The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tudnátok segiteni abban, hogy mit csináljak, ha nem tudok kiszállni a kocsiból? Olvastam, hogy azért, mert tört a játék...az okés, de mit kéne csinálni, hogy jó legyen? 😞
Köszi szépen! 😉
5let???
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ez az elsõ játék ami nem megy Vistán.(legalábbis nálam)
"Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR"
Már rég használható,nem találkoztam olyan eszközzel amihez ne lett volna driver.maximum egy 1980-as kormányhoz nincsen driver.
Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR.
Aki ennek tudatában is Vistát használ puszta sznobériából, az magára vessen, és játszon aknakeresõt, az megy tutira Vista alatt is.
Annyit tudok mondani. Virtual PC
próbálom a gyári support által javasolt XP kompatibilitási módban indítani, de úgy sem megy.
bejön egy 2 soros szöveg a játékból, majd kilép a program és windows hibaüzenetet dob.
help pls!!!
...hát gyerekek...<#shakehead>#shakehead>
][ ВАЗ ][
Little Italyban kicsit nehéz megtaláni. (legalábbis szerintem) 😊
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
valaki meg tidná mondani hogy az FBi ügynököt vagy kit hogy vagy holl lehet meg találni ?????
Látom most már, hasonló a szitu mint GTA-ban 😊
csak a legelején volt problémás, most már rendben van, megy a mentés
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Bocsi, hogy ilyen kérdéssel bambázok, de most kezdtem a játékot, mondjuk megvan régebb óta, de csak most került sorra 😊
Szóval hogyan lehet benne menteni? (nincs humorom végig nyálazni 7000 hozzászólást) elkezdtem a elõjátéktól, karakterformálástól, traininget, kilépek, de nem ment semmit, az opciókban sem találtam mentés gombot. Vagy játsszak vele tovább, és akkor elmenti automatice ? mert így a kreált karakterem is elvész, ha újrakezdem... nomeg a betöltés menüpont alatt tök üres, akkor hova a rákba tette a karakteremet?
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
használd a google-t. nem tudok róla, hogy lennének "kódok".
De a kérdésem az hogy melyik raktárház... van kb 100.
Remélem ezt nem kell részletesebben kifejteni.Plussz célszerû felvenni a zsét, aztán tünés, bár ez nyilván egyértelmû, szal bocs azoktól, akik ezt tudják.
én szeretem a filozófiai kérdéseket. Imádom a koleszt, többek között ezért. Szerencsére erre kapható szobatársaim vannak, jókat szoktunk este vitázni.
Najó, ez most nem idevaló😛😊
hátha a többiek😛
amugy nem teljes a magyarítás vagy lehet hogy én nem értek vmit mert nálam csak a videók és a beszédek feliratozása magyar :S