The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A térképen is ott van, hogy pl itt a rendõrség, de a játék közben meg már a sarokban nem is mutatja. 😞
ha bármi probláma van jelezzétek, mert a source kódban iszonyatos rendezetlenség van😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az a 40 perc pedig azt jelenti, hogy annyi idõd van megnyerni a háborút.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak a karakterek vannak nemileg jobban kidolgozva de ez attol sem vagyok ugy hanyattesve.
- amikor a jobb felsõ sarokban megjelenik egy másik család címere, az idõ pedig visszaszámol 40 percrõl?
- ha egy üzletben lelövöm véletlenül az akit fenyegetni kellett volna? Így nem vált át az én címeremre.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Meg elfoglaltam az összes bltot de az egyikbe nem tokbemennni, állitólag tûz miaz zárva.Ez hogy van?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Élvezetes sztorivezetés (film ismerete elõny), küzdéstechnika nekem tetszik (bár még nem tökéletes a kombó kezelésem), pénzszerzési lehetõségek tetszenek, a fõbb szereplõk arckidolgozása igen jó.
Szürke, pardon barna képi világ, emiatt sivár városi környezet, borzalmas autó megjelenítés, "megolvadt aszfaltba" süllyedve közlekedõ jármûvek, melyek úgy viselkednek vezetés közben, mintha jégmezõn mennének.
Szóval a negjelenítés, kezelés tökéletesen mutatja, hogy konzolos a drága (annak, aki képes erre kiadni cca. 13eFt -ot).
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Úristen hód, fújd már ki!!!
amugy a gépigénye nulla a játéknak
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Bocsi de nemm megy a FAQ....Szóval az a gondom , hogy kb 5 percenként kidob a játék a vinfosba....NVida GeForce 6600 Gt 128 Mb a vidkarim, 1 GB RAM, AMD Athlon 64 2800+ os a procim, elég hely a vinyón...mi a **szért vág ki ??? Hiszen a gépem bõven elég a rendszerkövetelményre...Drivert a vidkarihoz most frissitettem...
Valami ötlet gengszterek ??????
Köszike
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
game-k nek jóó innen keresgélni
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
szerk: és nem beszélve arroool hogy egy ilyen gányadék miatt esett le az arányom torrenten...fuuu szét**sz az ideg minnyá😄D
ottvan a szarforszpid is...mekkora ratyi szarság...fél óráig lehet élveznu utána pá
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
szerk: látsz ?-jelet a mondatomba?😄DDD
és még aszondják h mafia vetélytársa...paff .dd
Még 1 kérdés: a házamban van 2 ribi, azokkal nem lehet valamit csinálni? Hiába lõttem õket térden, akkor sem akartak "szeretni"! 😉
ÉN SZÍVESEN SEGÍTENÉK ! ! !
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
...
meg lehet valahogy változtatni az irányítást? úgy értem mozgás (elõre, hátra, jobbra, balra) gombokat, mert nem találtam sehol. thx
leszedtem ezt az mds filet de nem olvassa be a daemon tools...4.x ...-> szal a kocsibol hogy szaljak ki ?😄
...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.