7267
The Godfather
-
#4560 2000$-ért verekedni kell vele.Ha elvered kapsz 10000$-t. -
#4559 Lehet hogy az, nem tudom. -
McKalton #4558 Köszi a tippeket mindjárt ki is próbálom. Egyébként azt hittem a trafficos arról szól hogy vkit mozgó kocsi elé hajítok. -
#4557 A wallpaper az szerintem az hogy felkened a falra, és úgy ölöd meg(oda állsz a falhoz és megnyomod a w-t) A Hat's off az meg szerintem az amit a videóban is mutattak, hogy az áldozat térdel, kalap van a fején és pisztollyal kivégzed(v). A Trafic Accident az meg olyasmi lehet hogy valakibe belehajtassz de olyan gyorsan hogy felrobban a kocsija(Nekem volt ilyen de akkor álló autóba ütköztem és felrobbant). -
#4556 Jujj ez a hats off execution-t már megcsináltam, de tök véletlenül! Jött felém egy cunoe-s faszi azt rámlőt én fejbe nyomtam lerepült a kalapja! És kiírta hogy hats off execution... Most már akkor tudom mi ez! -
#4555 Mert el kell foglalnod a hotelben működő racket-et is! Fent van a legfelső emeleten! -
McKalton #4554 Nekem már csak 5 db kivégzési tudás kellene és Don of NYC-i lennék 90%-os végigjátszásnál tartok. De nem tudom hogy ezt a 5-öt hogy csaljam elő. Vki tud segíteni?
A neveik:
- Hard head execution
- Watch your step execution
- Traffic accident execution
- Wallpappered execution
- Hatts off execution -
#4553 használj fedezéket -
#4552 Figyi én most ott tartok hogy kinyírták Frankit tudjátok az a csajszi és most vmi bistrohoz kell menni aminek az alagsorában egy krematorium van vagy nem is tom hogy mi az lehet hogy nem is bistro de mind1!! egyszerűen nem tom megcsinálni mert annyian vannak mint állat és mindig meghalok vki nem tud segíteni hogy hogy lehet könnyen megcsinálni???? -
#4551 OK, akkor jól tudtam, kösz. -
#4550 Le kell dobni a tetőről, azért, hogy balesetnek látszódjon. -
#4549 Bocs, már jártam ott, haver mondta rosszul. A zsarut ki kell dobni a tetőről. Right? -
#4548 Én már Underboss vagyok. -
#4547 Outsider küld, ha minden igaz. Én még nem is járok ott.
-
#4546 Sziasztok! Itt mit kell csinálni? Egy havernak kérdezem.
"mit kell csinalni a rendorrel a teton? amikor a rendorok elviszik a csajt a kupibol, es utana kell menni"
Thx. -
#4545 Én még nem robbantottam fel a négy család házát, és egy csomó bolt még nem az enyém, de az összes főküldetés kész van -
Norl #4544 Skacok, tényleg nem tudnátok megdobni egy mentéssel? Már pangok a játék hiánya miatt de nem akarom előröl kezdeni! PLz! Ui.: a négy család házának felrobbantása utántól kéne! 1000 köszönet! -
#4543 Erre a problémára a megoldás a memória. Nem a számítógépé hanem a sajátod. első kereszteződés jobb harmadik bal stb. tudod, neked is van ilyen. -
Dave9214 #4542 ohhh, de vanak olyan kanyarok hogy bevezet egy ellentétes városba ahova pont nem akarodzol menni! -
#4541 Miért kéne minden kanyarnál ???
Megnézed a térképet, hogy hova szándékozol menni, és arra mész, ehhez nemkell minden kanyarnál térkép...:) -
#4540 Szerintetek miért van EZ??? -
McKalton #4539 Valaki eljutott máűr a végéig? Mert én nekem már csak 4db kivágzási cumóm nincs meg. De nem tudom hogy hogy tudom azokat összeszedni? Vkinek vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
#4538 egy kicsomagoló programmal kell kiszedni a fileokat, egymásból
még pontosan én sem tudom:p
-
Dave9214 #4537 melyik gombal lehet elöhozni ingame alatt a map-ot mert idegesitő hogy megkell álni midenen kanyarná hogy johelyre mek e -
#4536 Én kezdeném, ha tudnám, hogy hogy kell kivenni a szövegeket. -
XeroX #4535 Valaki elkezdte már a szöveg a fordítását ? -
#4534 Rejtélyes módon eltűnt a savegamem, nem tudna küldeni valaki egy olyan savet, amikor megölik a barátnőjét a hősünknek? -
#4533 ÉN csakkövettem, aztán kész. Másodjára sikerült, mert elsőre nem tudtam mit kell csinálni és csak később szálltam be a kocsiba és mission failed. De másodjára beszálltam az autóba elindultam és kész. Lehet, hogy rossz úton mész -
Danton #4532 csácsá, miért nem lehet kiszállni a kocsibóóól?
:D:D:D:D csak vicc volt
na, nekem egy olyan térkép kellene ami mutatja a filmtekercsek helyét.
Nem tudtok egy ilyen ről a neten?
előre is köszi, respekt
-
Gbr #4531 #4513 -
tomqruz #4530 Frankó a game! Csak az irányítással van némi gondom! Itt főként az egér irányítására gondolok. Amikor jobbra húzom az egeret akkor a pacák balra fordul...,ezt elvileg az invert mouse opcióval be lehetne állítani! De mégsem! Az lenne jó ha legalább GTA-s irányítása lenne! Tudja valaki a megoldást? Örülnék ha valaki segítene nekem! -
Gbr #4529 Bocs de akkor valamit nem értek.Beszálok a kocsimba ,de mire elhagyom a villát őket már nem látom,de megyek utánuk és egyszercsak MISSON FAILED...
Valamit én rontok el? -
#4528 esc+"map"...:) -
#4527 Egesz kellemes amugy.
Hogy lehet megtalani a save pontokat? jeleneg meg csak egy hotelba tudok menteni de ki kellett menni a varosbol egy melore majd fel orat tekeregtem mig visszatalaltam es tudtam utana meteni.
van vlami egyszerubb modja? -
#4526 Akár hiszed akár nem, mielőtt leírtam pár másodpercet filóztam, hogy hogyan helyes és végül erre jutottam..
Te hogy mondanád?
:) -
#4525 az alaksorban? -
Vlala #4524 Tök jó, ha leütöm mindkettőt, akkor várhatok az újabb meccsre eghy jó ideig. Úgy nem lehet leverni, hogy túlélje, de ne támadjon? Spacet nyomom ezerrel, de mindenáron meg akar halni.
Más: a dobozos teherautók már nem reagálnak rám, úgy értem, nem ugrik ki belőle a két fazon, és nem akarnak kakává lőni... elfogyott a smugglerbanda? -
RaZeR #4523 Asszem először beszélned kell a palival, kihívhatod 1 boxmeccsre (2,000 dolcsi), le kell győzni, ami nem könnyű és csá.Ja de lehet h van ott mégegy boxoló, és ha az elsőt megvered akkor azis megtámad. -
#4522 de erról már nem egyszer volt szó -
#4521 Ne használd a cracket és egyből jó lesz. A Crack rossz!!!