7267
The Godfather
-
Lebowski #7106 émmá a keresztapát is sajnáltam amugy.amennyire be lett harngozva annyira nem durrant..amúgy egyetértek h tökfölös lenne folytatni bármelyiket is. bár voltak olyan hírek h a mafia2 az az 1 előtti történetről szól majd,de akkor meg feltehetnénk a kérdést h egy kis pitiáner suhancról minek játékot csinálni....mertugye úgy kezdjük el az egyet. -
#7105 szerintem egyiknek sem lesz folytatása... a mafiát kár lenne folytatni, az egy úgy lezárt egész...
Godfather-t meg azért nem lenne értelme folytatni, mert nem aratott nagy sikert.
Az a baj az emberekkel, hogy egy dologról annyiszor lehúzzák a pénzt, ameddig csak lehet. Tudjátok, a pénzsóvárság, sóherség. Üzlet. Ezek így érnek sokat. Nem kell őket ellaposítani.
Szerintem... Remélem akad köztetek olyan, aki egyetért velem:) -
#7104 Nekem nagyon tetszik a Keresztapa és a Mafia is. És várom mindkettő folytatását. -
#7103 sziasztok
Gondoltam felteszem még1x és kijátszom remélem működik a magyarítás már hozzá.
Ciao -
#7102 Nekem is ez a bajom, valaki valami megoldás? -
mk452001 #7101 Sziasztok!
Azt írja ki a telepítő, hogy telepítsem a Directx 9.0c-t, de már vagy úszszor feltettem, és még mindí ezt írja ki.
Nem tudtok valami tippet adni? -
Lebowski #7100 kinyitod a dobozt és bennevan a másik oldalon. -
Brad85 #7099 Sziasztok
Kéne nekem a cd key az instalhoz segít nekem valaki???? Sürgős lenne -
Lebowski #7098 :D -
#7097 neked sem tehát:\
-
Lebowski #7096 de nem neked:P -
#7095 mond... :)
-
Lebowski #7094 san andreas mond vmit? -
#7093 hát azért elég nagy a kettö között a különbség =), na, de inkább átmeek a mafia topikba nem offolok itt tele. BB -
Lebowski #7092 pont ez is gta fíling. nemértem a csakot -
Ari18 #7091 -
#7090 Az utolsó 2 mondatoddal egyetértek :) végülis a Mafia tényleg GTA szerü, csak én vittem már úgy is végig, hogy nem szálltam ki a kocsiból és poénból lődöztem a család védelme alatt álló kis állampolgárokat xD -
#7089 De, igazad van. -
#7088 ha tudnád hányszor végigment már ez a téma. mafia vs godfather...
megállapítottuk a tényeket.
akinek nem tetszik nem játszik vele, akinek a mafai tetszik az azzal játszik. nekem spec mind2 ért annyit, hogy eltöltek vele x időt. a játékok szórakozási célt szólgálna, és amíg az megvalósul nem is érdemes foglalkozni mással. ha játszol vele, már megérte annak a rengeteg embernek a sok munkát.
nincs igazam? -
Curesz #7087 Én végigtoltam mindkettőt! Igaz h a Mafiát 3szor xD...de amúgy a Mafia is GTA szerű! A Mafia tényleg fényévekkel jobb...Én is próbáltam elhinni h a keresztapa igenis jó játék, de sajnos csak jó lehetett volna... -
#7086 végülis, embere válogatja , evan (= -
Ari18 #7085 Hát nekem meg pont a mafia nem jött be,és ez nagyon .
Nekem a mafia kb 20percig tartott,uninstall lett a vége,lehet hogy bennem van a hiba. -
#7084 1 óra játék után gondoltam felnézek ide, megnézem , hogy szapulják a játékot de ahelyett pont az ellentettjét látom... akkor bennem van a hiba, hogy úgy gondolom, egy ilyen jó filmből ennyire egy elrontott gagyi játékot csináljanak... példát vehettek volna a Mafia cimü játékról, mind grafikailag, mind IRÁNYÍTÁSilag (szörnyűűűű az autóó!!!). A sztori meg nagyon gáz, hogy a filmet átrendezték... nem hiszem el, hogy máshogy nem tudták megoldani. "keresztapa fanoknak kötelezö darab" : én nagy keresztapa fan vagyok, de ez a GTA stilus vmi röhely.
Igen, a vélemény egy segglyuk... De az, hogy a Keresztapát elronsák egy ien harmadosztályú játékkal , nem birom megállni h ne mondjak véleményt.
Aki nem ért egyet, javaslom próbálja ki a Mafia-t. -
Lebowski #7083 nc :D -
Dévids #7082 Nagyon köszi !!!! -
Ari18 #7081 dokumentumok és ott a GF mappában. -
Dévids #7080 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogy hol tárolja a játék az elmentéseket ????? -
latnok #7079 tiszta lelkibeteg vagyok. AZ a feladatom, hogy robbantsak bombát a Tattaglia család pincéiben. De egyszerűen nem jutok ki időben a házból és mindig meghalok emiatt... :(((( -
latnok #7078 lehet....de egy korábbi PCword-ben is volt egy jó megoldás az ilyen problémákra! Egy egyszerű progi, ami telepítette a directX-hez az összes olyan file-t ami egy egy játéknál eltér, és emiatt jön ez az üzi. (sajna nekem az sem segített:) -
#7077 akkor te vagy a mákos:)
-
latnok #7076 Mázlisták.... nekem ez a trükk soha nem jött be ilyen üzenetnél.. Viszont mióta újratelepítettem a WIN-t nincs ilyen üzenet sem! :) -
Ari18 #7075 Köszi,nekem is megy... -
Ari18 #7074 Remélem mindjárt megnézem... -
flashka #7073 Na Végre sikerült istallálnom a gamet.
Úgy csináltam hogy a telepítő lemezen található fájlokat felmásoltam a gépre. Ezután a az AutoRun mappában található autorun.cfg-n modosítottam egy picit. A következőképpen a DirectXVersion=9.0c helyett ezt irtam DirectXVersion=0 és minden variálás nélkül végigment a telepítés.
Szerintem ez a megoldás működik Vistán is... vagy nem. -
Ari18 #7072 Nekem is ezt írja ki Vista alatt. -
flashka #7071 Azt már csináltam, de ugyse jó. -
#7070 Talán csináld azt amit a képen ír. -
flashka #7069 Hy all
Nem tudom telepíteni a gamet mert mindig ezt
a hülyeséget irja ki. Lehet ez ellen valamit tenni? -
YaHooo #7068 A felrobbantás hatására ott marad a "C" betű a bolton... :( -
YaHooo #7067 Utánna olvastam! Sry a kérdésért :) Látom már csak a felrobbantás segít