The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tudnátok segiteni abban, hogy mit csináljak, ha nem tudok kiszállni a kocsiból? Olvastam, hogy azért, mert tört a játék...az okés, de mit kéne csinálni, hogy jó legyen? 😞
Köszi szépen! 😉
5let???
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ez az elsõ játék ami nem megy Vistán.(legalábbis nálam)
"Vista minimum egy évig használhatatlan. SZAR"
Már rég használható,nem találkoztam olyan eszközzel amihez ne lett volna driver.maximum egy 1980-as kormányhoz nincsen driver.
Aki ennek tudatában is Vistát használ puszta sznobériából, az magára vessen, és játszon aknakeresõt, az megy tutira Vista alatt is.
próbálom a gyári support által javasolt XP kompatibilitási módban indítani, de úgy sem megy.
bejön egy 2 soros szöveg a játékból, majd kilép a program és windows hibaüzenetet dob.
help pls!!!
...hát gyerekek...<#shakehead>#shakehead>
][ ВАЗ ][
Little Italyban kicsit nehéz megtaláni. (legalábbis szerintem) 😊
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
valaki meg tidná mondani hogy az FBi ügynököt vagy kit hogy vagy holl lehet meg találni ?????
Látom most már, hasonló a szitu mint GTA-ban 😊
csak a legelején volt problémás, most már rendben van, megy a mentés
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Bocsi, hogy ilyen kérdéssel bambázok, de most kezdtem a játékot, mondjuk megvan régebb óta, de csak most került sorra 😊
Szóval hogyan lehet benne menteni? (nincs humorom végig nyálazni 7000 hozzászólást) elkezdtem a elõjátéktól, karakterformálástól, traininget, kilépek, de nem ment semmit, az opciókban sem találtam mentés gombot. Vagy játsszak vele tovább, és akkor elmenti automatice ? mert így a kreált karakterem is elvész, ha újrakezdem... nomeg a betöltés menüpont alatt tök üres, akkor hova a rákba tette a karakteremet?
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
De a kérdésem az hogy melyik raktárház... van kb 100.
Remélem ezt nem kell részletesebben kifejteni.Plussz célszerû felvenni a zsét, aztán tünés, bár ez nyilván egyértelmû, szal bocs azoktól, akik ezt tudják.
én szeretem a filozófiai kérdéseket. Imádom a koleszt, többek között ezért. Szerencsére erre kapható szobatársaim vannak, jókat szoktunk este vitázni.
Najó, ez most nem idevaló😛😊
amugy nem teljes a magyarítás vagy lehet hogy én nem értek vmit mert nálam csak a videók és a beszédek feliratozása magyar :S