The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
CloneDVD. A másikkal nem mûködik az .mds

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

createev
akkor megpróbálok beszerezni 1 új daemont! egyébként Neked a clonedvd-s változat van meg, vagy a másik?

Csacsi
tedd ugyanoda, ahova a másik file van téve. Persze ez csak colnedvd-nél mûködik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gerbill
Akkor lehet hogy az a baj. Nekem 4.03

createev
megvan a képfájl! egyébként a daemonom verziószáma 3.47-es!

Gerbill
Megvan még a képfájl?
Milyen DAEMON-od van?

createev
légyszives próbálj segíteni!

heliosz007
én máá Don vok 😄 kinyírtam a 4 családot de még van 1-2 mellékküldetés!!!

createev
ezt a hibaüzenetet írja: NEM CSATOLHATÓ A KÉP. A FÁJL NEM ÉRHETÕ EL.

Gerbill
Azt mond hogy mit ír ki ha azt akarod hogy segítsek

createev
tudom, hogy tudjátok, hogy nem tudom, amit ti tudtok, de ez nem mehet így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerbill
Milyen hibaüzenetet ír ki?

Gerbill
Akkor leszel a város Don-ja ha 100%-ig végigviszed. Sima Don akkor leszel ha a másik 4 családot kiirtod. De ez már nem a történet része a befejezés ott van mikor Michael kitüntet

Ha én leszek a családban a don, akkor csak úgy lehetek a városban is a fõnök, hogyha minden bolt hozzám tartozik? Mer ha igen akkor elég tré befejezés mit ne mondjak.

createev
a daemon nem tölti be!

createev
de nem mükszik az mds file!!

Gerbill
Unmount all drivers, és utána próbáld meg bemountolni.

Gerbill
Újra feltelepíted a játékot elindítod, ha nem megy akkor kell csak használni az mds-t. HA MEGY CRACK NÉLKÜL AKKOR NEM KELL CSINÁLNI SEMMIT. És légyszives hagyd már abba ezt a kunyerálást.

createev
valaki segítsen!

createev
nem mükszik a mds fájl variáció és a XXX crack variáció sem. Mert az a rohadt DAEMON nem nyittya meg, helyette hibaüzenetet küld!!! HHEELLP

createev
hi!!!!!

De nekem nm jó az az mds file amit a faq oldalról szedtem le!!! ÉRted?
ADj lécci egy linket ahonnan le tudnám szedni!!! LÉCCI!!!

misirulez
Ezt a grafot nézzétek...nemsemmi.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Te tudnál segíteni? LÉCCI SEGÍTSETEK!!!

matyi08
alapból a space-el lehet kiszálni, vagy a t-vel. ha crackelted, akkor viszont nem fogsz tudni kiszálni, mert szar a crack. úgy értem, hogy crackelted, hogy bemásoltad az exe-jét a mappájába, és felülírtad. ha crackelted, akkor a dvd-rõl rakd vissza az eredeti exe-t, és töltsd le a faq-ból a maxi miniimage-t, rakd be démonba, ne krekkeld, és megy. de most már menj játszani...

KÖSSZ MINDENT DE NM IGEN TUDOM MÉG MINDIG AMIT AKARTAM!!! ÉRTED???

misirulez
FAQ ! ! ! ! ! ! ! !
Amúgy meg legyél hálás ZOLO-nak, vagy ha nem is hálás legalább annyit tegyél már meg, hogy megköszönöd, hogy válaszolt neked, Te bunko.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

de minden más jó csak az nm hogy kiszálljak a kocsiból!!! De miért?
Pedig fontos lenne!!! Már a 3. küldinél kell és nm tudok kiszállni!!! Lécci segíts!!!

matyi08
ne csináld már, leírta, hogy hogyan tedd fel.

MI VAN?????????????????????????

zolo
Ha iso-ban van meg a játék,akkor telepítsd újra,ne crackeld és a faq-ban levõ alsó linkrõl töltsd le a miniimaget és azzal simán megy!!!!

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
A menüben a map-nál ki lehet választani azt,hogy a családok boltjait mutassa.Ha kiválasztod a családaot,ott ki lesznek írva warehausok.

http://flickr.com/photos/zolika90/

De nekem nm jó adj lécci vmi linket ahonnan lebírnám szedni a .mds filet!!! lécci!!! MErt amit a faq oldalról szedtem le az nm jó!!! LÉcci küldd el!!!

Szerintem jó játék de van nálla job is !!!<#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint>
matyi08
ott van a faq-ban **zdmeg. ott van a faq-ban is, és a topik fele is errõl szól. azért sem mondom meg...

de lécci írdd már le mit csináljak! lécci!!!

matyi08
talán azzal amivel beszálsz, de nyisd már ki a szemed, mikor bejössz a topikba, már akkor kiszúrja! FAQ

Helo!

Hogy kell alapbeállításnál (billentyüzet) kiszállni az autóból? Lécci írjato!!!

Örm
Megnéztem, de ott nincs raktár jelölve.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

The FlashBack
nézd meg a tértképjelöléseket😉

Örm
Hello!
Kaptam két feladatot, de nem igazán tudom, hogy mit kell csinálni ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
1. Purchase weapon upgrades black market.
2. Raktárakat kell elfoglalni, de nem tudom, hogy a térképen, hogy vannak jelölve a raktárak.

Örm
Kösz!

kirol
Igen, köszi.

Slayerboy
Ja.

Voltam zárás előtt. _______________

igen, akkor megy. nekem is ugy van

Örm
Hello!
Ha kép fájlokat adatként írom ki dvd-re és onnan mountolom be DT-be akkor fog menni rendesen a játék?

Gerbill
Az FBI ügynökök is jelölve vannak a térképen egy FBI jelvénnyel.

Ja és nem kell végig járnod a rombuszosokat, mert ha esc-kel kimész a menübe, és ott a térképet megnézed, akkor nem rombuszokat fogsz látni, hanem annak az itemnek az ikonját, amit az adott árusnál lehet kapni...

remélem segítettem! <#vigyor3>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

A rombuszos árusoktól csak dinamitot tudsz venni. Bombát a FBI/G-Man ikonos helyeken tudsz venni. Ezek általában az adott környék templomjában vannak. A templomok katakomba szintjén van az FBI-os muksó( ha a templommal szemben állsz, akkor kívülrõl a templom bal oldali falát követve tusz bejutni). Ha viszont bomba kell, akkor a templomba be kell menni és a jobb hátsó ajtón kell bemenni egy kis szobába. Ott megtalálod a muksót a bombákkal.

Kiegészítésként még annyit, hogy a dinamittal széfeket lehet robbantani, a bombákkal pedig egész házakat.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

CSácsá!!

NA, az imént léptettek elõ Underbossá!!!😄 A heyzet az, hogy infó kellen a teherautós nizniszrõl, emléxem rá, hogy anno az elején magyaráztak róluk valamit, de én inkább a védelmi pénzekbõl és a zugkupikból éltem. Naszal azt szeretném tudni, hogy hogyan lesz az eltérített teherautóból pénz?

Elõre is köszi, respekt