The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egy srác leugatott ímélben, mertmondtam neki, hogy 15k ért megveszem az ipodját... de a szmájlit nem vette észre a köcsögje😄😄
ide most nem tettem, de akkor is...
emberek: life is just a fun😊
reklám a saját érdekemben címû rovatomat olvashattátok😄
Godfather-t meg azért nem lenne értelme folytatni, mert nem aratott nagy sikert.
Az a baj az emberekkel, hogy egy dologról annyiszor lehúzzák a pénzt, ameddig csak lehet. Tudjátok, a pénzsóvárság, sóherség. Üzlet. Ezek így érnek sokat. Nem kell õket ellaposítani.
Szerintem... Remélem akad köztetek olyan, aki egyetért velem😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Gondoltam felteszem még1x és kijátszom remélem mûködik a magyarítás már hozzá.
Ciao
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Azt írja ki a telepítõ, hogy telepítsem a Directx 9.0c-t, de már vagy úszszor feltettem, és még mindí ezt írja ki.
Nem tudtok valami tippet adni?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Kéne nekem a cd key az instalhoz segít nekem valaki???? Sürgõs lenne
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
megállapítottuk a tényeket.
akinek nem tetszik nem játszik vele, akinek a mafai tetszik az azzal játszik. nekem spec mind2 ért annyit, hogy eltöltek vele x idõt. a játékok szórakozási célt szólgálna, és amíg az megvalósul nem is érdemes foglalkozni mással. ha játszol vele, már megérte annak a rengeteg embernek a sok munkát.
nincs igazam?
Nekem a mafia kb 20percig tartott,uninstall lett a vége,lehet hogy bennem van a hiba.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Igen, a vélemény egy segglyuk... De az, hogy a Keresztapát elronsák egy ien harmadosztályú játékkal , nem birom megállni h ne mondjak véleményt.
Aki nem ért egyet, javaslom próbálja ki a Mafia-t.
Nem tudjátok véletlen hogy hol tárolja a játék az elmentéseket ?????
Úgy csináltam hogy a telepítõ lemezen található fájlokat felmásoltam a gépre. Ezután a az AutoRun mappában található autorun.cfg-n modosítottam egy picit. A következõképpen a DirectXVersion=9.0c helyett ezt irtam DirectXVersion=0 és minden variálás nélkül végigment a telepítés.
Szerintem ez a megoldás mûködik Vistán is... vagy nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudom telepíteni a gamet mert mindig ezt
a hülyeséget irja ki. Lehet ez ellen valamit tenni?