7267
The Godfather
-
#3940 Tényleg eltünt?Vajon hogy?? :D -
#3939 telepítsd újra -
#3938 megkérnék mindenkit, hogy a faq-ban lévő mds filet (1.) tezstelje le, hogy elkeróljük a további flémelést...
ha bármi problem van, meghallgatom
-
Curesz #3937 utána még azt csinálsz amit akarsz. -
#3936 Hello!
Ha a fő történetet végigviszem akkor vége a játéknak vagy utána még lehet további boltokat elfoglalni? -
Alien1024 #3935 kéne 1eredeti exe mertd nem tudok kiszáni a kocsibol és szerindtem a crack miatt van
-
#3934 Jó köszönöm szépen -
#3933 asszem az... -
#3931 azt jelenti, amit te csinálsz...
témába nem tartozó dolgokat írsz
offolsz
-
#3930 nincs off...
nem szólok még1x
-
#3929 Figyelj!!!nem lehet mindenki olyan okos mint te
én pl nem tudom mit jelent az hogy offolni -
#3928 na mi van nehezedre esik a segítség??? -
#3927 -
#3925 Ha tízszer nem írtuk le, akkor egyszer se.Olvass vissza. -
#3924 Valaki légy'szi!
Már 40 perce ütöm-folytom a faszit az elején,de nem adja fel!(faq szerint) -
Curesz #3923 [spoiler]az uccsó küldetés az, mikor lekell számolni a családokkal?mert akkor megcsináltam, és most lettem UNDERBOSS. Már csak a mellékküldetések vannak?[spoiler] -
jui #3922 Cheat tudnátok feltölteni. -
#3921 az mit jelent??? -
Makkr #3920 hogy kell tatalaggit vagy mi a neve beledobni a kemencébe? azt tudom hogy milyen billentyű meg mit kell nyomni scak azt hogy milyen modon jutok a kozelébe ahogy felémegyek lelő!Segítsen valaki kérem!:( -
Neoncsoves #3919 Ezt nem arra találták ki a spoilert hogy offoljál is benne... -
#3916 HA MEGFIGYELED AKKOR ÉSZREVESZED HOGY JOBB/UJABB FEGYVERT AD EL NEKED IGAZ KIBA**OTT DRÁGÁN DE JOBB LESZ HIDD EL -
Neoncsoves #3915 -
Vlala #3914
Tegnap háromtól fél egyig ültem a játék előtt. Ez már kóros?
A térképen bizonyos feketepiaci árusok vannak, akik marha drágán fegyvermódosító cuccokat árulnak. Mire jók ezek? -
#3913 Mi a trükkje az első tréningnek?
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem előről.
Hát akkor mi van? -
#3907 az első vel sincsen semmi baj...
már vagy nyolcszor töltöttem újra, én azt használom... de be fogom rakni zip-be, mert az olvastam, hogy az IE-s ****erek, nem tudják leszedni a -rar-t:@ -
#3906 nem tudom mi a gond(od) a faq-val... nálam semmi -
#3905 minimális angol tudást igényel a GC asszem tükröt kell választani... -
#3904 Akinek iso file van meg, az töltse le gamecopyworldről a minimaget, és azt mountolja, ja, és rakja vissza az eredeti exe-t így működni fog. -
#3903 Mi a trükkje az első tréningnek?
Ugy csinálom,ahogy a fuck-ba le van írva(jobb egérgomb-ütöm q+e-bal egérgomb falnak neki vág-space)de nem írja,hogy x-szel fojtsam,(a faszi meg csak:no-no-no).Ha pedig x-szel megfojtom,nyak reccsen,a faszi összerogyik,mint az etióp marha,aztán fel áll és kezdhetem előről.
Hát akkor mi van? -
#3902 MI-GTG.rar <--- ezt nekem se szedi
-
#3901 a másik mért nem jó???
-
KaLóZ14 #3900 Valaki küldje el PLZ nekem ezt a fájlt mert nekem nem akarja leszedni.
A fájl neve: MI-GTG.rar -
#3899 Köszi! -
#3898 odaállsz szemben a fallal és nyomsz egy caps lockot ezután nekisimul a falnak és így kell kihajolva gyilkolni
-
#3897 Most tartok ott, hogy trainingezek. De már ebben is elakadtam :D!
Kéken világít egy falrész, és alul az van kiírva, hogy :
"Approach and Face the wall then press CAPS to take COVER against it."
Itt most mit kell csinálnom azzal a kéken világító fallal?? Előre is köszi! -
#3896 A mentés a dokumentumokba levő SG mappa lehet??? -
#3895 Valaki elmondaná, hogy hova rakja a képeket a játék? Előre is THX! -
#3894 Csak DVD-s verzió van. Abból van kettő, egy CloneDVD, és egy noname/nogroup -
#3893 Azt hogy fordítva mozog az egér azt úgy hívják hogy invert mouse. A legtöbb játékban van ilyen opció, és a controllsban ki lehet kapcsolni. -
#3892 a hibás irányitásra nincs válasz és én a dvd-s verziót töltöttem le. na mind1.