7267
The Godfather
-
#4519 Mit csináljak a boxos fazonnal a hotel alaksorban ???
Ha rálövök csak életet veszít de nem megy feljebb a kék csik ha megütöm akkor feljebb megy a kék csik, és ha eléri a zöldet abban a pillanatban "túl lőttem a célon" vagy akkor már pisorsra vált és nem beszélhetek vele...
-
#4518 De az nem gond hogyha lehagy. Le is kell hagynia téged, mert különben nem tudják szétlőni. -
Gbr #4517 De ő olyan gyors,mindig lehagy,3napja szivok ezzel..Azt hittem van valami trükkje,téleg a trailerbe nincs NO TRAFIC?? -
#4516 hol lehet felmenni a hotelbe amikor megkell ölni Cuneo-t mert prob. a liftel a lépcsön valaki segítsen.PLS -
#4515 én csak követtem az autoját és nekem anim volt utána meg akik megölték Sonny-t azok után kellet mennem. -
Gbr #4514 pls... -
Curesz #4513 1.feltelepíted a game-t.
2.letöltöd a mini image-t.
3.bemountolod daemonnal a mini image mds fájlát.
4.elinditod, és minden király -
#4512 Meg most azért gagyi mert béna vagy? -
#4511 De ki fog. Azért mert neked rossz másolatod van vagy crackelted attól az eredeti még működni fog. Ennyire sötét nem lehetsz -
Gbr #4509 Eznem azután van,hogy Sonny autóját kell követni?Azt,hogy csináltad meg,engem mindig lehagy még ha tökjól megyek? -
#4508 Amikor Tessio elárulja a családot akkor abban a házban rögtön meg lehet ölni? -
matkovec #4506 mar megoldottam -
Norl #4504 Szisztok! Lenne egy problémám. Egy malőr következtében elvesztettem a játék mentéseit. Valaki el tudná küldeni a sajátját, aki már Don, vagy már kész mind a 4 család házának felrobbantásával? Nem akarom előröl kezdeni... Ha vki tud segíteni annak megköszönném! Hali -
#4503 kezd mostmá az agyamra menni a gém......a Barzini család házai az utolsó előttik, de akárhányszor bejutok lerakom és mikor kimék szinte mindig lelőnek.....kezdem már unni....... -
Dave9214 #4502 lekel lökni a háztetőről! -
#4499 Dokumentumok/GF -
#4498 Hi!
A mentések hol találhatók meg a gépen? -
Curesz #4497 az eredeti image fájlt kell használni!!! -
#4496 nem téved, mert télleg akkor leszel...esetleg ha kóddal jáccol és azzal szerzel pontokat...akkor nem -
RaZeR #4495 Téved az aki azt hiszi h 100%- nál leszel DON OF NYC.100% főküldetés, és 50% collectibles (Tekercsek, stb) kell hozzá. -
#4494 És ezt most miért ide? és egyébként úgy hívják, hogy külső cdíró vagy olvasó vagy stb.! -
#4493 láttam és hallottam is ilyen megoldásról de nem sok tetje van mert eltávolításkor ugyanúgy ki kell kapcsolni a gépet mint a rack esetén. -
Richard90 #4492 hmmm
lehetséges...
de még nem hallottam róla (nem is láttam még soha) -
#4491 HI!Szerintetek létezik olyan megoldás mint Winchestereknél a mobil rack csak nem winyóra hanem például Romokra(Dvd,Cd)?! -
#4490 Sziasztok, tudjátok van egy oldalam...és az az igazság, hogy szerkesztőkre lenne szűkségem...akit érdekel lécci írjon! Fontos!!! -
RaZeR #4487 Elérte már valaki a DON OF NY szintet? -
XeroX #4486 Ötletek várok..
Nemlehet image file -t csinálni sem Alcohol -al és Neroval sem :( lemezolvasásai hibával elszáll, ha bekapcsolom hogy figyelmenkívűlhagyás akkor mindent átugrik... :( Pedig arról telepítettem :D
Namost van FAQ ? lassan megőszülök :D
-
#4485 nagyobb betűkkel kéne kiírni a FAQot vagy autotörlés amiben benne van a crack szó:D -
XeroX #4484 Ettől féltem, kell a DVD -rő image file-t csinálnom és leszedni azt file-t majd deamontolsba berakni :D
Akkor megcsinálom.. -
Curesz #4483 talán a faqot megkéne látogatnod!! nem szabad crackelni -
Curesz #4481 még van az underboss, don, don of NYC
de ha feladatokra gondoltál, akkor még igen, sok van -
#4480 Eltűnt a francba a Save Game-em, vajon mitől? -
#4479 a capo után még sok beosztás van? -
Curesz #4478 nah most lettem DON -
#4477 No te előbb fordulj logopédushoz! Aztán pedig azért nem száll ki mert balfasz módon képes voltál crackelni! És az egér is pont ugyanemiatt van!
És ne te mondd már meg, hogy ki mit említhet mivel egy lapon! K*cs*g! -
matkovec #4476 sziasztok en is a iranyitasrol szeretnek kerdezni nem es nem rajonni hogy kell kiszalni a kocsibol mar osze visza nyomkaltam az oszes gombot es nemszal ki az a utodot es a masik dolog a eger mozgassat ugy el k....k hogy csak na hiaba kapcsolom be a ivers ablakocskat ojan debil modon forog hogy csak na nemtudom de en nemtalaltam semmi mas bealitast es aki 1 lapon meri a MAFIAvol emliteni eszt a nagyon gyenge jatekot az forduljon orvos hoz -
#4475 jó nyugi relax man megszólalok és már rögtön baj:D akkor azt mondom hogy hűűű de jó hogy olyan üveget csináltak és nem átlátszót amin még át is lehetne látni!:O -
Curesz #4474 jó tudjuk hogy neked 100%osan bejön a játék -
#4473 Nem értem mit kell parázni már azon a kibaszott geci üvegen bakker!!!!!!!!!!!!
Szerintem tök jol ál nekik -
#4472 ok bocs vak vagyok :)