7267
The Godfather
-
Danton #4737 colletible 34 %
bizonyos pénznrk is meg kell lenni?
-
Tordaj #4736 Hi! Az lenne a gondom hogy má többször újrraktam a gamet , de a lövőgyakorlat után amikor luca mellé be kéne szállni az autóba nem reaghál a gombokra a játék , se az ütésre se a space-re se a jobb egérgombra , a többire igen , van vmi megoldás?( a FAQ-ba nem találtam megoldást) -
loserman #4735 hello. annál a küldetésnél tartok, ahol egy embert kell követni ,de lopakodva. aztán elmegyünk egy istállóhoz, ott vmit kavar, és utána megyünk be a házba.. ott merre kell menni?
-
Danton #4734 nacsá, minden üzletet bekebeleztem, minden bérgyilkos meló megcsinálva, minden család kicsinálva, compound stbv
miért nem vaok don of nyc?
Ha az össze filmtekercset össze kell szedni bazdmeg..... eddig van 17....
Hát ha emiatt akkor ez egy baromság
Meg hiányzik vagy 3 kivégziési mód
nem tudtok segíteni.... -
CJ33 #4733 VÉgre már majdnem kijátszottam már csak pár üzlet van hátra és DON of NY vagyok. meg pár meéllékküldetés
ja ahogy olvastam lesz vmi execution style mód vagy ilyesmi ezek + küldetések v mi?????????
-
cardoso #4732 Tordaj itt az üzenet mező fölött kivan írva óriás betűvel: http://zlh.uw.hu/faq.html -
Tordaj #4731 de nekem nem crackes verzió van , és a FAQ hun van pontosabban:D? -
Hali :) hát igen ez ált előfordul nézz be a FAQ-ba (az oldal tetején) és ott találhatsz erre megoldást ha viszont a crack se műxik akkor van a gebasz akkor a játékot újra kell rakni és NEM SZABAD CRACKELNI hanem primitív módon ha jtszani szeretnél ki kell húzni a CD meghajtót :S nekem műxik így. sok sikert -
Tordaj #4729 Hi! Az lenne a gondom hogy má többször újrraktam a gamet , de a lövőgyakorlat után amikor luca mellé be kéne szállni az autóba nem reaghál a gombokra a játék , se az ütésre se a space-re se a jobb egérgombra , a többire igen , van vmi megoldás? -
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
Nem igaz, hogy nem tudod kiválasztani a saját videókártyádat!
Egyébként csak tippeltem, hogy nem 7800asod van! -
Végre sikerült megcsinálni.......a Don of NY-ig nem hiszem, hogy megcsinálom........eszorakozok vele azt törlöm.........az uccsó család uccsó házánál a kezem szabályosan remgett.......... :DDD -
cardoso #4726 valaki?????:((( -
cardoso #4725 Na, akkor tudtok segíteni?:( -
R9 #4724 nem mentem vissza elmentem nőket gyilkolászni =D =D -
Ja, akkor kicist kell várni, majd később vissza mész akkor asszem telefon.Mennyit vártál? -
Nem úgy kell felbérelni, hanemaz ő testőrei közül kell felbérelni egyet, hogy segítsen neked. A park északi végén áll az amelyiket fel lehet. Felette az a tipikus kéz! Meg fogod ismerni. -
Nincs kék jelzés? Próbálzál már meg 1x telefonálni? Ha igen akkor nem tudom mi lehet...
-
R9 #4720 #4708
-
Ez a kivégzés csak ellenséges bandatagon működik. Addig vered amég letérdel, előkapsz egy kisebb fegyvert, becélzod, v, és ha repül a kalap akkor megadja -
Akkor bocs! 

-
Nekem egy ilyen kérésem lenne:
Szeretném ha jelentketnének szerkesztők a Godfather-es oldalamhoz.
Feladat:
-Cikkírás
-Letöltés szerkesztés
Mivel az oldal PHP nyelvben íródott ehhez is kell érteni egy picit.
Remélem jelentkeztk!
-
A warehouse raktárházat jelent.A családoknak van ilyene,ezek a térképen minimum 3$ jelesek és ha megpróbálod elfoglani banda háborút indítasz.De megéri mert akár sok pénzt is lehet keresni vele. -
Hát ez azz...
-
"Ja és még valami: Ne vegyétek személyesen, ez csak üzlet..."
Ne haragudj, de ez a mondat elég magyartalan.
-
Hi!
Az egyik hit contractnál az a bonus, hogy béreljek fel egy testőrt, és én még nem is találkoztam ilyennel. Szal a kérdés adott: hol van testőr??? -
cardoso #4712 Valaki légyszi segítsen!:( -
1. A warehouse az az épület amit(amiket) meg kell vásárolnod és utána itt menthetsz játékállást.
2.Pontosan nem tudom, de ha nincs kék jelzés akkor iztos, hogy telefonálni kell.
3.Lehet hogy crackel és azért van, de lehet, hogy át kell állítani a felbontást(ez le van írva a faq-ban). -
McKalton #4710 Na már csak a Hats off execution hiányzik azt hogy kell? mert ha közelmegyek az emberhez és pisztolyal kivégzést nyomok neki ugyan leesik a kalapja de nem adja meg. Plz help me -
Erre nem válaszol senki nagyon kéne!!
PLS HELP -
R9 #4708 help-t kérnék
kinyírták az elején a haveromat hazaértem időre volt egy telefon és azóta semmi kocsikázgatok a városban de nincs semmi küldetés o_O
vki? -
Másodjára szerintem sokkal jobb játszani vele, mert most nem a főküldetéseket viszem végig egyből aztán meg jöhetnek a boltok, hanem elfoglalok néhány üzletet, egy főküldetés egy mellékküldetés és így tovább. Elsőre is így kellett volna játszanom, de annyira érdekelt a történet alakulása hogy szinte mindig csak azt csináltam. -
onnan
-
iceye #4705 Hi elolvastam a faq_t! csak annyi a kérdésem honnan lehet leszedni normális mini imaget? -
Vacsora #4704 Olla! Írtam egy cikket a gémről,remélem elolvassátok és mondotok róla kritikát
A link:http://www.sotuklan.atw.hu/
a cikkekben bújt meg
-
cardoso #4703 R9 és innen szerinted melyiket szedjem le? -
eszméletlen mennyiségű flémet töröltem....
ki fog írni a bannerba, hogy aki megkérdfezi, hogy hogy kell kiszállni a kocsiból azonnal tiltsák ki innen:P
-
R9 #4701 tessék -
Császtok 2 kérdésem lenne!
1.-Amikor megnyomom az n betűt és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tűzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!
Ja és még1 kérdés az miért lehet hogy barátomnak odaadtam és neki csak az első ablak jelent meg(az az AE games-es) és utána az égvilágon semmi? -
cardoso #4699 nvidia -
bepi #4698 valaki nem tud egy normális crackot amivel normálisan megy a játék mert ha balra forditom az egert akkor jobbra megy meg nem lehet kiszálni a kocsibol