The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
BMW 325 iX Rallye Car :)
Annál a résznél vagyok amikor Bruno Tattagliával kell valamit csinálni egy halottasházban. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni vele mert ha megölöm akkor mission failed?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Olyan kérdésem lenne hogy ugye a 4 családot kell kinyírjam. Bejutni a villáikba nem is olyan nehéz. De hiába teszek le 2db idõzített bombát nem robbannak elég nagyon hogy szétdurrantsák a házat. Tudtok vmi tippet adni hogy pontosan a házon belül hova kell leraknom hogy garantáltan kinyiffanjon az egész család???
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Destiny. The design is clearly ancient.
vki magyarázza el!
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
-muszáj-
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Így nem egymagunk kellene 10-20 ember ellen küzdeni a támadáskor.
Na mindegy akor vki meg tudja mondani hogy zajlik le egy üzlet sajátunké tétele?
Igazából számomra örék élet kellene :S mert nem tom kinyirni a 4familyát :S
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
"Sõt mi magunk a filmbesem vagyunk benne"
Ez kb. Medgyesi beszédhez hasonlít 😊))
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Storey nagyjonjó, csak tulrövid, ahhozképest hogy 5 giga (nem azért, csak ha enyire nagy godnolom hoszabb lehetettvolna) Karakter kidolgozás gyönyörû, kocsivezetés gytra, irányitás nekem teccik!
A végén felkel robantani a 4 family épületét, de ez a filmbe nincs benne, meg azse hogy mi magunk doná válunk! Sõt mi magunk a filmbesem vagyunk benne, grafon azért méglehet javitani de én a gémre egy 9,9 eset adok!
Godfather 2 be bizzunk hogy nemfogják elszurni!
Amugymeg, csakmáruntam hogy mdienoldal amin kb 50 hsz van abbol 44 tuti hogy hogykel elinditani, leirtamhogykell, legalább nem kérdezik töbet, ti emg ezért leugattok?
baszott fáradt vok de még játszom a fatherral erre látom ezt a "nák"-ozos szöveget ,és hát leesek a székrõl,mert ez tényleg nevetséges!!! EMBER ROSSZUL HANGZIK BAZZE
TANULD MÁR MEG!!!!!!!!!!! MAGYAR VAGY! 😄
nem raknák, hanem raknék
és még Te lámázol le másokat. <#boxer>#boxer>
nice legs. what time to open?