The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a F.A.Q-ból le lehet szedni az MDF filet és azt daemonba mountolni...
1. corleone-max élet
2. stracci-max fegyver
3 cunceo-5000$
játék közbe egy Esc-et nyomsz és írod. ha jól írtad be egy fura hangot hallasz, ha nem akkor is!!!!!
Ki lehetne javítani
Én tudok neked segíteni!!!!!
A wanadoo.atw.hu-ról tudod leszedni, persze nem ingyen...asszem 180 Ft/ nap a letöltés. Én onnan szedtem le a CLONE CD-s változatot! Naon cool, de crackelni nemszabad, vagy nem száll ki a verdából. Sok szerencsét. Én 2 hete töltöttem le. Sok segítséget a F.A.Q-ban találsz!
Csá------>Daffy Baba<#law>#law>
Magyarítást valaki tud?????????,,
<#hamm>#hamm>
Destiny. The design is clearly ancient.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
45-ös szintû vagyok, minden fegyver lvl3, de én a magnumra esküszöm, az általában egy lövés, egy ember...😄
Max ha az kifogy, jön az Assassin Pistol...😄
Sok van még a végéig?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kicsit pontosabban?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
nekem mondjuk mázlim volt mert elõször elfelejtettem, hogy nem csak simán kell lelõni, rálõttem és a madárnak kiesett a kezébõl a pisztoly, és mint a mérgezett egér fel-alá rohangálni kezdett, aztán odamentem és megragadtam és beb...tam a tûzbe, hogy megtanuljon viselkedni 😊))))
Hogy kell?
Taglia (vagymiarák) család full kiírtva az összes helyük elfoglalva,házuk felrobbantva...Nah ehhez képest a sztoriban mezei lazasággal rabolják el a csajt,plussz ezelött olyan helyeken jelennek meg a sztori szerint amit már elfoglaltam,de ahhoz képest hogy ott vannak az embereim nemcsinálnak velük semmit...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nálam a game osztályzata 96%
Na megyek mert beteg vagyok
Csá
Forca Barca
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem tudnád pontosítani a küldetést?
közben nem minden böngészõvel megy. <#szomoru1>#szomoru1>
speciel Opera alatt szétcsúszik .