The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem tudjátok, hogy kell megoldani, ha el akarok foglalni egy helyet de véletlenül megöltem a muksót aki fizetett volna és ezért zárva lesz egy ajtó ami kéne ahhoz, hogy elfoglaljam... hogy lehet újra kinyitni?
Darthmushroom
hi all! valaki tud segiteni felrakom a jatekot es intronál kilep!!! mit tegyek???

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

The FlashBack
cserélve

nem tuja valaki hogy hova kell bemásolni a mentést?
mike0013
köszi😊))

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fido4life
túl kis betûvel van írva <#szomoru1> nomeg Mike FAQ-ja simán mehetne a banner közepére, felesleges kettõ, az övében minden lényegesen levan írva.

"Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269" Legalább olvass mielött kérdezel.kb10000x le lett írva.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

mike0013
õszintén fogalmam sincs:S vedd meg a játékot, az biztos, hogy jó lesz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Császtok!

Tudnátok segiteni abban, hogy mit csináljak, ha nem tudok kiszállni a kocsiból? Olvastam, hogy azért, mert tört a játék...az okés, de mit kéne csinálni, hogy jó legyen? 😞

Köszi szépen! 😉

nem tudnátok abban segíteni, hogy lehet valahogy a feliratozás (subtitle) méretét nagyobbra állítani? (a program felületén nem találok ilyen opciót, de talán valami ini, vagy config állományban megoldható lehetne).

5let???

MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3

The FlashBack
hát, mondjuk nekem a hangkarim Sound Blaster Live! 5.1 nem rendelkezik drájverrel😊 Amúgy ikszpé tökéletes. Semmivel nem jobb a vista, szerintem, de tényleg maradjunk meg a godfadörnél😄

én csak azért "ragaszkodom" a vistahoz, mert a gépem azzal rendelkezik. egy játék 30eFt-ért XP-t venni.

Na de ne OFF-oljuk szét ennek a jó gamnek a topikját.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nem fogok vitatkozni.Mindenki azt használ amit akar,különösebben nem érdekel.Nekem jó,semmi nagyobb problémám nincsen vele.

Hassan B
Akkor nagy szûk a pc felhasználási köröd, azt kell mondjam... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

"köztudott, hogy a játékok felével inkompatibilis"
Ez az elsõ játék ami nem megy Vistán.(legalábbis nálam)
"Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR"
Már rég használható,nem találkoztam olyan eszközzel amihez ne lett volna driver.maximum egy 1980-as kormányhoz nincsen driver.

The FlashBack
nade igaza van😄
Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR.

ámen
Nade ki az a hülye gémer, aki Vistát használ, amikor köztudott, hogy a játékok felével inkompatibilis, és egy csomó hardverelemhez (kormány, joystick) egyszerûen nincs driver vista alá.

Aki ennek tudatában is Vistát használ puszta sznobériából, az magára vessen, és játszon aknakeresõt, az megy tutira Vista alatt is.

The FlashBack
ha egész egyszerûen nem kompatibilis, akkor nincs mit tenni .

Annyit tudok mondani. Virtual PC

szar az a vista... 😄
Érdekes én Vista alatt idáig el sem jutok,Azt írja h minimum dx9 kell neki,és ezért nem tudja folytatni a telepítést.

semmi esélyem nincs arra, hogy VISTA alól futtassam???
próbálom a gyári support által javasolt XP kompatibilitási módban indítani, de úgy sem megy.

bejön egy 2 soros szöveg a játékból, majd kilép a program és windows hibaüzenetet dob.

help pls!!!

Hassan B
Na... már ez a topig se a régi... semmi "nem tudok kiszállni a kocsibol"?
...hát gyerekek...<#shakehead>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Don Norbertó
Térkép mutatja, minden városban van 1.
Little Italyban kicsit nehéz megtaláni. (legalábbis szerintem) 😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Hali
valaki meg tidná mondani hogy az FBi ügynököt vagy kit hogy vagy holl lehet meg találni ?????
Köszike az infót !
Látom most már, hasonló a szitu mint GTA-ban 😊
csak a legelején volt problémás, most már rendben van, megy a mentés

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Don Norbertó
A safehausban tudod elmenteni, a térképen egy zöld ház jelzi. Odamész az ágyadhoz és ott lesz hogy mentés. Tudsz venni házakat is késõbb ha lesz anyi pénzed ott is tudsz menteni.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
Az 5 család nevei, kódok... pl. lenyomod az esc-et, és beütöd corleone, az azt hiszem életet ad, stracci-fegyvert (azt hiszem) próbálgasd végig.

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen kérdéssel bambázok, de most kezdtem a játékot, mondjuk megvan régebb óta, de csak most került sorra 😊
Szóval hogyan lehet benne menteni? (nincs humorom végig nyálazni 7000 hozzászólást) elkezdtem a elõjátéktól, karakterformálástól, traininget, kilépek, de nem ment semmit, az opciókban sem találtam mentés gombot. Vagy játsszak vele tovább, és akkor elmenti automatice ? mert így a kreált karakterem is elvész, ha újrakezdem... nomeg a betöltés menüpont alatt tök üres, akkor hova a rákba tette a karakteremet?

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

The FlashBack
kódot?
használd a google-t. nem tudok róla, hogy lennének "kódok".

Valaki tudna kódot adni mert van egy külsi amit nem tok meg csinálni már 200probáltam de nem sikerül
omg
Don Norbertó
Nem lehet kávézni a játékban nyugi....<#bee1>

Don Norbertó
Ha a lét felveszed akkor 3 kocsi fog utánad jönni.. szal azt meg csak akkor érdemes felvenni ha elõbb hazamész a safehausba kávézni. 😊

Don Norbertó
Igen ezt tudtuk idáig is. 😊
De a kérdésem az hogy melyik raktárház... van kb 100.

A kifaggatott teherautósofõrök más családok "racket"-jeit árulják el.
Remélem ezt nem kell részletesebben kifejteni.Plussz célszerû felvenni a zsét, aztán tünés, bár ez nyilván egyértelmû, szal bocs azoktól, akik ezt tudják.

Don Norbertó
Köszi!!

mike0013
helloo!
itt vagyok😊
találtam egy végigjátszást, jó keresgélést benne😉

Don Norbertó
De gondolom nem azt tárgyaljátok hogy hova vezet az út teherautóval a Godfather játékban. 😊 Mike ha olvasol és tudod akkor írd már le légyszi hogy hol tudom megnézni hova kell menni a teherautóval. köszi

The FlashBack
hol nincsenek?😊
én szeretem a filozófiai kérdéseket. Imádom a koleszt, többek között ezért. Szerencsére erre kapható szobatársaim vannak, jókat szoktunk este vitázni.

Najó, ez most nem idevaló😛😊

Don Norbertó
Na látjátok még mindig vannak ebben a gémben is megválaszolatlan kérdések. <#smile>

The FlashBack
megfogtál. nekem személy szerint fin*om sincs😄
hátha a többiek😛

Don Norbertó
Azt megtudjátok mondani hogy amikor egy teher autó soförjét kifaggattam, hogy hova viszi az árut akkor utána nem írja le sehol sem hogy hova kell mennem? Vagy akkor kell gyorsan elolvasnom? Ezt az egyet még sose próbáltam.

The FlashBack
akkor minden rendben😉

Don Norbertó
Megoldódott a problémám amúgy.

Don Norbertó
😄<#nevetes1>

The FlashBack
miért, még minek kellene magyarnak lennie?😊

Törölt felhasználó
sztem töltsd le mégegyszer...
amugy nem teljes a magyarítás vagy lehet hogy én nem értek vmit mert nálam csak a videók és a beszédek feliratozása magyar :S
Don Norbertó
Csasztok elkezdem 4x-erre is a gémet, gondoltam felteszem a magyarítást de azt írja ki amikor megakarom nyitni a rar fájlt hogy sérült az a fájl. :S
Na ilyenkor mi van?