The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

helo. van egy olyan gondom ,hogy feldobom a játékot , elindul minden fasza, de ha kilépek ,és ujra be akaerok lépni, akkor csak sötétség 😞😞😞 vki segítsen . nagyon akarok ezzel gémelni 😞

m4t1
De nem elég, hogy kinyírod az össze családot, és megvesztegeted az össze vállalkozót. Még van egy pár dolog amit meg kell csinálni. Pl: Megvenni az összes "mentés lakosztály", meg az összes kivégzést meg kell tanulnod, meg ilyenek. Aztán lesz finish! <#eplus2>

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

Dave9214
megsmároilják a kezedet, aztán aztcsinálsz amit akarsz, ha midenen melék küldetést megcsinálsz akkor fö don buzi lettél, és gondolom az a vége!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

m4t1
Inkább nem lõném el a poént! Majd meglátod <#eplus2>

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

csm
ott tartok h mindent el kell foglalni. ha dom corleone leszek akkor azt élvezni is tudom majd vagy csak egy videó keretében vége lesz a játéknak?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Oké kössz a segítséget srácok! Mindjárt neki is ugrom

m4t1
Asszem bele kell lökni, a kazánba. Ez a küldetés.

m4t1
Amikor bemész a házba, akkor jobbra fordulsz, és a folyosón az elsõ balra esõ ajtó, ami levezet a pincébe. Ott találod meg a robbanóanyagot is. A pince közepén megnyomod a "P" betût (asszem). Utána meg sipirc, mert nagyon hamar robban. <#eplus2>

Örm
Hello!
Annál a résznél vagyok amikor Bruno Tattagliával kell valamit csinálni egy halottasházban. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni vele mert ha megölöm akkor mission failed?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Dave9214
mindig le a pincékbe egy kék pajzs fog világitani oda vesd el, és szaladj ki a házbol!

m4t1
<#taps> Erre inkább nem mondok semmit <#taps>

Na én is underboss lettem. Nekem is nagyon bejön a játék bizonyos dolgokban még jobb is mint a mafia(persze nem az autós része).

Olyan kérdésem lenne hogy ugye a 4 családot kell kinyírjam. Bejutni a villáikba nem is olyan nehéz. De hiába teszek le 2db idõzített bombát nem robbannak elég nagyon hogy szétdurrantsák a házat. Tudtok vmi tippet adni hogy pontosan a házon belül hova kell leraknom hogy garantáltan kinyiffanjon az egész család???

kisfigi
Ugye a clonecd-st azt nem kell crack-elni?

Destiny. The design is clearly ancient.

m4t1
A többi indok meg értelemszerû, amivel 3000 comment óta szenvednek <#rolleyes>

Gerbill
Azért nem érdemes crackelni, mert nem tudsz kiszállni a kocsiból, és nem lehet állítani az invert mouset.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Nem úgy kell, hanem az .mds filet kell az .mdf könyvtárába másolni, és utána bemountolni. Egyébként nektek nem tudom milyen verziótok van de én amikor kicsomagoltam ott volt az mds, és ha a daemonba be akartam mountolni akkor nekem csak az .mds-t mutatta, ezért volt egyértelmû számomra hogy azt kell mountolni

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

m4t1
Crack-elt. Csak megtanulok írni <#mf1>

m4t1
A másik fele meg az, hogy szerintem nem érdemes cack-elt verziót használni. 1: Nem tudod patchelni. 2: Nem tudod patchelni.

kisfigi
Ilyen lámákat...

kisfigi
Hát ja meg lett világosan mondva hogy a faq-ban ott a nds azt odamásolod ahol a másik mds van és így indítod el, de az sem mindegy mert lehet hogy az a gond hogy nem a clonecd verzsön van meg...

m4t1
Ez azé lol, hogy 3000 commenten keresztül, még mindig a kocsi kiszállás jelent gondot 😄

Seka92
vki mondja már el pontosan h akkor mit kell csinálni azzal a fájlal amit letöltöttem, mert nekem sem lehet kiszállni...h hova kell másolni meg minden
vki magyarázza el!

\"This is usually the part, where people start screaming...\"

Dave9214
Amugy láttam benne vonatot!!!!, csak nem megy csak levan állva!

zolo
Akkor nem jól olvastad a faq-t.Olvasd át mégeccer,ott lesz a megoldás.

http://flickr.com/photos/zolika90/

And 1
Hello én is elkezdtem játszani vele.háát a grafja nem a legjobb de el lehet benne merûlni de én nemtok kiszállni a kocsiból 😊.melyik gombal lehet kiszálni a kocsiból 😄

kisfigi
Nem tudom nem biztos mert még nincs lent de az is lehet hogy újra kell a játékot indítani...

kill3r22
az megvolt de akkor is ezvan nemértem

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kisfigi
invert mouse - <off>
Nem?

Mr Spock
Az isten ******* már +! Hát Ezen az oldalon van az a ***** hsz, amiben leírtam. De hogy ne kelljen az összeset elolvasnod: #4004

-muszáj-

Jah elfelejtettem 😄 sorry ! A kodokat játék közbe megnyomjukaz Esc-t és simán beirjuk azt ad egy hangot !És már is jó ! <#mf1><#action><#finom><#wave><#puszi>

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

kill3r22
bocs emberek...olvastam a Faq-t de nemtudom hogy az egeret hogy lehet átálitani mert ballra huzom jobbra fordul jobbra huzom balra fortul tipp?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kirol
Olyat lehet csinálni, hogy felfogadunk magunk mellé embereket?
Így nem egymagunk kellene 10-20 ember ellen küzdeni a támadáskor.

kisfigi
Szerettem volna pontosan megtudni hogy melyik üzletet és hogy lehet elfoglalni ezért beírtam hogy üzlet de semmi ilyesfajta dolog,de azt megtudtam gerbill-tõl hogy nogyon jó dolgokat lehet csinálni verés ügyileg és hogy jó brutálisnak lenni és nem lelövéssel hanem veréssel...
Na mindegy akor vki meg tudja mondani hogy zajlik le egy üzlet sajátunké tétele?

és mik azok ?hol lehet +találni?
Nah srácok vannak kodok:corleone-max élet, starrci-full ammo,cueno-5000$,Tattaglia-unlock movie
Igazából számomra örék élet kellene :S mert nem tom kinyirni a 4familyát :S

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

kisfigi
Én többnyire megértettem...
<#lama>

misirulez
"a filmbe nincs benne, meg azse hogy mi magunk doná válunk!"
"Sõt mi magunk a filmbesem vagyunk benne"

Ez kb. Medgyesi beszédhez hasonlít 😊))

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Légyszíves mielõtt leírod a gondolataidat, próbáld meg egy kicsit összeszedni õket, és fogalmazd meg egy kicsit szebben, hogy mások is megértsék.(nem ártana a helyesírásra is odafigyelni egy kicsit)

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Bucser
Ennek meg banánt.... Mert látom hároméves kora óta csak káromkodni tanult meg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Lennél szíves visszaolvasni legalább 1 vagy 2 oldalt???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt a tatagellit vagy kit aki kinyirta lukát pls segitsetek!
SASboy
láttad a 300 lovas kispolskit? benne volt a tényekben 😄

nice legs. what time to open?

Dave9214
nem érdekel, a jétékrol az a vléeményem, hogy akármilyen szar a graf, nekem valahogy nagyon teccik, üti mafiát grafba, Csak azok a fekete üvegek....
Storey nagyjonjó, csak tulrövid, ahhozképest hogy 5 giga (nem azért, csak ha enyire nagy godnolom hoszabb lehetettvolna) Karakter kidolgozás gyönyörû, kocsivezetés gytra, irányitás nekem teccik!
A végén felkel robantani a 4 family épületét, de ez a filmbe nincs benne, meg azse hogy mi magunk doná válunk! Sõt mi magunk a filmbesem vagyunk benne, grafon azért méglehet javitani de én a gémre egy 9,9 eset adok!
Godfather 2 be bizzunk hogy nemfogják elszurni!

Amugymeg, csakmáruntam hogy mdienoldal amin kb 50 hsz van abbol 44 tuti hogy hogykel elinditani, leirtamhogykell, legalább nem kérdezik töbet, ti emg ezért leugattok?

igen!!Én meg a Keresztapa takarítoja vok!! Attol függetlenül,hogy te 3 éves korod óta élsz csak Mo-on,attol még megtanulhattad volna az alapokat bazzeeee,azután alkoss véleményt, HELYESEN!!!
Dave9214
kanadai vagyok bocsi, átkerültem 3 lvesen magyarországra

😄😄😄:😄😄 hát befosok!! Ma hajnali 4kor keltem lementem szegedre a tuning showra
baszott fáradt vok de még játszom a fatherral erre látom ezt a "nák"-ozos szöveget ,és hát leesek a székrõl,mert ez tényleg nevetséges!!! EMBER ROSSZUL HANGZIK BAZZE
TANULD MÁR MEG!!!!!!!!!!! MAGYAR VAGY! 😄
SASboy
te mekkora paraszt vagy. omfg
nem raknák, hanem raknék
és még Te lámázol le másokat. <#boxer>

nice legs. what time to open?

Hallod te komplett hülye vagy ez a topic nem erre van ... No comment!!!<#lama><#lama><#lama>

Császtok! "Biztonsági" másolattal jáccok. Na, az a kérdésem hogy azzal a FAQ-ban lévõ MDSel kell elinditani? Bocsi a <#lama>kérdésért!!!