The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kissadamvikt
mininova.org vagy a www.mp3portal.hu n le lehet szedni a game-et! Én a mininovarol szedtem minden okok csak mikor játszol nem mutat egérkurzórt! De biztos meg lehet csinálni valahogy!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Gerbill
Hát nem tudom ki a kislány, minden nehézség nélkül végigvittem, cheat használatát mellõzve. Én általában csak akkor használok cheatet, ha már egyszer végigjátszottam, és a cheattel vicces dolgokat lehet elõhozni

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Én is végigvittem és minek cheat szerintem rohadt egyszerû, na de mindegy lehet hogy csak nekem volt mázlim !
Nem lehet vegigvinni cheat nelkul? LOL
"lanyok"

Mar mult hetvegen vegeztem vele. Szerintem total egyszeru a vege.

Magnumrolcsi
"lányok 😛"
ez szerintem rád igaz, mert cheateltél! 😛

Sylvester
ELVITTEM!!VÉGIG VITTEM---
ha cheattel akkor is 😊 de csak a végét cheattel ...nem lehet birni a végén cheat nélkül... 😊 sok szerencsét lányok 😛

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

pls valaki küldje már el nem tart semeddig
na akkor vki küldje már el a másodikat
hendrX
szintén :S

Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni

hát nekem azt írja ki hogy unable to mount image
de jo az elsõ én is onann tõltöttem le! De ebben segítsen valaki könyörgöm:Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát?
Az a második mds es linken nem csinál semmit az elsõ meg nem jó valaki lécci küldje el a másodikat [email protected] címre
szevasztok légyszi segítsetek! Hogy tudom bedobni akemencébe azt a tagalettit vagy kit aki kinyirta Lukát?pls segítsen valaki
misirulez

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Ok, köszi.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Mr Spock
Felveszed a telefont a safehouseban.

-muszáj-

Csacsi
azért lehetne vitatkozni, kinek van nagyobb értelmi szintje. Aki egy oldalt nem tud elolvasni...úgyhogy kussoljál be csak kiscsávó.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

misirulez
"de nem írnak semmit a FAQ-ban semmit errõl a dologról"

Grat. Jól tudsz fogalmazni.

misirulez
Már bocsi de te milyen értelmi szintrõl beszélsz?

(segítek)pár perce még ezt írtad:

"nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból"

"rákba";"rohadás" stb. Te aztán tényleg nagyon értelmes lehetsz kb 40mondatos FAQ-ból nemtudsz egy bekezdést rendesen elolvasni...

Amúgymeg köszönd meg, hogy segítek Te paraszt.

misirulez

misirulez
Jah, és más:

ha adok 1000dolcsit a rendõrnek, és megjelenik egy kis csík a térkép mellett az miért jó nekem?

(miután elõször odaadtam, azt hittem majd nem fognak üldözni a rendõrök akármit csinálok, de tévedtem...úgyhogy meg is öltem azt a ge..it 😊)))

MimaSKATE
csá kira a gém😄

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

misirulez
Hi!
Ha lelõttem az összes csákót, akik abban a házban voltak ahol cigigyújtás közben fojtották meg a csávókámat, aztán 3perc alatt visszértem a verdával, elmentettem, és kész...

Ezután mit csináljak nemlátok semmi küldetést? Szerezgessek boltokat aztán majd alakul valahogy??

helo mindenkinek! Kössz ZOLO mostmár megy!!! Tök jó!!! Kössz!!!

heliosz007
F A Q

heliosz007
ja minden ott a FAQ-ban !!! ne írjátok máá ide !!!

misirulez
OLVASD MÁR EL AZT A KI*******OTT .........FAQ........OT BA****MEG...

hendrX
helló embetek :9 lehet h hülyeén hangzik de nem tom h h a rákba kell kiszállni abból a rohadás kocsiból beszálok és utána egyszerûen semelyik gombbal nem tok kiszállni :S rohadt idegesítõ. Tudna valaki segíteni ez röhej :p

Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni

Szegény the flashback a sok warezzel még a hatalmas betûkkel ki van irva odézem: Öntörvényû személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.
Az "élményromboló" hsz-eket, pedig tessék tag közé tenni...
hát ez gáz ráadásul zsír olyat kérdeztek ami benne van a faq-ba LÁMÁK. siraémas az ilyenekra ugy jó ha te jösz rá.

Végülis nem muszáj, ha valaki elküldi Neked az eredeti exe-t. Egyébként pontosan, ahogy mondod (vagy írod?).

És muszály újrarakni a gamet? ÉS ha újraraktam akkor ne crackeljem meg hanem rakjam daemoon-ba a .mds filet és indítsam a játékot?

ti hogy álltok?nekem most az a küldim hogy bombát kell telepíteni a négy rivális család föhadiszállására, de kur*a nehéz.
shotgun 2-eslevel
magnum 2level
pistol 2-es level(asasain) a családban a capo fellet vagyok egy ranggal skill 31 sztem nem áálok oly rosszul

all files-re kell kapcsolni a daemon tools-t/4.03/ :osztan akkor vissze az isot+az mds-t+az mdf-t is ,magában is....
zolo
Mail ment.És az mds-t és az mdf-et is ki kell csomagolni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

[email protected]
naon köszönöm

zolo
Add meg a címed.

neekem mdf formátumú!!gameburnworld innen se tom letölteni!!nem tom mért!vki nem tudná elküldeni nekem emailben??

zolo
Van keresõ vagy a game fixes menüpontban.De ugyanazt küldtem át ami ott van.

Gerbill
Az mds, csak akkor mûködik ha a képfájlo .mdf formátumú. Ha ISO akkor fogalmam sincs

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

És itt honnan?

zolo
Ez morisznak ment

zolo
Próbáld akkor innen leszedni:gameburnworld

csak az a problem az mds fájlokkal hogy pl az elsõ linkrõl rendesen letöltöm a fájlt de amikor beteszem deamonba ezt írja "Unable to mount image!File not accessable!"és ha a másik linkrõl akarom letölteni akkor 98,6% lefagy a böngészõm!(opera)tehát nem tom leszedni!most mit csináljak??

sajna még sokan vannak akiknek nem megy 😞

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

zolo
Nos a faq-ban kettõ mds van belinkelve.Az utóbbit töltsd le.Ezt kicsomagolod,beteszed daemonba és játszol.Semmi komplikáció.Ne lehet vele probléma.

createev
VALAKI LÉGYSZI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!

createev
gerbill lécci help!

kissadamvikt
ÜdvAll! Letöltöttem a GodFathert és lenne egy probléma a játék nem mutat egérkurzórt és így nem tudom beállítani a videót és nem tok jáccani! PLS valaki segítsen!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Danman
Na hozzám is eljött az hogy megnyomom az Uninstall gombot...Annyira sztem nem lett jó a graf, irányítás,és az AI zavar..lehet felteszem a 4ÉVVEl ezelõtti Mafiat amihez most megjött a kedvem...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

createev
nekem nem clone dvd-s verzió van meg, szerinted mit csináljak?