7267
The Godfather
-
#4430 Csk hát azért az DirectX10. Az meg még kicsit odébb van -
#4429 Téged ugy lönélek le mint a szart!!!! -
#4428 Láttátok már ezt:crytek_gdc_video_2006.wmv
Ott figyel a végén, hogy EA!
Na a Godfathert is ilyen csapatnak kellett volna kiadni fejlesztésre! -
#4427 szevasz? már mész is? -
Zed11 #4426 bocs
-
#4425 hát igyis lehet nevezni: "látványosan" -
#4424 Miért kiabálsz? Félsz? Olvass faq-ot, és ne kérdezz hülységet, főlg ne nagy betűvel. -
#4422 Neked meg ezt ajánlom: -
#4421 Nálam vannak golyonyomok és nagyon látványosan törik az auto is!!!!Csak ennyi -
Dougie #4420 a Mafia játékkal nem említhető egy napon ez a game...
(persze ez csak az én véleményem...) -
#4419 Nem azzal csak meg tudsz jelölni magadnak egy helyet. A San Andreasban is volt ilyen, ott a t gombot kelleett megnyomni és oda rakott valami jelet. Semmi jelentősége nincs, csak van -
zotosz #4418 De a piros x mire jó? mit kell ott csinálni, v mit kell oda vinni?
-
#4417 A piros x-et te tudod lerakni a térképre ha megnyomod a target add gombot. -
zotosz #4416 Nah igen de ha rájuk lövök akkor elkezd menekülni a teherautó, és ne szál ki belőle sneki, vagy 1szerűen felrobban -
Dave9214 #4415 kcsinált olyat hogy a téképen piros x van? mert olyanal én mág sosem találkoztam! -
#4414 nem nyitok me fölösleges.
mi üt el a környezettöl? -
hammett #4413 traffic accidentes kivegzest csinaltatok mar? -
#4412 Meg ha ennyire a mafia vs. Keresztapa témáról akarsz beszélni akkor nyiss egy olyan topikot, és majd ott leírod a véleményed -
#4411 Nyugodtan mondhatod hogy gyönyörű a grafikája de nem az. Az autók szépen vannak kidolgozva(+1), a környezet unalmas ismétlődő(-1) A Karakterek Rondák(-1)
Keresztapa: autók kidolgozottsága gyenge(-1) Környezet mafiához hasonló, de valamivel jobban néz ki, hangulatos nem üt el semmi a környezettől(0) Karakterek kidolgozottak(+1) -
#4410 akkor szerintem túrd fel a gépedre, és akkor mond ezt (esetleg vudu3as kártyával jáccotál akkoriba) -
#4409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4408 A mafiához képest a grafikája jó, csak maga idejében a mafia szép volt de mostmár nem hiszem hogy felülmúlná ezt -
#4407 erre, mit írjak? hogy a MAFIába is voltak golyonyomok a kocsiba?! -
#4406 mért ebben mit csinálsz? a maffiozok szedik a virágokat a réten..-ugye? -
#4405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játtékkal kb 2 percet jáccotam, a dialogusok jol néznek ki, de a többi.. hát szoval, 2006ot irunk tuttomal. nem vagyok grafika- meg videokártyabuzi, de a mafiához képest xar a grafja, és az irányitás is több mint rossz. (4 éve volt mafia...) de a 7n még belemélyülök, hogy milyen igazábol a játékélménye -
#4404 De a mafiában mit kell csinálni? Auókázol egy kicsit a küldetés helyszínére, mindenkit lemészárolsz, visszaautókázol a főhadiszállásra. Amafia kb. ennyi + egy elég gyenge sztori keresztapa hangulat nincs tovább -
#4403 a mafiaba van és külön auto szimulátornak is elmenne ez mellé -
Vlala #4402 Kezdd el fosztogatni a dobozos teherautókat (megállítod, rálősz, amíg ki nem száll a két nehézfiú, lelövöd, sofőrt kifaggatod), és láss csodát, új warehouse-k lesznek láthatóak a térképen. Nem elhanyagolandó szempont, hogy teherautónként 2000$-t is kapsz. -
#4401 off
tsak azt irtam, hogy jo lenne a MAFIAhoz egy küldetés lemez
on -
Vlala #4400 elütöd. -
theodor #4399 Az tényleg érdekes mert nekem nincsenek pedig nincs szar gépem. -
#4398 Nekem is vannak golyónyomok. Mondjuk én ps2-n nyomom. -
theodor #4397 És hogy vannak neked golyónyomok ha senki másnak nincs. -
theodor #4396 Az lehet de az nfs-be nincs egy egész városnyi kocsi. -
zotosz #4395 És a kamionokkal mit kell csinálni?
-
hammett #4394 hi
Traffic accidentkivegzest hogykellcsinalni?
-
zotosz #4393 üdv,
Nem tudja vki a hogy kell megszerezni az összes warehause-t, ami a többi családé volt az már megvan, de még vannak azokon kívül is, és üresen állnak. azokkal mit kell kezdeni?
-
Vlala #4392 Nem értem, azt írtad, sikerült elhárítani a problémádat.
Ha még mindig fekete a képernyő, akkor
a) vedd még lejjebb a felbontást (ugyanott, a regeditben width=800, height=600);
b) nézd meg, jó-e a videokártyád a játékhoz. -
#4391 Mert ahonan irsz onnan jelentkezz ki szerintem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kber #4390 HY srácok!Én próbálkoztam a regedittel,mert fekete volt a képernyő,de sikerült a felbontás állításával elhárítani a problémát és visszaolvasva sem találtam hasonlót,akinek nem sikerült volna!MI lehet a baj?Lécci írjatok,mert nagyon játznak.
Előre is kösszi!
JA meg az miért lehet hogy otthon nemtok bejelentkezni forumba?Se explorerrel se firefox-al
NA ennyi kérdés,meg kérés elég mára thx!