The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ok,köszi. Bár ezt tudtam,csak akkor végig kell ezekszerint járni, kinél mi van.

Gerbill
A kis téeképen egy fekete négyszöggel(rombusz) mutatja az utcai árusokat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kirol
És azt hol látom, hogy hol tudok venni?
A térképen is ott van, hogy pl itt a rendõrség, de a játék közben meg már a sarokban nem is mutatja. 😞

Hi nem tudna valaki feltenni egy save game-t mert új rendszert kellet tennem és eltûnt szokás szerint az egész.
Gerbill
Mert bamobát azt venni kell, ugyan úgy mint a többi fegyvert

kirol
"van olyan item hogy bomb"
Én nem látok ilyet. Miért lehet ez?
Csak az FBI segített.

The FlashBack
kicsit rendeztem a faq-n..... nagy volt a rumli...
ha bármi probláma van jelezzétek, mert a source kódban iszonyatos rendezetlenség van😛

kirol
Köszi mindenkinek.

Bucser
Olyankor jó hosszú idõre bezár az adott üzlet és ha be akarsz menni kiírja, hogy a "családban történt haláleset miatt a bolt zárva tart."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem kell a család központját kinyírni. Elég egy boltot lebombázni!!! "You have to bomb a racket of the opposing family" Szóval vagy egy Bordélyt szerencsejátékbralangot vagy egybet lebombázol (van olyan item hogy bomb és azt bármikor kitehetd csak fuss is ki a helyrõl😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem a központját kell, csak az egyik boltját.
Pluskast
Akkor háború tör ki a te családod és aközött a család között. Ilyenkor több lehetõséged van. Pl: Kinyírod a család központját, ami kurva nehéz mert iszonyat sokan örzik, vagy pl megkeresel egy FBI ügynököt, lefizeted és már is helyre áll az egyensúly a két család között, söt ha esetleg több család felé is van vendetta pontod akkor azokat is lenulláza.
Az a 40 perc pedig azt jelenti, hogy annyi idõd van megnyerni a háborút.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hiba
Meg onnan hogy sokminden a hatterben le van egszerusitve (gfx)
Csak a karakterek vannak nemileg jobban kidolgozva de ez attol sem vagyok ugy hanyattesve.

kirol
Akkor mi van,

- amikor a jobb felsõ sarokban megjelenik egy másik család címere, az idõ pedig visszaszámol 40 percrõl?

- ha egy üzletben lelövöm véletlenül az akit fenyegetni kellett volna? Így nem vált át az én címeremre.

AnuluWork
Valóban a crack miatt volt szar az irányítás. Clone DVD-s változattal semmi gond sem volt! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pluskast
A konzolos átirat onnan látszik a legjobban, hogy csak a safehouse-ban tudsz menteni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

constantin
Hy Megvan a játék de problémák vannak vele.Mikor elindítom szaggatnak a videók.A játékban minden ember szépen néz ki de a környezet le van csupaszítva.A füst kocka és a többi...Tud valaki segíteni?A gépem P4 256 ram és egy Intel videó kárgya 64Mb.Kb egy gf2 szintû

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

AntiHero
Ca a Complletible mit jelent?
Meg elfoglaltam az összes bltot de az egyikbe nem tokbemennni, állitólag tûz miaz zárva.Ez hogy van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nemcso
Szóval a játékról...

Élvezetes sztorivezetés (film ismerete elõny), küzdéstechnika nekem tetszik (bár még nem tökéletes a kombó kezelésem), pénzszerzési lehetõségek tetszenek, a fõbb szereplõk arckidolgozása igen jó.

Szürke, pardon barna képi világ, emiatt sivár városi környezet, borzalmas autó megjelenítés, "megolvadt aszfaltba" süllyedve közlekedõ jármûvek, melyek úgy viselkednek vezetés közben, mintha jégmezõn mennének.

Szóval a negjelenítés, kezelés tökéletesen mutatja, hogy konzolos a drága (annak, aki képes erre kiadni cca. 13eFt -ot).

mila69en
khm... te rosszúl vagy-e összerakva?😄 a gumiba vanak a normális emberek😄 ott legalább nem ezt kell olvasni minden második hsz-ben...jajj nem megy, jajj nem tudok kiszálni az autóból, jajj valaki segitsen jajj nem jó a crack, jajj te hogyan indítottad el, jajj ésatöbbi....:-)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

cseri001
<#idiota><#vigyor3><#vigyor2><#nyes> Hát ez a megjegyzés nagyon tetszett! <#integet2>

Úristen hód, fújd már ki!!!

urbijoe
egyszer engem is kidobott
amugy a gépigénye nulla a játéknak

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hello.
Bocsi de nemm megy a FAQ....Szóval az a gondom , hogy kb 5 percenként kidob a játék a vinfosba....NVida GeForce 6600 Gt 128 Mb a vidkarim, 1 GB RAM, AMD Athlon 64 2800+ os a procim, elég hely a vinyón...mi a **szért vág ki ??? Hiszen a gépem bõven elég a rendszerkövetelményre...Drivert a vidkarihoz most frissitettem...
Valami ötlet gengszterek ??????
Köszike
Bucser
Asszem holnap megint lesz mit törölni... Néha olyan érzésem van hogy bezárták a gumiszobát és a lakók kiözönlöttek a nomrális topicokba...

mila69en
jah ismerem....csak én nem voltam ennyire elõre látó😄DD most tölthetem vissza a szarjukat<#bdead>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nekem is leesett volna ha olyan helyen töltöttem volna ahol leesik az arányom - isohunt.com on megkerestem és onnan szedtem - és még arány sincs ott - se reg semmi - és full sebességel töltöttem
game-k nek jóó innen keresgélni

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

phall
😄DD

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

mila69en
ehhh akkor tovább élvezted mint én LoL 10 perc után pá😄D the guud fater is kapott egy esélyt😄DD de hamar rájöttem hogy nem szennyezem be a gépem+_+

szerk: és nem beszélve arroool hogy egy ilyen gányadék miatt esett le az arányom torrenten...fuuu szét**sz az ideg minnyá😄D

phall
há .\
ottvan a szarforszpid is...mekkora ratyi szarság...fél óráig lehet élveznu utána pá

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

eléggé gagyi az autó irányítása - amikor üldöztek a fabatkabátok háát picit nyomtam jobbra vagy balra és úgy megindúlt

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

mila69en
ja ezvan EA forever<#wilting>

mila69en
<#wilting>jaa én is tudom mivel kell kiszálni LooooL bár nem is igen játszok ezze a.....

szerk: látsz ?-jelet a mondatomba?😄DDD

phall
fu mekorafos lett :\
és még aszondják h mafia vetélytársa...paff .dd

én space val szállok ki

én szerintem nem - max a tánc, strip

mila69en
LoL bazze ennyi üzenet, azt fele...mivel lehet kiszálni a kocsiból*-*

Titan
Skacok! Ha olyan boltot fenyítek, be ami a térképen pl. T-vel van jelõlve, akkor nem változik át a saját címeremre? Vagy valamit rosszúl csinálok?
Még 1 kérdés: a házamban van 2 ribi, azokkal nem lehet valamit csinálni? Hiába lõttem õket térden, akkor sem akartak "szeretni"! 😉

Nekem az a kérdésem hogy hol vannak a mentések a gépen?a saját mappájában vagy doc files?

Gerbill
Most akartam csinálni néhány videót a frapsel, de amikor elindítom a videó felvételt belassul a játék, és nem mindig érzékeli hogy mit nyomok.

misirulez
DOLGOZIK MÁR VALAKI MAGYARÍTÁSON ???
ÉN SZÍVESEN SEGÍTENÉK ! ! !

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

ScarY MAN
controls! bal felso sarokban valtassz a fulecsken....en kerdesemre egy valasz nem akar erkezni?😄

...

jó!!belátom hogy balf##z voltam!elnézést!!

igen (😄) de azon belül nem találok ilyen opciót hogy forward, meg backward. lehet hogy ott van csak én nem látom 😊

ScarY MAN
Opsönsz?😄

...

üdv!
meg lehet valahogy változtatni az irányítást? úgy értem mozgás (elõre, hátra, jobbra, balra) gombokat, mert nem találtam sehol. thx

ScarY MAN
---===LAMA KERDES!!!===---
leszedtem ezt az mds filet de nem olvassa be a daemon tools...4.x ...-> szal a kocsibol hogy szaljak ki ?😄

...

Csacsi
Ha mx-es kártyád van, akkor vegyél jobb kártyát, mert nem támogatott. Ha nem Mx-es kártya, akkor frissíts drivert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gerbill
Azért mert olyan dolgokat kérdezel amik benne vannak a FAQ-ban, vagy ha mondjuk visszaolvasol egy két oldalt, vagy használod a keresõt megtalálod a választ

Csak nálam fekete minden kocsi ablaküvege?:S elég hülyén néz ki...
istenostora03
letöltötem gc-röl mds-t kell mountolni?