The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
A fegyver upgradek azok örökérvényûek? Tehát ha egyszer megvettem, akkor utána már csak a lõszert kell bele venni, ugyanazokat, mint eddig az upgrade nélkülibe?
anagyi18
Tudja valaki hol lehet letölteni a játékot?

Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

Viktorr
Csövi
Lenne egy uccso off kérdésem:
Bemountoltam az mds és az mdf fájlt is de akármit csinálok mindig az jön ki hogy:a godftaher.exe hibát észlelt ezért leáll...
lécci vki utoljára segítsen
köszi

Gerbill
Nekem kb $127000 van

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

jakewyler
betöltésnél ott van alul az edit ott lehet ruhát cserélni

Gerbill
Ilyen alapvetõ dolgokat bele lehetne írni a GYIK-ba hogy hol lehet ruhát cserélni stb.

Van 17000 dolcsim tehát futja rá, vettem fegyvereket is.<#vigyor3>
Kössz,skyline.
Gerbill
Amikor már van elég pénzed tudsz ruhát cserélni. A Load Game képernyõn megvárod amég megjeleníti a fickót és rákattintasz az Edit gombra.

Csacsi
De hogy olvasni senki sem tud 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Az elején, mikor betöltesz, van olyan, hogy edit. ott tudod cserélni a ruhád.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mikor lehet majd ruhát cserélni a játékban, mert kicsit unom már ezt.<#buck>
Csacsi
Azért nem mûködik sok embernek a letöltés, mert ékezetes a file. tedd fel ékezet nélkül, és mûködni fog.

A faq is naggyon lasssssúúúú.

Várj!
Firefoxszal jó.Érdekes.Marha lassan,de bedobja a letöltõ ablakot.

The FlashBack
:c nemigaz
de a faq mûxik?
nemértem...
feltöltöm még1x

404-es hibaüzi.

The FlashBack
daemon toolsba, safedisk ki...

Viktorr
Csövi!
Arra tudnátok választ mondani,hogy elindítom bevillan egy fél másodpercre a fekete EA indító képernyõ és kész!nem csinál semmit
Mi lehet a gond?

The FlashBack
nemértem mi bajotok azzal a linkel.. másodjára ellenörzöm és jó
próbáld meg jobbegér mentés másként (save as(

Lehet hogy törlõdni fog de azért megpróbálok segítséget kérni.Clone cd-s verzió van meg,csak bemountolva indul el.A FAQ-ban lévõ link nem jó,a GCW-on lévõ 2 féle crack szintén felejtõs.(fekete képernyõ,fagyi)Ilyenkor mi a teendõ?

The FlashBack
15 hozzászólásból 2õt töröltem
megkérlek téged Ambri, hogy vegyél vissza.
Nem tehetónk róla, hogy em mûxik neked...
de ezért még nem kell sorokat írni caps lockal, mert azért nem válaszolnak, mert biztos más sem tudja...
esetleg kérdezd meg, hogy megy e valakinek mx-en
és a probléma meg is van oldva

KeKKSZike
Hi!!
Kicsit visszaolvastam és a topic keresõbe is beírtam, de nem találtam választ! 😊 Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki a játékhoz cheat-et? Például örökélet? 😄 Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ambri: jó bocs megértlek, Peace.
zol45, nem neked írtam és bocs, igazad van, nem tehetsz róla, csak tudod kicsit szar volt hogy amíg itt szarakodok mások nyomták itt a küldiket, de amúgy az elõtted szólónak szólt!
Hol lehet megnézni hogy hány % nál járok ?
Ambri : vegyél vissza, tehetek én arról hogy mások nembírnak vele nyomulni.
OK kösz! Akkor nem is próbálkozok, thx! Végre valaki megtudta mondani!
Csacsi
Állítólag nem mûködik mx kártyákkal game.

Most vittem át amikor a Kersztapát korházba kell vinni, de iszonyat király ez a game, hol tudom megnézni hogy hány % járok pontosan?
jakewyler
Na a missinon comlptettet nézzétek.Hanem a legalsót abban a menü pontban.Sztem 10%-nál sem jártok nekem 4óra 15perc után 16,5%

De az én gondom nem tudod hogy hogy mit kellene tenni?????
jakewyler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit küldiztem már 16,5százalék,de ütõs küldi volt az ahol a csávót be kell dobni a kazánba
<#idiota>

Valaki tudna segíteni?? Megcsináltam amit a FAQ-ban írt, de így sem jó! A menüben nincs egerem, és az egész játék ilyen fehér, szürke, meg kék minden!<#falbav> Nem tudjátok hogy most mivan?? Ja és a videókártyám Geforce 2 MX.
nekem missions komplete: 29%
kb3orát jaccottam küldetést
nem vmi hoszu

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Csacsi
Próbáld úgy, hogy megragadodo, s úgy fenygeted, vagy pedig verd szét a berendezési tárgyakat, esteleg ütögesd egy kicsit õt is.

The FlashBack
mision complate 40%
akkor honnan vetted, hogy az egész játékban 40%?
a mission complate azt jelenti, hogy a rádbízott meló 40%a kész van...
vagy én tévedek?

The FlashBack
az egyik bolt nagyin felhúzott.
mikor behajtanám a lóvét, jönnek hárman, azokat kinyírom (nagy nehezen) utána jön a zsaru, azt is, de a bolt tulajdonosát meg már nem lehet fenyegetni... ki is léptem😛

Csacsi
lessz=lesz

Csacsi
Igen. ments egyet, akkor már biztos lessz ott új tulaj.

reménytelen
Mi van akkor, ha véletlenül megöltem az egyik bolt tulajdonosát? Késõbb új tulajdonos lesz?
Amúgy jó hogy van FAQ, grat, nekem is sokat segített!
Nekem szar a directX vagy valami, de már rajta vagyok a témán
Csacsi
Akkor az még közel sem 40%. Vmit elnéztél. Lehet az elõmentetled volt, mert asszem azt is mutatja, hogy mikor léptetnek elõ a családban. Vagy vmi hasonlót.

kirol
Hát 2 helyen is láttam,lehet ez a 40% másra vonatkozott. Egyébként igen, amikor a Don -t kell megvédeni a kórházban.

Csacsi
Nem tudom melyik korházasra gondolsz. ha ott ahol meg kell menteni a Dont, a bérgyilkosoktól, akkor még elég messze van a vége. Nem hinném, hogy az a játék 40%-a. De egyébként, ne csak a küldetésket csináld. Próbálj minnél több boltot megszerezni. Ellenfeél warehouseait is. Majd vannak ilyen teherautók, azokat is ki lehet rabolni, plussz ott vannak a hitman küldetések, bankrablás és egyebek. Szal szerinte élvezd, és ne csak rohanj a fõküldetés után.

a.carkey
Aha. És majd állandóan nyomni fogom a walkot mi? Jobb érzésû gamék rákérdeznek, hogy akarom-e. Ami ritka gáz játék, annál el is várná az ember, ha már az EA adja ki ...

A medve nem játék.

kirol
Megnéztem, 140 percet játszottam és: Mission Complete 41% ?
Ez hogy lehet? Ez így túl rövid lenne. Még csak a kórházas dolognál járok és mindjárt vége?

Mr_no_NaMe
Engem ezek a rohatt ütközés effektek zavarnak rohadtul...fut a játék mint a nyúl aztán ütközök egyet aztán leszalad 10 fps-re...mondanom sem kell, hogy rendõri üldözõs cuccokat kurva nehezen tudom megoldani a szaggatás miatt...nem lehet valahogy ezeket a szarokat kikapcsolni? Assem érdekel ha semmilyen effekt nem lesz ütközéskor mert ez még annál is jobb...
The FlashBack
ha nem akarsz spoilerezni, akkor használd a tag-eket😛
mellesleg én még nem járok ott