The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy uccso off kérdésem:
Bemountoltam az mds és az mdf fájlt is de akármit csinálok mindig az jön ki hogy:a godftaher.exe hibát észlelt ezért leáll...
lécci vki utoljára segítsen
köszi
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Firefoxszal jó.Érdekes.Marha lassan,de bedobja a letöltõ ablakot.
Arra tudnátok választ mondani,hogy elindítom bevillan egy fél másodpercre a fekete EA indító képernyõ és kész!nem csinál semmit
Mi lehet a gond?
próbáld meg jobbegér mentés másként (save as(
megkérlek téged Ambri, hogy vegyél vissza.
Nem tehetónk róla, hogy em mûxik neked...
de ezért még nem kell sorokat írni caps lockal, mert azért nem válaszolnak, mert biztos más sem tudja...
esetleg kérdezd meg, hogy megy e valakinek mx-en
és a probléma meg is van oldva
Kicsit visszaolvastam és a topic keresõbe is beírtam, de nem találtam választ! 😊 Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki a játékhoz cheat-et? Például örökélet? 😄 Köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb3orát jaccottam küldetést
nem vmi hoszu
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
akkor honnan vetted, hogy az egész játékban 40%?
a mission complate azt jelenti, hogy a rádbízott meló 40%a kész van...
vagy én tévedek?
mikor behajtanám a lóvét, jönnek hárman, azokat kinyírom (nagy nehezen) utána jön a zsaru, azt is, de a bolt tulajdonosát meg már nem lehet fenyegetni... ki is léptem😛
A medve nem játék.
Ez hogy lehet? Ez így túl rövid lenne. Még csak a kórházas dolognál járok és mindjárt vége?