The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KisPaksi
amúhy jah a Clone CD-s van meg!!!

szivi, ha kell még valami szólj!
köszke
nm kell újrarakni csak az eredeti crac-ket másold vissza disc-röl és mountold be a F A Q -ból leszedhetö mdf filet!!!

ja, jó lesz az irányítás, de a clone cd-s van meg???
Akkor a F.A.Q-ból le lehet szedni az MDF filet és azt daemonba mountolni...
KisPaksi
Ha most uninstallálom, és utánna ujra rakom és nem crack-elek akkor jó lesz az írányítás???

KisPaksi
kösz

írom:
1. corleone-max élet
2. stracci-max fegyver
3 cunceo-5000$
játék közbe egy Esc-et nyomsz és írod. ha jól írtad be egy fura hangot hallasz, ha nem akkor is!!!!!
ja van cheat

KisPaksi
Télleg van cheat hozzá??? mert ha van akkor vki aggyon vki vmi linket ahol megnézhetem õket!!!

KisPaksi
Jah vazze most olvastam amit írtak bocs hogy feleslegesen írtam!!!

Tényleg elég gyér a F.a.q
Ki lehetne javítani
scrappy!!!!
Én tudok neked segíteni!!!!!
A wanadoo.atw.hu-ról tudod leszedni, persze nem ingyen...asszem 180 Ft/ nap a letöltés. Én onnan szedtem le a CLONE CD-s változatot! Naon cool, de crackelni nemszabad, vagy nem száll ki a verdából. Sok szerencsét. Én 2 hete töltöttem le. Sok segítséget a F.A.Q-ban találsz!

Csá------>Daffy Baba<#law>
The FlashBack
olvass vissza
csít már van

Szoktatok csítelni???????
Magyarítást valaki tud?????????,,
<#hamm>
The FlashBack
az lesz...
nem szoktam ellenõrizni😛

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy már egy ideje Don vagyok és 65%-os game progressnél járok és már csak a maradék üzelteket kell bekebeleznem erõszakkal. Szal van értelme elérnem a Don of NYC rangot?? Látok még vmi animációt? mert ez még kb 4-5nap mire elérem és már kezdem megunni a feladat nélküli életet a godfatherben!

kisfigi
Ott meg kell fogni a grabancát :-D és az egeret kell húzkodni össze vissza(nem olyan gyorsan) meg hátr és elõre akkor beleüt egyet...

Destiny. The design is clearly ancient.

Lenne még egy kérdeésem ha valaki tudja honnan lehet letölteni és megírná megköszönném!!!(ha van ingyenes letöltés az még jobb lenne kössz)
Elnézést a tudatlanságom miatt de csak ma tudtam meg hogy van ilyen játék és az ismertetõbõl nagyon megtetszatt ezért kérdeztem mikor jelent meg mert nem tudtam mennyivel vagyok róla lekésve de látom nem nagyon. Azért kössz a választ. csõ!!!
lvl48, és vége, még max szórakozgatok kicsit....
Mit kell csinálni a game végén?Van az a Execution Styles.Az mi?
12346
nem mindenki olyan kocka, mint te. én kérek elnézést a nevében <#hehe>

Csácsá!
Gerbill
Már bocs de március 24. De ilyet nem tudni az gáz.<#mf2><#eplus2><#vigyor2> Amerikában márc 21

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

buldozer99
Március 25
De ilyet nem tudni az gáz

Forca Barca

Mikor jelent meg?
Hali!

45-ös szintû vagyok, minden fegyver lvl3, de én a magnumra esküszöm, az általában egy lövés, egy ember...😄
Max ha az kifogy, jön az Assassin Pistol...😄
Törölt felhasználó
Ott járok ,mikor a temetésre kell menni,és belökni a fazont a hullaégetõbe.
Sok van még a végéig?

Van még itt valaki?
Bucser
én kilõttem a lábát és utanna nem futkosott semerre csak amerre én vittem😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

misirulez
Számomra még nem teljesen kristálytiszta, hogy melyik küldetésre gondolsz 😊)))

Kicsit pontosabban?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
detto.

misirulez
közel mész hozzá és megragadod...

nekem mondjuk mázlim volt mert elõször elfelejtettem, hogy nem csak simán kell lelõni, rálõttem és a madárnak kiesett a kezébõl a pisztoly, és mint a mérgezett egér fel-alá rohangálni kezdett, aztán odamentem és megragadtam és beb...tam a tûzbe, hogy megtanuljon viselkedni 😊))))

Amikor a ravatalba vagyok felmegyek Brunoért,azt tudom,hogy be kell dobni a tûzbe,de õ mindig lõ rám igy nemtudom megfogni.
Hogy kell?

Egy apró észrevétel ami egy kicsit erõs baki,már bocs tehát😊
Taglia (vagymiarák) család full kiírtva az összes helyük elfoglalva,házuk felrobbantva...Nah ehhez képest a sztoriban mezei lazasággal rabolják el a csajt,plussz ezelött olyan helyeken jelennek meg a sztori szerint amit már elfoglaltam,de ahhoz képest hogy ott vannak az embereim nemcsinálnak velük semmit...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

vikings63
Hogyan lehet kiszálni az autóból?

buldozer99
én lassan kiviszem szerintem tök király benne minden még az irányitás is de nekem azért könnyü mert a Total Overdose irányitása is ilyen volt!!!!
Nálam a game osztályzata 96%
Na megyek mert beteg vagyok
Csá

Forca Barca

gabber_saviola
Jesszus az a FAQ tiszta helyesírási hiba, javítsátok már ki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

vikings63
<#worship>

köszönöm a hozzáértõ hsz-t. menjél inkább legózni. <#eljen>

odaviszed a sirkõ oldalához és megfogod a csókát, és megnyomod a d-t vagy az a-t attól függ h mien ahelyzeted a sírhoz képest.És akkor beleveri.Olyan mintha falhoz vágnád csak oldalra!

vikings63
De az. Hogy lehet belevágni a fejét a sírkõbe?

Jaj tudom, nem az, mikor az egyiket a falhoz kell vágni, a másiknak meg belekell verni a fejét a sírkõbe(de az se mind1, hogy melyik sírkõbe)

vikings63
A hentes utáni misszió. 2-3. estleg.

suhanc...LOL
Nem tudnád pontosítani a küldetést?

Hassan B
nem kell ilyen szarokat használni <#mf2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

nem azért, de mindenki -- OLVASD EL A FAQ-t--
közben nem minden böngészõvel megy. <#szomoru1>
speciel Opera alatt szétcsúszik .

vikings63
Hy!

Amikor követni kell 2 faszit gugolva és el kell bánni két suhanccal, az elsõt megverem de a másodikat hiába püfölöm nem hat rá semmi. Se baseball ütõ se az öklöm.

<#conf>