricsimaster #3816 Szegény the flashback a sok warezzel még a hatalmas betűkkel ki van irva odézem: Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.
Az "élményromboló" hsz-eket, pedig tessék [spoiler] tag közé tenni...
hát ez gáz ráadásul zsír olyat kérdeztek ami benne van a faq-ba LÁMÁK. siraémas az ilyenekra ugy jó ha te jösz rá. -
Vlala #3815 Végülis nem muszáj, ha valaki elküldi Neked az eredeti exe-t. Egyébként pontosan, ahogy mondod (vagy írod?). -
meril #3814 És muszály újrarakni a gamet? ÉS ha újraraktam akkor ne crackeljem meg hanem rakjam daemoon-ba a .mds filet és indítsam a játékot? -
ricsimaster #3813 ti hogy álltok?nekem most az a küldim hogy bombát kell telepíteni a négy rivális család föhadiszállására, de kur*a nehéz.
shotgun 2-eslevel
magnum 2level
pistol 2-es level(asasain) a családban a capo fellet vagyok egy ranggal skill 31 sztem nem áálok oly rosszul -
cenci #3812 all files-re kell kapcsolni a daemon tools-t/4.03/ :osztan akkor vissze az isot+az mds-t+az mdf-t is ,magában is.... -
#3811 Mail ment.És az mds-t és az mdf-et is ki kell csomagolni. -
Morisz #3810 [email protected]
naon köszönöm -
#3809 Add meg a címed. -
Morisz #3808 neekem mdf formátumú!!gameburnworld innen se tom letölteni!!nem tom mért!vki nem tudná elküldeni nekem emailben?? -
#3807 Van kereső vagy a game fixes menüpontban.De ugyanazt küldtem át ami ott van. -
#3806 Az mds, csak akkor működik ha a képfájlo .mdf formátumú. Ha ISO akkor fogalmam sincs -
meril #3805 És itt honnan?