7267

The Godfather

• Curesz
    ne crackeljél

", mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
    hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd leinnen"

amugy itt van, máér nem azért mondom
  • Clava
    olvastam és nincs :(
  • Curesz
    hát nem lehet azt állítani. csak az átvezetőknél jóh. de sztem majd kijön vmi patch ami javítja mert az autók belseje kivan dolgozva

#4466:
  • Danman
    Szerintem cracket használtál de FAQban bizti benne van nézz először oda
  • Danman
    LOL amúgy lehet azt állítani hogy ne simán fekete legyen az ablak hanem átlátszó?mert a videókban átlátszó...
  • Curesz
    nem, csak jól állna neked egy honlap:D
    vki tud már vmi hírt a godfather folytatásáról?...mondjuk még csak 5napja jelent meg a game MO-n
  • Gerbill
    Még nem. Miért ígértem valamikor? Én nem emlékszem:)
  • buldozer99
    Ez a topic má egyre jobban a Mafiárol kezd szolni
  • Curesz
    jaja!!!
    gerbill te még nem csináltál godfatheres honlapot?
  • Gerbill
    Én elsőre végigvittem. A lényeg hogy az első gengsztertől elveszed a fegyvert akkor megpróbálsz vele fejre lőni és akkor akit lelőttél annak is elveszed a stukkerét és így tovább.
  • usi12c
    Heló! Nekem a F.A.Q.-hoz lenne egy kiegészítésem, ha nem baj. Csupán annyi az észrevételem, h Alcohollal soha az életben nem fog normálisan elindulni. Mindenképpen Daemon Tools kell hozzá. Csak azért, mert én is szenvedtem vele egy kicsit, mert én alapból mindenhez az Alcoholt használom. És a Daemon csak utána jutott eszembe. Ennyi. Csá
  • Curesz
    ok, amugy hiába vesz fegyvert mert ugyis elveszi tőle az őr a bejáratnál. le kell őket rohamozni, aztán majd az egyiktől vedd el a fegyvert.sztem elég laza küldetés, én megfojtottam a csávokat ott:D
  • Danman
    A bugokról nem is beszélek mind2 játék esetében...de ilyen ára van a freedomnak a játékon belül:P
  • Danman
    bocsi gerbill mondta sorryy
  • Danman
    Mondjuk rohand le őket de célszerűbb sztem ha a küldetés előtt elhúzol vhova fegyit venni
  • Danman
    Láttam a filmet és azt mondom hogy bemutatja a mafia világát de mindegy..azé mégiscsak egy 4évvel ezelőtti játék a mafia és hasonlítanánk a többi játékhoz akkoriban akkor egyértelműen vinné a pálmát..meg sztem még a mafia egész világa teljesen más.Godfatherben nem lehet pl metrozni,villamosozni stb. meg változatosabb, meg a küldetések is, de ennyi hagyjuk mindenkinek saját véleménye van;)jah és a realitás.ezt nem bírtam a gtaban se hogy nem annyira kemények a rendőrök, és ez tetszett nekem a mafiaban, meglátják a fegyvered és egyből rádszállnak ahogy a valóságban is lenne de mostmár tényleg hagyjuk én már letöröltem:D szubjektivitás rulz;)
  • KisPaksi
    Vki segítsen még csak ott tartok a game-ben hogy mikor Don-t kell elvinni a kórházba el is vittem meg minden! Utánna van egy küldetés hogy a kórházba kell menni és leírtani egy csomó faszit csakhogy nincs semmi fegyverem és nem tom kinyírni őket! Vki segítsen hogy mit csináljak PLZ!
  • Gerbill
    Don of New York City. Ezt akkor kapod meg ha 100% végigviszed a játékot. Egyébként van egy career in progress menüpont ahol le vannak írva a rangok, és hogy te most melyik vagy
  • And 1 #4452
    én asszem most még csak a 4-es rangon vok már bocs hogy csatlakozok a beszélgetéshez :D melyik a legmagasabb rang ?
  • buldozer99
    Nagyon jo játék!!!!
  • Gerbill
    A Keresztapában minél magasabb a rangod annál inkább tisztelnek az utcán az emberek, még a rendőrök is meghajolnak előttem. Beszélgetnek egymással, ha megverek valakit akkor nem legugolnak és várják hogy velük is végezzek, hanem elfutnak.
  • Curesz
    igaza van gerbillnek, ezek a dolgok nagyon feldobják a játékot, a mafiában nagyon hiányoltam a "boltok bevédését". meg lehet boxmeccsre fogadni is, meg még 1két apróságot
  • Gerbill
    Hát ez elég nagy birkaság:) A Keresztapának nincs jó története. Láttad már egyáltalán? A mafia ezekszerinte tényleg nagyon változatos volt benne egy autóverseny. Hát a keresztapában akkor meg volt egy mentőautós küldetés mikor a Don-t kell a kórházba vinni, balesetet kell szinlelni, hogy a rendőrök ne szálljanak rád. A mafiában az az autós robbanós rész egy kicsit hasonlított a film egyik jelenetére.
  • Curesz
    én nem mondtam h a mafiában csak irtani kellett. Mert volt azér volt ott más is...Amugy a godfatherben is járkálnak az emberek, de van mikor beszélgetnek egymással, és oylan is volt már h a rendőrbácsi mást üldözött!!!sztem a keresztapában az a baj, hogy nagyon rövid a főtörténet, a többi meg már tényleg csak hentelés. nekem még 1 család házát kell felrobbantanom meg még néhány üzlet van hátra, de igy már kicsit monoton. A mafiába jó hosszu volt a történet...
  • Gerbill
    Nemtudom hogy te hallottál e a Black Hand irányításról. A játék nagy részében van alkalmunk ezt használni. Ezzel belehet fenyíteni az üzletvezetőket, látványos kivégzéseket lehet véghezvinni. Nem tudom hogy te a mafiában mikor vertél meg egy embert hogy köpjön neked, vagy hogy védelmi pénzt fizessen.
  • Danman
    az autó irányítása egy nem konzolos gamepad nélkül jáccó emberkének nagyon szokatlan...szerintem.a verekedés jó lett tény és való, de igazából és csak a szürké témát látom az egész városban semmi más színt..mindig ugyanaz a cikkcakkos sikátor.a mafiaban ezeregy út volt és sokkal jobb volt a környezet.és dj chepee a godfatherben mit csinálnak az emberek ha nem fel-alá járkálnak?és nemtom hogy mondjuk itt mit csinálsz ha nem csak abból állnak a küldetések hogy öld meg ezt öld meg azt...azt mondod mafiaban csak irtani kellett, mé itt mást is kell?autóversenyezni?sokkal változatosabbak voltak a küldetések, meg a sztorija is jobb volt. a godfather (film) igazából csak bemutatta a mafiat hogy hogyan öltek, és védték meg a családot, a játék meg ugyanez.A Mafia ugyanakkor egy komplett új (jó!!) sztorit hozott ki..De mondom ez mind SZERINTEM és nem kell rögtön leugatni,attól még hogy neked más a véleményed
  • Dave9214
    csak egy városrásznáél eccer :D
    nyomorékok angyon, szerintem trainet használj!
  • Schelotto
    Heló tom hogy nagy parastság csítelni de vki itt irta hogy beirta hogy corleone én is megcsináltam,aztán vissza is ment az élet,de ezt másoknál is csak egyszer lehet beütni? Mert másodszorra már nem engedte meg.Vagyis csak egyszer csítel.Köszi előre is.
  • dienesoft

GeForce MX széria nem támogatott!!!! (#3209)

Dehogynem...
  • Gbr
    amikor Sonny kocsiját kell követni,sokkal gyorsabb mindig lehagy,nincs valami egyszerübb megoldása ennek?
  • ChevyG #4440
    akkor magyarázd el nekem léccives, hogy ebben mit is kell csinálni.
  • remus500
    Kösszentyű:........................

DonPapa
  • DonPapa
    én aszem ez az :

C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GF\
  • remus500
    hali !!
    nem tudom hogy hol vannak a számitógépemen a Godfather mentései.
    Valaki nem tudná megnézni a saját gépén.
    Jó lenne :) :)

Kösszentyű.
  • Gerbill
    A mafia az kb egy külső nézetes FPS. Mást nemigazán kell csinálni benne mint autótvezetni és irtani
  • dienesoft
    hát nemtom...szerintem arra akart célozni az illető, hogy a Mafiában jobb volt az írányítás...Őszerinte...
  • Gerbill
    Nem tudom mi bajod az irányítással, de nekem jól megy. Ha mondjuk nem osztották volna ki a billentyűzetre a különböző püfölési módozatokat akkor megérteném hogy miért mondod. Na akkor mondj valamit amit a mafiában lehetett csinálni a keresztapában meg nem. Ruhát váltani? Szabadon járkálni küldetések közben? Fegyvert vásárolni? Fejleszteni a lövési képességeid? Esetleg mob warozni?
  • Curesz
    Deh ember mond már meg nekem, hogy az irányításon mi lett elrontva!!!!
    azon felül a mafiába milyen votl a város? Azh embrek csak fel alá járkáltak azt ennyih, nagyon változatos...
    Azért olyanokat ne mondjatok ami nem is igaz. Csak azért ne írjál be a fórumba, hogy hülyeséget mondjál...köszi
  • buldozer99
    Nem értem az irányitásban mi a szar!!!!!!!!!!!!!!!
    Szerintem király nagyon hame megszoktam kb:5 prec alatt
  • Danman
    Csak annyi hogy a Mafiaban sokkal több kocsi volt sokkal változatosabb volt a város is.A keresztapában tök nyomott az egész város meg sok mindent nem lehet cisnálni amit a mafiaban lehetett.És abban azért nyomottak a figurák mert négy éve jelent meg de akkoriban übef@szának számított...Ha ma hoznák ki nyilván más enginnel dolgoznának.Amúgy meg sztem a MI is nyomi lett..jó, a mafiaban is az volt de nehogy már egy négy éves játékot hasonlítgassunk egy mai EA(!) játékhoz..Az EA sztem az eddigi évek legsikeresebb kiadója/fejlesztője úgyhogy nem értem az irányítást hogy tudták így elrontani, és még szépen fejeztem ki magam..Na mindegy ez az egész szubjektív