7267
The Godfather
-
#4939 még egyszer bemered írni, megkereslek, és úgy megverlek, hogy ottmaradsz..
már elnézést
tudod mijen szar midnen nap 30ilyen hsz-t törölni???
nem
akkor ne írd
Kösz -
#4938 Ha használod a cracket ne használd.. egyébként meg véletlenül se olvasd el a FAQ-ot... csak böhöm nagy betűkkel van kiírva... -
Dévids #4937
hello
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek!
-
zsoleer #4936 hello mindenkinek lehet hogy primitiv kérdés de én még csak most keztem el tolni a gamet de nem tudok ki szállni az autobol beszállni a space-el kell at megy de ki azt se hogyan se akarodzik segitenétek?? köszi
-
zsoleer #4935 bocsi de a faq-ot néztem meg elöször és ott benne sincs -
Johny5 #4934 Mint írtam azzal is próbálkoztam de semmi. Működni valószínű működik mert emulation software dedected helyett please insert the correct dvd romot ír, na de most akkor mi a ..szomat tegyek be neki mert az ison és a 2gb-os imagen kívül nincs más. -
#4933 Van rá egy egyszerű megoldás... le kell atölteni a Safe Disk 4 Hide-ot, és már műxik is -
VIG0 #4932 Magyarositás várható a játékhoz? -
Johny5 #4931 Hi!
Kisebb problémám akadt a játék indításával, mielőtt FAQ-val jönnétek elolvastam, de nem igazán segített. Nekem az iso-s crackes verzióm van, nem crackelve töltöttem hozzá 1 MI-GTG.mdf nevű fileocskát ami kitömörítve 2.2gb (ez volt az 1elten ami használható). Mountoltam Demonnal (4.0;4.03) Alcohollal próbáltam sd4hidot cureromot, kompatibilitást állítottam de sehun sári. Ha csak szimplán elindítom mind1 mit mountolok (iso;mdf) : "emulation software detected..." ha használom hidot : "Please insert the correct DVD-rom". Röviden ennyi. Ha vki tud vami értelmeset mondani FAQ-n kívül azt megköszönném. -
#4930 Olvasd el a FAQ-t le !!!!!!!!!!!!!!! -
#4928 Az nem küldetés, csak tanács, hogy foglalj el üzleteket, hogy pénzt keress. Nem kell sehova vinni, alapból megkapod -
WartHogSon #4927 Hello!
Van egy ilyen küldim, aminek a neve: Extort businessman to earn money, és már zsaroltam pénzt egy boltból, ki is adta a zsarolással összegyűjtött pénzt, de a játék nem mutatja, hogy hova vigyem. Vagy nem elég neki az az összeg?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Monyó007 #4926 de mit csinál? először elindul faszán és utána mit ír ki?? -
#4925 nekem megy a 3.47-essel is
-
#4924 Sziasztok!
Ólomcsövet hol lehet találni? Sorba foglalom el a boltokat és egyszercsak azt veszem észre, hogy nincs már nálam. Legelőször a Midtown-i házamban vettem fel egyet, de most nincs sehol. -
NAAAZOOO #4923 daemon tools 4,03 használok, de nem jó, már mindent kiprobáltam!! -
Monyó007 #4922 naaazooo: próbáldd meg a daemon tools 4,03at! nekem az van és tökéletesen megy -
#4921 akkor, nézd meg még1x...
(nem bántásból)
-
#4920 Ok, már rájöttem. Hibás irányítást bövebben ki lehetne fejteni :) -
NAAAZOOO #4919 HELP!!! Először jó, de a második indításnál meg se nyikkan!! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/ HELP!!!
-
#4918 "Nem indul a játék
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?
Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
A FAQ-ból idéztem -
NAAAZOOO #4917 Először jó, de a második indításnál meg se nyikkan!! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/ -
#4916 Már néztem akart lenni. -
#4915 Mér néztem. Nézem most is, de nem látok benne ilyet. -
#4914 Nincs is alcoholos verzió úgyhogy furcsa volna ha az lenne meg.
Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz
-
#4913 Neked is ajánlom a FAQ-t -
#4912 FAQ -
NAAAZOOO #4911 Először jó, de a másodiknál nem indul! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/ -
busman001 #4907 :D lol mennyi a láma -
Dévids #4904 hello
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek! -
Monyó007 #4903 nincsmit -
Csurnyak #4899 mert mikor feltettem akkor egyből crackeltem nem néztem meg hogy jó e
-
Csurnyak #4897 :) -
Monyó007 #4896 de ha nem örülnél! akkor tuti lenne valaki aki segítene! vagy tenne valamit! de hogy ött a röhögő smiley! mindenki azt hiszi szivatsz minket! -
Csurnyak #4895 már elolvastama faq-t :)
-
#4889 Remélem ezt csak viccből írtad. -
Monyó007 #4887 akkor jó! megnyugodtam!
de akkor igaza van spocnak! még lázadozik mikor segíteni akarnak neki! -
#4886 Szerintem agyaggalambnak ment -
Monyó007 #4885 Mr spock. ezt ugye nem nekem címezted???? -
#4884 Gyá he! Még ez van megsértődve! LOL