The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Milyen DAEMON-od van?
ADj lécci egy linket ahonnan le tudnám szedni!!! LÉCCI!!!

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Amúgy meg legyél hálás ZOLO-nak, vagy ha nem is hálás legalább annyit tegyél már meg, hogy megköszönöd, hogy válaszolt neked, Te bunko.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Pedig fontos lenne!!! Már a 3. küldinél kell és nm tudok kiszállni!!! Lécci segíts!!!
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hogy kell alapbeállításnál (billentyüzet) kiszállni az autóból? Lécci írjato!!!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Kaptam két feladatot, de nem igazán tudom, hogy mit kell csinálni ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
1. Purchase weapon upgrades black market.
2. Raktárakat kell elfoglalni, de nem tudom, hogy a térképen, hogy vannak jelölve a raktárak.
Ha kép fájlokat adatként írom ki dvd-re és onnan mountolom be DT-be akkor fog menni rendesen a játék?
remélem segítettem! <#vigyor3>#vigyor3>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Kiegészítésként még annyit, hogy a dinamittal széfeket lehet robbantani, a bombákkal pedig egész házakat.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
NA, az imént léptettek elõ Underbossá!!!😄 A heyzet az, hogy infó kellen a teherautós nizniszrõl, emléxem rá, hogy anno az elején magyaráztak róluk valamit, de én inkább a védelmi pénzekbõl és a zugkupikból éltem. Naszal azt szeretném tudni, hogy hogyan lesz az eltérített teherautóból pénz?
Elõre is köszi, respekt