7267
The Godfather
-
#3891 ok, már olvasom is a faq-t :)
-
#3888 Ha kivan írva a játék dvd-re, akkor úgy elindul? -
Stalin #3887 de a q...a mds t így sem rakja be -
Stalin #3886 cmd be átneveztem az isot mdf re most már mdf :D -
#3884 Meg kell ölni Tessiot. -
#3883 nem hinném legalábbis én még nem hallottam róla -
#3882 nem lehet h video kártya hiba? ill driver -
Stalin #3881 nem lehet valamivel iso bol mdf et csinálni vagy a fájlokból mdf képet csinálni? -
#3880 ALAP -
#3879 Ne crackelj! -
#3878 de még mindig nincsen egérkurzorom a játékba!!!! PLS help -
#3876 Megvan! Mountold be a deamon tools 4.03 -asba az .mds fájltt és utána gyorsan indítsd el a safedisk4-et rákli9kkelsz a hide-ra gyorsan kilépsz belőle és megy!!!! -
Stalin #3875 nem lehet valamivel iso bol mdf et csinálni vagy a fájlokból mdf képet csinálni? -
Dave9214 #3874
Itt mit kell? -
#3873 Megszívtad.Le kell szedni az mdf-es változatot.(CloneCD-s) -
Stalin #3872 mountolva van állandóan csak crack nélkül nem indul a game crackel meg ugye nem tok kiszállni -
#3871 Omg, az iso-t mountold! -
#3870 Nkeem is sajnos ez a problémám h nem tom mountolni azt a képet amelyik kijavítja azt h ki tudjak szállni a kocsiból :| ez így elég mókás h beszállok és utána nem tok kiszállni, erről egy film jut eszembe a "Féktelenül" :P -
#3869 Hát akkor megszívtad. Az ISO-val nem működik az mds. Nekem nem az van meg úgyhogy fogalmam sincs azzal mit kell csinálni. -
Dave9214 #3868 van hozzá kod? -
Stalin #3867 az iso a game meg a mds az a izé amit be kell rakni daemonba -
Stalin #3866 mien mdf nekem van egy iso meg egy mds -
#3865 Először is .mds fájl kell, az nds az nem tudom mi de szerintem csak elírtad, másodszor már kérdezték tőled egyszer de nem válaszoltás meg van az .mdf fájl? -
#3864 Stalin probald meg az alcoholt
-
#3863 sztem nem a proci mert tegnap este még tudtam jáccani de már akkor sem vol egérkurzor -
Stalin #3862 Halljátok akkor most mi lehet a baj az nds vagy a daemon, mikor be akarom rakni ezt írja ki Unable to mount image. File not accessable. -
#3861 Na így 4-5 óra játék után elmondhatom, hogy szerintem egész jó lett a játék.
Pedig milyen rosszakat mondtak róla. -
#3860 Valami nem bírja el a gamet pl. proci -
#3859 Megvan az mdf fájlod?! :D -
#3858 miért van ha elakarom indítani a játékot kivág és restartolja a gépem? -
Stalin #3857 Unable to mount image. File not accessable. lehet nem is az nds el van a baj? -
#3856 Mondjuk lehet benne valami, hogy nem működik, mert csak 4 kb., ami nekem van az 30 kb-os. -
#3855 Ja egyébként tök ugyanaz mind a kettő ha jól tom. -
#3854 Safehouse. -
#3853 Faq! -
#3852 Lehet akárhol játékálllást menteni vagy csak bizonyos helyeken autosave? -
Stalin #3851 Valaki küldjön egy működő nds-t mert nekem az első nem müködött a másodiknak neki sem állt tölteni... [email protected] -
#3850 Olyan kurva jó, hogy még else kezdtem vele rendesen játszani, de már tudom az összes küldetést!Lehetőleg írd le, hogy mi a vége, hogy még véletlen se legyen semmi meglepetés! -
vodMarci #3849 Ja,és melyik az utolsó küldetés?Mert tegnap megcsináltam azt,amikor a 4 család házát kellett felrobbantani. -
vodMarci #3848 A The Godfatherben lehet embereket bérelni magunk mellé??